Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na szóval utánanéztem a neten,és angolul az a neve hogy Sting tree,ahol van a gond.Igazából így bevibrál a legvékonyabb húr és érzõdik hogy valamihez hozzáér és attól ti ezzel mit szoktatok csinálni?
Köszi

Én eldorádóba járok mert az van a legközelebb
http://facebook.com/musicleander
Mivel most szórakoztam vele,és párszor le és fel engedtem a vékony E húrt ezért megadta magát,na ennyit a D'Addario húrokról 😞 na mind1,esetleg ha nektek is szokott ilyet csinálni akkor mit szoktatok vele csinálni?
És még egy kérdés,Budapesten melyik hangszerboltba lehet venni külön vékony E húrt?
Köszi szépen nagyon!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Most cseréltem elektromoson húrokat és hát a legvékonyabb-e húr úgy zúg,nem is tudom hogy mondjam el,pedig bevan hangolva az egész és mégis olyan furcsa zúgó hangja van,de csak ennek,a többi húrnak nem.
Ezt hogy lehet megoldani?
Köszi
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Osztálytársaimmal el keztünk számokat írni.
Ma meglett az elsõ számunk elsõ másfél perce.
Vélemény ? 😊
http://facebook.com/musicleander
Köszi😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nagyon megköszönném. 😊
Zene nélkül mit érek én?
\ezt csak úgy megjegyeztem =) \
Vékony nyakú gitárt keresek, volt egyszer egy Ibanez s370-em, nagyon szerettem, csak aztán eladtam... Most egy fender stratom van, de kicsit vastag a nyaka, hosszabb játék után kényelmetlen, valszeg ezért is alakult ki a lentebb említett csuklóproblémám..
Tud valaki valami jófajta vékony(abb) nyakú gitárt ajánlani?
thx
Nem rég óta gitározok, Youtubra feltettem egy videót, kérlek kommentáljátok, hogy mien. Köszi
http://www.youtube.com/watch?v=3uA3lqAn0uU
...vágod?
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Mondjuk egy gitártanár tud ebben segíteni?
Persze, lehet hogy emellett még rosszul is tartod a nyakat, de például az én tanárom csak annyit mondott mindig, hogy úgy tartsam ahogy nekem kényelmes.
Mi a véleményetek egy Korg ax3000g multieffektrõl? 42ezerért tudnék egyhez hozzájutni, jó állapotban van. Köszi a válaszokat.
Lenne egy kérdésem, gondoltam hátha tudtok segíteni.
Kb 5 éve gitározom, kisebb-nagyobb megszakításokkal, az utóbbi idõben egyre többet, viszont ahogy a gitározással töltött órák száma megnõtt, kialakult a bal csuklómban egy idegi probléma (valami alagút szindróma) Eredhet ez abból, hogy sosem tanultam tanárnál és valahogy rosszul fogom a gitár nyakát? többször elõfordult, hogy bizonyos akkordoknál sajgott a csuklóm, ha sokat nyomtam...
Vagy lehet, hogy egy vastagabb/vékonyabb nyakú gitárra lenne szükségem?
Légyszi segítsetek, nem szeretném emiatt abbahagyni a gitározást!
Köszi
Ehhez csak hasonlót tudtam kihozni tiszta hangzásba és barrés akkordokat tompítottam, de valahogy nem az igazi. Vagy lehet hogy wah pedál kéne hozzá?
Enny1