Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Na, de amúgy most az akusztikusra visszatérve, c d e g akkordokat megtanultam, de a váltás nem megy. Azt javaslod, h akkor ezekkel foglalkozzam, h ezek és a köztük levõ váltások menjenek zökkenõmentesen?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
effektekel,torzítottan akkordokat játszanak stb stb 😊
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Én elõször megtanultam a nyitott akkordokat,ilyen d,g,a,c meg ilyenek,aztán jöhettek a zárt vagyis barré akkordok, C#m,B#m meg ilyenek.De ehhez nekem kellett egy év,hogy elkezdjem a barré akkorodokat.
Ezeket mindenképpen meg kell tanulni szerintem.
Én most tanulgatok szólózni.Pedig 3om éve gitározok,de nekem már minden akkord+barré is hirtelen gyorsan és biztosan tudok váltani,becsukott szemmel is.
Amúgy éppen ma ezt tanultam meg:solo
remélem tudtam segíteni
ps. beatles imádó vagyok
elõre is thx a válaszokat
Akkor már elkezdheted a tabot olvasni.
A tabban le van írva hogy melyik akkord melyik után jön az adott dalban.
Tabokat csomó oldalon lehet találni pl: www.gitartab.hu,de ha beírod a googleba a szám címét és utána hogy tab pl: led zeppelin stairway to heaven tab,akkor így is behozza.
Egyszerû,a youtube-on tanítanak számokat játszani,minden szám akkordokból épül fel,érdemes elõször ezeket megtanulni.
akkordok pl. C,D,G,Em ilyenek.
ez itt mindent megmutat: Youtube Let it be
nagyon sok ilyen videót találsz neten,sok sikert!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egy olyan kérdésem lenne, hogy drop c hangolásra 11es vagy 12es húrkészletet vegyek?
elõre is kössz a választ.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szerintetek melyik a legjobb gitár márka/tipus ami ár/érték arányba a legjobb?Inkább olcsóbbakra gondolok tehát olyan 30-35 ezres kategória.
Csak a Squier Bullet-et ne mondjatok mert ilyenem van és csak a gond van vele,1x rossz a pickup ,hangerõ jó ez meglett csináltatva.Újrahúroztam most meg a hangszedõ nem szedi jól a húrok hangját tehát ez egy nagy SZAR.De ahol szoktam csináltatni ott is megmondták.
Köszi!!!
Van egy kis progi a Line6 monkey azzal tudod aktivalni, bedugogd a Line6 hangkartyad es utana menni fog. Line6 hardware mindenkep kell az alapjan aktivalja a programot.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Gibson logós gitárod lehet. Ennyi. De nem eredeti.
Még Szolnokon a gitártáborban Alapi István mondta hogy kínában is sok fendert gibsont gyártanak. És valami olyasmi feltétellel dolgoznak ott a kínaiak hogy egy mûszak termését õk adhatják el. Találtam egy oldalt www.tradetang.com Gibsonok, Fenderek Epiphoneok vannak fent negyedannyiért mint mondjuk itthon. Namármost ezek hamisítványok, vagy kajak eredetiek?
Például ez: http://www.tradetang.com/for-sale/BNWT-Bla-Les-Paul-Custom-guitars-with-case-free-ship/123331-1743584.html
Egy epiphone les paul custom-nek, de kérdezhetném úgy is, hogy általában a les paul-oknak hogy ízlik a metal? igazából, a jazztõl a metalig mindenféle muzsikát játszanék, de nem tudom, hogy a metalt még elviseli-e, ebben kérném a segítségeteket😊
köszi
viccen kívül Ernie Ball (nagyon sokan használják), GHS és ami nekem pozitív csalódást jelentette a DR handmade (ha most kezded egy "10"es húrkészlet bõven jó)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Van nálam 2 db 2x12"-os hangfal, 120 wattosak egyenként. Kinézetre kicsit kopott, a hangszórók viszont nem sérültek, jól szólnak. A membrán szerintem papírból van, nem szakadhat az el könnyen? Éneket vagy gitárt szeretnék vele majd hangosítani. A kettõ együtt 30e ft lenne, és mivel nem nagyon tudom hogy mi a jó ár, szeretnék tõletek segítséget kérni. Mennyire tartósak ezek a membránok? Mit érdemes megfigyelni vásárlás elött?
Ja és nem olyan válaszokat kérek hogy a Gibson-hoz képest semmi,hát persze.
Köszi😊
ha csináltál reget, akkor lépj be vele és keress aktivációra vonatkozó részt.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Eléggé rácuppantam egy Billy Talent nevü együttesre és tetszenek a gitártémáik és azokat tanulgatom.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417