Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gitár : Cort X1
Erõsítõ: Powerstate PG10
Hangoló: BC650
Ezek lennének az alap dolgok amiket kiszemeltem (+ természetesen: pengetõk, heveder, tok és egyéb külsõségek). A kérdéseim: Milyen kábelt ajánlatok hozzá? (JACK-JACK?) Illetve milyen húrt ajánlanátok hozzá? Válaszaitokat elõre is köszönöm! Üdv!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
3:00-tól 7:00 körülig csinál nyújtásokat meg feszítéseket meg ilyeneket. Tessék minden gitározás elõtt végigcsinálni, vagy kitalálhatsz újakat is, lényeg hogy melegítsd be a karod és a kezed pengetés elõtt. Én is szoktam, és tényleg sokat számít!
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Csak érdekes, hogy azóta ilyen kellemetlen amióta kaszálok rendszeresen (ugye nem fûnyíróval).
Ha már úgy tudod fogni, hogy minden húr megszólaljon, akkor gyakorolj úgy, hogy leülsz és hüvelykujjal nem támasztod alá,csak a testeddel. Tehát csak a mutatóujjaddal érsz hozzá a nyakhoz. ha így is fáj akkor kenegesd valami sportkrémmel, vagy hagyd abba a gitározást( najó az utóbbi csak vicc)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A múlt hónapban sokat kellett ásnom és kaszálnom, utána mikor kezembe vettem a gitárt azt tapasztaltam, hogy 10 perc után elkezd kellemetlenül fájni a csuklóm barréfogásnál. Tegnap már három perc után fájdalmas volt. Igaz nem tudom minden nap kezembe venni, de olyan 3-4 naponta tudok azért idõt szakítani rá. Nincs feldagadva sem elszínezõdve, és megemelek vele bármit. Egyszerûen nem megy a barréfogás. Amikor legelõször próbálkoztam vele akkor volt ilyen érzés, csak most pár fokkal rosszabb.
Volna esetleg valami lazítómódszer vagy valami? Az is közrejátszhat, hogy a csuklóm még régebben 10éve meg volt repedve, de szerintem nem kellene közrejátszania, mert nem törés volt csak egy kis repedés.
Van valakinek ilyen tapasztalata?
köszi.
Ráadásul a #&%! esõ miatt holnap megint mehetek ki kaszálni, mert lassan derékig ér.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
De jah... ez így elég nehéz... ha ilyen kérdés van, hogy van e véleményetek errõl a preckóról/jazzbassról/les paulról/stratoról...stb, nah még akkor se lehet tuti választ adni😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PS3 ID: SDani456
nem akarok suttyó lenni, de annyi gitár van a piacon, h az valami hihetetlen. nem lehet minden gitárról tapasztalatunk ill. nem tesztelhettük mindegyiket, nem hiszem, h bármelyikünk is hangszerboltban dolgozna<ó istenem, a világ legszebb szakmája 😄>ó istenem, a világ legszebb szakmája 😄>
azt hiszem egyszerûbb volna rákeresned YouTubeon a gitárra és meghallgatni róla videókat és/vagy olvasni róla.
ennél kézenfekvõbb dolog nincs. na meg az, hogy MI ill. MÁSOK mit hallnak a gitárból az szerintem abszolút szubjektív 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
a .mid -et meg nem sikerült lejátszanom, és most lusta is vagyok megnézni miért
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vagy az orange vagy egy jmc 900+800láda meg az slx
vgay slx helyett ez
Utána esetleg a MESA/BOOGIE vagy talán a H&K Megy a Peavey
DE én mindenek elõtt ha nem a pénz a fontos...
Két ilyenVagy ezplusz ezvagy ez meg egy az elõzõbõl
Marshall AVT150 Full Stack
-150 Watt
-Négy lábkapcsolóval váltható csatorna: Clean, Overdrive1, Overdrive2, Acoustic Simulator (akusztikus gitár hangjává alakítja az elektromos gitár hangját)
-CD bemenet
-DI kimenet
-Fejhallgató kimenet
-2x16 beépített effekt (egyik az acoustic/clean csatornákhoz, egy az OD1, OD2 csatornákhoz, lábkacsolóval kapcsolható ki és be)
-Zengetõ
-Effekt loop
-ECC83 csõ az elõerõsítõben
Két 4x12-es Marshall avt ládával. Az alsó láda hátlapja sérült (csatlakozó sértetlen, hangzáson nem változtat), ezt leszámítva apróbb sérülések vannak csak rajta. Hamisítatlan Rock n’ Roll feeling!
210.000 Ft
FENDER MEALHEAD 400 W-os gitárláda!
(4 Ohm, gyári hangszórók)!Alig használt állapotban!
Ár: 95.000 Ft
kép
Marshall MG100HDFX fej és Marshall 412AVT láda eladó. Hibátlan állapotban. a fej 100W a láda 200W. 100%ig eredeti. A láda hátulja kicsit kopott. Gyári lábkapcsoló is jár hozzá.
95.000Ft irányár
Eladó Marshall 1960A láda( 300w 4-16 ohm, 2x150w 8-8 ohm, celestion G12T-75 szórókkal szerelve, 1998-as kiadás, Made In England), hibátlan mûszaki állapotban,igazi vicc, kabaré áron!!!
Hibátlan mûszaki állapotban lévõ Marshall TSL 60 fullcsõ fejjel együtt vihetõ fix 230 ezer Ft-ért.
Peavey VK100 tipp-topp állapot !
Ára:100.000.-Ft frissen csõvezve + beállítatva, jobb mint új korában 😉
Eladó Warwick X-treme 5.1 fej, 500wattos, minden földi jóval ellátva, valamint egy WCA 112 ND tipusú 300wattos, 8 ohmos, 12’-es Celestion Neodymium hangszóróval szerelt láda.A cuccok külön-külön is megvehetõek, de egyben jobb volna.Az ár rendkívül kedvezõ, hiszen csak a fej új ára 239ezer Ft., a 12'-es láda új ára pedig 109ezer!!!Mindezt 200ezer Ft-ért megkapod!!!!Visszautasíthatatlan ajánlat!Ha az egészet elviszed baromi gyorsan, akkor egy kis alku belefér.Nem az enyém a cucc, cimborámnak hirdetem.Engem és a tulajt, Barnabást/06209309937/ is lehet hívogatni korrekt ajánlatokkal, email is játszik.
Valószínû akkor Boss lesz belõle 😊
Nekem a jó öreg jcm 800 is megteszi <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
nekem régi kéne, me 5 6 8, pl. persze pofátlanul olcsón 😊
Tervezek multieffektet venni, tudnátok ajánlani esetleg valami olyat ami bevált? Olyan 40 ezer forint környékére gondoltam...
Eddig ezeket néztem: Boss ME-25
Digitech RP-350
Ezek közül melyik a jobb?
Köszi