Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
upsz, összekevertem a "sima" f430-al ezt a "cockpit"-et. szerintem ilyenje senkinek sincs, ergo a tapasztalat itt róla 0.

azt hittem erre gondoltál, nem olvastalak el elég figyelmesen.

Forza.

köszönöm.
Fehercsoki
Tele van webshopokkal az internet...Egy rendes bolt nem fog neked használtat küldeni és ad rá garanciát is, amúgy 2 kormány közül inkább a dfgt-t venném mert fele annyiba kerül.

Azt még elfelejtettem kérdezni,hogy a kormányok között a játékban van-e érezhetõ reakció különbség?
Esetleg a játékban verseny közben valóban érezhetõ hatása van-e ha állítunk a fékerõ elosztáson?
Köszönöm kedves RT!
Esetleg azt le tudnád írni,hogy miben jobb a ferrari kormány ?
Sajnálom hogy típus hibás pedig olyan masszívnak nézz i a képen.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy rendelt-e már valaki webshopból?
Esetleg a használtat nem sózzák rá az emberre?
Nem merek így rendelni az árgéprõl sem mert lehet hogy olcsó,de az is lehet hogy használt.
Becsomagolni be lehet a használtat is.
Ha esetleg még írnátok véleményeket az nagyon megköszönném.
arty
dfgt megbizható, csak ugye a váltófülek ...

ferrari sok szempontból jobb, csak sokaknak eltört már a fékpedálja (tipushiba)

kuplung akkor jó/élvezetes, ha van H váltód is mellé 😊

Forza.

Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kormány vásárlás elõtt vagyok és két kormány között gondolkozom. Az egyik a dfgt,ez ár arányban szerintem jó, bár az a baj,hogy a bajuszváltót külön kell megvenni ráadásul itthon nem is lehet kapni.
A másik kormány amin nagyon sokat gondolkozok az a Thrustmaster Ferrari gt cockpit 430 scuderiabár errõl nagyon keveset halottam. Árban ez drágább de masszívabb is. Érdekelne mindenkinek a véleménye ezekrõl fõleg akinek van tapasztalata. Érdekelne az anyagminõsége,illetve megbízhatósága,vezethetõsége. Érdekelne az is hogy ha nincs a pedálon a kuplung az nagyon befolyásolja a játék élvezhetõségét?A válaszokat elõre is köszönöm.
Köszi!😊

Stig95
Ahha. Én azért írtam használtat mert már új nincs sehol.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

cselt
válogass A legolcsóbb 54.980Ft
Értem. Most jutott eszembe, hogy vehetek G27-et is. Ha már itt tartunk, meg tudod mondani, hogy G27-et hol és hány Forintért tudok venni?(Boltos beszerzésre gondolok)

cselt
G25 már nincs újon, csak használtban találsz. Ha új kell akkor marad a G27 😊
Köszi, de én úgy értettem, hogy bemegyek a boltba és ott veszem meg. Meg hát én újat és nem használtat szeretnék venni. De azért tényleg köszi, ha így nem tudom megvenni, akkor majd megpróbálom így neten keresztül megvenni.

Stig95
itt vagy itt
40 ezer körül mennek.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy hol és hány Forintért tudok Logitech G25 kormányt venni? A válaszokat elõre is köszönöm!😄

Nekem van egy Thrustmasters F430 kormányom arra tervezek egy F1 kormányt és hogy, lehet le venni a kormány részt a házról,mert olyan szépen eldugták a csavarokat de lehet,hogy csak speciális csavarhúzóra van szükség ami L alakú.Van aki már vett le ilyent?

Azt kapsz amit adsz!

cselt
Ha a pénz nem akadály, akkor Fanatec. Ne felejtsd el, hogy ahhoz hogy azt használhasd meg kell venned az alapot (450€😉 ehhez legalább egy kormányt (BMW 250€, formula 180€😉 és nem árt egy pedálszett sem (250€😉. Mindez legolcsóbban 880€ + postaköltség 😊
arty
érdekes felvetés, mivel a komplett fanatec szett minimum 4-5x annyiba kerül a végére... vajon melyik lehet jobb ezekután 😉)

ha van rá pénzed: fanatec

Forza.

Adam Jonas
Hali!

Még egy olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy a következõ kormányok közül melyik érné meg a legjobban megvenni?
- Fanatec ClubSport
- Logitech G25/G27

Ha jól tudom, a Fanatec-hez külön kell rendelni pedált, viszont ahhoz van Formula típusú kormány, míg a G27-hez viszont nincs, de gondolom, hogy lehet csinálni.

Ti melyiket ajánlanátok ár/minõség szempontjából, és miért?

bardocz
És hosszú távon biztos, hogy kényelmesebb.
Fehercsoki
Vegyél egy gamepadot, annyira biztos használható mint ez a kormány...

Adam Jonas
Nem is konzolhoz kellene nekem, hanem PC-hez. Alapvetõen nekem most az lenne az elsodleges szempont, hogy hordozni tudjam, mivel hetvegen leszek csak itthon. Itthon most eg DFGT-m van, viszont ugye ezt nem tudom minden heten hurcolni.... 😊

arty
konzolokkal nem kompatibilis, meghát bohóckodásra amúgy is jobbak ezek a tákolt pécés fosok 😊) (rfactor, lfs, pcars meg a többi tartalmatlan, negyedkész nulla)

de amúgy jah, légkormány = használhatatlan. nincs semmirõl semmi visszajelzés, a karodnak fárasztó, drága, stb stb stb. pont mint a mikrofos ócskasága a wireless speedwheel, bár az a hulladék legalább olcsó

Forza.

Fehercsoki
Hát xboxon bohóckodáshoz talán jó, de simezni nem az.(mondjuk a simraceway sem igazi sim) Alapból ki venne simhez pedál nélküli kormányt amit ráadásul neked kell tartani és így max 180 fokot tudod rendesen elforgatni, a többihez már nagyon erõlködni kell és még el is ejted.

Adam Jonas
PH!-t lassan 1,5 éve nem olvasok, szóval az nem én voltam. 😊

arty
ph!-n nem te kérdezted? 😊 nem volt elég meggyõzõ az ottani ellenvélemény? 😊)

Forza.

Adam Jonas
Sziasztok!

Erõsen gondolkodom a SimRaceWay-féle, pedál nélküli kormányon. Van valakinek ilyenje, vagy valaki hallott róla valamit, hogy milyen is ez a kormány? Számomra eddig az a csábító benne így külalakra, hogy kicsi, s könnyen hordozható, ráadásul a mostani DFGT-met is "csak" 360 fokon használom, azt pedig ez a kormány is tudja. 😊 Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy megér-e ennyit (~120 dolcsi) a cucc?

Mákvirág
Igen rá lehet. Én a G-27-re tettem reá.

bardocz
Vajon a momo kormánykerekét rá lehet applikálni a G25-re? Elõkerült a törött, és ahogy megfogtam, áh, még nem volt kényelmesebb kormányom.
arty
a g27 h váltoja finomabban jár, a 25é kattog, ettõl kicsit mûanyaghatásúbb

ha belefér az 50e, vedd a g27et, de alkudj 😊 hacsak nem pár hetes darab...

Forza.

Relax99
Mindkettõ használt és eléggé megkímélt, a szekvenciális váltó igazándiból abszolút hidegen hagy, részben eleve a h váltó miatt szeretnék logit, a 27 garis általában fülessel játszok szóval a zaj meg nem zavarna, jelenleg egy formula force ex-em van, annál nem hinném, hogy zajosabb a g25

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

arty
újak, használtak?

azt vedd amelyik garis
ha fontos, hogy halkabb legyen, akkor g27
ha kell szeki váltó, g25
stb 😊

ha mindkettõ megkímélt darab, de gari egyikre sincs, akkor talán g25 - 30ért jobb az ár/telj aránya. árgép szerint 55-60 körül indulnak az uj, garis g27ek... így az annyira nem lenne jó vétel.

viszont én anno, mikor haver g27ét kipróbáltam, pár héten belül lecseréltem a g25öm... 😄

na, ezek után se lesz könnyebb a döntés 😄

Forza.

Relax99
Üdv kérdésem a következõ: g25 30k-ért vagy g27 50k, szerintetek?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Prince of Máté
Kicsit offos kérdés, de nem ismer valaki valamilyen helyet/boltot/bevásároló központot ahol ki van rakva egy Logitech G25/27-es kormány kipróbálásra? Mármint játékra kész állapotban, nem csak úgy lerakva egy asztalra.
Szeretném kipróbálni milyen játszani vele.

pointer4
G25 pedál potihoz, van valakinek vásárlási javaslata?
sziasztok!
G27 gázpedáljához való potmétert lehet kapni valahol Magyarországon?

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Énis szeretnék vásárolni Ferrari gt experience KORMÁNYT nem kell pedál mert az enyémet nem érzékeli a kormányban lévõ alaplap nem tudom hogy hívják és ezt kellene kicserélni.Szóval csak kormányt vennék.
lac coo
Üzemképtelen DFGT kormányt vásárolnék, ha csak kormány van az is jó .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Persze, azért DFGT lett megint, most adtam le a rendelést... (Jobban utánanézve a Thrustmastereknek, inkább lemondtam róluk)

SirAlo
Nekem meg nem volt semmi bajom DFGT-vel

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

arty
270, tutira (havernak van... dfgt-t vett mellé 😄 )

Forza.

Elnézést kérek a dupla postért, de nézelõdtem és úgy látom, hogy mintha újra lehetne DFGT-t venni (argep.hu). Most ez igaz vagy nem? Én úgy tudtam, beszüntették a gyártását... Mondjuk tök mindegy, mert a halál precíz FFB-jén kívül én annyit sz*ptam vele, hogy nem igaz (gombok, pedál), úgyhogy mindenféleképpen az elõzõ postomban említett Thrustmastereken gondolkodom...

Sziasztok!

Mivel a DFGT-m egy ideje behalt, és már unom a billentyûzetes hülyéskedést, kormányvásárláson töröm a fejem. S mivel a Logitechnél ilyen árkategóriában már nincs semmilyen cucc, csak a sz*r EX vagy a méregdrága G27 (fanoktól elnézést kérek, de szerintem nem éri meg az árát), így Thrustmastert vennék. Vagy az RGT Clutch-ot (Apropó! Ez 900 vagy 270 fokos? Egymásnak ellentmondó információim vannak róla) vagy az F430-at. Szerintetek melyik a jobb választás? Véleményeket kérnék pro és kontra! Köszönöm szépen.

Norby646
Na megoldottam a kormánygondot. Egy kis szigszallag kellett a kormány "oszlop" legvégére (amin a mûanyag bilincs van), illetve zsír került az egyik kicsi fogaskerék pár résébe így a lézer nem tudott rajta átvilágítani, ez zavarhatott be neki. Most jónak tûnik, az elõbb teszteltem le a profilerben aztán pedig a tdu-ban is. 😊 Ha vkinek hasonló gondja támadna akár a kormánnyal akár a pedállal írjon nyugodtan!!! <#wave>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Firerock
Sikerült megoldani. A megoldás itt található.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hi,
Kellene egy kis segítég. A probléma a következõ:
Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idõ mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható?
Norby646
Néhány napi tesztelés után rájöttem hogy mégse midnen okés a momo-val... A profilerben látom hogy hiába tekerem el a kormányt teljesen marad 5% és 7% mindkét végállásban. Ráadásul (gondolo emiatt) a középállás folyton elállítódik. Ötlet? Mindjár szétszedem, megnézem hátha a pedálos megoldás itt is mûködik. Ezzel a kormánnyal csak a baj van mióta megvettem. Kellett nekem eladni anno a g25-t... <#wow3>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Firerock
Sziasztok!
Kicsit off,de a neki szánt topic kivan halva,és nekem sürgõsen kéne a segítség.
Logitecgh Cordless Rumblepadom van és egyik napról a másikra elállítódott a két analóg kar. A Játékvezérlõkben megnéztem,és a középpont nem középen van egyiknél sem. Mit lehetne tenni hogy megjavuljon? Nem látok olyan lehetõséget hogy kalibrálás.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Használd egészséggel! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Logitech eltárolja a kártya adatait vagy a vásárlásig használja csak? Elfelejtettem a jelszavam(tehát nem feltörték csak új jelszót találtam ki amire másnap már nem emlékeztem...) és kértem új jelszót, ami nem jött meg, idõközben eszembe jutott a régi jelszó, csak azzal meg már nem enged be.(gondolom azért mert kértem újat)