Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Pécsen lakom, net ilyenkor =sg fórum, index fórum, barikád, torrent, bushcraft oldalak. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

És az internet nincs kikapcsolva? Illetve nem járkálsz az utcákon? (ha nem Pesti vagy, akkor fail nekem😄)
Én sem a tvbõl tudtam meg... vááá fantasztikus koncert volt... életem legjobbja😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Mert nem nagyon nézek tévét, meg semmit, teljesen ki van kapcsolva a külvilág vizsgaidõszak közben, és meglepett, hogy volt itt Kiss koncert. 😊

Én nem tudtam eldönteni, hogy melyiken lettem volna ott szívesen... aztán kaptam barátnõmtõl egy meglepetés VIP szektoros Kiss koncertet... és rájöttem, hogy ez egy akkora show volt, amit a Metallica nem tudott volna adni... illetve... azért mégis õk voltak azok akik az Edda és az Iron Maiden mellett átállított még gyermekkoromban a disco zenérõl a rockra😄

#28096: Miért lol? és igen, nyomták😄

sz4bolcs
Kiss??? Lol

És nyomták a God gave rock and roll to yout? 😄

Én voltam, kurva jó volt. Én nekem mérföldekkel nagyobb élmény volt, mint a Metallica.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

PTW
Ezis eladó:

KRANK revolution. 100 watt 2 csatorna, 4-8-16 ohm kimenetek...blah blah. MÖTÁLL 290.000Ft

[email protected]

Tegnap volt valaki KISS-en?😄
Óriási show volt!😄

Maestimjuzik😄

McGrady
Köszi 😊 Azért bõven van még hova fejlõdni ^^

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Bakker te azért jól kened. 😄

McGrady
kösziköszi :-)
Na majd legközelebb jobban figyelek az akusztikusra ^^

Kuss!-magyarázta.

big like!
(bár az akusztikus gitár egy hangyafasznyit lehetne hangosabb:])
Nyomtam egy tetsziket😊

Aquir
ez se rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mumpic
kira 😊

Aquir
ty

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Helló! Csináltam egy kis gitározós videót, szerintetek milyen lett?

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GBnV_And6sY&hl=hu_HU&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GBnV_And6sY&hl=hu_HU&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

Kuss!-magyarázta.

Egy kis zene😊

hoppáre.

http://www.pankkk.hu/userplayer/4667/popup_player.php?1612924127

mumpic
óóó
ha a hangszedõk jó helyen vannak, formára is jó, akkor a csavarok furatai ne zavarjanak, fúrj újakat.

A furatok nem illeszkednek.

mumpic
Egyáltalán nem illeszkedik, vagy csak a furatok vannak rossz helyen?
Amúgy még gimiben egy punk osztálytársam a basszgitárjára egy fagyis stand ellopott ártáblájából csinált koptatót 😄

Hol tudok venni/rendelni a Bullet Squier-emhez fekete koptatólapot? Hangszerboltban vettem anno Strato-fazonú koptatólapot, azt mondták, hogy illeszkedni fog. Sajnos tévedtek...

Mi is azt használjuk, csak az elõfokkal együtt. Csak ajánlani tudom!
fent van asio is, ment wasapival is és audigy hangkártyám van, de valahogy nem volt olyan dinamikus a játék vagy nem is tudom, ja meg iszonyatosan zúgott néha, és ha thresholdod v. mit feltoltam, akkor meg a finom pengetések nem voltak jók, szóval én nem vagyok oda érte.
lehet, h egy normális -erre a célra való- hangkártyával tényleg jó lenne

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Thomx
Köszi a válaszokat, csekkolom ezt a gitár riget..

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

sz4bolcs
ja, izé... télleg a guitar rig 64 bites win7 alatt is ment, csak a számítógép-gitár átalakítóm driverét nem tudtam föltelepíteni rá, mert nincs is olyan 64 bites rendszer alá. 😊

Fehercsoki
Asio drivert rakd fel,nekem attól teljesen jó lett a hang.Persze még jobb ha rendes asios hangkártyád van.

nalam 64bites win7 alatt megy..
Metalmilitiakid
Valaki tudna adni tippet milyen márkájú bassz gitárhúrt vegyek(és milyen méretût), ha ilyen kicsit metálosabb, overdrive os hangzást szeretem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sz4bolcs
Szerintem csak 64 bites win7 alatt nem megy, én is azért raktam helyette 32 bitest és azon szépen megy.

Sziasztok, Valaki tudna nekem segíteni? Ts9dx keeley mod leírás vagy valami kapcsolási rajz, hogy miket kell cserélni. köszi<#ravasz1>

Win7 alatt nekem megy a legújabb guitar rig, de csak hangolásra használom.
nem az igazi meg kicsitlassú is a hang

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
guitar rig az egyik legjobb..

Thomx
Sziasztok!

Milyen progival tudnám effektezni a gitárt, ha rákötöm gépre? Leszedtem Waves GTR nevût meg valami Guitar FX boxot is, de nem angyon akarnak mûködni. Tipp vagy ötlet vkinek? Lehet h a in 7 még a hangkártya nem tetszik neki?

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

fecska
torzító és wah de after wah(vagyis a torzító után kell kötni) és delay (de csak nagyon pici) Nemtudom majd holnap a próbateremben megnézem neked hátha okosabb leszek én is 😊

mike0013
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:S 2:25-tõl 2:30-ig miket játszhat ebben a számban?😊próbálkozok, de nem jön össze, a szóló eleje, vége megvan, meg a szám többi része, de itt csak hasonlót tudok összehozni, ami nem hangzik jól, meg milyen effektet használhat vajon?😊 Köszi a segítséget elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

😞
sz4bolcs
Én csak a Tenacious D-bõl ismerem Dio-t, de R.I.P. 😊

R.I.P. Ronnie James Dio (1942. júl. 10.-2010. máj.16.)
sz4bolcs
Metáltbírod? <#idiota><#szeret>

Egykét új szám a Baby on the Woods Myspace oldalán. Véleményezzétek!😊
Tegnap raktam fel ipodra zenéit... látom wikipédián... jééé 67 éves már a papa😊
Erre ma ezt látom... megnézem... és nem vettem tegnap észre azt, hogy Died😞

Fehercsoki
Á és tényleg szegény=/ Nem is hallottam a rákjáról.

Fehercsoki
MI???

Kicsit OFF, de az énekes topikok nem pörögnek.

Tegnap este elhunyt Ronnie James Dio, a metal egyik meghatározó énekese.

Fehercsoki
Ja és csöcse se nagyon van.

fecska
Én is le tudom borotválni a lábam, meg elmenni szoláriumba, és felvenni pár kurvás cuccot<#mf2><#mf1><#banplz><#idiota><#idiota>