Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítsd meg "húrvezetõt"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hát nálam van, a a jobbkezes fémhúros, de úgylátom a húrvezetõ más, szerintem nemigazán lehet :/
mert az olcsó ibanezeket csak a nevükkel akarják eladni,ár/érték arányban a cort sokkal jobb az ilyen 40-70k kategóriában.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Lehagytam, h rohadtszép a teste (piros)<#vigyor2>#vigyor2>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Nekem lassan 4 éve megvan, rohadt szépen szól, kényelmes, gond nem volt vele, hosszú hangokat szépen tartja...
Ha negatívumot kéne mondanom, az a magas hangok, egyszerûen b*ssza a fülemet...alapjában véve elég szépen megközelítti a wartribe hangját, de magas hangon az sokkal szebben, elviselhetõbben szól<#banplz>#banplz>
Ha negatívumot kéne mondanom, az a magas hangok, egyszerûen b*ssza a fülemet...alapjában véve elég szépen megközelítti a wartribe hangját, de magas hangon az sokkal szebben, elviselhetõbben szól<#banplz>#banplz>
Be vagyok😮 Pedig elfogadtam,csak nem vettelek fel,mert nem tudtam ki vagy.Akkor írd be az msn címed(akár PMben) és felveszlek.
Ja az te voltál?😄Elfogadtam de én nem vettelek fel,azt hittem már megint 1 ilyen ribanc-bot.(amik azzal spamelnek hogy fizess be egy kis webcam sexre)
Ide menj fel,aztán->
1. HOME
2. PRODUCTS
3. ELECTRIC GUITARS
4. RG
5. GRGR121EX
És ott lesz!Mivel flash alapú az oldal így nem tudom pontosan linkelni.
1. HOME
2. PRODUCTS
3. ELECTRIC GUITARS
4. RG
5. GRGR121EX
És ott lesz!Mivel flash alapú az oldal így nem tudom pontosan linkelni.
Annyi infót találtam, hogy a 2006 elõtti 'kis' ibanezekben voltak PSND (powersound) pickupok, most nem írja hogy mi, csak azt hogy standard1, vagy standard2, valami saját gyártmány lehet. Meg az is fura, hogy az ibanez honlapon nincs ez a gitár konkrétan feltüntetve, csak az egyik jumpstart pakk részeként.
Mindegy, nekem szimpi nagyon.
Mindegy, nekem szimpi nagyon.
Nekem tetszik.
Szép gitár, nem lesz baj a húrlábbal sem. Hársfa teste van, az se rossz. Ennyiért annó (177€, és 2004-ben) én rétegelt testû Samickot kaptam.
A PSND pickupokról semmit nem hallottam még eddig, de ha elsõ gitár, akkor úgy sem fogod megmondani "szûz" füllel hogy mi a különbség egy olcsó hangszedõ és egy emg között.
Én mindenképp kipróbálnám. Sõt, lehet hogy megnézem hogy a helyi boltban van-e. 😊
Bár pénzem nincs semennyi. 😞
Szép gitár, nem lesz baj a húrlábbal sem. Hársfa teste van, az se rossz. Ennyiért annó (177€, és 2004-ben) én rétegelt testû Samickot kaptam.
A PSND pickupokról semmit nem hallottam még eddig, de ha elsõ gitár, akkor úgy sem fogod megmondani "szûz" füllel hogy mi a különbség egy olcsó hangszedõ és egy emg között.
Én mindenképp kipróbálnám. Sõt, lehet hogy megnézem hogy a helyi boltban van-e. 😊
Bár pénzem nincs semennyi. 😞
Valaki írta hogy Ibanez GRGR121EX rossz gitár,kifejtené ezt valaki?Miért nem éri meg megvenni?
http://www.duohangszer.hu/kepek/hangszerek/272.jpg
efajtára gondolok, légyszives valaki válaszoljon nagyon sürgõs
köszönöm
efajtára gondolok, légyszives valaki válaszoljon nagyon sürgõs
köszönöm
😊
Ezért is tettem idézõjelbe, õk így nevezik.
Nemtudom mi a pontos neve, akkusztikus gitáron az acélhúrt a pengetõ oldalon ilyen kis gömb alakú valamire kötik rá, bár ezt úgysem kell magyaráznom 😄
Kérdésemre a válasz? valaki?
Ezért is tettem idézõjelbe, õk így nevezik.
Nemtudom mi a pontos neve, akkusztikus gitáron az acélhúrt a pengetõ oldalon ilyen kis gömb alakú valamire kötik rá, bár ezt úgysem kell magyaráznom 😄
Kérdésemre a válasz? valaki?
Google összesen 0! honlapot talál,amin ez a kifejezés megtalálható,biztos létezik ez?😮(mármint a bogyókötésû,és 5 olyat amin a "bogyókötés" szó megtalálható)
És ha áthúroztatom ezt az acélhúros akkusztikusat balkezesbe késõbb nemlehet problémája? megkérdeztem pár ismerõsömet, õk aztmondták hogy "bogyókötésût" nemlehet áthúrozni. Bocsánat a kétségbeesésemért de holnapig kell döntenem 😄
Bõvebben?Mi a baj velük?Vagy ilyet vennék(Ibanez GRGR121EX) vagy pedig Epiphone Les Paul Special 2t(vagy ugyan ezt csak SG alakkal).
az ibanez az rg széria és kb.70-80 ezres alatt felejtõs<#unalmas>#unalmas>
Ibanez GRGR121EX tulajdonképpen tremolós vagy nem?Olyan furcsa az a húrláb,de karnak nem látom a helyét.Illetve nem is írják hogy lenne rajta tremoló.
A gax30?40 ezer ft most.Az a baj olyan sok féle gitár van,és mindegyikkel van 1 kis baj,ami pont jó lenne,azt mindenki lehúzza,vagy hirtelen tremoló lesz rajta ilyesmi.Szóval gax30 szerinted jó?
Csak neh ezt is úgy vedd, mint aiont..<#banplz>#banplz>
Csipkelõdést félre téve, kevéske tapasztalatomból leszûrném, hogy Ibanez gax30 üti még a 2x drágább giárok nagy részét, én Slipkntot,Chimairát, hasonlókat játszok rajta😊
Árban nem tudom perpill mennyi, de 50-60 körül lehet most is😊
Csipkelõdést félre téve, kevéske tapasztalatomból leszûrném, hogy Ibanez gax30 üti még a 2x drágább giárok nagy részét, én Slipkntot,Chimairát, hasonlókat játszok rajta😊
Árban nem tudom perpill mennyi, de 50-60 körül lehet most is😊
ha a kb-t úgy érted hogy még egy kicsit hozzá tudsz tenni akkor cort kx5
BetongitáárXD
igen,vagy pedig ha effect loop is van az erõsítõn,akkor gitár-erõsítõ-effekt-erõsítõ
Egyébként a multieffect-ek úgy mûküdnek, hogy hozzá kötöm a gitárt, az effectet meg az erõsítõhöz?
ÁÁÁÁ nemá ezt tanulom most suliban😄😄
ui.:am lehetett volna rá rakni egy cutawayt<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
ui.:am lehetett volna rá rakni egy cutawayt<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Reklám, azt mutatja, hogy olyan fasza piezo-s húrlábat gyártanak, ami még a beton falazóblokk testû gitáron is megszólal 😊
Amúgy szerintem tök jó amit penget a srác!
Én se használom a tremolót, bár nem egy olcsó darab😄
Am sztem annyi a különbség, hogy ha metált jáccol, gondolom lehangolod, aztmeg nem fix húrlábbal szenvedés, pl A-ra😊
Am sztem annyi a különbség, hogy ha metált jáccol, gondolom lehangolod, aztmeg nem fix húrlábbal szenvedés, pl A-ra😊
és még valami haver vett valami uniwell gitárt
asszem az a neve hogy ljr-603
ideadta beállítani, 100watt marshi a pickupok nagyon faszák (karakteres hangóú keményebb hangfelfutású) csak a magasságát kell jól beállítani mer a gyárban olyan magas hogy hozzátapad egy divebombnál a húr😛
tehát beállítottam gyorsan egy adj helyet szóló, g húr 7. bund kell egy 1 hangos mélyítés mivel 5 rugó van benne (.11 E) kicsúszott a kezembõl a kar aztán ledõltem a székrõl...
hát esküszöm elkezdett berregni...
am jó a nyaka jók a kulcsai szép és természetesen egy kezdõnek kell a szépújhangszer 😉
asszem az a neve hogy ljr-603
ideadta beállítani, 100watt marshi a pickupok nagyon faszák (karakteres hangóú keményebb hangfelfutású) csak a magasságát kell jól beállítani mer a gyárban olyan magas hogy hozzátapad egy divebombnál a húr😛
tehát beállítottam gyorsan egy adj helyet szóló, g húr 7. bund kell egy 1 hangos mélyítés mivel 5 rugó van benne (.11 E) kicsúszott a kezembõl a kar aztán ledõltem a székrõl...
hát esküszöm elkezdett berregni...
am jó a nyaka jók a kulcsai szép és természetesen egy kezdõnek kell a szépújhangszer 😉
SUSTAIN!!!
vagyis hangkitartás...
a fixnek nagyobb
és ráadásul a floydot nehéz belõni, a vintage meg minek ha nem használod???
vagyis hangkitartás...
a fixnek nagyobb
és ráadásul a floydot nehéz belõni, a vintage meg minek ha nem használod???