Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk most egy ilyen gitárt szeretnék majd csinálni:
Mellesleg nekem nagyon bejön ez a szám is 😊 meg bitang jó hangja van ezeknek a kerámia puknak 😄
De lehet még megnézek néhány másikat amit eddig nem
Nem tudom hogy a Seymour Duncan Distortion-t vagy a JB-t vegyem meg hidhoz
Gondolom elektronikus hangszerek helyett lehetne használni más pengetõ hangszer szimulációt is.
ElectricalTech: Jó igen, nem tudom hogy jött ez össze, de csak most esett le hogy riffet irtam és csokalaci ezért szólt hogy õ nem igen irt riffet de nekem nem esett le hogy még ott vannak a szólók is XD
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Itt még lehet róla olvasni.
http://facebook.com/musicleander
Viszont mikor még kisebb voltam úgy rémlik, akár választhattam is volna, hogy a lányok tetszenek, csak nem foglalkoztam velük 😞 most meg..
nem lehet valahogy visszacsinálni? Érez valaki hasonló dolgot?
Esetleg lehet az az oka, hogy gyerek koromba szinte csak fiú barátaim voltak?
melyiken szokott lenni?
nem tudom mi a ban Kirkkel. Én nagyon szeretem a játékát, de a mai napig fingom sincs, hogy mi az a vékony fásli(??) a tenyere köré tekerve általában 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Elem vagy hálózati áram.
Passzív elektronika az amihez nem kell külsõ forrásból áram.
Csak végig megy rajta a jel.
-----------------------------------------
-3-1-0-----------------------0-1-----0--1
--------3--2---0--2-3-2-3---------3------
-------------3---------------------------
a bassline ilyesmi:
------------------------------------------
-6-5---------------5-6-7-8----5---6--------
-----8-6-5-----5-6------------------------
-----------6-8--------------8-------------
szerintem jól nyomja a kis aranos <#fogmosas>#fogmosas>
Mind1 a lényeg hogy Kirköt szeretjük ezt a másikat meg nem igen XD
De amúgy biztos hogy hozzátett valamit zeneileg
http://facebook.com/musicleander
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
Return home
így nem fog menni : )
dobd fel Vaterára.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A fõ vokálon az én ízlésemnek nagyon sok a reverb, jó ez a térhatás, de szerintem ehhez a múfajhoz nem illik (legalábbis ennyi nem). A verzéknél nekem még mindig a vokállal van bajom, ahogy F1ú mondta, kicsit érzelemdúsabban kellene. A kórusoknál viszont már sokkal jobb a helyzet (ha nem nézem azokat a dinamikabeli hullámzásokat), nekem a kedvenc részem az 1:50-2:10 között lévõ ének rész (meg amikor a vége felé ismétlõdik ugyanez), na azok baromi jók lettek, egy picit lehetne talán javítani, de tényleg nagyon minimálisak.
Mondjuk nekem az egész vokál rész az akusztikus verzióban jobban tetszett, de tény hogy sikerült nagyon sokat fejlõdni az énekléssel, most már abba ne hagyd <#eljen>#eljen>
A lábdob/pergõ hangjai nagyon jók, talán a crash cineket hoznám kicsit elõtérbe/venném hangosabbra.
A gitárokba az bejön nagyon amikor szétszedtétek az egymást követõ akkordokat a bal-meg jobb oldalra és így pattog a hang. Tisztára mint a korai arctic monkyes, csak it nem single coil hangszedõsek a gitárok.
Így tovább!
Eladó lenne az alábbi linken lévõ Balkezes elektromos gitár, erõsítõ és tartozékai, S.O.S Sürgõs lenne.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.252579488143817.59855.100001753022532&type=3
Érdeklõdj:
[email protected]
Köszönöm.
Amúgy az én kérdésem: EMG 81x és EMG 60x pickupok 4 szálú vezetékesek? Lehet õket felezni?
Amúgy most igy hirtelen észrevettem egy gitárt ami nagyon tetszik és szerintem õt is veszem meg. Egy ibanez sas32ex
Ha leszeded a locking nut-ot, akkor csinaltatnod kell ra egy "simat" egy hangszeresznel.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos