Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun

JUVEfun

JÓL NÉZ KI !

cselt
Profilokkal. Létrehozol minden játéknak egy profilt és beállítod, hogy melyik exe elindulása esetén aktiválódjon.
Firerock
és hogy?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

JUVEfun
IGEN

Firerock
Logitech Profilerben be lehet állítani hogy különbözõ játékokhoz különbözõ forgási szög társuljon?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Fehercsoki
Logitech Wingman Formula Force GP-rõl mit tudtok? Érdemes még ilyen kormányt venni?

m-tech web oldal? ha nincs hozzá driver akkor a játék egyáltalán felismeri, hogy van játékvbezérlõ beállítva?

control configban (ETS2-ben) ha kiválasztod mondjuk jobbra fordul és elfordítod akkor érzékeli hogy a kormány tengelyét szeretnéd?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Heló mindenki!

Egy kis segítségre lenne szükségem! Az egyik ismerõsömnek szeretnék beállítani egy M-tech kormányt az ETS2-höz (Euro Truck Simulator 2), viszont nem igazán ismerem a kormányt. Ha bárki bármilyen segítséget tudna ezzel kapcsolatban, vagy tudna adni hozá drivert annak nagyon megköszönném!

A segítségeket elõre is köszönöm!

<#wave>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Átlopom a CARS topicba, mert ott pont errõl megy a beszélgetés!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Írtam egy kis szösszenetet a kormányszög, steering lock, kormányelfodulás, steering ratio, áttétel, 900 fok körüli mizériáról:

Kormány áttétel - elméleti háttér

Fehercsoki
Mûködik a link a képen is.

Vááh, hogy ez nekem sosem mûködik... <#duma>

Itt a link: GT Legends Bajnokság

Egy kis reklám... <#miaz>

Katt a képre! <#kacsint>

Mi a baja a tiédnek?
SylarHun
Uraim!

Segítségre lenne szükségem!

Logitech MOMO Racing kormányhoz keresek pedált!
Ha esetleg valakinek lenne elfekvõben jól mûködõ eladó darabja, én megvenném tõle.

Köszi, pont mint a G25-é úgy látom...

fél éves G27 eladó 40k-ért, részletek itt: hardverapro
Mersant
kimenete 24V 0,75A

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok, valaki meg tudja mondani pontosan, hogy milyen táp való a DFP-hez?

Köszi
<#worship>

<#taps><#hehe><#zavart1>
Ne hagyd magad átverni! Én simán adok érte 16ezret! 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

arty
egy ilyen "tuningolt" forgószékért akár 15ezret is megadnék 😄

Forza.

pointer4
Akkor inkább szétszedem, és karfát csinálok belõle a forgószékemre 😄
arty
clubsportért adok 15ezret! na?! 😄

és ne is hirdesd, többért nem fog elmenni, ennek ennyi az ára!!! 😊)

Forza.

pointer4
Urak, mennyiért lehet manapság egy club sport pedált, illetve egy SST lightning H váltót eladni?
Mindkettõ tökéletes állapotú, csak az utóbbi 1 évben kihasználatlan.
Ombika
NEM SEMMI OKOR BESZOLAS!!!!

Én se tudom mióta nem divat autós játékokat nem kormánnyal játszani, de már én is csak röhögök ha valaki sír hogy 2 tizeddel kevesebbet megy mint gamepaddal 😊
Játék -> Arcade = élvezet,
Szimulátor = szimuláció + élvezet

any other arguement is invalid

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
1.) teszek rá, hogy ki-hogy-milyen glicset, sutaságot használ ki a legjobb idõ elérésére
2.) teszek rá, hogy mekkora szimulátor
3.) teszek rá, hogy szerinted mekkora szimulátor

jó játék, autós játék, kormánnyal sokkal élvezetesebb játszani -> kormánnyal érdemes játszani

Forza.

Fehercsoki
Sehol sem számítanak be használtat.(legalábbis a boltok nem, maximum konzolból szoktak, de ott meg külön értékesítik a használtat és nem új áron adják)

#13118 Majd ha a legjobb idõket nem segítségekkel és gamepaddal érik el, akkor megéri kormányt venni hozzá, amúgy meg attól hogy nem need for speed szinten van még nem lesz szimulátor.

arty
"GT5höz meg semmi értelme kormányt venni."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forza.

Azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
sanzik
szerintem próbálkozz a GT5 topicban a problémával,lehet,hogy ott jobban tudnak segíteni
Miért nincs értelme gt5höz kormányt venni? Hol lehet állítani a force feedback-ot?
Ezt a kormányt már vagy négy éve gyártják. Valahova el kell sózni azokat az árukat is amit használtan beszámítanak. Szerintem. Engem az idegesít hogy mikor elmentem érte a dobozon a ragasztás (cellux)ketté volt vágva ez lehet azért is mert belerakta a garancia levelet de nem elõttem vágta szét hanem már így hozta ki.Magyar nyelvû tájékoztató füzet pedig nincs benne. Ezért gondoltam hogy használt lehet.
Fehercsoki
Igen valószínû hogy használtat kaptál és ezért ilyen szar a GT5<#wilting> Honnan szedted ezt a használtas dolgot egyáltalán? Mert amióta írsz ide mindig ezt mondogatod. GT5höz meg semmi értelme kormányt venni.

Azt pontosan hol lehet? Igazából az ipontol rendeltem de nem volt benne magyar kézikönyv. Lehet,hogy használtat sóztak rám?
sanzik
pedig ha helyetted akar kanyarodni az tipikusan olyan mintha valami kormányzási segítség be lenne kapcsolva..
ha pedig nem akar befordulni mikor te be akarsz akkor vagy gyorsan mész 😊 vagy ha 900 fokon használod a kormányt,lehet sokat kell tekerned hozzá,nem ismerem a GT5-öt,nem tudom hogy kezeli ezeket...
ha nagyon rángatózik akkor meg vedd kisebbre a force feedback értékeket
Helló sanzik.
Gran Turismo 5 játékban tapasztaltam a hibát.Már próbáltam úgy is hogy minden segítséget kikapcsoltam akkor is korrigál.
sanzik
milyen játékról beszélünk?
amúgy meg minden segítséget kapcsolj ki a játékban és úgy próbáld
Üdv mindenkinek.
Tegnap végre birtokomba került a DFGT kormány.
Nagyon örültem neki. Próbálgatások közben észre vettem egy olyan hibát amivel nem tudok mit kezdeni.
Mégpedig az hogy játék közben helyettem akar kanyarodni,vagy mikor én akarok kanyarodni õ nem akar. Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Esetleg ki lehet kapcsolni ezt az úton tartás opciót mert elég idegesítõ hogy nem én vezetem.Egy egyszerû egyenes úton is mikor gázt adok elkezd a kormány rángatózni,korrigálni. egy élesebb kanyarnál viszont nem enged bekanyarodni,vagy csak nehezen.Így elég élvezhetetlen a játék a kormánnyal.Bár a kormány kinézete és anyaga szerintem nagyon jó. A válaszokat elõre is köszönöm.
nincs alkatrész a logitech kormányokhoz !!!! cserélik a kormányt ha elromlott,még garidõ lejárta után is !!!
Köszönöm a hasznos infót.
Még az érdekelne,hogy lehet-e a DFGT-hez itthon bajuszváltót venni,rendelni?
Esetleg ki mennyiért rendelt külföldrõl?
Adam Jonas
Ha Logitech DFGT-t szeretnél, akkor sztem az iPon-ról érdemes rendelni, most relatíve olcsó:

http://ipon.hu/webshop/product/logitech_driving_force_gt_ps3/31572

Én az iPon-ról rendeltem már egyszer egy notit, korrekt módon küldték ki, nem volt semmi grimbusz, szóval bátran ajánlom. 😊

Értem nagybetû)
értem,köszönöm.
Fehercsoki
DFGT jó kormány, logitechel nem foghatsz mellé, ez a cockpites dolog meg nem biztos hogy annyira használható mint amennyire annak tûnik a képeken.

Nem erre gondoltam.
Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition