Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Masodik gitart vasarolnek.
Adott 2 jelolt.
Ltd m-100fm
Cort KX1Q
Arban ugyan az a 2. 100E Ft.
Ami miatt nehez a dontes->
Tremolo nem erdekel, illetve a gitar le lesz hangolva.
Pro/kontra
Cort :
felezheto pickup, fix hurlab, EMG pickup
Ltd :
Szep, legalabbis nekem nagyon tetszik 😊
Szivem szerint az ltd-t vennem, de ha az eszemre hallgatok akkor a cort a nyero.
Valaki meg tud gyozni arrol ,hogy jobb az ltd ? ( titkon remelem😊 )
Vagy ne legyek hulye es vegyem a cortot?
azt h lehet megoldani h jó minõségben feltudjam venni a gitárjátékomat szal felvevõ kell hozzá vagy egyszerûen a gépre csatlakoztatom az erõsítõt vagy h?
elõre is köszi 😉
<#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De ha akarod megvigasztallak <#law>#law>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Ha nagyon tompa lenne akkor vékonyabb lappal.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nekem jó lenne most bármilyen dobos is, nem kell precíznek lenni, elég ha nagyjából tudja a dolgát, a számokat meg idõvel gyakorlással úgy is be lehet tanulni. Mint gitáron.
Március körül költözök barátnõhöz. Õt még nem is zavarná, de 4 emeletes társasház v. mi a retek lesz, annak az elsõ emeletén. Szintén alánk robbantanának, ha elkezdenék lábdobolni.
Elektromos dobról tudtommal kb. néma az egész v. csak borzasztó tompa hangja van.
Fülhallgatón nagyon szívesen csapatnám neki, de horribilis ára van annak is. Erõsítõkkel együtt veszek jó gitárt meg bassgitárt egy elektromos dob árából.
Persze, h az elõbbi kettõt választom. Még mobilisabb is meg minden.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Töltsük le az internetet!
Amúgy meg szerintem nem annyira ismert ez a cucc, és nehezen vesznek használt hangszert az emberek. erõsítõt könyebben.
Én most veszek majd egy Dean Caddy-t gitárt. de újat akarok. 😛
Peavey-vel meghajtom és pofánbaszom a szomszéd kutyát.
Merre vagy?
Van demo anyagod?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
amatõrnek elektromos gitárt (elsõ lenne) kb 40k-ért (ennyibõl csak használtat, gondolom) milyen típust érdemes venni?
köszi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Fiú zenekarban 😊
Pest környékén.
Nemcsak úgy metálra kellene, olyan lenne a jó aminek jó feszes, ütõs hangja van, nem az a jazzes. Crunchozáshoz, dob mellé kíséretnek kell.
Kéne dobos is. Dobosokból nagyon kevés van valamiért =(
De asszem már értem az okát. Nézegettem a dobszerókat, és hát elég drágán jönne ki egy normális szerkó. Fõleg e-drumokat nézegettem. Egy normális szerelés amin van midi out is az olyan 300 körül lenne szerintem. =( Ez elég sok pénz szerintem, ezért lehet olyan kevés a dobos.
Hangfoglaláson volt két ilyen kitéve, az egyik egy fatörzsbe volt belevágva 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Powerstate-ba már van 13500ér is.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én igazából nem nagyon értek hozzá,csak tom h ezek vannak metálra.
Pl. BC RICH,DEAN
Ja még valami. Basszus gitárt szeretnék még venni. Elsõ lenne. De nem akarok úgy járni mint az elején a szólógitárral, hogy grunge és metalra vettem stratót.
Metalcor-ra, hardcorra szeretnék valami jó harapós, erõs hangzású bassz gitárt. Mik a perspektívák?