15100

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • MaSzKa
    rájöttem nem kell nekem G25

tökéletesen meg vagyok elégedve evvel jó nehéz régi és van benne anyag

ezért ugyanilyen kell jó állapotuba

ráadásul ebbe fém fogaskerekek vannak nem ugy mint az újakba

nekem ilyenem van már régóta nagyon jól müködik

aki ilyet tud jó állapotba olcsón az szóljón
    :

• wander01
    na azért oda is odaszurtam egy kis tüskét, kiváncsi leszek mi lesz a reakcio rá :D
  • wander01
    index gumi kb
  • Bucser
    Szerintem inkább index szintű lehetett:) Vagy SG gumitopic?

Az említett hszeket nem láttam.
  • bertino
    "Történt a minap, hogy írtam egy kis szösszenetet, ismertetőnek, cikknek titulálni nagyképűség a Logitech cég G25-ös kormányáról. Informatikus-mérnökként, 3D modellezőként, néhai szimulátor versenyzőként és olyasvalakiként aki szokott publikálni a Hungarian SimWorld nívós hazai szimes portálra..."

hhhúúúúha... :DD
    pff.
  • zolo
    Valóban elég lehúzó volt az írás...de a Logout egy szabad blog, ahol mindenki megírhatja a bánatát...név nélkül...de ami ott mehetett, az Sg néha...

Válasz, vélemény, stb. a tesztet író sráctól...
  • AlieN911
    "Meg a H-váltó meg a kuplung mekkora marhaság. Mivel egy vérbeli szimulátoros ilyet sose használ."
    Hát szerintem azért nemanynira! Persze ha top időt akarsz autozni, akkor nem is jo, de én pl versenyeztem kuplung+H rfactorba mig a többiek MOMO stb! Első 3 időbe bennevoltam mindig!(Persze lehet mondani h. gyenge volt a mezőny, de azért nem volt az!) :)) De ez régebben volt mostmár nem versenyzek. Engem pl inkább a verseny-utca feelingért tetszett, szal mint egy utcai autoval valo versenyzés feltuningolva! Nekem tetszett, ez csak az én véleményem, ne legyen ebböl anyázás vagy akármi :) Peace

u.i: LFS be se? azis jo kis szim, mégis asszem akik azt tolják kuplung az jah.. :)
  • Szasza20
    Van egy Logitech Vibraton kormányom! Az lenne a kérdés hogy húz balra, mi lehet a gond, vagy ilyenkor mi megy benne tönkre? Pedig úgy vigyáztam rá és mégis, nem is csavarom ki sose ütközésig, hogy ne legyen baja! Mi lehet a gondja? Vagy ezt így házilag nem bírom megcsinálni?
  • Szasza20
    Köszönöm a választ, csak olvastam a logitech oldalán hogy konzolokra, van meg ilyenek, de mondom hát USB-s csak mennie kéne, aztán azért kérdeztem meg!
  • Dietrich
    minden kormány működik PC-n ami USB portos..mint a DFP is.
  • wander01
    hogyne. egyik legjobb
  • Szasza20
    A Logitech DFP kormány működik PC-vel?
  • wander01
    gondolom mennyire, pont téged :DD
  • pointer4
    Ne hagyd hogy egy ilyen majom véleménye befolyásoljon.
    Szerintem azért akadt ki mert megvette, majd ment versenyezni és ugyan olyan béna volt mint azelőtt. Azt hitte verhetetlen lesz tőle.
  • MaSzKa
    teljesen elkeserített a cikk

amugy most írták a CellCom-ba 48eFt a kormány a G25 :D
  • pointer4
    Inkább privi, nehogy egy admin félre értsen :)
  • zolo
    Olvastam a cikkeket, de a többit már nem:)

Becopizod ide az említett hszeket, kiv. vagyok mit írtatok :D
  • pointer4
    Ez a bikás metafora nagyon tetszik
    Wander nagyon belekalapálta a földbe. El is mentettem a hozzászólását :)
    Arra lennék kíváncsi hogy miért távolították el a cikket és ki.
    PH-s ok jöttek rá hogy baromság vagy ő menekült el.
    A hozzászólások fele olyan ártatlan nézelődő volt, olyan "hmm ténleg"?
    A másik fele meg értelmesen minden kötöszködés nélkül mondta hogy nem igazán van igaza.
    Aztán jöttem én aki leanyáztam, azt törölték, majd Wander a monológjával :)
  • wander01
    ja a bakancs már én voltam, de nem vágom mit gondolt. meg arra tákolt konyhaszekrényre teszi és jééééééééééé, geciszar pedálozni (nem vezetett még platós kia kistehert :]]]) nem mondod bazmeg. én lehet elfogult vagyok, bár probáltam vagy 3-4 másik kormányt is (dfp, momo, meg valami müanyag borzalmakat), de amiket irt azok akkora baromságok voltak hogy majdnem beszartam mikor olvastam :PP aztán kiborult a bili. ilyen ir kormányrol aki hokedlin játszik?
  • Bucser
    bocs akkor 6.:)
  • Dietrich
    nem négy éve szimezik a cikke szerint, hanem 2002 óta :)
  • Bucser
    Olvastam a cikket csak annak a nyomán akartam menni nézni a kommenteket.

Az igazi gond az értékelésével az volt, hogy hülyeségeket hozott fel indoknak. És ezt azzal próbálta legitimizálni, hogy Ő Szimulátorozik 4 éve és megnyert valamit 1-2-szer. Nem pedig azt hogy felsorolta a pro éskontra tényeket, hanem úgy hogy "én vagyok a Jani, ti szart sem tudtok és ezért nekem van igazam."

Azaz azt hitte, hogy bejön a nagyobb bika baszik elv... nem jött.
  • bertino
    szerencsére DFPnél semmilyen hiba nincs, bár annak nincs is H váltoja
    mindkét kormánynak.
  • Dietrich
    Szánalmas volt az a cikk. Eredendően utálta a logitech kormányt ezzel indított..onnantól kezdve már tök mindegy mit ír.

nekem nem telik G25-re jó a DFP is nekem (sokaknak arra sem telik) de nem jutna eszembe legagyizni ettől a G25-öt. Oké van a H váltó tipus hibája aztán ennyi.
  • pointer4
    Igazából az lehetett a gyerek baja, hogy nem ő találta ki a kormányt, és nem kap belőle részesedést kb.
    Olyanokba kötött bele hogy bőr a kormány kerék borítása, mer az izzad.
    Vékony a kormánykerék. Sose láthatott Ladát belülről :D
    Rövidek a madzagok, meg sok van, pedig egy házilag tákolt fésülködő asztalra szerelte fel, senkinek se tűnne fel ha furkál bele lyukakat :) Amúgy meg egyáltalán nincs útba, és nem is rövid :D
    Meg hogy 46os bakancsba kicsik és közelvannak a pedálok. Vagy ez má te voltál Wander? :D
    Meg a H-váltó meg a kuplung mekkora marhaság. Mivel egy vérbeli szimulátoros ilyet sose használ. Csak a mifajtánk, a vasárnapi sofőrök :)
  • Solt
    Jobb, hogy nem olvastad, örülj neki! :))
  • pointer4
    Jaja, én is nézem szerintem törölték :D
    Aláztam minden indokát, Wander meg úgy elküldte, sírtam a gyönyörtől :D
  • Bucser
    No hova lett az oldal?
  • pointer4
    Az a qva ***** . Szellemileg sérült.
    Nekem is volt egy ilyen hozzászólásom de törölték :) Osszad a lama népet :)
  • wander01
    pointer, te is odatetted magad annak a balfasz amatőrnek jólvan :DD
  • Solt
    Elég annyit kiemelni, hogy egy 800 dolláros pedállal hasonlítja össze a G25 pedálját. A nagy profi autóversenyző, aki azt emeli ki, hogy beizzad a keze... bizonyos szint felett mindenki kesztyűben játszik, pont emiatt! Kicsit mókás ez a cikk, egy sértődött ovis, akinek lerombolták a homok várát...
  • pointer4
    Vagy 10 hozzászólást-váltást :)
    Gondolom nem bírta a srác elviselni hogy szimplán amatörnek és hülyének nézem. Idézni nem akarnám inkább :) Az anyázásig nem jutottunk el épp.
    GuguGuru fogalmazta meg jól: "inkább írsz egy ilyen "pistike összedugta amilye van, és nemtetszik" szintű cikket"
  • MaSzKa
    mit töröltek?
  • pointer4
    Már megvolt, törölték is.
  • MaSzKa
    logout-on lehet írni bárkinek
  • pointer4
    Minden szellemileg sérültet gép közelbe engednek cikket írni ?
  • MaSzKa
    Logitech G25 - Csúcs vagy...?
  • Bucser
    hát számold ki:) egy rekeszben 20 üveg sör van. 250 ft-jával az majd 5K forint.+üvegbetét. szóval az kb egy használt vibra wheel árában van:) Az új árát biztos nem kapod meg:)
  • Risu Führer
    ne mondjátok hogy egy rekesz sör újonnan 10000-be kerül...
  • bertino
    az sok.