15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
dashed_ #3410 nemtudtam rola, akkor sry. -
#3409 DFP mar sehol sincs szinte sajnos,szerintem nem is lesz mar vagy ha igen kibaxott dragan!! :(
Nagykerbe 2 honapja vartam es mondtak,hogy ennek mar lottek! :( -
#3408 1,5 éve gyilkolom a momomat és semmi baja ... -
dashed_ #3407 csalodni ha nemis max elojon a pedal hiba.. amit 10 perc alatt meg lehet javitani. ha nem akar ezen parazni akkor vegyen dfp-t . szntem -
vass17 #3406 ne vegyél, mert egy éven belül valszeg csalódni fogsz benne.....
-
KoS #3405 Allitolag egy ido utan pedal problemak jonnek elo vele, egyebkent valoszinuleg nem rossz.
Viszont a Logitech DFP (PS2-hoz van, de PC-vel is tokeletesen megy, nekem is ilyen van) hasonlo arkategoria, es tobbek szerint jobb. Persze van aki a Momo-ra eskuszik. -
#3404 Erről a kormányról mik a tapasztalataitok?
http://www.briver.hu/termekek/szamitastechnika/jatekvezerlo/kormany/5856_logitech_momo_racing_force_kormany_963282-0914.html
A ThrustMaster F1-ről lemondtam, sajna már sehol nem lehet kapni :( -
#3403 még egyszer :) -
#3402 Hanyszor kell meg leirnunk IGEN!! :))))
-
#3401 szóval akkor az a DFP rendben van igaz? -
babetta80 #3400 Én 17000 ért vettem egy Logitech FF EX etszerintem elég jó ennyi pénzért igaz van ahol 24e körül kell nézni a neten mert nagyon változóak az árak. -
#3399 ÁAz a momo mas teszta pedalja miatt!! :))) -
#3398 jó csak hallottam hogy a drágább kormányokkal is lehet szopni. pl. a momosok mindig vinnyognak hogy így nem jó meg úgy nem jó -
#3397 Ez DFP nem holmi fos noname kormany amigo!! :)))))))))))) -
#3396 arra ahogy mondom :)
volt egy kormányom aminél ez volt a gáz aztán tönkrevágtam...
mész 5percig nagyon fasza minden aztán rájön a hülyeség... -
#3395 NEm is hallottam meg ilyenrol!!! -
KoS #3394 Nekem me'g nem volt semilyen "ossze-vissza rangatas" a DFP-mmel, igaz nem tul regi me'g, de nem is hallottam me'g ilyenrol.
Mire gondolsz az analog pedalnal? Potmeter van bennuk. -
#3393 Hi!
Attól kérdeznék akinek van/volt ilyene mert nem bízom ezekben... :)
Ennél a kormánynál is van olyan hogy rángatja össze-vissza kénye-kedve szerint vagy nincs? Illetve a pedálok azok analógok? előre is köszi -
#3392 most töltöm le és otthon elolvasom mert nem otthon netezek -
#3391 Visszaolvasni is lehet.
Én kérek elnézést. -
#3390 az új logitech kormányokról mit tudtok ha jól emlékszem g25-ös
képek egy kis info is jöhet -
Horci #3389 Ok, fogyi voltam :) Gúgléban kerestem erre a hibára, és a fórum 2. oldalát dobta ki (dec.31ig bezárólag), és nemtünt fel hogy van még 1 :) -
Rolesz #3388 Olvass vissza!!!Én leirtam már.Pl:enyém 2hétig volt szervízbe. -
#3387 Minnel hamarabb viszed vissza annal hamarabb kapod vissza hibatlanul
ÉS addig tedd meg amig a gari eltart. -
Horci #3386 HI !
Látom nektek is akadt gond a cuccal. Nekemse megy a hátramenet egy ideje, dehát nemtoltaok annyit, hogy olyan irtó fontos legyen :) Inkább az zavar a dologban, hogy sokideig nemlesz kormányom, ha elviszem cseréltetni, minthogy nemmegy az R.
Van valakinek már valami tapasztalata hogy menyire gyorsak a szervízben, meg egyáltalán kicserélik-e? Gondolom mindegyik forgalmazó valami központi logitech szervízbe küldi vissza, úgyhogy tök mind1 hogy hol vettem. (nem Mistral, azokat már jólismerem :)) -
Rolesz #3385 Ma visszakaptam a sajátom.Semmit nem tudtak mondani mert aki elhozta pestről az épp nem volt ott.Az a lényeg hogy működik a Hátramenet-fokozat. -
Rolesz #3384 Holnap tudok csak bemenni érte.Holnap 19:00 órakor beirok mindent amit elmondtak. -
Rolesz #3383 Holnap tudok csak bemenni érte.19:00 órakor beirok mindent amit elmondtak. -
#3382 Én kiváncsian várom... -
Rolesz #3381 Ha érdekel valakit még a G25 hiba project: Most ott álok hogy ma szóltak a boltból hogy készen van megcsinálák,de sajna nem tudtam bemenni.Holnap bemegyek viszaadom amit cserére adtak(újat)és viszaszerzem a sajátom:D.Ha valakit érdekel mit javitottak rajta akkor holnap nyilatkozom,ha megmondják. -
#3380 Szerintem sem hozzáértő írta... -
#3379 Eleg semmit mondo teszt! :( -
#3378 Kimerítő teszt.. -
uborka666 #3377 Logitech G25 magyar teszt -
Rolesz #3376 Tegyél fel újabb drivert(ha a legujjabb van fent tegyél fel egy régebbit). Vegyél új (minőségi) potikat gázba és fékbe. -
#3375 úgy fest....a gaz/fék valószínű poti brobléma, de ne mértek hozzá, csak tipp. -
#3374 erre senki nem tud semmit? -
Streetwarrior #3373 Helló.Én eladom neked a MOMO-mat 18-ért.Külföldre költözöm,úgy hogy sajnos meg kell válnom tőle.Tökéletesen műxik,pedálhibát még hírből sem ismeri,minden meg van hozzá még a doboz is.Ha érdekel írj ide [email protected] -
Rolesz #3372 Bocs nem megy ez nekem szal keress rá a Logitech Momo szóra itt 20 alatt is vannak. Vagy ott a link a dfpre 24be kerül(ha megvan.) Remélem segitettem.Trustot szerintem ne vegyél Dfpt ajánlom esetleg Momo. -
Rolesz #3371 bocs itt a jó link