Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hát miféle kérdés ez, ha ott van előtted? 😄 A G25-höz 2,5-ös imbusz kell. Sajnos ez kisebb, mint a minden háztartás fiókjában megtalálható ikea imbuszkulcs.
Norbi1990
G27 pedálját milyen csavarhúzóval (vagy imbusszal?) lehet lecsavarozni a helyéről? Le szeretném venni borítását, hogy kipucoljam (gázpedálom szarakodik), de pedálokat muszáj hozzá levenni, és egyik csavarom se volt jó.
Norby646
Sztem igen, de nem lesz egy kasszasiker. Én most adtam el egy logitech formula force ex-et aminek nem volt gázpedál potmétere. 2500-ért ment el kb 2-3 hét alatt.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

maujuri
Sziasztok.
Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de van egy Thrustmaster F430 FFB kormányom, aminek a pedál része elromlott. Magát a kormányt el lehet adni pedál nélkül?

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

hungary27
arty
... és Jazzdobos! a rezgés nem FFB.... nagyon nem 😊

Forza.

pointer4
Itt azt írja,
http://www.thrustmaster.com/products/ferrari-gt-experience-racing-wheel
hogy tud rezegni PC-n.
De inkább játssz egérrel 😄

'Vibration Feedback feature on PC

TOUCHSENSE technology under IMMERSION license.'
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy közületek valaki használ ja ezt a tipusu wheels-t? :THRUSTMASTER Ferrari GT Experience 3in1 ha igen akkor rezeg-e neki?
Elõre is köszi

Én a Konzolvilágnál meg Gameshop-nál találtam de ott is csak rendelésre asszem 43 a gameshopnál

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Fehercsoki
Hol?

BlueMaster
Köszönöm mindenkinek, úgy néz ki találtam! 😊

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Norby646
Elég húzós, de innen tuti be lehet szerezni. 😊

Logitech

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

bertino
ebay, talán.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BlueMaster
Sziasztok!

Én is DFGT beszerzésén gondolkodom, de sok helyen már nincs...
Tudnátok esetleg segíteni, hogy honnan lehetne beszerezni?

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

A Logitech állítólag semmilyen kormányt nem akar kihozni a közeljövõben, állítólag meg is szüntették ezt az üzletágat, habár én kétlem, gondolom egy pár év múlva majd elõállnak a G27 utódjával. Szerintem nyugodtam vegyél DFGT-t, mert ez a piac elég állandó, nem mondhatni, hogy naponta jönnek ki az újdonságok, a Logitech részérõl mostanság biztos nem, a Fanatech árban jóval a DFGT fölött van, a Thrustmastertõl pedig leginkább a T500 kellene, de árban nem ez a kategória 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

pointer4
http://www.gamestar.hu/hogyan-csinalj-vr-szemuveget-kartonbol-a-google-cardboard-segit.html

VR szemüveg probléma megoldva XD
Sziasztok!

Nincs valami hír új kormányok érkezésérõl? DFGT szintû kormány érdekelne leginkább de elég lenne egy DFP is nekem csak a 900 fok a lényeg meg, hogy ne 100 ezer legyen mert igazából 1 játékhoz használnám ki a 900 fokot... Csak amilyen mázlim van megveszem a DFGT-t és másnap kihoznak hasonló kategóriában valami újat 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Firerock
mert ezt lehet úgy is? O.o

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Marcinko
Jaj bocsáaat félreérthetõ voltam , g25 re akarom felrakni a kormányt !

A levegõben nindzsázás az nekem nem alternatíva de a sok gomb igen <#crazya>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

arty
Ne.

Boxhoz is volt légkormány, kb mindenki utálta.

Ez amugy árban mennyi? Gyanutom ezért már kapni akár ffb nélküli thrustastert vagy használt momo-t.

Forza.

Marcinko
SteelSeries Simraceway SRW-S1 Gaming Steering Wheel

Tudom, hogy nem force feedbackes de valakinek van tapasztalata errõl ?

pointer4
<#zavart1> Nincs még Európa felkészülve az ötletes csóró Magyarokra <#idiota>
BooMiller
<#nyes>

arty
szervizelik a sok csaló miatt

Forza.

most jöttem rá hogy mindjárt lejár a garancia a már garanciáztatott DFGT-m rõl,
hogy tudjátok még mindig küldenek másikat vagy most már szervizelik
szerintetek mit csináljak? nem ártana most már valami jobb kormány
Tirdi
900° megvan, FFB finomítás lenne a lényeg. Megköszönném ha elküldenéd. 😊
Marcinko
Nekem ez jött be:
https://www.youtube.com/watch?v=OOh6MEBy-ko

Norby646
Nem tudom aktuális-e még, ha gondolod én nagyon szívesen elküldöm a kormányhoz valló beállításokat. Nekem g25 van de a 900 fok a lényeg. Amúgy inkább az ets 2 topikba kellett volna írni ezt. 😊

BooMiller
Lényeg hogy megoldódott😊

Tirdi
Na jó, most már tényleg nagyon szégyenlem a pofám a sok hsz.-ért. <#kuss>
DFGT ETS2 beállításokat küldenétek? És ezeket valahogy fájlból lehet betölteni? <#vigyor0>
Tirdi
Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki segített a problémámban, és bocsánat az egy oldalon keresztüli hülyeségemért. Windows Installer frissítéssel megoldódott a probléma. <#vigyor5><#pias>
Tirdi
Kipróbáltam a telepítõt másik gépen, kiderült, hogy ki kéne jönnie még egy telepítõnek, ami a Profilert telepíti. Így szerintem csak a drivert telepítettem, kérdés miért nem jön elõ a Profiler telepítõ. Víruskeresésé, amint be tudok üzemelni egy vírusirtót.
Tirdi
Nem terveztem. De lehet átgondolom...
Az a baj, lassabban mennek úgy a dolgok, jobban zabálja a Win7 a gépet.
arty
Marad a win reinstal... W7 lesz?

Forza.

Tirdi
Hát oké, de a lényeg, hogy látnom kéne.
BooMiller
Nem rak semmiféle ikont sehova...nálam a tálcán van a felnyíló kis ablakban a logitech profiler és onnan indítom ennyi..de ugyan úgy elérhetõ a vezérlõpult/game controllersbõl..

Tirdi
Itt kezdtem. Nem vagyok hülye. Átnéztem mindent, nincs. Win újratelepítés lesz, elõtte víruskeresés.
chilios
Valahol meg kell lennie, ide rakja magát:
C😛rogram FilesLogitechGaming Software
Tirdi
SP3, nem változott semmi. NINCS nyoma a telepítésnek. Rendesen ikont kéne raknia az asztalra? Tényleg, mi lehet az oka, hogy egy telepítõ nem csinál semmit? Nem dísznek vettem egy 40 000FT-os kormányt. <#sir><#boxer>
arty
nem lehet windowst 64bitesíteni, az tuti nem lehet gond

az sp3 hiánya már inkább fájhat bizonyos programoknak....

Forza.

Tirdi
Van tulajdonságok, speciális minden ott, de hasznos dolog biztos nincs. Régebbi kormányomnak nem volt drivere.
Tirdi
Hirtelen abban sem vagyok biztos, nem varázsoltam-e valahogy 64bitessé az XP-t. Hol is lehet ezt megnézni? Rendszertulajdonságokba nem találtam, pedig mintha ott lett volna. Volt nemrég egy kis zûröm, ezért épp SP2 van fent, ez nem lehet probléma?
bardocz
Játékvezérlõbe van pedig emlékeim szerint. Jobb klikk, és tulajdonságok, vagy speciális, vagy valami hasonló. Drivert fel se kell rakni, felismeri magától. Momo-t használtam úgy, és mindent tudtam állítani a szögön kívül, de az meg logikus hogy nem volt.
Tirdi
Be tudnám én állítani de nincs hol.
@bardocz
Nekem nincsenek fülek. Vezérlõpult, játékvezérlõk. Sima, haszontalan kalibráló. Nem tudom vele megértettetni, hogy ez 900°.
@Norby646
Igen, XP 32bit-et szedtem le, kb 5x. Települ, nem mondja meg hova, nyoma nincs.

Gondolom az a szoftver kéne ahhoz, hogy érzékelje a játék a bajos gombokat, a 900°-ot, és a pedálok is jók legyenek. Full lenyomva nem jelez teljes gázt.
Norby646
Az xp-hez való drivert szedted le? 32 vagy 64bit-es változatot kiválasztottad a letöltésnél?

bardocz
Hát márpedig ott lehet a szöget, ffb-t, és hasonlókat állítani. Eszközök fül alatt talán, vagy játékvezérlõk.
Szabi
user error 😄

a DFGT nekem így tetszik minden játékban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az ETS2-es beállításaimat meg átküldhetem ha kell

"Nulla tenaci invia est via"

Tirdi
Lófaszt se lehet ott állítani...XP alatt? Nem tudom ETS-ben beállítani a duda gombot, váltót, tekerõt, PS gombot...
bardocz
Hagyd a picsába, vezérlõpultban keresd meg, úgyis ott kell állítani a fontos dolgokat.