Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de van egy Thrustmaster F430 FFB kormányom, aminek a pedál része elromlott. Magát a kormányt el lehet adni pedál nélkül?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
http://eu.fanatec.com/RacingWheels/Porsche%20911%20GT2%20Wheel%20EU
http://www.thrustmaster.com/products/ferrari-gt-experience-racing-wheel
hogy tud rezegni PC-n.
De inkább játssz egérrel 😄
'Vibration Feedback feature on PC
TOUCHSENSE technology under IMMERSION license.'
Elõre is köszi
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Én is DFGT beszerzésén gondolkodom, de sok helyen már nincs...
Tudnátok esetleg segíteni, hogy honnan lehetne beszerezni?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
VR szemüveg probléma megoldva XD
Nincs valami hír új kormányok érkezésérõl? DFGT szintû kormány érdekelne leginkább de elég lenne egy DFP is nekem csak a 900 fok a lényeg meg, hogy ne 100 ezer legyen mert igazából 1 játékhoz használnám ki a 900 fokot... Csak amilyen mázlim van megveszem a DFGT-t és másnap kihoznak hasonló kategóriában valami újat 😄
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
A levegõben nindzsázás az nekem nem alternatíva de a sok gomb igen <#crazya>#crazya>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Boxhoz is volt légkormány, kb mindenki utálta.
Ez amugy árban mennyi? Gyanutom ezért már kapni akár ffb nélküli thrustastert vagy használt momo-t.
Forza.
Tudom, hogy nem force feedbackes de valakinek van tapasztalata errõl ?
hogy tudjátok még mindig küldenek másikat vagy most már szervizelik
szerintetek mit csináljak? nem ártana most már valami jobb kormány
https://www.youtube.com/watch?v=OOh6MEBy-ko
DFGT ETS2 beállításokat küldenétek? És ezeket valahogy fájlból lehet betölteni? <#vigyor0>#vigyor0>
Az a baj, lassabban mennek úgy a dolgok, jobban zabálja a Win7 a gépet.
az sp3 hiánya már inkább fájhat bizonyos programoknak....
Forza.
@bardocz
Nekem nincsenek fülek. Vezérlõpult, játékvezérlõk. Sima, haszontalan kalibráló. Nem tudom vele megértettetni, hogy ez 900°.
@Norby646
Igen, XP 32bit-et szedtem le, kb 5x. Települ, nem mondja meg hova, nyoma nincs.
Gondolom az a szoftver kéne ahhoz, hogy érzékelje a játék a bajos gombokat, a 900°-ot, és a pedálok is jók legyenek. Full lenyomva nem jelez teljes gázt.
a DFGT nekem így tetszik minden játékban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ETS2-es beállításaimat meg átküldhetem ha kell
"Nulla tenaci invia est via"