Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne idegesítsd magad, inkább nézd meg, hogy a hátsó usb-k mennek-e, mert elvileg azok is megmaradtak.
aztán nyomd be a colin2-t, és hajrá 😊)
aztán nyomd be a colin2-t, és hajrá 😊)
There\'s no replacement for displacement
nem sok értelme van amit leírtam, de jól esett
😊
😊
Na alakul a probléma. 😊
A hétvégén új házba került a cucc, és nem rakták össze valami tökéletesen 😊
Erre azt mondták, hogy hát sajnos nem emlékeznek, mert naponta 20 gépet kel összerakniuk, de vigyem be.
Szóval ha én Bivajröcsögén laknék, és véletlenül be tudom vinni a gépet, hogy ártrakják, megteszik de szarul. Hazaviszem akkor derül ki. Erre azt monják, hogy vigyem be. Basznak az egészre.
Az én agyamba SZOLGÁLTATÓK. Vagy nem azok. Ki kellen nyalniuk a vásárló seggét. Annyi számtech. bolt van és nem becsülik meg a vásárlót. A *életbe.
Bocs, hogy ideírtam, de ****-tul felhúztak.
Amúgy nem lakok nagyon messze boltól (20km), de nem járok naponta autóval...
Teszt egy kicsit csúszik, de hamarosan meglesz...
A hétvégén új házba került a cucc, és nem rakták össze valami tökéletesen 😊
Erre azt mondták, hogy hát sajnos nem emlékeznek, mert naponta 20 gépet kel összerakniuk, de vigyem be.
Szóval ha én Bivajröcsögén laknék, és véletlenül be tudom vinni a gépet, hogy ártrakják, megteszik de szarul. Hazaviszem akkor derül ki. Erre azt monják, hogy vigyem be. Basznak az egészre.
Az én agyamba SZOLGÁLTATÓK. Vagy nem azok. Ki kellen nyalniuk a vásárló seggét. Annyi számtech. bolt van és nem becsülik meg a vásárlót. A *életbe.
Bocs, hogy ideírtam, de ****-tul felhúztak.
Amúgy nem lakok nagyon messze boltól (20km), de nem járok naponta autóval...
Teszt egy kicsit csúszik, de hamarosan meglesz...
Egyébként itt a link is ehhez a faq-hoz:
VIA KT133 USB problem
VIA KT133 USB problem
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
kösz 😊
Sajna abit-om van talán ST6-os.
Amúgy lehetséges probléma, hogy új házba került a gépem, és eddig hátul volt az USb, most meg elöl. Vagy nem lehet, hogy máshova dugták rá a portot sé a Win valamiért belezavarodott? Amúgy Néztem USB-n az 5510-esemet azt tisztán látta...
Sajna abit-om van talán ST6-os.
Amúgy lehetséges probléma, hogy új házba került a gépem, és eddig hátul volt az USb, most meg elöl. Vagy nem lehet, hogy máshova dugták rá a portot sé a Win valamiért belezavarodott? Amúgy Néztem USB-n az 5510-esemet azt tisztán látta...
Milyen alaplapod van? Ha VIA KT133 chipset-es, akkor lehet hogy ezek segitenek (véletlen bukkantam rá, amikor az abit oldalán bolyongtam és egybõl rád gondoltam az USB problem miatt..
Nah hátha:
Number of people experience problems with USB on motherboards using the VIA KT133 chipset, although these are not easily reproducible. The problems are therefore likely to be due to a number of cumulative problems. I therefore recommend the following:
Enable an IRQ for USB in the BIOS
Install VIA's USB Filter Driver
Try setting "Enhance Chip Performance" on both enabled and disabled in SoftMenuIII of the BIOS. The USBMan has worked with two independent manufacturers and found that enabling this option resolves many USB problems on the KT7 series of boards - see his ABIT page for details.
Do you have peripherals in PCI slots 4 or 6? These share an IRQ with the USB controller and so moving devices out of these slots, or swapping a different device into the slot if all your slots are used, may resolve problems.
Make sure you have an adequate power supply (at least 300W)
Try modifying your memory settings (slower or faster) - this has helped many people.
Get better quality memory (several users have solved USB problems by replacing generic RAM with Crucial or Mushkin brands)
Some users have reported v4.25 of the 4in1 drivers solved USB problems.
There is a known bug in the Universal Host Controller driver (Uhcd.sys) shipped with Windows 98SE / 2000 that causes problems with the VIA chipset. Microsoft have a patch for this available at their support site
Windows 98SE:Q240075.
Windows 2000:Q246755.
Read the Microsoft Knowledge Base articles. These includes many tips and links to several other related Knowledge Base articles.
General USB Troubleshooting in Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me.
General USB Troubleshooting in Windows 2000.
Try ticking "disable USB error detection" in Device Manager under Universal Serial Bus controllers, PCI to USB Universal Host Controller
Does your USB device load on a port exceed the power handling capability of the onboard USB controller? This may be the case with devices such as USB cameras, in which case purchasing a powered USB hub would help.
Problems often arise if you are trying to run your memory too aggressively - try relaxing your memory settings (see memory section). Try disabling Force 4-way Interleave and Enable DRAM 4k-Page Mode in SoftMenuIII
Nah hátha:
Number of people experience problems with USB on motherboards using the VIA KT133 chipset, although these are not easily reproducible. The problems are therefore likely to be due to a number of cumulative problems. I therefore recommend the following:
Enable an IRQ for USB in the BIOS
Install VIA's USB Filter Driver
Try setting "Enhance Chip Performance" on both enabled and disabled in SoftMenuIII of the BIOS. The USBMan has worked with two independent manufacturers and found that enabling this option resolves many USB problems on the KT7 series of boards - see his ABIT page for details.
Do you have peripherals in PCI slots 4 or 6? These share an IRQ with the USB controller and so moving devices out of these slots, or swapping a different device into the slot if all your slots are used, may resolve problems.
Make sure you have an adequate power supply (at least 300W)
Try modifying your memory settings (slower or faster) - this has helped many people.
Get better quality memory (several users have solved USB problems by replacing generic RAM with Crucial or Mushkin brands)
Some users have reported v4.25 of the 4in1 drivers solved USB problems.
There is a known bug in the Universal Host Controller driver (Uhcd.sys) shipped with Windows 98SE / 2000 that causes problems with the VIA chipset. Microsoft have a patch for this available at their support site
Windows 98SE:Q240075.
Windows 2000:Q246755.
Read the Microsoft Knowledge Base articles. These includes many tips and links to several other related Knowledge Base articles.
General USB Troubleshooting in Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me.
General USB Troubleshooting in Windows 2000.
Try ticking "disable USB error detection" in Device Manager under Universal Serial Bus controllers, PCI to USB Universal Host Controller
Does your USB device load on a port exceed the power handling capability of the onboard USB controller? This may be the case with devices such as USB cameras, in which case purchasing a powered USB hub would help.
Problems often arise if you are trying to run your memory too aggressively - try relaxing your memory settings (see memory section). Try disabling Force 4-way Interleave and Enable DRAM 4k-Page Mode in SoftMenuIII
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
ja próbáltam.. 😞 brühühüü
Megvettem a Logitech Force GPt, rádugtam az USB-re.
Elmondom lépésben.
- Számítógép off-on, bedugom az adaptert az áramba
- az adapter kisdugóját ütközésig benyomom a kormányba
- összekötöm a kábellel a pedált és a kormányt.
- az USB-t benyomom a helyére
- Szám bekapcs.
- Elindul nem szól, hogy new hardware
- elindítom a netrõl leszedett drivert (a CD-n elvõvel ugyen ez volt)
- Szépen megy a Detektálásig. Azon végigmegy pittyen vagy 3at. Majd a következõ ablakba amikor meg kellene jelennie az eszköznek semmi. (Itt hagytam a gépet vagy 5 percre hátha lassan ismeri fel, de az sem segített.)
- Továbbra kattintok, akkor megkérdezi, hogy akarom-e regisztrálni a neten majd vége.
- A startmenübõl elindítottam a priflerét, de persze nem indult el mert nem találja a kormányt.
- a Vezérlõpultban van egy "HID" eszköz és azon belül van 2 Logitech Virtual Hid Device ( a setup lefutattása elõtt még nem voltak ott ezt megnéztem)
Szóval van valami on-off gomb, vagy mi a izét csináljak???
Magánba is lehet! Elõreikösz!
Elmondom lépésben.
- Számítógép off-on, bedugom az adaptert az áramba
- az adapter kisdugóját ütközésig benyomom a kormányba
- összekötöm a kábellel a pedált és a kormányt.
- az USB-t benyomom a helyére
- Szám bekapcs.
- Elindul nem szól, hogy new hardware
- elindítom a netrõl leszedett drivert (a CD-n elvõvel ugyen ez volt)
- Szépen megy a Detektálásig. Azon végigmegy pittyen vagy 3at. Majd a következõ ablakba amikor meg kellene jelennie az eszköznek semmi. (Itt hagytam a gépet vagy 5 percre hátha lassan ismeri fel, de az sem segített.)
- Továbbra kattintok, akkor megkérdezi, hogy akarom-e regisztrálni a neten majd vége.
- A startmenübõl elindítottam a priflerét, de persze nem indult el mert nem találja a kormányt.
- a Vezérlõpultban van egy "HID" eszköz és azon belül van 2 Logitech Virtual Hid Device ( a setup lefutattása elõtt még nem voltak ott ezt megnéztem)
Szóval van valami on-off gomb, vagy mi a izét csináljak???
Magánba is lehet! Elõreikösz!
valaki szóljon már hozzá pls ehez a régebbi kérdésemhez:
Engem igazából ez a középrehúzás érdekel! a rendes vezetésnél ez csak pl. nagyívû bekanyarodásnál jelentkezik, vagyis lassú kanyarodás után nem tekered vissza a kormányt, hanem engeded, h a kocsi visszaszedje! Mondjuk ez nem árványesül 100nál! asszem érthetõ az effekt és a jelenség. Játékoknál viszont érévnyesül ez egy 100as tempónál is, ami viszont gond szerintem. Ezért én nem szoktam ezt bekapcsolni. Várom a hozzászólásokat!
Engem igazából ez a középrehúzás érdekel! a rendes vezetésnél ez csak pl. nagyívû bekanyarodásnál jelentkezik, vagyis lassú kanyarodás után nem tekered vissza a kormányt, hanem engeded, h a kocsi visszaszedje! Mondjuk ez nem árványesül 100nál! asszem érthetõ az effekt és a jelenség. Játékoknál viszont érévnyesül ez egy 100as tempónál is, ami viszont gond szerintem. Ezért én nem szoktam ezt bekapcsolni. Várom a hozzászólásokat!
ha jó FFB-t akarsz érezni, akkor Insane-t és Colin2-t ki ne hagyd! GP4 is egész jó
Mert nem müxik alatta? Nem baj 😊 Lesz mit nézni
na mostmár mennem kell csakó. Holnap jelentkezem...
na mostmár mennem kell csakó. Holnap jelentkezem...
hogyne érdekelne! de a gta3-at feljtsd el e téren! 😊
Ok. Igazad van a garival kapcsolatban ez kiment a fejelmbõl. Postára gondoltam, de csak 500 körül számoltam...(amúgy itt sincs, szóval amúgy is mind1)
Viszont megvettem a a LOGITECH Force GP-T (már csak 2 volt phüüü)!! Viszont holnap hajnal 2-kor érek haza, szóval csak holnap nézem meg. 😊
Akkor viszont kemény teszt alé veszem: Live for Speed, NfS:HP2, Driver, Mafia, GTA3...
Holnap este kíméletlenül meg is írom majd nektek. Ha valakit érdekel...
Csövi. 😊 (Érettségi buli lesz...)
Viszont megvettem a a LOGITECH Force GP-T (már csak 2 volt phüüü)!! Viszont holnap hajnal 2-kor érek haza, szóval csak holnap nézem meg. 😊
Akkor viszont kemény teszt alé veszem: Live for Speed, NfS:HP2, Driver, Mafia, GTA3...
Holnap este kíméletlenül meg is írom majd nektek. Ha valakit érdekel...
Csövi. 😊 (Érettségi buli lesz...)
Tudom. De most perpil nekem a GP Force a Logitech a MOMO az meg MOMO. Bocs ha valakit félrevezettem.
mindkettõ logitech! 😊
Én a Logitechet akarom megvenni, de csak holnap. majd megmondom, hogy nálunk van-e MOMO. Aztán ha nagyon kell, akkor legfeljebb megoldjuk utánvételel.
Na ezt mondtam én is. Ott fogom megvenni én is. 😊
Remélem marad 8-áig. 😊
Ha nem akkor diszkrimináció!!! 😊
Remélem marad 8-áig. 😊
Ha nem akkor diszkrimináció!!! 😊
sok sikert! aztán véleményt azonnal! 

Ja innen indultunk ki. 😊
De kösz!
De kösz!
ezt mindenképpen csekkold le!
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
Kösz a kimerítõ választ. 

mi a véleményed a kormányról, csakmert éppen most fogok olyat venni...
biztos, hogy 100%-osan mûxik a kormányom XP alatt. Sorry, ha neked nem...
nálam van normális force a játék elején (kb 3 másodpercig), aztán csak valami nagyon gyenge.
mármint melyik nem fexik xp alatt??? MOMO-val semmi gáz nincsen.
Legjobb kormány a MOMO! Olyan ereje van 150%-ra állítva hogy elfárad tõle a kezem ha huzamosabb ideig gémelek! Emellett baromság hogy nem néz ki jól, szerintem marha designos(szubjektív). Emellett nagyon pontos, a fefogatása elsõrangú, a pedálok fémbõl vannak és az egész nagyon masszív!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
így gondolom, már meg lehet venni akárhol számtech boltban...
Speciel nálunk most a METRO-ban akciós...
Engem igazából ez a középrehúzás érdekel! a rendes vezetésnél ez csak pl. nagyívû bekanyarodásnál jelentkezik, vagyis lassú kanyarodás után nem tekered vissza a kormányt, hanem engeded, h a kocsi visszaszedje! Mondjuk ez nem árványesül 100nál! asszem érthetõ az effekt és a jelenség.
Játékoknál viszont érévnyesül ez egy 100as tempónál is, ami viszont gond szerintem. Ezért én nem szoktam ezt bekapcsolni. Várom a hozzászólásokat!
Játékoknál viszont érévnyesül ez egy 100as tempónál is, ami viszont gond szerintem. Ezért én nem szoktam ezt bekapcsolni. Várom a hozzászólásokat!nekem mediumon van (MS FFB US😎 a középrehúzás, és highon az effekt.
amúgy azokban a gamekban, amik nem kezelnek ffb-t, simán ez az érték marad, viszont amik kezelnek, ott van erre külön beállítási lehetõség, és felülbírálódnak a control panelen megadottak
amúgy azokban a gamekban, amik nem kezelnek ffb-t, simán ez az érték marad, viszont amik kezelnek, ott van erre külön beállítási lehetõség, és felülbírálódnak a control panelen megadottak
már kérdeztem (#177), de semmi válasz. Komolyan érdekelne, hogy ti használjátok-e a középrehúzást, ha igen milyen erõsséggel?
Hello!
Van egy soros portra csatlakozó FF kormányom, win 95/98 alatt tökéletesen müxik de ezek felett (Me/v2k/xp) nem ismerik fel az op rendszerek.
Tud valaki megoldást rá?
Van egy soros portra csatlakozó FF kormányom, win 95/98 alatt tökéletesen müxik de ezek felett (Me/v2k/xp) nem ismerik fel az op rendszerek.
Tud valaki megoldást rá?
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
pontosan melyiket vetted?
már lehet kapni 30e forint
Logitech MOMO Racing 99USD
Logitech MOMO Force 200USD
Logitech MOMO Force 200USD
Azt ajánlom hívd fel a moi. logitech forgalmazót. Szerintem is nagyon jó kormány lesz.
ti hogyan kalibráljátok a kormányotokat? itt a force és a középre visszahúzás erõsségére gondolok. tudom játék függõ, de úgy általában.
hjo neked😞( nekem szaraxik.. nem látja jol a pedálokat..lehet hogy xp probléma lehet hogy megtörtem a zyinort vagy a csatizot elbasztam mert soxxor volt kibedugdosva...
Bazze a momo oké hogy egy isten de kixxxxx drága! nekem ms ffb van, de az enyém usb-s szal nem tok segíteni.
Azt olvasom, h probléma a logitechnél a kisszögû elfordulás. Erre rá kell cáfolnom, mármint a MOMO-nál. Szerintem a jelenlegi legjobb kormány. Bátran ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy Logitech WingMan Formula (E-YA1)típusú kormányom és pedálom (igaz sajnos nem FF😎, ami sajnos nem mûködik XP alatt.
Letöltöttem a gyártó oldaláról a "WingMan Software 4.20" - at, de hiába, ezzel sem mûködik.
Tudtok valamit mondani?!
Van egy Logitech WingMan Formula (E-YA1)típusú kormányom és pedálom (igaz sajnos nem FF😎, ami sajnos nem mûködik XP alatt.
Letöltöttem a gyártó oldaláról a "WingMan Software 4.20" - at, de hiába, ezzel sem mûködik.
Tudtok valamit mondani?!
mér, a kvék ugyanaz az érzés, mintha kimennél az utcára, és szétlõnéd mindenkinek a fejét?
nem azért jáccok, hogy ugyan azt kapjam, mint a valóság, hanem, hogy jól szórakozzam.
amúgy elég húzós ez az összeg egy használt kormányér, fõleg, hogy a teszkóban 17-ér vadiúj logitech-et kapsz!
nem azért jáccok, hogy ugyan azt kapjam, mint a valóság, hanem, hogy jól szórakozzam.
amúgy elég húzós ez az összeg egy használt kormányér, fõleg, hogy a teszkóban 17-ér vadiúj logitech-et kapsz!