Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
3. Nem árt, tekergetheted nyugodtan 😄
2-de, viszont praktikusabb Logitech oldaláról frisset tölteni
3-hm ? 😄D
4-az enyém 4éves, nem ótvam hûdenagyon, de nem is toltam rá ruhásszekrényt 😄
5-könnyedén, a balratekerést is egy gombnak érzékeli és a jobbratekerést is
6-amikor bedugod akkor igen, de ha bedugva hagyod akkor logitech profileres beállítás függõ, én 20%os középre ugrásra raktam, nekem az bevállt
"Nulla tenaci invia est via"
Megjött a DFGT-m. <#vigyor2>#vigyor2> Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Tesztelni még nem tudtam élesben, mivel nem vagyok erre alkalmas gép közelében.
1-Amerikai dugós adaptert kaptam hozzá, amire az van írva, hogy 100-240V. Ez azt jeleni, hogy érzékeli a feszültséget, és jó neki az amerikai feszültség is, és a 220 is? Ti is ilyet kaptatok, és hogy oldottátok meg a bekötést?
2-Driver CD-t, kézikönyvet nem kellett volna mellékelniük?
3-Nem árt neki, ha elektromos bekötés nélkül használom? Egyáltalán lehet így használni?
4-Kábel elég vékony, nem megy tönkre hamar? Nagyon óvni kell?
5-Azt a tekerõt miként érzékelik a játékot?
6-Ha be van dugva, a kormány autómatikusan középre ugrik? Ha igen, ki lehet ezt kapcsolni?
Válaszokat elõre is köszönöm! <#integet2>#integet2>
Forza.
Házi barkács dolgokra lennék kíváncsi. <#pias>#pias>
Mondjuk egy közönséges kétállású kapcsolót nehéz lenne rákötni a gépre úgy, hogy be tudjam állítani játékban, mint egy játékvezérlõ gombját? <#wow3>#wow3>
Forza.
A DFGT-nek pedál a hibája, a kormány jobban bejön mint a g27! Olyat lehet hogy DFGT, kormány g27 váltó és fanatec pedal? GT6-ra és pcre így lenne egy szekis váltó is!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
10.500-ért rendelhetõ Logitech-tõl G27 váltó 😄

Valamint milyen javaslatokat adnátok H-váltó készítéshez? Egyszerût akarok. Mondjuk hallottam olyat, hogy joystick a váltó, egy szoftver segítségével, erre gondoltam, egy olcsó joystickkal. Elõre is köszönöm a segítséget!
Mugello - GT3 Class: BMW Z4 GT3, McLaren MP4-12C
Elõzetes nevezés szükséges, bõvebb infók itt!
Hírek a további AC tesztfutamokról:
Asetto Corsa Hungary Facebook
Asetto Corsa Hungary Steam group
Forza.
A fanatec CSR kormányon milyen az a latex szerû anyag a kormány felsõ negyedén? Nem csúszik, vagy idegen érzés? Szemezek vele mert nagyon tetszik, de olvastam hogy néhányan panaszkodtak rá.
A csr gt2 illetve gt3rs közül melyik lenne a jobb választás?
Foce EX-en egy csavarral megoldottam és utána már fixen tartott... de van ennél normálisabb megoldás is ? 😊
!Forza Ferrari!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
iracing the 'real' race.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A kormány maga nekem nagyon tetszik, bár elsõre azért megszokást igényel. Fõleg a mérete, ez tényleg bazi nagy a korábbi kormányaimhoz képest is. Illetve kesztyût mindenképpen kell használni hozzá, mert az alcantara kényes tud lenni.
Forza.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
@Falkon
Ez mind tök jó lenne, de kissé drága. Kuplungnak van ugye most kormányom, az jó. Botváltónak párszázas joystick. DFGT-t viszont elsõ ránézésre 25-ért láttam. Na akkor adnék, 25-öt, ha valaki G27-et ajánlana annyiért. 😊 A Wingman is 10, annyit meg nehogymá egy kuplungé'. 😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nekem ilyen szettem volt 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
FFB tuti nem lenne, és a váltó valami használt ffb-s joyból, ha egyáltalán meg mégy az a régi ffbjoy program 😊
Meg a kormány és a pedál mechanika is valami csaodaegyszerû dolog kell legyen.
Nem túl gagyi, kuplungos, váltós kormányt szeretnék. Házibarkácsban is gondolkodtam, max. 20 000 körül szánnék rá. Ötletek? Lehetetlen?
Ha jól tudom táp nélkül, tehát ffb nélkül is mûködik.
Ami érdekelne, hogy miért vesz fel áramot USB-rõl? Folyamatosan világít (enyhén) a váltón lévõ LED, úgy hogy mindig kihúzom a tápból, így csak usb-n juthat áramhoz. Ez árt valamit neki, vagy ne foglalkozzak vele?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
(legalábbis pécén iszonyat nyomor volt és ugyan konzolon nem volt extrém gond, de a g27et nem mertem eladni mellõle... mostmár igen, csak a fanával nyomom minden platformon)
Forza.
sok játék direktben támogatja (CSR-t), a led kijelzõjét is, erõs az FFB
garis ügyintézés viszonylag korrekt, a ph! topikban elég sokan vettek GT3at és különös panaszáradat nem követte a vásárlásokat... TALÁN ez a rész is "megoldódott" ...
2 év nagy idõ, szarból is lehet várat építeni és szvsz a fanatecnek pont ez volt a feladat 😄D
Forza.
Fanatec kormányai még mindig sufni tuningot igénylõ hulladékok, de amikor megy épp akkor jó.
Vagy történt valami pozití változás e téren, hogy így ajánljátok?
nem voltam mindig akkora fanja a fanatecnek (hajaj, a régi FW mizéria ill. a hw megbízhatóság...), de mióta a g27 ilyen drága lett, szvsz már nem tud alternatíva lenni (és szvsz a FW is "kész", ahogyan talán a HW is beérett mostanra)
+60-70 EUR szvsz "nem különbség", váltót meg "majd veszel" 😊
Forza.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\