Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bolic
tomshardware ezt írta: "Az erõhatások elég erõsek és karakteresek, így az útminõség változása is jól érezhetõ."

Tehát nem tudom mi más a másik márkájú kormányon. 😊

De a véleménye részben ÁTKOZOTT SZEMTELEN! 😞 Pl. "a két sebességváltó kapcsoló elég vacak kivitelû, s ráadásul túl messzire is került az ujjaink helyétõl" <-- ez nem igaz! Megfogtam, el tudtam érni a fülváltó gombokat, igen kellemes fogás, szóval tévedés van.

Másik: "Néhány játék nem tudja kezelni a harmadik tengelyt, így azokkal a kormány nem használható.", ez sem igaz, mûködik minden játékoknál, szóval feleannyi lehangoló KAMU szövege van.

Részben igaz, pl. holtpont igen pontatlan, de ez nem vészes.

Tehát ne vessen össze a hírekkel és hírhedt tesztelõkkel, inkább a magányvélemenyeket tükrözöm.

Csá.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

ennek ellenére asszem nincs szar kormányom!
bolic
Saitek R440 más a technológia. 😊 Igen valóban más, pl. motor búgás a NFS5-ön, egészen más zörög, mint neked, mintha igazi motor ez! 😊 Igen kellemes, pl. gyorsulásnál lehet érezni a gyorsabb rezgést, szóval nem minden technológia egyformák. 😊

ha valaki akar hálóban játszani colin2 wrc2002-vel + insane... és mindennel ami autos, akkor gyüjjön az irc #colin2 szobába. Bármely magyar szerveren. (pl irc.sote.hu)
Jajaja meg jön az a feeling hogy a mûszer fal zörög.. tudod mint a trabantban amikor macskaköves úton mész..
pl insane-ben maxon nálam is nagyon rázza. szerintem totál normális. don't panic 😊
Total Immersion én próbáltam eddig billel igen szar volt majdnem a süllyesztõbe küldtem de most a kormánnyal megszerettem!

Amúgy Mafia-t emlegette valaki hogy isten király na most ott hogyan lehet FFB-et elõcsani?
Logitech is hangos!mert ugye a fogaskerekek közt van egy kis holtjáték közép állásban és ha ott rángatja a játék akkor zörög... ez van ezt kell szeretni esetleg erre a jó megoldás az szíjas átételü kormányok..
hi. nekem nem thrust van, de adnék egy tanácsot: talán vegyél le a force erejébõl és akkor nem fogja annyira rángatni. nálam legalábbis ez bevált.
FREAK
Total Immersion-t próbálta már valaki??? Na abban van érdekes FFB! Kanyarban a kormány a kanyar irányába húz, mintha valami szar motort vezetnék, és 20-30 percencént egyszerûen gondol egyet, az egész game megáll, kormány dob egy hátast, és onnantól kezdve no ffb, és a középállás 40 fokkal elfordul :/

Riszpekk

Looserke
Vedd meg...

mármint láttam 30.000ért. szerintetek?

kéttam Logitech Momo Force-t 30.00ért. vélemény?

igen amikor nincs efekt akkor igen...
De amikor van akkor csirály... ezt nemtom miért csinálja de tényleg valamikor elfelejt fószfídbekezni...
Mike at home
Nemtom, eleg gagyin FFB-zik a NFS6

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Rally 2000 Championship

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
eleg regi, de azert beleszolok, a FormulaT2-nek sem mallott le a gumija (asszem inkabb T2-omvan, nem 1)

Pontosan: a napokban írtam egy hírt, miszerint hamarosan megjelenik az NFS-patch, amiben többek között az FF-re is találnak orvosságot.

Mike at home
ja meg van egy Formula T1-es meg regrol

Mike at home
Nem rossz a FFB, csak mozoghatna a szek is, meg nem is tudom, gokartozni pl. jobb. 😊))
Nade azert nemrossz az FFB 😊))

(Thrustmaster FFB GT)

bolic
Valóban nemcsak a Saitek is, HANEM A NFS6 MÉG MINDIG BUGZIK, azt jelenti, hogy valóban még nem mûködik a többi kormányra a FFB is! Tehát türelem, míg jön a patch! 😊

Looserke
NFS6-ban a Saitek kormanynal azert nincs force,mert a progi nem ismeri...

bolic
Háát, én a Saitek R440 kormány programon van a beállítás, nem tudom tényleg van-e a Logitech-nél is.

bolic
Hûha! Köszi!

neszeneked kép!
Hogy hogyan kell állítani azt vágom! 😊 én konkrétan az középre visszahúzás értelmére gondolok! csekk it again: #190

amúgy logitech van.

colin 2-ben én is 150%ra állítom a force-ot, bár csak az aszfaltnál, különben kitépné a kezembõl. de aszfalton nagyon jó maxon! 😊
bolic
Hmm... szeretném megnézni a screenshotodat (ami 150%-ot mutat a mérõ). 😊 Emilemben küldhetsz vagy a tárhelyre felrakni és belinkelni képként vagy szövegként. 😉

Tényleg!
bolic
Télleg 150%-os?

Porseánlísd vhogy nemmegy... nem szaggat hanem olyan lassú mintha 1/4x sebességgel nézném vissza a replayt...
lehet 150% is
Mittom én én mindent maxra raktam...
Amúgymeg a kormányhoz adott programmal állítom a tulajdonságait..
bolic
Be lehet állítani a telepített kormány programnál, ami nincs FFB effektus a játékon, akkor aktíválja a középre húzást, pl. akár 0%-100%-ig lehet húzgatni, amúgy milyen a kormányod?

válaszoljon már a valaki a #177 és #190es kérdéseimre! 😊
150% on minden...
Ez mi akar lenni?
Use special Steering Wheel Pedals
Report combined pedals..
Nah megvettem a Logitech Wingman FFB-et...
NFSHP2-ben nemtudom ki mondja hogy nincs FFB mert ennél a kormánynál van! De még milyen legújabb driver fent belõve minden a maxon....
1 óra játék után már izomlázam van pedig nem vagyok egy nyüzüge emberke...
Szóval árához képest igen jó!
Legjobban eddig MS RalliSport Challenge
tetszett hát eszméletlen milyen jók a visszahatások ugratásnálmegrázza a kormányt stb...
Szóval eddig pozitív élményem van vele..
bolic
másik topikon írtam egy néhányat 😉

Örülök, h meg vagy elégedve és sikerült meglepni magadat! Tesztekrõl mesélj!
bolic
Huhh.. Nagyon király a Saitek R400, de gyönyörû szép, pl. ha megforgatom a kormányt, a testén nagyon szép cián szín világítást szór, persze fokozatosan a szög szerint. 😊 Tesztelõ programnál állt meg, hogy lássuk mit tud a Force Feedback, NAGYON KIRÁLY! 😊)) Valóban nagyon erõs a motor. 😊 Megnéztem mennyit fogasz, kiderült, hogy 16 Watt 21 Volt!!! Huhh ez elég sok? 😊

Ja és még valami király is!!! Pl. villany-nyal esetén persze kivílágít a nagyon szép kék logó Saitek kör alakú lámpa, de mi van, ha kihúzom a konnektorból a trafót, csodálkoztam, hogyha forgatom a kormányt, a logó, ami kormány közepén van, az is vílágít, mintha be van építve a DINAMÓ! EZ KÉSZ CSODÁLATOS TECHNOLÓGIA! 😊)) Most éppen telepítem mindenféle játékot, majd beszámolok a további véleményemeket is. 😉

Herta-nál vettem, bruttó 18.990 Ft, ami szerencsére utolsó darab a Lurdy Ház-nál van, rohanva vettem. 😊 Dohány utcai cégnél MÁR elfogyott! 😊 A Logitech sorozatosan már kifogyott a boltokban, pl. Média Markt is. De Média Marktban a Saitek R440 bruttó 31.900 Ft!!! Úgyhogy siess vegyetek, meg mert ez LUXUS termék! 😊 Na tesztelem... csá

Én már leírtam a véleményemet, úgyhogy már nem mondom. 😊 XP alatt tökéletesn beindul egybõl. Van új driver a neten is, de a CD-n is van Xp driver.
A Wingman biztos, hogy jó, viszont már nem gyártanak. A Saitek-rõl meg a másik topicban érdeklõdj. Mondjuk annak az árát nem tudom, de sztem biztos nincs a Logitech FF GP alatt. Ha van pénzed lehet jobbat venni. Mondjuk sztem ha olcsón akarsz, akkor az FFGP, de ha van egy kis lóvéd, akkor a MOMO light-ot érdemes. (30k körül)

Pár link a Saitekrõl:
http://www.gigabytetv.hu/str440.htm
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/wheel-24.html
http://www.maximum3d.com/reviews/r440.htm
Mondjuk a képeket elnézegetve. A Wingman masszívabnak tûnik.

bolic
Hmm... 😊 Holnap talán veszek a kormányt. 😄

Melyik jobb? :-/

-Saitek R440
-Logitech WingMan Formula Force GP

Na megnézem most a MédiaMarkt-ban, holnap pedig a vásárlás. 😛 Ugyanis a Saitek R440 nagyon nehezen kapható itt, remélem idõben vásárolom. 😊

Szia
Az enyem kikapcsolt allapotban siman forog ossze vissza, semmi ero nincs benne.
Ha erdekel, el is adom neked 😊

A Force-os kormányok többsége nagyon részletesen beállítható. Így lehet az "erõn" is állítani...

Na nekiálltam midõn, sikerült mindent összehoznom. Tesztalany: Logitech Wingman Formula Force GP
Elõször a Live for Speed-el teszteltem, de elsõre nem nyerte el a tetszésem, de sok beállítási lehetõség van, majd még visszatérek rá.
A Mafia lett a következõ, és attól most tudtam pár percre elszakadni, amíg megírom ezt a pár sort. Valami nagyon király.
Ahogy áthajtok a sineken. Pont úgy ráz. Nagyon szuper. A kormány tekerése egy kicsit furcsa volt, mert erõt kellett kifejtenem (az LFS-ben nem), de ráfogtam a régi autók vezethetõségére.
Nagyon tuti.. na megyek is vissza majd jelentkezem...

bolic
na magvan, láma vagyok 😄

bolic
vazze elromlott a képlink? 😊

bolic

Ez nem rossz. 😊 Ez teljesen újdonság?

Íme a leírása: "8 action buttons + 1 Point of View button + 1 "Back to center" button
Wheel-rim : Carbon texture + rubber handgrips

2 full aluminum gearshift levers

2 gas & brake full aluminum wheel-mounted levers + polished aluminum foot pedals

Metal axis + ball-bearing steering mechanism

New, strong, smooth and silent Force Feedback mechanism"

Na végre sikerült összehoznom. 😊 Jeee!
Az IRQ-k akadtak amikor átkerült a másik házba. Sikerült kiküszöbölni...
Elõször a mAfia-t és a Live for Speed-et tesztelem le, mert azok vannak fennt... 😊