Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy lehet-e passzív hangszedõt aktívra cserélni, és amennyiben igen ez mennyiben fájna a gitártestnek ill. hangzásnak (ha egyáltalán hozzá kell nyúlni ilyenkor)?
Elõre is kössz a választ.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Line 6 Low Down Studio 110
Marshall MB30
Esetleg van valakinek tapasztalata valamelyik fenti kombóval?
Köszi szépen😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
a 2 pickupot együtt sose szoktam használni, max akkor. ha akusztikus számot játszok elektromoson.
a játékom 95%-a a híd pickupon megy, azt lehet szépen torzítani és cleanben is kiváló.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Töltsük le az internetet!
...vágod?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
én most vettem 1ik nap SX VIntage Series Telecastert.
Ez nagyon jó szerintem,34 volt és érdemes venni!
Lakjó Hangszerboltba lehet!Keress rá googlen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy mi lenne a baj velük? Drágább kategóriát nem ismerem Cort-ból, egyedül az EVL-K6ot, de azt is csak hírbõl, arról meg nem hallottam rossz véleményt.
Töltsük le az internetet!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#help>#help>
Hát aki olyan hülye aki GRG-t vesz, az meg is érdemli, az is cort-nál készült.
Mondom az olcsóbb cuccokat csinálja a cort az ibaneznek, ami olyanok is amenyibe kerülnek. Szerintem 100 ezer ft alatt nincs elektromos gitár.
Ha mégis azok csak tûzre valók. Egy gitár túl precíz mûszer, ilyen olcsón szerintem nem lehet minõséget csinálni, ami már a fûlnek is tetszik, meg az erõsítõk is szeretik.
Az RG370 nem rossz gitár, olcsó és jó. Tökéletes szerintem, nekem is ez van, és nagyon sokan dicsérik szerte a neten.
Most cserélem le egy S420 asra. Kicsit jobb osztály már szerintem, full ibanez, ez a tipus most jött ki nemrég, két hum, kisebb test és full mahagóni minden. <#beka2>#beka2>

mellesleg a név nem minden,nézz csak rá az ibanez grg-re,amikor én vettem olyan árban volt mint a kx1q,és hidd el maximum tüzelni lett volna jó...
egyébként az is faszság,hogy "igazi ibanez" meg cort,mivel az sem mindegy mihez hasonlítod...van a cortnak is drága gitárja amitõl besza-behu.
egyébként sem hiszem,hogy 100ért van nem távolkeleti istenfasza ibanez helyett mondjuk japán,na AZ minõség,a mostani meg csak tucatcucc...omg.
A minõségi cuccokat az Ibanez saját maga készíti...
Egy igazi ibanezt nem lehet egy corthoz hasonlítani.
Fender, Gibson, Ibanez, ESP LTD, stb, ezek a nagy nevek, amikkel a nagy gitárosok is játszanak. Valamiért a nagyobbak közül csak kevesen választják a cort minõségét. Ellenben a fendert, gibsont, ibanezt rengetegen. Valószínûleg mert nem olyan rossz márkák ezek.
Ha a cort gyártaná az ibanez gityókat, akkor nem ibanezt használnának a nagyok, hanem a cortot.
Nekem is van egy ibanezem, és teljesen más osztály szinten van mint egy cort. Nekem ez a véleményem
A következõ gitárom egy Dean Caddy lesz ha minden jól megy <#beka3>#beka3>
Dashed: milyen zenéhez kell amúgy? Mert ha keményebb zúzós zenéhez akkor inkább az LTD szerintem.
A cort az egy ilyen belépõ márka szerintem.
Alacsony árban lehet a cort jobb választás.
Nézegessél ibanezeket is. 100 környékén nagyon jók vannak, szépek és az Ibanez az minõség.