Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi az infót köszike elöre is segitséget
Szerintetek egy hasznalt Ibanez Rg7321 7huros gitart mennyiert lehetne hasznaltan eladni? Feleslegesse valt nekem a 7 hur ezert szeretnem masra cserelni.
Hibatlan allapotban van, max kissebb karcok vannak rajta.
Amúgy kezdésnek is nyugodtan vehetsz akusztikust,mert klasszikusnak elég gyenge hangja van,fémhúrosokhoz képest,ezek sokkal jobban csengnek,nekem Guvnor GA100-asom van 20ér vettem és tökéletesen jó 😊
De szentem olcsóbban is kapsz jót.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A Squier bullet strato tényleg nem túl jó szerintem se, osztálytársamnak olyan van, de látszik a minõségi különbség kidolgozásban ( játékérzetben meg fõleg).
Töltsük le az internetet!
Fórumba olvastam h jó gitár,csak ezt meg azt kell kicserélni rajta.De úgy nem is lehet használni vagy mi?ha nem cserélem ki?vagy olyan gáz a hangja?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ilyen külsõt szeretnék:Tele,Strat semmi más
Olyan gitár kéne amit ha megveszek nem kéne rajta kicserélni a fele cuccot.
Nekem squier bulletom volt ami nagyon gáz volt,szal squiert ne.
Ezen kívül vmi ötlet?
Attól még nem fog megszállni a gonosz.😊 Tessék megnézni a végzett pengetöje címü filmet.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
használt japó ibanezek közt is nézz szét mert mostanában egész "olcsón" cserélnek gazdát
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A másik lehetõség meg az Ibanez. Fene tudja, mind2 nagyon fasza gitár és mindkettõ jól néz ki. Az RG370nek picit jobban tetszik a hegyes formája.
Fene tudja, hogy fogok dönteni 😊
Ha esetleg RG370et vennék, akkor abba szerintem azonnal cserés lenne az híd pickup egy EMG Alx-re.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bármi vélemény a 2 között? A tremoló is sokat számít, hogy melyiken milyen jó van. Mind2 Floyd utánzat, de hogy szarok-e vagy nem... Annyit nem használnám, hogy folyamatosan problémázzak vele.
Bármi tipp?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Brutálisan jók szerintem.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Az Ibanez gitárokat hiányoltam, konkrétan abból akartam kipróbálni valamit, de egy se volt az egész kiállításon. Viszont kint volt talán a teljes Cort kínálat és hát voltak nagyon szépek, komolyan elgondolkoztam egy EVL K6-on, élõben egyszerûen gyönyörû.
Volt még egy kiállító, ott voltak komolyabb metal kitárok (ha jól emlékszem, fõleg LTD), de ott akkora tömeg és hangzavar volt, hogy épphogy körülnéztem, azt ennyi.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mondjuk ezt olyan jó lenne elgitározni
A tompítással kapcsolatba meg van több lehetõség. Vagy a pengetõ kezeddel tompítasz vagy a akkordfogó kezeddel. Pl az adott hangot lefogó ujjaddal a következõ húrt tompítod. Látod ez is csak erõsíti, hogy tanárhoz érdemes járni. Mert így leírva nehézkes de egy tanár kb 1 perc alatt megmutatja.
Köszönöm amúgy a tanácsokat, igyekszem megfogadni.
amúgy jól mondták az elõttem szólók,én skálázni nem tudok nemis tudom mi az pontosan,én úgy szoktam h megtanulok 1 számot játszani és kész.Ez olyan minthogy tudod a kottát,de gitározni meg nem tudsz.