Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
itt van sok
elõször kezdjétek a pentatonnal azok könnyebbek csak két hang van egy húron!
aztán mollok bluesok és a végén kromatikusok.
erõsíteni a bal kezet nyújtani, vibratót én ezeket hangológépre szoktam
félhang egész másfél kis vibrató nagy vibrató jobkézzel az üveghangokat
nagyjábol amit Mumpic mondott
tessék sokat erõsítõ nélkül gyakorolni hogy ne legyen piszkos a játékod!
ezt elolvasni!
ha még bárkinek bármi kérdése van szerintem itt mindenki szívesen segít
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
aquir: wikipedián is van némi zeneelmélet emlékeim szerint, de ha hazajöttem akkor vadászok neked valamit
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
régen a gitarozz.hu -n voltak jó leckék, de annyira azért nem fedtek le mindent, meg ahogy nézem most nem is jön be az oldal
holnap megyek pestre felvételizni de ha visszajöttem (lehet hogy csütörtök, lehet hogy péntek) már lesz idõm pár skála tabot írni ha gondolod
dúrok, mollok, blues, skála, pentatonok, modálisok, éjjel nappal minden mennyiségben, begyakorolt figurák, áttérés egyik skálából a másikba, összhangzattan, technikák pl nyújtás, tapping, üveghangok, majd az egészet elölrõl, amíg bele nem áll a kezedbe minden
engem mondjuk az érdekelne hogy mi kell ahhoz hogy ilyen szinten tudjon improvizálni a gitáros? Tehát hogy tudja pontosan hogy melyik hangok azok amikhez ilyen sebességgel nyúl? Csak mert még nem vagyok azon a szinten hogy tisztán lássam, autodidakta módon tanulok
Nem tudja valaki, hogy mennyire vesztik az értéküket az olcsó gitárok? Konkrétan egy kb fél éves Cort X1et akarok lassanként eladni, teljesen hibátlan. Kb mennyit érhet?
A másik kérdésem, hogy ti hogy szoktátok tisztítani a gitár húrjait? Az enyémen mindig csupa mocsok a húrok hátulja és a fogólap is helyenként, amit nehézkes lesikálni a húrokkal a helyükön.
amúgy mi lelte a drágát? huh
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
btw lol stuff:
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem Cube-15x-em van. Egy laza kis iRiver T30-as MP3-lejátszó line-in-jén szoktam néha felvenni dolgokat😊 Szerintem nincs rossz minõsége.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A lényeg, h véletlenül sem a rózsaszínbe, ami a mikrofon, mert azt tényleg hazavághatja. Az erõsítõt pedig ne tekerd fel ill. a windowsban a felvételnél tedd kb. 50-re a hangerõt, boost
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Roland cube 20x-em van, szóval van rajta recording kimenet, azért kérdezem, mert bizonytalan vagyok.
ennek a tabját nem tudja valaki feltölteni,megmutatni,belinkelni?
Kurvajó!😊
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
PS3 ID: SDani456
Énis most vok fej+láda vásárlása elõtt.faszse tuggyamitakarok😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D