Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én sem a tvbõl tudtam meg... vááá fantasztikus koncert volt... életem legjobbja😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#28096: Miért lol? és igen, nyomták😄
És nyomták a God gave rock and roll to yout? 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
KRANK revolution. 100 watt 2 csatorna, 4-8-16 ohm kimenetek...blah blah. MÖTÁLL 290.000Ft
[email protected]
Óriási show volt!😄
(bár az akusztikus gitár egy hangyafasznyit lehetne hangosabb:])
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kuss!-magyarázta.
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GBnV_And6sY&hl=hu_HU&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GBnV_And6sY&hl=hu_HU&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Kuss!-magyarázta.
http://www.pankkk.hu/userplayer/4667/popup_player.php?1612924127
ha a hangszedõk jó helyen vannak, formára is jó, akkor a csavarok furatai ne zavarjanak, fúrj újakat.
Amúgy még gimiben egy punk osztálytársam a basszgitárjára egy fagyis stand ellopott ártáblájából csinált koptatót 😄
lehet, h egy normális -erre a célra való- hangkártyával
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nem az igazi meg kicsit
Milyen progival tudnám effektezni a gitárt, ha rákötöm gépre? Leszedtem Waves GTR nevût meg valami Guitar FX boxot is, de nem angyon akarnak mûködni. Tipp vagy ötlet vkinek? Lehet h a in 7 még a hangkártya nem tetszik neki?
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Kéne egy kis segítség:S 2:25-tõl 2:30-ig miket játszhat ebben a számban?😊próbálkozok, de nem jön össze, a szóló eleje, vége megvan, meg a szám többi része, de itt csak hasonlót tudok összehozni, ami nem hangzik jól, meg milyen effektet használhat vajon?😊 Köszi a segítséget elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Erre ma ezt látom... megnézem... és nem vettem tegnap észre azt, hogy Died😞
Tegnap este elhunyt Ronnie James Dio, a metal egyik meghatározó énekese.