Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
bazz mit nem lehet ezen érteni? ha strato akkor igen ha van benne 2 humbi akkör fölös (superstrato) amúgy meg ha nagyon metálkodni akarasz akkor nem középre raknád következõ kérdés ha rakok egy piezóta nejlongitáromba lehet vele slipknotot jáccani 11es gainel?

Szóval akkor mondhatom neki azt hogy ettõl rockosabb hangzást tud kihozni?
így van. az tudtommal a strato gitárokba való, hogy lehessen kicsit rockoskodni a singlecoil üregû stratokkal.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

mumpic
Hát, mégis milyen gitárja van most? A singlebucker egy single szélességû humbucker, nem hiszem hogy sok értelme van berakni két humbi közé.

Nitramk
Olyan mintha a boltból lenne. Tökéletes állapotban.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Kipróbáltam tegnap a fender FM212r-t amit meg akarok venni... beleszerettem 😄

Szerintetek egy 9 hónapos roland cube 20X-et el elehet adni 35ezer körül?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

oké, köszi szépen!

Hát igazad van de mégis mit mondjak neki h miért lenne jó ha felrakná ? :S
mumpic
Minek akarja felrakni,ha nem tudja hogy mit várjon tõle? Hagyja szépen békén, akkor nem barmol el semmit.

Üdv

Egy haverom a gitárjára szeretne felrakni egy singlebuckert a 2 pick-up közé és megkérdezte tõlem hogy ha felrakja akkor miben fog változni a lejátszott hang. Erre én nem tudtam pontos választ adni ezért szeretném megkérdezni hogy miben változik a gitárhangja? Miben lenne jobb ha felrakná?
Hecker007
elvileg igen, de nem ismerem õket én sose használtam még ilyet

sajna nekem már esett ki a kis pöcökbõl a heveder itthon,mikor túlságosan megemeltem az elejét ... 😛 Inkább kifizetek 3.500ft-t egy Biztonsági Hevederért,minthogy 1x emiatt leessen.

ÉS akkor a biztonságiról 100%,hogy nem esik le?

Hecker007
mert a sima hevederbõl van amikor kibújik az a kis "pöcök" (amire a hevedert akasztod) és leeshet a gitár hogyha ugrálsz a színpadon, de otthonra tökmindegy szerintem, nem hiszem hogy aki otthon állva gyakorol az ugrál közben meg pörgeti a gitárt magakörül

\bocsi ha hülyén fogalmaztam késõ van már nekem 😊\

Aquir
1. pinch harmonics
2. youtube

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

a biztonsági heveder pontosan miért biztonságosabb,mint 1 sima?

Pistike 007
Ez az elektromoson üveghangos oktávemeléses téma hogyan van angolul? (mi a neve😄)
Rá szeretnék nézni youtubeon.
Esetleg ha valaki el tudná mondani hogyan lehet jól megcsinálni azt megköszönném😊

Rendben, köszi a segítséget 😊
Aquir
persze

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jaa már értem, hogy mi is az 😄 Köszi 😊 Milyen a hangja ha erõsítõre kötöm rá? Megmarad az a jellegzetes, akusztikus hang?
Aquir
Nekem jó volt, de nincs viszonyítási alapom. Akkor kivágott testû, na.
ilyen:

És jó gitár? Tanulni fogok rajta majd 😊 Gondolom ami neked van az elektro-akkusztikus lehet akkor 😊 Mit takar az, hogy kivágott nyakú? 😮
Aquir
nekem Fender CD-60CENAT-van😊 majdnem olyan akkor. Csak ez cutaway (kivágott nyakú) meg lehet tenni elemet bele, egy 50ezres volt.

Köszönöm a segítséget 😊 Azt nem tudom, hogy honnan lesz, mivel a családtól kapom, kb. 30.000 Ft azt hiszem, csak gitár.
mumpic
Egyszerû: vannak nejlonhúros, és vannak fémhúros gitárok. Ez most épp fémhúros. 😊
Hol veszed és mennyiért, ha nem titok?

Üdv, egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Szeretnék venni egy gitárt (Fender CD-60 natural). A kérdés az lenne, hogy ez a gitár jól használható fémhúrokkal is? Mert egy ismerõsöm mondta, hogy nem mindegyik gitár bírj a a fémhúrt. Elõre is köszönöm 😊
köszi, a probléma megoldott, viszont lenne még egy hátha tud valaki segíteni. Több oldalon is olvastam, hogy elõfordul les paul gitároknál alapzaj amivel nem tudnak mit kezdeni. Ha hozzáérek a húrokhoz, , vagy bármihez ami érintkezik a húrokkal, illetve ha a multieffekthez érek hozzá a zaj eltûnik. A zajzár a multieffekten természetesen maximumra van véve, és csak a torzított effekteknél lehet hallani a zajt, tisztánál nem. Ha bárkinek van bármi ötlete szívesen várom😊 (ja és nem vagyok közel a combohoz, és nincs a közelemben bekapcsolt tv, stb.. 😊 ) köszönöm a segítségeteket, remélem meg lehet oldani.
Beast Machine
A gyári húrkészletet szinte mindig érdemes azonnal lecserélni.

...vágod?

üdv!

2 hónapja vettem egy les paul gitárt (westone xl) és a magas E húrt nem tudom hangolni.. A húrláb állításával is próbálkoztam már, de minden be van állítva véleményem szerint jól. Szerintetek a húr állapota rossz már (gyári húrkészlet), vagy valami nincs jól beállítva. Egyszerûen nem tudom áthelyezni a 12. bundnál lévõ üveghangot, bármit állítok rajta a 13. bund fölött szól. Köszi
sz4bolcs
Le tudná szedni valaki, hogy miket fog le 2:44-tõl 2:51-ig anélkül, hogy megkérdezné, hogy hány éve gitározok???

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ez qrvajóóóó!!!! Progrock powa😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mumpic
Képet vagy meg sem történt. 😄
Írtam is hogy mutass, nem azt hogy mondj! 😛 Hát senki sem figyel rám?
Elnézést, megint részeg vagyok.

Nitramk
na kb. ilyen volt a régi ritmusgitárosunk mint itt a basszus, meg a dob... tök más ütemben játszott 😄

de amúgy összességében... uramatyám

Aquir
inkább ez 😊

Metalmilitiakid
légyszi ezeket legközelebb bünti topikba

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Beast Machine

...vágod?

Beast Machine
drága jó idösanyukádat, leesett a vérnyomásom 😄 :X

...vágod?

RatBaG
szenvedjetek 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

ha nem is féláron, de én 10.000 magyar pénzért vettem BOSS DS-2t, ami újonnan 17ezer
és azt hiszem 2002-es vagy 2004-es gyártmány, ami az enyém. gond nélkül mûködik, jó állapotú, hozza amit kell.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Hecker007
Mumpic, a hangmester.hu-n adok-veszek, meg effektek topikban akad szerintem bõven, meg még a boss-nál jobb cuccok is, én pl Marshall erõsítõt láttam fej+láda annyiért mint amennyiért csak a fejet adják újonnan. Lehet találni, csak keresni kell, meg figyelni.

HTS s3rg1nh00
2 is van a próbateremben,csak az messze van😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mumpic
Urológus? 😛
Mutass egy bármilyen állapotú mûködõképes boss pedált féláron 😊

HTS s3rg1nh00
a "lehetõleg új" tartalmazza a jó állapotú használtat is,ami igencsak ócsón szokott menni,kb az új ár feléért.
egyébként meg hátrább az agarakkal,mert van az ismeretségi köreiben olyan ember,akivel nem szeretnél te találkozni<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Persze, ha tudsz szerezni jöhet az is... 😉 Egyébként meg gondolom nem mindenhol kerül ugyanannyiba még újonnan sem... De azért köszi.
mumpic
Újat csak az újnak az áráért kapsz. Toronyóra lánccal nem kéne?
A gitárt meg leporolod, húrok között ecsettel benyúlva például, máshol meg valami száraz ronggyal. Ha a rászáradt ráizzadt gedvát akarod leszedni akkor meg valami enyhén nedves cuccal.

Nitramk
Attól függ. Ha fixhúrlábas, akkor gõzöm sincs, ha Floyd Rose-os akkor a húrlábaknál azokkal a pici fekete imbuszkulcs-kompatiblis csavarokkal tudod, valamint a nyakat a hangolókulcsok felöli oldalról, szintén imbusszal. A nyaknál a merevítõpálcát állítod, szerintem ha nem vagy biztos a dolgodban inkább kérj meg egy hozzá értõ embert hogy állítsa be... Mondjuk itt nekem beállították és utánna is zörgött, szal megcsináltam magam 😊

Sziasztok!
Nem tud valaki olcsón (lehetõleg új) Boss Mega Distorsion MD-2 effekt pedált? Amiket én eddig találtam az mind 21.000ft volt.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy nincs ötletetek mivel lehetne tisztítani egy matt fekete gitárt?
Elõre is köszi!
Annyira a hangzásba nincs sok eltérés,a drágább gitárok ált. azért drágábbak mert kidolgozottabbak,csicsásabbak,és valami nagyon ritka fából csinálják meg ilyesmik...
Egy kérdés, elektromos gitárnál ha eléggé zörögnek a húrok akkor hol kell állítani?Akusztikus-t azt tudom,de ehez nem igazán értek... :/
Köszi!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Matthew Baker
Szerintetek milyen ötlet lenne ha beruháznék egy elég olcsó western gitárra C.Giant márkájú mégis mi különbség lenne hangzásban mint egy drágább gitárnál?

Új logó by: berczely (Y)

Hecker007
ha tudod nézd meg meg hallgasd meg, ha nem sercegnek a potik, meg nincs fura zörgõ hangja a hangszóróknak akkor megéri, még ha csak a potik sercegnek akkor is, ha a hangszórókkal van valami akkor viszont nem szabad megvenni

Nitramk
3 éves, tökéletes állapotban, nem egésszen egy évet volt használva. Mit szóltok? 55ért?