Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Adott egy Squier standard sztrató, és van bele új piköp szett, egy fender texmex szett, érdemes potikat is cserélni, meg kapcsolót? 😊 Vagy elég ha mondjuk kicserélem a pikupokat? Egy picit recseg a hangerõ poti :/
talán még ha fognád a kezem is, sokkal jobb lenne <#gonosz1>#gonosz1>
de ha építõ kritikát kellene mondanom, annyit tudnék mondani, hogy a vokál mintha egy kicsit egyhangú lenne. Bennem nem kelt túl sok érzelmet.
Talán próbáld ki egyszer azt, hogy kiállsz, és üvöltve szenvedélybõl próbáld meg elõadni a dalt. Ne törõdj az artikulációval, kiejtéssel. Felejts el mindent, csak mint az õrült, üvölts, adj bele minden érzelmet, haragot, szomorúságot, fájdalmat.. minden féle színt, amit úgy érzel éppen akkor ki akarsz fejezni. Aztán ha sikerül elkapni, ha mások is át tudják érezni amit te "mondom itt most nem a kiejtés meg hangsúly számít" akkor megpróbálhatod értelmesen hangsúly helyesen és tonálisan elõadni a dalt minél jobban megtartva az érzelmi velejét.
Én még nem csináltam ilyet, úgyhogy csak tippelek, hogy talán ez segítene.
Ilyesmire gondoltam mint ebben a számban.. sadness rage madness
sok sikert, punk/grunge nem esik messze a garage rock-tól 😊
Meg ha valami nagyon nem illik ide vagy nagyon elfajul azt úgy is törlöm, meg a nagyon trollokat akár tiltani is lehet a topikból, úgyhogy ha bármi ilyet tapasztaltok szóljatok nyugodtan vagy itt vagy pm-ben és rendetrakok 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Baby on the Woods - Misery
döntsd el, vagy gitározol, vagy bankozol
Az inflacionak meg a penztomeg novelese (csak a jegybank teheti, nem a "bankok") mellett meg sok egyeb oka lehet, errol a Wikipedian olvashatsz egy rovid osszefoglalot.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nagyabol ennyi ha jol emlekszem 9s 13s mar nem emlekszem fejbol.
Ha rosszul irtam majd a tobbiek kijavitanak.
Az ne zavarjon meg, hogy egyes hurokon ugyanazt a hangot fogod le egy oktavnyi kulonbseggel! <#awink>#awink> Amugy a "chord theory" kulcsszavakkal probalkozz gugliban.
Elõször arra gondoltam hogy majd megnézem a zongoraakkordokat, és majd azoknak a szerkezetébõl kitalálom, de az valahogy máshogy mûködik. Pl. az alap 12 dúr/moll akkord mind-mind három hangból (vagyis leütött billentyûbõl áll). Gitárnál meg ugye jóval több húrt fogsz le egy-egy akkordnál, már csak ha a barrékra gondolok, akkor is...
Remélem azért nem szûnik meg.
Metalmilitiakid: Igen hogy finoman fogalmazzak eléggé örülnék neki 😄
És hogy durván kurvára felugranék a székbõl szerintem 😄D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Reakcio a penz ertekenek *elbaszasara*: szerinted abbol, hogy most 1,5Ft helyett 10k-t fizetsz, egyenesen kovetkezik, hogy most rosszabbul el a nep..? Mielott valaszolsz, gondolj csak a romaniai ROL->RON konverziora (RON az uj nemzeti valuta, negy 0-t levagtak a ROL ertekbol) 2005-2006-ban. Elotte kb 160Rol volt egy HUF. Most 70HUF egy RON! Ezzel a huzassal .ro egy gazdagabb allamma valt, mint .hu? Nagyobb lett odaat az eletszinvonal..?
A bankok nem az ellensegunk, ezzel reszemrol lezarnam ezt az off szalat. <#hawaii>#hawaii>
Van 10 pohár, ezek az értékhordozók.
A kólát szétosztod a 10 pohárban, mindenkinek egyenlõ részt. Mert mindenki ezrese ugyan annyit ér a vásárláskor.
Ha mondjuk bejön még valaki a képbe egy üres pohárral, a kóla adagok, rögtön újraszétosztásra kerülnek. Mind a 10 pohárból át kell önteni egy keveset a 11. pohárba, hogy megint minden pohárba egyenlõ rész legyen.
Majd jön megint egy újabb pohár, és mégegy ...és azt veszed észre, hogy a te poharadban egyre kevesebb és kevesebb kóla van.
A pohár maga csak értékhordozó, papírpénz. De a kóla ami benne van, az érték, amiért meg kell dolgozni.
Te, a kisember, munkával, valamilyen teljesítménnyel képes vagy értéket elõállítani, de a poharat hozzá nem.
A bankok viszont nem állítanak elõ értéket, vagy teljesítményt, csak a poharat, és amikor ezt az üres poharat kölcsön adják hitelkihelyezéssel már kóla is van benne. Értéket képvisel mert vásárolhatsz rajta.
A kóla az újonnan létrehozott üres pohárba tõlünk jön, beleegyezésünk és tudtunk nélkül. Ez egy valódi lopási cselekmény.
Tehetsz feljelentést de senkit nem fog izgatni.
de fõbb lényegét tekintve az okozza ezt a jelenséget, hogy a bankok a semmibõl pénzt állítanak elõ, majd ezt hitelkölcsönbe adják neked, nekünk
Ez az új pénz, az értékét a többi meglévõ pénztõl veszi el, így ér a pénz egyre kevesebbet, ahogy újra és újra újabb pénzt hoznak létre a bankok a hitelezéshez. Ez egy fajta lopás, csak senki nem foglalkozik vele. Gondolhatod miért.
A bankok.. "
Kifejtened..? <#vigyor3>#vigyor3>
70' es években a könyvek meg 2 forint 50 fillérbe kerültek.
Egy óriási képes atlasz ami ma 10 ezer körül mozog sem került 15 forintnál többe.
Mégis ki baszta így el a pénz értékét?
A bankok..
öööö ja szerintem felejtsük el hogy bármit is mondtam volna 😄
Vateráról békésen vásárolok, mivel 98%-ban személyesen tudom intézni 😄D
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
ilyenkor akaratlanul is eszembe jutnak ilyen dolgok 😛
én a she builds quick machinest és a watch thist nyûvöm, szintén Slashtõl 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling