Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hegyeSHALOM
Inkább várjatok 1 hónapot, és ne sajnáljátok rá a lét! Komolyan!
1 eve volt az az akcio!! Akkor allitottak le a gyartasat, azota nincs, es tobbet nem is lesz!
vagy MOMO-t
MOMO A LEGJOBB,csak draga...
MS FFW IS SZUPER ES OLCSO IS!
EBBEN A KET KORMANYBAN GONDOLKOZZON MINDENKI!!!
most vettem egy logitech formula force gp-t. két gép van itthon, mindkettõ abit alaplappal szerelt és xpsp1 van rajta. legújabb biosok. semelyik usb aljzattal sem érzékeli egyik gép sem a kormányt, pedig használom velük a két digitális fényképezõgépet és a két szintén logitech gamepadet. a bolt szervízében pöccre mûködött. már vindóz reinstall is volt. visszavennék, de én ilyen áron nem tudom milyet érdemes venni. inkább azt szeretném ha mûködne a gépemmel a kormányom. tanácsokat szívesen várok :-)
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ez szarabb mint a logitech? a momora nincs keretem az a baj 😞
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
amugy piros volt meg sarga. .nem kek.. a kek az ujabb.. ps2 re is ramaszik akar.. de mindegy.. ha van manid akkor momo.. ha nincs akkor MS
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
milyen regebbi momo???
momobol ket fajta van.. a sima es a tapos.. a sima az jo. elerheto aron a tapost pedig mar kapni se nagyon lehet azhem.. a regi logitechek (piros meg kek) azokhoz hozza se nyulnek a helyedben!
Most szertenék venni egy Logitech MOMO Racing Force Feedback-et, és, ha jól látom akkor most ami a legjobb ár/minõség terén az ez!
Vagy tudtok jobbat mondani?
Ezt egy jó 2 évre szánom, sztetek addig tartja magát, vagy érdemes várnom valami újabbra?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Bocs az Offér!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
no mindegy.. ovatosan fujkaljal... de hidd el jobb lesz.. es nyugodtan a pedalokat is egy kicsit mert azok is nyikoroghatnak egy ido utan
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
meg az a gondom még hogy vibrál.. van hogy egy kicsit jobbra fordítom és akkot balra megy ki egy kicsit!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
De nem mükszik!! Valami Xp hiba lehet mert nem csak én vagyok ezzel a problámával!! Logitchel is ez van valakinél!! Azért köszi!
mo mindegy vegulis a semminel jobb.. sajnalom geniushoz nem ertek.. amugy meg momo-t vagy ms-t ajanlok...