Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg Marshall MG10 van.
Elõször is a behringer, olyan olcsó húsnak híg a leve tipus,szerintem ne vegyél nem éri meg,tele van beállításokkal,de szart se ér.
A marshall mg10 meg nem éri meg az árát,szinte semmi állítható lehetõség nincs benne meg a hangja se olyan jó,attól még h marshall.
Én a Peavey Rage 158-ról hallottam jókat.Szerintem éredemes lenne utána nézned,olyan 20-22 körül lehet új ára.
Sok sikert!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Megnéztem 9V-ra tudom állítani, a polaritás is megfelel, viszont 800mA-os 9,6W-on, az esetleg okozhat gondot?:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A zenekarunkban a basszeres most akar venni egy komolyabb cuccot de nem szeretné elhamarkodni a választást. Valami tipp esetleg? (300k a max rendelkezésre álló összeg.) Combo / fej+láda? Esetleg gyártók közül melyikeket érdemes meghallgatni/kipróbálni stb stb.
Köszi a segítséget ha tudtok 😊<#nemtudom>#nemtudom>
Köszi a segítséget amúgy, Messi neked is.
(és ne úhy hogy az erölködõre rádug egy GLP-t a gitárt meg egy Mesa/Boogirea mert úgy nem kapsz valós képet eggyütt próbáld ki!!)
Ibanez: RG, GRG széria
Cort: X, EVL széria
az ibanezek jók a fix húrlábasok ilyen 70 80 alatt
vagy nézz szét a használtpiacon😉
Tegnap rendeltem egy Boss ME-70-es multieffektet, és az lenne a kérdésem, mert elfelejtettem megkérdezni a boltban, hogy egy sima mezei adapterrel mûködtethetõ-e vagy feltétlenül a Boss PSA adaptere kell hozzá?
Illetve, hogy a wah effektje a Cry Baby-t használja-e, mint például a GT-8-as?
Köszi elõre is!
Régebben tudtam valami bekotes rossz
A jack aljt meg a csavarral meg kel húzni
Másik kérdésem: az természetes, hogy a jack-aljzat nem merev, hanem "lötyög"?
Egyébként örülök, h jó gitár, akkor megvan a cél, h mire gyûjtök. 😊
Tényleg jó kis cucc az mondjuk én egy vintage tremmolos gitárt nem vennék meg persze ez csak a saját véleményem
Mondjuk Floydot használtam de Kahler pl meg nem volt a kezemben. De egyébként egy idõ után megunod és mar csak ritkán használod mert pl ha nyujtassz egy húron a többi meg mélyebb lesz vagy hangolodik meg az origi Satus floyd is vagy a hangkitartast össze sem lehet mérni egy TOM es atmenonyakas gityoval
Más: a PU meg késõbb lesz jelentõs igazából csak nagy hangeron jönnek elõ az olcsóbbak bajai, hogy zúg recseg meg ilyenek majd ha jönnek az 50 meg 100wos csöves cuccok akkor lesz érdekes <#kacsint>#kacsint>
És az ibanez gitárok meg hosszú idõkig el kísérnek majd mert tényleg jók is...
Töltsük le az internetet!