Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Melyiket ajánlanátok inkább a kettõ közül? Cort AD 810 vagy Ibanez V 50? Csak saját szórakoztatásra, semmi komoly...
Köszi mindenkinek!
van egy Nirvana féle cover verzió meg egy -ha jól emlékszem- Terry Jacks féle eredeti.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még szívesen fogadok ötleteket! 😊
Szerintetek melyik a legjobb Ár/érték arányú 10-15-20 wattos erõsítõ?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Harley Benton GT6/200 gitár,basszusgitár hangoló jack bemenettel!
Noname lábtartó klasszikus gitárhoz
Warwick Rockstand kottaállvány,összecsukható
Csak személyes átvétel!Budapesten!
email/msn:[email protected]
#29327-re:
Squier gitárból két fajtát próbáltam:
-Squier telecaster custom
-Squier bullet stratocaster
A bullet strato-t egy haverom vette, az nekem több okból sem tetszett. Elõször is nagyon zajosak a hangszedõk. Jó single coil hangszedõknél ez érthetõ, de azokból is vannak már zajmentes fajták. Azok viszont a gitár árának többszörösébe kerülnek. A bundok kiálltak, az alsó húrt lazán be lehetett akasztania 12. érintõnél - bár ez mondjuk kipróbálásnál feltûnõ, haveromat viszont nem úgy ismerem, mint aki feltétlen kipróbál egy gitárt vásárlás elõtt.<#wilting>#wilting> A nyak nekem kényelmetlen volt, bár ez ízlés kérdése, én a telecasterem nyakához szoktam hozzá, ami jóval vékonyabb. Ami számomra még zavaró volt - megint csak egyéni probléma - hogy pengetés közbe mindig eltoltam a hangszedõkapcsolót. A tremolót felejtsd el, dísznek van, gyakorlatilag használhatatlan. Az egyetlen dolog, amibe jobbnak találtam a telémnél, hogy a test belsõ felén és a könyöknél a lekerekítések miatt sokkal kényelmesebb tartani, és a test jóval könnyebb.
A squier telecaster custom-ban két humbucker van single coil hangszedõk helyett. Én ezeknek sokkal jobban szeretem a hangját. Valószínûleg nem valami minõségi hangszedõk (már csak a gitár ára miatt is) de mindenképpen jobbak a single coil-oknál + azokhoz a zenékhez amit játszok jobban is passzol a humbucker. A telecaster nyak vékonyabb, kis kezekhez könnyen illik. A bundtávolság viszont a gibsonokhoz (les paul/sg) viszonyítva nagyobb - ez mondjuk úgy általában igaz a fender/squierekre. Szvsz játékérzet szempontjából mindenki dicsérte, ár érték arányban mindenképpen jobb, mint a bullet strato.
Általánosságból elmondható a squier/fenderekrõl hogy inkább ritmus gitározni jók, legalábbis a 14-15. bund felett már elég kényelmetlen rajta játszani a csavarozott nyak konstrukció miatt. Eredetileg blues és country játékra találták ki õket, de én pl kifejezettem imádom a hangjukat grunge zenékben a single coil hangszedõk pedig nagyon jól passzolnak a brit indie-hez (pl.: Arctic monkeys - szintén kedvenc), ezt a hangzást viszont humbuckerekkel elég nehéz kihozni.
Általánosságban tényleg attól függ hogy mire használnád, metálra pl nem ajánlanák squiert.
Bocs ha nagyon hosszú lett..
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Új logó by: berczely (Y)
dualgitar
JCM 800 2203 vs TSL100
JCM 800 hang 😊 4 hangszín különcsövekkel (azt hiszem)
JCM 800 hang 😊) kitudok belõle hozni rendes tisztát
JCM 800 hang 😊)) 20 ezerrel olcsóbb
kontra
crunchos tiszta szar közepek
csak egyféle hangszín (de az<#szeret>#szeret>) csak utánozzák benne a jmc800at (de nem az)
nincs több
joshua: ha sokat használod akkor hátrébb tolod a dobhoz ha nem használod akkor meg ki szélre
Amúgy "géhat", "dészuszkettõ" stb... :-)
Kuss!-magyarázta.

Lehet volt már a kérdés, de sajnos nincs idõm végigolvasni 70 000 hozzászólást 😊
Hendrix féle gitárt szeretnék magamnak ( technikailag) Akad itthon egy jobbkezes gitár, elég csak megcserélni a húrokat rajta?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy drágult 4 ezret fél év alatt😮
De mondjuk ha most vennék erõlködõt, akkor már nem biztos, hogy Marshallt vennék.
De mondom... jó kis cuccos😊
Valaki tudna valamit mondani pro-contra mindkét oldalra, melyiket lenne érdemesebb megvennem?
de van egy elõerõsítõ(aminek kell a hely ) és ez erõsíti fel kb a passzív 2-3szorosára