Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát nem tudom mi más a másik márkájú kormányon. 😊
De a véleménye részben ÁTKOZOTT SZEMTELEN! 😞 Pl. "a két sebességváltó kapcsoló elég vacak kivitelû, s ráadásul túl messzire is került az ujjaink helyétõl" <-- ez nem igaz! Megfogtam, el tudtam érni a fülváltó gombokat, igen kellemes fogás, szóval tévedés van.
Másik: "Néhány játék nem tudja kezelni a harmadik tengelyt, így azokkal a kormány nem használható.", ez sem igaz, mûködik minden játékoknál, szóval feleannyi lehangoló KAMU szövege van.
Részben igaz, pl. holtpont igen pontatlan, de ez nem vészes.
Tehát ne vessen össze a hírekkel és hírhedt tesztelõkkel, inkább a magányvélemenyeket tükrözöm.
Csá.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Amúgy Mafia-t emlegette valaki hogy isten király na most ott hogyan lehet FFB-et elõcsani?
Riszpekk
De amikor van akkor csirály... ezt nemtom miért csinálja de tényleg valamikor elfelejt fószfídbekezni...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nade azert nemrossz az FFB 😊))
(Thrustmaster FFB GT)

neszeneked kép!

amúgy logitech van.
colin 2-ben én is 150%ra állítom a force-ot, bár csak az aszfaltnál, különben kitépné a kezembõl. de aszfalton nagyon jó maxon! 😊

Amúgymeg a kormányhoz adott programmal állítom a tulajdonságait..

Use special Steering Wheel Pedals
Report combined pedals..

NFSHP2-ben nemtudom ki mondja hogy nincs FFB mert ennél a kormánynál van! De még milyen legújabb driver fent belõve minden a maxon....
1 óra játék után már izomlázam van pedig nem vagyok egy nyüzüge emberke...
Szóval árához képest igen jó!
Legjobban eddig MS RalliSport Challenge
tetszett hát eszméletlen milyen jók a visszahatások ugratásnálmegrázza a kormányt stb...
Szóval eddig pozitív élményem van vele..

Ja és még valami király is!!! Pl. villany-nyal esetén persze kivílágít a nagyon szép kék logó Saitek kör alakú lámpa, de mi van, ha kihúzom a konnektorból a trafót, csodálkoztam, hogyha forgatom a kormányt, a logó, ami kormány közepén van, az is vílágít, mintha be van építve a DINAMÓ! EZ KÉSZ CSODÁLATOS TECHNOLÓGIA! 😊)) Most éppen telepítem mindenféle játékot, majd beszámolok a további véleményemeket is. 😉
Herta-nál vettem, bruttó 18.990 Ft, ami szerencsére utolsó darab a Lurdy Ház-nál van, rohanva vettem. 😊 Dohány utcai cégnél MÁR elfogyott! 😊 A Logitech sorozatosan már kifogyott a boltokban, pl. Média Markt is. De Média Marktban a Saitek R440 bruttó 31.900 Ft!!! Úgyhogy siess vegyetek, meg mert ez LUXUS termék! 😊 Na tesztelem... csá
A Wingman biztos, hogy jó, viszont már nem gyártanak. A Saitek-rõl meg a másik topicban érdeklõdj. Mondjuk annak az árát nem tudom, de sztem biztos nincs a Logitech FF GP alatt. Ha van pénzed lehet jobbat venni. Mondjuk sztem ha olcsón akarsz, akkor az FFGP, de ha van egy kis lóvéd, akkor a MOMO light-ot érdemes. (30k körül)
Pár link a Saitekrõl:
http://www.gigabytetv.hu/str440.htm
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/wheel-24.html
http://www.maximum3d.com/reviews/r440.htm
Mondjuk a képeket elnézegetve. A Wingman masszívabnak tûnik.
Melyik jobb? :-/
-Saitek R440
-Logitech WingMan Formula Force GP
Na megnézem most a MédiaMarkt-ban, holnap pedig a vásárlás. 😛 Ugyanis a Saitek R440 nagyon nehezen kapható itt, remélem idõben vásárolom. 😊
Az enyem kikapcsolt allapotban siman forog ossze vissza, semmi ero nincs benne.
Ha erdekel, el is adom neked 😊
Elõször a Live for Speed-el teszteltem, de elsõre nem nyerte el a tetszésem, de sok beállítási lehetõség van, majd még visszatérek rá.
A Mafia lett a következõ, és attól most tudtam pár percre elszakadni, amíg megírom ezt a pár sort. Valami nagyon király.
Ahogy áthajtok a sineken. Pont úgy ráz. Nagyon szuper. A kormány tekerése egy kicsit furcsa volt, mert erõt kellett kifejtenem (az LFS-ben nem), de ráfogtam a régi autók vezethetõségére.
Nagyon tuti.. na megyek is vissza majd jelentkezem...
Ez nem rossz. 😊 Ez teljesen újdonság?
Íme a leírása: "8 action buttons + 1 Point of View button + 1 "Back to center" button
Wheel-rim : Carbon texture + rubber handgrips
2 full aluminum gearshift levers
2 gas & brake full aluminum wheel-mounted levers + polished aluminum foot pedals
Metal axis + ball-bearing steering mechanism
New, strong, smooth and silent Force Feedback mechanism"
Az IRQ-k akadtak amikor átkerült a másik házba. Sikerült kiküszöbölni...
Elõször a mAfia-t és a Live for Speed-et tesztelem le, mert azok vannak fennt... 😊