Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Úgyhogy annyira nekem nincs szükségem rájuk.
Amúgy gyakorlásra már van egy szuper módszerem, ujj gyakorlatok amik megedzenek.
Elõször egyfekvésben le-fel kipróbálok minden lehetséges újjrend variációt, a könyebbekkel kezdve, majd egyre bonyolultabbakat, mind a négy ujj bevonásával, egyre tágabbra nyúló mintákban. Aztán jöhetnek ugyan ezekbõl pár piramisban fel le, több fekvésben.
Aztán van olyan, hogy az egyik ujjat lerakom egy stabil helyre, és a többivel különbözõ mintákban le fel járkálok.
Ezt minden lehetséges módban végig, más más ujjak lefixálva.
Végül pozicionálási gyakorlatok, amikor össze vissza ugrálok nagy távolságokban a budok között, minta szerûen. pl -1-12-2-13-3-14-
vagy, -1-8-1-9-1-10-...-12-
Ezek a gyakorlatok mind szerintem nagyon jól növelik a gyorsaságot, pontosságot, és a két kéz munkáját is jól összehangolja.
Gondolkodni sokat nem kell, betanulni az egészet, elég egy két óra, mert nagyon logikus, aztán meg órákat lehet vele foglalkozni úgy hogy agyban nem fáradsz el, de a kezed nagyon meg tudja dolgozni.
Mostanában gyakorolom a skálákat, de annyira nem emeli a képességeimet (tudást), mint ahogy vártam, annyira biztos nem mint amit fentebb írtam.
Mennyivel lennék jobb, gondolom semennyivel.
Nem hiszem hogy megérné az idõt, annyi pluszt nem adna.
Persze tudok pár alapskálát, hogy ne nézzenek hülyének, de én nem nagyon látom értelmét igazából, illetve semmire nem használom õket.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy nagyon durvák ezek a fanatikus gyerkõcök😄
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Ez a Dobay mekkora arc. 😄
Ismeri valaki a Kék csodatorta címû hangjátékot?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Mert szerintem elõbb aláírják és utána csomagolják ki, legalábbis ez általában így van. Mondjuk ha kitörik a testbõl egy darab akkor az meglátszik a csomagoláson is. Mindegy végül is csak furcsa hogy így akarnak eladni valamit.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
de az ilyen eladó nem teljesen normális, miért nem küldik vissza a gyárnak hogy szállítás közben megsérült, úgy se tudja senki bebizonyítani hogy nem a szállításnál tört ki belõle, nah mindegy, nekik mondjuk az a jó ha a sz*rt is eladják jó pénzért, ez a dolguk végülis, csak aki nem ért hozzá az könnyen belemegy sajnos az ilyenekbe :S