Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Steampunk gitár, valaki? 😄
elitehun
Amúgy máshol azt mondják hogy már akkor is kell vámot fizetni ha ajándék
elitehun
Hát újan venné ott kint, úgy érted hogy ezen felül becsomagolni? És nem elhozná hanem postával küldené. Tehát akkor becsomagoltatni és ajándékként feladni. Kösz
Frosty01
ha ajándékként akk nem. de rá kell írni a dobozra.

practitioner of the forbidden arts of death

HTS s3rg1nh00
elvileg igen,viszont nem tudom ez arra is vonatkozik-e,ha mondjuk a postán mint ajándék van feladva...és egyébként nem árt keménytokban küldeni,plusz a reptéren becsomagoltatni,mivel hallottam már olyanról,amikor a gitárt teljesen szétkapták,hogy nincs-e benne elrejtve valami...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

elitehun
Nem tudjátok véletlenül hogyha a rokonom amerikából küld egy gitárt akkor arra kell bármilyen vámot fizessek?
sz4bolcs
még mindig próbálkozom <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tenkenorman
régi motoros vagy te már ahhoz hogy ne tudd nem szeressük a kalózkodást errefelé 😊

http://www.tenke.hu

AtomHeart
Itt vasarolhatsz hozza serialt! <#eljen>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
Koszi a valaszt! Ezek szerint nekem inkabb egy line 6 cucc valo...

tigeroo
GP5-höz tudtok olyan user id + keyt mondani ami nincs bannolva?

most akartam felrakni de már amit neten találok serialok mindhez azt írja hogy frissítsem a szoftvert...
A Fender Mustang erõsítõhöz adnak Amplitube-ot,Abletont, meg a saját szoftverjét (Fuse), és USB-n keresztül lehet vele gépre felvenni.
Szvsz a modellezése is elég jó, saját fül alapján jobb mint a legtöbb tranzisztoros kombó, amit próbáltam, vagy akár egy line 6.
Mindösszesen 32 egység körül.
Beast Machine
HD300-asban jóval kevesebb erõsítõszimuláció van, és ha jól tudom, a hangfalszimulációt teljesen ki is hagyták. Ráadásul az interfésze nem túlzottan arra lett kitalálva, hogy minden kis p1tsányi dolgot tweakelgess rajta, márpedig digitális cumónál sokat kell, hogy az ember jó hangot hozzon ki belõle. Ezen kívül nem hiszem, hogy tudna egyszerre két effektline-t párhuzamosan mûködtetni.

Egy szó mint száz: stúdióba jobb a szoftver vagy a rackes multi.

...vágod?

AtomHeart
Az 5-os GR-t probaltad?

Amugy mindharom szoftver (GR, Amplitube, Revalver) >= 200$. Ha ehhez hozzaveszunk pl. egy line 6 fbv express mk2 usb-s footkontrollert, maris 300$-nal tartunk, amiert usaban mar hd300-at kapni.

Kinek es miert erheti meg a szoftvert valasztani..? <#confused>

AtomHeart
Nem kell "arrebbtenni" semmit, bedugsz egy csavarhuzot abba a lukba es tekergeted. 😄

elitehun
Nagyon köszi. Eh itt már tuti hogy arrébb kell tenni a húrokat ha kell igazgatni a nyakat 😄
AtomHeart
A testnel van: link

elitehun
Amúgy nézem hogy se a Music Man se a Sterling gitároknál nincs a fejen nyilás ahol be lehetne állitani a nyakat ha ferde lenne. Ezeken máshol kell beállitani vagy nincs bennük merevitõpálca?
elitehun
Mûködik, úgy tûnik csak tegnap volt valami baja
Hecker007
Állítólag nagyon jól szólnak élõben sajnos nem volt hozzájuk szerencsém, ha a hangmester fórum mûködik, keresd fel Birta Mikit, ha jól emlékszem neki vannak ilyenek a stratojában 😊

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

elitehun
😄D
AAhova mi szoktunk menni ott sajna nincsenek kirakva gitárok. Bár az is igaz hogy az inkább egy stúdióra emlékeztet, egyáltalán van különbség a kettõ között? XD
hol? hova kell betörni? 😊

csokalaci
Ahova járunk próbaterembe, ott Kramer gitárok vannak. Csak a basszgitárt próbáltam, de az király.

http://facebook.com/musicleander

elitehun
Úgy tûnik hogy egy fórumon találtam egy Sterling JP50-et. Igaz JP60-t akartam venni azért megkértem hogy küldjön néhány képet, ha egyáltalán megvan még a gitár
elitehun
Azt legalább használtan lehet kapni úgy ahogy, sterlinget sehol se 😞
engem cramer gitárok érdekelnek még, de sehol nem lehet kapni

elitehun
Igen igen én is itt olvastam csak az ember azért megkérdezi fórumon hátha van valaki akinek már volt és kérdezhet is tõle 😄
De lehet hogy mindegy is, mert belföldön szinte lehetetlen sterling-et találni, még használtan is
én itt szoktam nézni értékeléseket fõleg
http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/

elitehun
A neten eléggé vegyesek az értékelések. Lehet hogy kihagyom és inkább nézek egy sterlinget.
elitehun
Mik a vélemények az OLP gitárokról? Most láttam egy OLP John Petrucci model-t és a külseje nagyon tetszik. A kérdés hogy miylen az összeszerelési minõsége és mennyire megbizható? Meg persze a vintage tremolo milyen rajta.
te ilyen alien lehetsz akkor

nekem elég száraz a tenyerem, ott egyáltalán nem izzadok érdekes módon
nekem a hídnál szakadnak a húrok, ott ahol a húr hozzáér a hídhoz, abban a kis résben. Méghozzá a húr magja szakad el aztán letekeredik róla az görény.

sz4bolcs
Fú.. az én gityómon most ilyen "szakíthatatlan húrok" vannak. Sejtettem, hogy amiatt szakadnak a húrjaim ennyire gyakran, mert nagyon savasat izzadok, bementem boltba és kértem saválló húrokat. Csak sajna nem tudom a húrok márkáját, mert már nagyon régen vettem õket..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

joshua
Bare Knuckle pickupokról van valakinek személyes tapasztalata?

elitehun
Nektek se hozza be a hangmester fórumokat tegnap óta, nektek se?
Nekem sem jön be se rig hangja. A legdigitálisabb szar amit valaha hallottam. A legutolsó a sorban.
Amik jók szerintem az amplitube, revalver, és line6 cuccok.

Hecker007
Én biztos hogy a podot választanám inkább 😄
Meg valahogy hamarabb vennék egy JamVox-ot vagy egy Pod ux1-et mint GR-t. Nekem valahogy nem jött be :S

AtomHeart
Epp nezegetem, hogy a legujabb Rig Kontrol Guitar Riggel kb ugyanannyiba kerul, mint egy Line 6 Pod hd400. Tenyleg ennyire jo lenne a GR..? Tekintetel arra, hogy egy komolyabb szamitogep nelkul hasznalhatatlan, nekem qrvara draganak tunik. <#nemtudom>

elitehun
Nálam ernie ball eddig nem szakadt el bár lehet nem vagyok elég állat hozzá 😄
Amúgy ja van titán bevonatú húr de kétszer annyi mint a sima
áááááááááá <#idiota>
Most meg egy marilyn manson szám szakította el a D húromat <#rinya>
Egy hónapja meg az A húrom dobta le a szíjjat. <#idiota>

Gyakorló gitárhoz nem tudtok valami jó húrt ami soha nem szakad el? Mindegy hogy milyen a hangja, csak ne nyúljon és ne szakadjon el.
ugye van ilyen húr? Titán húr van?

elitehun
Hopp lemaradt egy i betû 😛 ami
elitehun
Igen am DiMarzio-nál az f réses az a SD-nél a tb azaz trembucker
Hecker007
hídhoz F réses humbit kell rakni, nyakhoz meg középre mindegy, most nézem hogy SD-nél máshogy vannak az elnevezések, DiMarzio-nál F réses van pl: DP155F

elitehun
<#worship>
AtomHeart

elitehun
Gondolom akkor is be kell állitani a tremolot ha vastagabb húrokat teszek rá, illetve ha áthangolom ugye? És tremolos gitárra a nyakhoz is trembuckert kell tenni vagy csak a hidhoz?
Froopy
Hangszerboltos infó: a Marshall húrokat az Ernie Ball gyártja. Holnap jön meg a basszus húrkészlet, majd keresek bizonyítékot erre a dobozon😄

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

elitehun
A testen én is gondolkodtam, de mielõtt megvenném tuti hogy kipróbálom valahol egy gitárboltban
elitehun
Igen igen, már nézegettem is SD hangszedõket 😄