Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komorszabi: Nem próbáltam ugyan de kétlem hogy mûködne miután egyesek ezek szerint pl g25 alkatrészekkel oldották meg... 😊
Köszi a válaszokat am! 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Isten nem bottal, hanem VMware.
És ha nem tennéd fel a kormány driverét hanem simán csak 1 USB eszköznek érzékeli aztán bekalibrálod.?!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"kívánt szögnél" Na ez fok akart lenni... 😄
Ui: Most hogy megpiszkáltam nagyon szépen forog a kormány és az ffb is sokkal könnyebben és érzékelhetõebben mûködik. 😊 <#wave>#wave>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én megpróbálnám legyakni a drivert teljesen, majd pusztán csak a kormányt mint sztenderd USB-b beviteli eszközt megismertetni a Windowssal, megnézni, az oprendszer ismeri-e, ha igen, úgy elindítni a játékot. Én több fajta joysticket, kormányt használtam már XP-n és Win7-esen is, 3 különbözõ gyártótól (Saitek, Logitech, Thrustmaster), de a tengelyek, gombok mindegyiken mûködtek plug'n'play device-ként is, legfeljebb némi csicsa, mint force feedback, tényleg igényelt drivert. Szóval valószínûleg a driver okozza a galibát; rossz verzió, hibás telepítõ, esetleg Win7 alatt a user ccess control miatt nem települt rendesen
Debrecenben nem tudtok vmi kontroller szervizt, mert az enyémnek a pedáljait nem érzékeli.
Segítség kéne egy Logitech MOMO Force Feedback Racing wheel -nek.
Az a baj, hogy a pedálokhoz tartozó kábel elszakadt.
Elmentem egy konzolboltba ott nem foglalkoztak a problémámmal.
Csak annyi dolog lenne vele, hogy kicseréljék a kábelt egy újra, csakhogy nincsen megfelelõ tapasztalatom és technikám hozzá. 😄 Segítsetek,valaki nem tudna nekem olyan helyet vagy, olyan valakit aki meg tudná csinálni?
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:yqtFJpGusI4J:mobilarena.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/hsz_5251-5300.html+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Íme egy hibakép WRC 2 játéknál:
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
www.smart-bus.hu
Én nem reszkíroznék pár ezer forintért az tuti...
www.smart-bus.hu
Keress valami ismerõs céget, akinek van EU-s adószáma, vedd meg a nevükre, és lejön még 1x %...
www.smart-bus.hu
Az, hogy az árgépen mennyiért van... én ilyen tételt biztos nem vennék meg ismeretlen üzletben. Arról nem beszélve, hogy ismerjük az árgépen lévõ üzletek java részének üzletpolitikáját... :S
www.smart-bus.hu
96000.- Forint a shopban, az árgépen pedig a legelsõ értelmes üzlet ahol kapható ( digitaltrend ) 64000.-Ft...
www.smart-bus.hu
Bárcsak minden support ilyen lenne... Nálam pár hete behalt egy G930 headset... bemondásra szó nélkül küldték az újat, a régi meg maradt nálam. Igaz, hogy szar, és semmire nem megyek vele, de akkor is... még csak nem is kételkedtek a szavamban!
@cselt: Azt hittem kiderül abból amit írtam! 😊
www.smart-bus.hu
Ha sokat akarsz játszani, és hosszú távra tervezel, akkor G27... fix, hogy nem bánod meg. Ez még mindig alakítható késõbb... másik kormány, pedál moddolás, stb... a DFGT zsákutca...
De, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu