Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor pengetek akkor bizonyos húrok szerintem hozzáérnek a bundok közötti fém akármihez és rezegnek. Eléggé idegesit de nem tudom hogy ezt majd lehet hallani erõsítõn keresztül is?
Akkor pár kedvenc elõadóm.
OKé, én jól beszélek angolul de ha megtehetem hogy elmegyek gitártanárhoz akkor mért ne mennék? 😄
Ez így van, de a tecsöveden rengetek tényleg jó oktató videó található, jó egy kis angol kell hozzá, de érthetõek általában.
Tudom de az elején inkább maradok a tanárnál, mert ahogy már valaki mondta az internet nem fogja azt mondani hogy azt nem úgy kell
Sokmindent magad is megtanulhatsz tanár nélkül is.
Tudod már hogy fogsz megtanulni gitározni?
Mivel fogod kezdeni? valami terv?
Mivel fogod kezdeni? valami terv?
<#vigyor0>#vigyor0>
Gondolom, úgy mint a legtöbb elektromos gitárt. A fejnél letekered a húrokat, és a testnél ki tudod nyomni, majd a test hátulján, ki tudod húzni azokat.
http://facebook.com/musicleander
Am hogy kell cserélni a húrokat az ltd m-10-en? Mert ugye a nyakánál kicsavarom de a testénél bemennek egy nyílásba és nem tom onnan hogy kéne kiszedni illetve visszatenni a húrt. Még nem akarom kicserélni csak érdekel 😄
Nálam ez a nóta a favorit:
Tudom..az eredeti sem rossz.
Igen ismerem. Pár számukat.
Ez se rossz szerintem.
Ez se rossz szerintem.
Ha már a Toolt hoztad fel - ami egyébként nálam is örök kedvenc - akkor az A Perfect Circle-t ismered? A Tool énekes side-projectje (volt).
melyiket vetted meg végülis? ltd-t?
És így épül fel a gitár hangja ami a számokban hallható.
Ez a Marshall Super Bass plexi fej szerintem nagyon jó választás, fõleg ha meg van moddolva. Szerintem nagyon jó hangja van. Jah, meg eredetileg csak a diezel v4 es fejjel volt együtt használva, a mesa dual recto eredetileg nincs benne az összeállításban, az ritkán van használva koncerteken.
Be rakhatnátok a youtubról kedvenc együtteseitek kedvenc számait idõnként.
És akkor megismernénk egymás kedvenc zenéit, esetleg meg is szeretnénk õket.
Mármint ilyen instrumentális zenéket, amiknek van valami köze a pengetõs hangszerekhez, nem ilyen diszkós elektronikus zenékre gondoltam.
És akkor megismernénk egymás kedvenc zenéit, esetleg meg is szeretnénk õket.
Mármint ilyen instrumentális zenéket, amiknek van valami köze a pengetõs hangszerekhez, nem ilyen diszkós elektronikus zenékre gondoltam.
Sanyarú gyerekkor? 😊
Parancsolj, bal oldalon a voros Buy-ra kell klikkelned: http://www.ikmultimedia.com/amplitube/features/
<#mf1>#mf1><#fogmosas>#fogmosas><#nyes>#nyes>
<#mf1>#mf1><#fogmosas>#fogmosas><#nyes>#nyes>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
az amplitube-hoz valaki tudna valami elérhetõséget adni? eddig amit találtam az nem mûködött sajnos. köszi
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Inkabb egy ilyent vegyel: http://hangshop.hu/spd/kg-px4d/KORG_PX4D_gyakorlo_gitar_multieffekt_hangolo_met
Mivel kifuto modell, akcios aron kinaljak, hasznaltan meg olcsobban is megkapod, es erre kozvetlenul csatlakoztathatsz hangszorot meg valtogathatod a hangszint.
Vagy vehetnel pl. egy line 6 pocket pod-ot (ujan 33-ert aruljak nalunkfele, a mult heten lattam egyet a neten hasznaltan 20-ert), vagy pocket pod expresst, az ujan 17k korul van...
Mivel kifuto modell, akcios aron kinaljak, hasznaltan meg olcsobban is megkapod, es erre kozvetlenul csatlakoztathatsz hangszorot meg valtogathatod a hangszint.
Vagy vehetnel pl. egy line 6 pocket pod-ot (ujan 33-ert aruljak nalunkfele, a mult heten lattam egyet a neten hasznaltan 20-ert), vagy pocket pod expresst, az ujan 17k korul van...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Jaja, MB30-as model. Kis 30W-os, de szerintem kisebb koncertre simán elmenne így az elsõ "tesztekbõl" ítélve😄
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Lattom mar ez basszus kombo.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Grat! Ez milyen Marshall combo?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Kéne ilyen "új erõsítõ" illatú aroma, amivel meglocsolják csomagolás elõtt a dobozt😄
"mielõtt a HDD tönkrevágja a gépben a hangszóró mágnesét"
Véletlenül így olvastam <#idiota>#idiota>
Véletlenül így olvastam <#idiota>#idiota>
Lehet, h jó ötlet kicsit távolabb keresni nekik vmi helyet😊
A modding meg a bátyámé😄 A világítását 1× el is sütötte. A képen azért nem világít AMD zölden<#idiota>#idiota>
A modding meg a bátyámé😄 A világítását 1× el is sütötte. A képen azért nem világít AMD zölden<#idiota>#idiota>
Széép 😊
De szerintem rakd a géptõl távolabb mielõtt a HDD-t tönkrevágja a gépben a hangszóró mágnese 😄
De szerintem rakd a géptõl távolabb mielõtt a HDD-t tönkrevágja a gépben a hangszóró mágnese 😄
guitar rignél szerintem jobb az amplitube 3 és amplitube metal.
Jó még nagyon a Peavey Revalver Mark III
Jó még nagyon a Peavey Revalver Mark III