Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hali! Elõbb gitározgattam kicsit, és elég ijesztõ recsegõ hang jött a húrláb környékérõl. :/ Onnan vmi ki tud szakadni, vagy a húr hangja lehetett, h szakadni akar? 😞 Sima egyszerû nylon húros gitár, és nylon húrok is vannak rajta természetesen. 😊 (Mert mondtátok, h a fémhúrok azonnal letépnék a gitárnyakat).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Froopy
Hm. Egész jó benne a gitár<#eljen>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

HTS s3rg1nh00
a nyaki pu szólózásra van,az meg mély e húr 12.bund alatt nemigen van.jó,eltekintve a live at budokan hollow years elejétõl,de sztem az inkább középállás(mind2 hangszedõ).szal a lényeg egyszerû,azt a pu-t nem arra találták ki,h.mélyet játssz vele.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nektek is volt már olyan,hogy azokon a pickupokon ahol kicsit fátyolosabb a hang.Mondjuk telecasternél a nyaki pickupok,ott magasabb hangerõn az elsõ 2 húr eléggé bebúgott,mintha basszus gitár lenne.Nem tudom de én a nyaki pickupot Clean channel-be soha nem szoktam használni,mert nekem olyan mély,olyan mintha a tone kapcsolót teljesen eltekertem volna.Ti hogy szoktátok?

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Lacee86
Javítom magam, Fenderbõl nem is kapni 50-ért, hanem 100 felett kezdõdnek, de egy Squier is 50-nél kezdõdik amint láttam, szóval nem átverés.

Lacee86
Akkor is csak igazi gitár. Én sem gondoltam, h a legjobb Fendert fogják a kezdbe nyomni 50 ezerért. 😊 De ha belegondolsz h a tképpen semmire se jó mûanyag vacakért elkérnek min 15 ezret, akkor ha úgy vesszük, nem is olyan sok az 50 érte.

HTS s3rg1nh00
kamu,az csak egy squier,ami tényleg a fender leányvállalata,de a gitárok minõsége igencsak szórt(sokkal nehezebb jót kifogni,mint rosszat)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
Már megtaláltam a kérdésre a választ. Hát ez óriási!! Csak sajna ehhez elég sok cash kell (a gitár, konzol stb.), viszont a tény h 50 ezerért nem egy mûanyag vackot kapsz, hanem egy igazi Fender gitárt, azért nem rossz. 😊 A többi költséget meg fel lehet fogni oktatásnak, azazhogy h játszva tanulni. 😊

Lacee86
De akkor ha jól látom, ez egy rendes gitár, amin csak úgy is lehet játszani, h nem ezt a játékot játszom? Mert akkor ez marha fasza ötlet. 😊

Hehe😄 Elvagytok😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Bocs a linket rosszul adtam meg, ezen belül van a kép.

Lacee86
Egyébként errõl a komplett packról mi a véleményetek? Nem mint ha lenne rá pénzem, meg egyelõre értelme se lenne vennem, csak úgy érdekel.

Nitramk
Sziasztok, az mitõl van hogy Guitar Rigben azt is torzítja aminek elvileg tisztának kéne lennie? Most vettem egy basszusgitárt, és torzítja a jelét, míg ha rákötöm csak simán a gépre, akkor teljesen tiszta hangot kapok, csak ugye akkor meg halk. 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Lacee86
Nem értek veled egyet, osztom Hecker véleményét. Vezetni sem vmi spéci átalakított kocsival tanul az ember... Ha megy hagyományos gitáron a játék, akkor lehet az, h na akkor jöhet az ilyen-olyan speckó forma. Speciel nekem is tetszik az a forma, amit linkelt, de tanulni biztos nem vennék olyat.

Már hogyne tanulhatná meg a rendes gitározást ilyen gitáron,bármilyen gitáron megtanulhatja,most minek vegyen stratot,telét ha neki ilyen forma tetszik,vagy mondjuk a metál tetszik neki.Ez hülyeség,olyan gitárt vegyél ami neked tetszik.Amúgy az árát tekintve ez már egy elég jó minõségû gitár lehet.

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Lacee86
Pontosan. Jó móka volt szép volt jó volt, de most már igazi gitárral nyomulok. És az, h elkezdtem, ennek a játéknak köszönhetem. 😊 Csak kicsit sajnálom a sok év elvesztegetett idõt, amióta már tolhatnám. 😞

Amugy ha a GH csak annyit el er, hogy felkelti az erdeklodesedet a gitarozas irant, mar nem haszontalan jatek.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

A kettonek nem sok kozze van egymashoz, de a GH jo moka amugy szerintem.

Lacee86
Hát jah, mióta elkezdtem én is tanulgatni igazi gitáron, már kiröhögöm a 1,5 éves Gitár Hírós múltamat. 😄

Itt a gitar amit a videoban mutatnak.

Hecker007
Az biztos hogy a Gitárhírónál értelmesebb 😊 itt legalább tényleg megtanul az ember gitáron jónéhány számot

Ehhhez mit szoltok.
Szerintem erdekes akkar meg tanlni is jo lehet, nem beszelve arrol eleg szuper a backing track amire jatszol.

Hecker007
háát ha neki tetszik, de szerintem érdemesebb egy kezdõnek vagy egy strato/telecaster vagy Les Paul formájú gitáron tanulni, mert ezzel sose fogja megtanulni a rendes gitártartást SZERINTEM!

Haverom akar egy Vorson EPL-01 et kezdõnek...Jó lesz neki?
Aquir
nice 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
(:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Froopy
Eh😊 Majd ismerõsömmel kipróbálom😄

Metalmilitiakid
Ez az ma feltaláltunk egy új játékot : Guitar Pro Hero. A játék lényege leültök ketten lehetõleg egyezõ hangszerrel a monitor elé elindítotok egy viszonylag ismert számot Guitar Pro ban (gitárnyak képpel vagy nélküli azt embere válogatja), de ne tudjátok játszani az a lényeg és próbáljátok követni a számot. Akár saját érzés alapján akár zsûrivel döntsétek el kié volt a jobb, persze egyszerre kell játszani. Mi két basszerrel elég jól elmarhultunk vele, olyanokat röhögtünk, fõleg amikor kitaláltunk a Deep Purple Highway Start t na az gyönyörû volt 😄 Jó szórakozást ! 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mindegyik pack benne van az x3 ban😄
Beast Machine
Olvasd el a videó leírását! 😊

"WARNING! SOME PATCHES REQUIRE THE FX JUNKIE/METAL SHOP/POWER PACK ADDONS!"

Egy Bronze szériás BC Rich Warlockom van.

...vágod?

szeptember körül voltunk wigwamban dust n bones koncerten és elõttük egy alcoholica nevü zenekar volt. szerintem nagyon jók és -azt hiszem- velük nem lehetetlen kapcsolatba lépni. keress honlapot v. facebook lapot v. ilyesmit.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
Aztamocskos.... +fav alapmû!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Froopy
Szerintem a hangszedõ ott is befigyel. De marhanagy😄😄 Mától más szemmel nézek egy konzervdobozra, vagy egy lufira😄

Metalmilitiakid
amúgy mi volt a 3. dal amit játszottak ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid

Froopy

nem tudom már mit írt ki pontosan,de vmi patch-el kapcsolatosat (most nincs itt)és amennyire tudom az enyémen a legújabb van(de egyáltalán nem tölt be semmit belõle). mostanában próbálok beállítani vmi jó hangzást, de nem olyan egyszerû.

egyébként te mivel használod?
pontosan😊
most szedtem le a soloját,és érdekelne a többiek hogy játszák,ki mien fekvésben, mien saját egyéniséget,ízt rakott hozzá,bele,...pömpöm stb
😊

magyar tribute znakroknak utána néztem de nincs róla felvétel ahol hallanám,,amugyis fura,,azt gondolnám hoyg mindeki aki ezt játsza,biztos vannak hazánkban rengetegen, hoyg mindenki tölti fel promotálja,de sehol semmi..:S

Aquir
ja oké, eszerint téged magyarok - mindegy kitõl érdekel 😊

néztem ott is õket,de magyarok érdekelnének,meg ha van itt vki pl aki már leszedte.

Aquir
E szerint ha téged mindegy kitõl egy day that never comes solo érdekel, akkor van sok 😊

HEllo,van köztetek oylan aki játsza a metallicától a day that never comes soloját?..csak mert meghallgatnám

Beast Machine
Hogy érted, hogy régi?

...vágod?

a pod farm az egy progi, amin tudod állítani a line 6 modelleket és kell hozzá vmi line 6 cucc. a legolcsóbb a studio gx. hangja meg ugy lesz hogy a line6 cuccba dugsz be vmi hangszórót. azon kivül meg gépre fel tudsz venni vele.
vmi régi patchet használsz?
Pontosan mi a POD farm ? Akinek nincs erõsítõje az gépre rá a gityót és ezzel szólaltatja meg?<#zavart1>
Froopy
Ennek a KX-5-nek sincs rossz hangja. És szerintem rohadt szép😄

Beast Machine
Egy pár király kis POD Farm szand, vigyétek 😊

...vágod?