Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lacee: igen
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy akusztikushoz lágyabbat szoktak használni, akkordozni szépen lehet vele, elég lágyan szól. Egy ismerõsöm itt a koliban vett olyat, hogy a hegye kemény, és egy csíkban el van vékonyítva, és úgy hajlik mint a lágyak.
Vastagabbal jól lehet szólózni elekztomos gitáron, minél hegyesebb annál szebbek az üveghangok, minél gömbölyûbb az éle, annál könnyebb a sweep picking.
Nekem legalábbis ezek a tapasztalataim. Jó pengetést!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Ugye megvettem az elsõ elektromos gitárom kb egy éve.
Van hozzá egy kis 10 wattos gyakorlóerõsítóm én meg ráakartam kötni a számítógépre a következõképpen:
Erõsitõ kimenet -->> két rca --->>> szgép tv tuner hangbemenet.
Sikerült vszínüleg az rca-t bedugnom az s videó bemenetbe, aminek az lett az eredménye, hogy az erõsítõ, ha bekapcsolom csak búg mint az istennyila.
Kuka?
Van itt valaki aki DI Box-ot használ ? Szeretnék venni egyet, ugyanis számítógépre kötve szoktam gitározni (Amplitube, Guitar Rig). Azt olvastam egyszer valahol, hogy egy DI Box sokat tud javítani a hangon, valamit az impedanciával magyaráztak nekem, meg fontos, hogy legyen rajta Hi-Z input/output. Pontosabban azt, hogy nem egyenlõ az impedancia ami a gitárból megy a hangkártyába és ezért elég sok elvész a gitár hangszínébõl, de javítsatok ki ha nem így van. Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani nekem valamilyen jó, és viszonylag olcsó DI Box-ot (10e Ft-ig)?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Bordin, Trujillo, Wylde = súly
A gitáralap elég vastagon Meshuggah ez alapján a szám alapján. Hangzásilag is, és a riffek, sorvégi behúzások is a svéd mestereket idézik. A ének mondjuk a Meshuggahban szinte értékelhetetlen, de leginkább unalmas. Itt jobbnak tûnik.
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
gitárvásárlásban gondolkodom, de sajnos elég nehéz megfelelõt választani...
A segítségeteket/ötleteiteket/tapasztalataitokat kérném, hogy szerintetek milyen gitárt érdemes vennem.
-Eddig a Cortról olvastam egy csomó pozitívumot, és ott már ki is szemeltem egy g260 OPB-t, meg egy EVL-X4 BKS -t, de meg kell mondjam, egyáltalán nem mozgok otthonosan a gitárfelépítés/tulajdonságok terén.
PLS help 😊
<#help>#help><#help>#help>
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
1-2 klasszikus,nekem,
Libabõr
something else
Nincs...Nincs Több kérdés
Johny cash
Nõi harmatKönnycsepp
http://www.youtube.com/watch?v=koGG1q_nWI8&feature=related
Töltsük le az internetet!
és ha vki nyomott ilyesmi gitárt korábban azt nyugodtan küldheted, mert szivesen hallgatom, mert eddig még nem hallottam olyat ami jobb lett volna
Töltsük le az internetet!
György
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
amúgy van abban is valami amit te mondasz.. egy idõben lájtosabb zenéket hallgattam aztán meghallgattam egy kicsit keményebb rockot ami elsõre nem tetszett, de másodszorra már igen 😛
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
qrva
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?