Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
erre meg már tudjuk a választ, én szeressem, te szeressed, a többi meg ált nem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
sztem szimplán megtanította a kezét teleportálni, ennyi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
sok gyakorlással
egyébként meg ez már meglehetõsen élvezhetetlen és kb.semmi jó nincs benne.
ebben viszont igen:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hecker007
Hogy a fenébe lehet ilyen gyorsan gitározni mint ahogy itt 3:00 után van? :S :S Meg mondjuk a többi része sem éppen lassú :S

Boconadi
nincs ehhez vagy ehhez vkinek tabja? 😞
Lacee86
Ok. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mumpic
Lehet rá rakni, fúrással-csavarozással/ragasztással. Ha félsz nekivágni, akkor szánj rá pénzt, és vidd be a hangszerészhez. 😊

CharrDen
Eladó egy Samick IC-1-es szólógitár (alig használt és fekete) egy Laney LX-12 erõsítõvel (egyáltalán nem használt, szintén fekete), 2 pengetõvel, gitártokkal(fekete), gitárállvánnyal(nyakas, fekete), ráadásul van a gitárhoz szíj és Korg GA-1es hangoló. Szép állapotban, nincs megkarcolva, nincs megrepedezve/törve. Akit érdekel az írjon privátot, kérdésekre is szívesen válaszolok!

Lacee86
Egy olyan kérdésem lenne, h nem volna rossz, ha tudnék tenni a nylon húros gityómra ilyen pántot (ez a heveder ?), de nem látok rajta semmi rögzítési helyet, ahova lehetne tenni. 😞 Sztetek vhogy lehet rá tenni, vagy felejtsem el?

Lacee86
Akkor azon esélyem se lenne... :/

Hecker007
ettõl keményebbnek néz ki 😄

Mert annak hosszabb a nyaka, így nagyobbak az érintõi is.
Lacee86
Miért pont bassgitáron? 😊

tágítsd bassgitáron filmnézés közben😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Jó, hát ezek bohócok, nem zenészek...

KILLER2
Ha nem éri el rendesen, akkor legalább ne tolná le legalább a nyakát a térdéig.

Töltsük le az internetet!

Lacee86
Hát mondjuk nekem is ilyen pici kezem van. :$

összevissza állnak az ujjai a bundokon,az a kis ujj vmi örulet,jézusuristen,mennyi danoníínót evett ez?

Lacee86
Most mit bántod szegény kisfiút...ööö kislányt(?) ! xD
Amúgy a gitárja kéne. 😊

Froopy
<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

csokalaci
hát ez sajnos így van :/

http://facebook.com/musicleander

HTS s3rg1nh00
arról a 2 számról amirõl tudok nyilatkozni(mert szerintem ez a 2 jó is:p),a day that never comes standard,az all nightmare long drop d.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Beast Machine
A Death Magnetices számok hivatalosan is standard hangolásban vannak, ezt tudom nincs is velük baj, a gond hogy akár albumon belül is változhat a hangolás :S

...vágod?

csokalaci
st angert én drop c-ben játszom és ezen az oldalon a st anger számok mind abban vannak 😊 azonban vannak amiket normál hangolásban játszanak amit észrevettem, az pl az until it sleeps meg a hero of the day de volt még más is asszem

Beast Machine
Ahány tab, annyiféle hangolás - láttam St. Anger számokat Drop C-ben, meg Drop B-ben is, a Rehearshals videóban Drop C-ben játszák, az albumon nem tudom, hogy miben, nem lett volna nagy dolog odabiggyeszteni hogy milyen hangolás alapján készült a BT.

...vágod?

Hecker007
azt tab-ból vagy fülre ki lehet már találni

Beast Machine
kurvajó kis oldal, csak jó lenne, ha odaírnák, hogy milyen hangolás kell az adott dalhoz

...vágod?

Hecker007
kitettem, egy ugyanilyet nem tudsz véletlen magyar együttesekhez? 😛

Beast Machine
Ezért kell eljárni rendszeresen próbákra 😊

...vágod?

Lacee86
Mekkora jó már! 😊

csokalaci
Amúgy szerintem még ez az oldal is mehet linkekbe 😊
Guitar Backing Tracks

Lacee86
xD

Cooky1982
Úh a link lemradt Radar

Cooky1982
Sziasztok!kis infó kéne töletek!Radar zenekar egyik számának szeretném a gitár tabját meg tudni mi is ez meg a tab is kéne saját felvétel saját csatorna 😄 ugy nézzétek én készittem felvételt 😄 3:41 ig hallható jellegzetes stilus és annak tabja kéne vagy cim köszönöm elöre is az infókat aki segit utána a rocker vagyok van 3:44 tõl .Mien indulo ez?jü ez tab nagyon😄

Lacee86
Hát én még csak 24 vagyok, de elég késõn kezdem én is sajna. Pedig ha belegondolok, h már évek óta nyomhatnám... De vhogy régebben nem érdekelt annyira, azazhogy nem is gondoltam rá. De egyelõre komolyan próbálom venni amennyire lehet, remélem a lelkesedésem nem hagy alább. 😊

Ja ja látom nagyon lelkes vagy. De az akkordok tényleg fontosak. Rendesen megtanulni a barrés akkordokat is. Amúgy a metronómtól én is hülyét kaptam, de most már kezdem megszokni. Meg aztán az tud bekavarni ha majd esetleg valaki zenél még melletted vagy énekel. Na az aztán baromira el tudja tolni a tempót. Ne tud meg nálunk néha milyen káosz van. Mindenki csúszkál össze vissza. Mondjuk szó se róla vicces amikor 3 ilyen 35 éves majom mint mi hangszert vesz a kezébe és most próbál megtanulni zenélni.<#buck>

Lacee86
Hát remélem. Azért úgy érzem, h ez alatt a 2,5 hónap alatt elég sokat fejlõdtem, mondjuk a semmihez képest bármilyen fejlõdés sok. 😄

Lacee86
Jó, csak ugye pengetni egész más, mint mondjuk ha csak az ujjaimmal kéne kopognom ütemre, meg ugye ez, h nincs még jól összehangolódva a bal meg a jobb kezem. Próbálkozom akkor a metronómmal, majd csak megszokom vhogy. 😊

Szerintem próbáld inkább azt, hogy nézel egy egyszerû dalt (tudod szokásos 4 akkord) és azt próbálod metronóm mellett gyakorolni. Így stabilan betanulod az akkordokat is meg a tempó tartást is. Ja és nem úgy, hogy 1 percig csinálod hanem mondjuk egy átlagos dal hosszan 3-4 percig. Ezt csak azért mondom mert itt szokott galiba lenni, hogy az elején még tartod aztán ahogy megy a dal szép lassan elkezdesz csúszkálni. Amúgy ez a tempótartás nem egyszerû. De ne aggódj szép lassan rá fogsz állni.

Hecker007
ez jó kérdés, nálam kb 1,5 év volt, de van akinek nem is kell hozzá idõ, ezért mondtam hogyha tanulsz vagy gyakorolsz egy számot, akkor az vagy metronóm, guitar pro (vagy hasonló) vagy szám mellé próbáld, sokkal jobban fog fejlõdni az ütemérzéked és hamarabb kialakul az egyenletes pengetés is

Lacee86
Próbáltam, meg tudom h azzal kéne, de annyira idegesít a kattogása, nem tudok rendesen odafigyelni... :/ Egyébként mennyi idõ alatt kéne kialakulni vmiféle egyenletes pengetési képességnek? 1-2 év?

Hecker007
ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ezeket metronómmal gyakorold és játszd föl, vagy az eredeti számra 😊

Lacee86
Egy kis pengetés tõlem. 😊 Nemtom, ismeritek-e a számot.

Sziasztok!
Lenne egy elado Boss ME70, kihasznalatlansag miatt. Feleves kb csak itthon hasznaltam, kis portol eltekintve zsir uj alapotu, van hozza boss tap is.
Meg garancias.Olyan 60K korul gondoltam, de estleg lehet alkudni. Debrecenben van a cucc es persze ki is lehet probalni.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

gagyidasz
Hello.Szerintetek egy Harley Benton hbl 200 tipusu gitár és egy H.B 20Wattos erõsitõ jó lessz kezdésnek??

Hecker007
Az nem a gitár miatt volt hanem a pánt+mûszálas ruha ahogy dörzsölõdik egymáson feltöltõdik tõle az ember és azért rázott meg ehhez se a húrnak se a gitárnak nincs semmi köze... 😊

Hecker007
Megoldási lehetõségek:

1. Húzd meg azt a Jack aljzatot hogy ne lötyögjön!!
2. Nézd meg hogy a gitárkábel ráz-e hogyha megfogod, ha igen nem a gitárral van baj hanem az erõsítõ/effektnél van valami hiba, általában a bemeneti csattolókondi okoz ilyet ami az egyenfeszt választja le
3. Ha aktív a gitár akkor a gitár elektronikáját kell megnézni

adamq01
A húr is tud rázni, engem egyszer a haverom rázott meg (nem is kicsit),h a nyakában volt a gitár és kezet fogtunk.
A kevésbé drága gitároknál szokott lötyögni az ajzat, de azt meglehet oldani és ajánlott is megoldani.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Lacee86
Ok, köszi.