Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szerintetek egy 9 hónapos roland cube 20X-et el elehet adni 35ezer körül?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Egy haverom a gitárjára szeretne felrakni egy singlebuckert a 2 pick-up közé és megkérdezte tõlem hogy ha felrakja akkor miben fog változni a lejátszott hang. Erre én nem tudtam pontos választ adni ezért szeretném megkérdezni hogy miben változik a gitárhangja? Miben lenne jobb ha felrakná?
ÉS akkor a biztonságiról 100%,hogy nem esik le?
\bocsi ha hülyén fogalmaztam késõ van már nekem 😊\
2. youtube
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Rá szeretnék nézni youtubeon.
Esetleg ha valaki el tudná mondani hogyan lehet jól megcsinálni azt megköszönném😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ilyen:

Hol veszed és mennyiért, ha nem titok?
2 hónapja vettem egy les paul gitárt (westone xl) és a magas E húrt nem tudom hangolni.. A húrláb állításával is próbálkoztam már, de minden be van állítva véleményem szerint jól. Szerintetek a húr állapota rossz már (gyári húrkészlet), vagy valami nincs jól beállítva. Egyszerûen nem tudom áthelyezni a 12. bundnál lévõ üveghangot, bármit állítok rajta a 13. bund fölött szól. Köszi
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Írtam is hogy mutass, nem azt hogy mondj! 😛 Hát senki sem figyel rám?
Elnézést, megint részeg vagyok.
de amúgy összességében... uramatyám
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
és azt hiszem 2002-es vagy 2004-es gyártmány, ami az enyém. gond nélkül mûködik, jó állapotú, hozza amit kell.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
egyébként meg hátrább az agarakkal,mert van az ismeretségi köreiben olyan ember,akivel nem szeretnél te találkozni<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A gitárt meg leporolod, húrok között ecsettel benyúlva például, máshol meg valami száraz ronggyal. Ha a rászáradt ráizzadt gedvát akarod leszedni akkor meg valami enyhén nedves cuccal.
Nem tud valaki olcsón (lehetõleg új) Boss Mega Distorsion MD-2 effekt pedált? Amiket én eddig találtam az mind 21.000ft volt.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy nincs ötletetek mivel lehetne tisztítani egy matt fekete gitárt?
Elõre is köszi!
Egy kérdés, elektromos gitárnál ha eléggé zörögnek a húrok akkor hol kell állítani?Akusztikus-t azt tudom,de ehez nem igazán értek... :/
Köszi!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Új logó by: berczely (Y)