15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4530 na azért oda is odaszurtam egy kis tüskét, kiváncsi leszek mi lesz a reakcio rá :D -
#4529 index gumi kb -
#4528 Szerintem inkább index szintű lehetett:) Vagy SG gumitopic?
Az említett hszeket nem láttam. -
#4527 "Történt a minap, hogy írtam egy kis szösszenetet, ismertetőnek, cikknek titulálni nagyképűség a Logitech cég G25-ös kormányáról. Informatikus-mérnökként, 3D modellezőként, néhai szimulátor versenyzőként és olyasvalakiként aki szokott publikálni a Hungarian SimWorld nívós hazai szimes portálra..."
hhhúúúúha... :DD
pff. -
#4526 Valóban elég lehúzó volt az írás...de a Logout egy szabad blog, ahol mindenki megírhatja a bánatát...név nélkül...de ami ott mehetett, az Sg néha...
Válasz, vélemény, stb. a tesztet író sráctól... -
#4525 "Meg a H-váltó meg a kuplung mekkora marhaság. Mivel egy vérbeli szimulátoros ilyet sose használ."
Hát szerintem azért nemanynira! Persze ha top időt akarsz autozni, akkor nem is jo, de én pl versenyeztem kuplung+H rfactorba mig a többiek MOMO stb! Első 3 időbe bennevoltam mindig!(Persze lehet mondani h. gyenge volt a mezőny, de azért nem volt az!) :)) De ez régebben volt mostmár nem versenyzek. Engem pl inkább a verseny-utca feelingért tetszett, szal mint egy utcai autoval valo versenyzés feltuningolva! Nekem tetszett, ez csak az én véleményem, ne legyen ebböl anyázás vagy akármi :) Peace
u.i: LFS be se? azis jo kis szim, mégis asszem akik azt tolják kuplung az jah.. :) -
#4524 Van egy Logitech Vibraton kormányom! Az lenne a kérdés hogy húz balra, mi lehet a gond, vagy ilyenkor mi megy benne tönkre? Pedig úgy vigyáztam rá és mégis, nem is csavarom ki sose ütközésig, hogy ne legyen baja! Mi lehet a gondja? Vagy ezt így házilag nem bírom megcsinálni? -
#4523 Köszönöm a választ, csak olvastam a logitech oldalán hogy konzolokra, van meg ilyenek, de mondom hát USB-s csak mennie kéne, aztán azért kérdeztem meg! -
#4522 minden kormány működik PC-n ami USB portos..mint a DFP is. -
#4521 hogyne. egyik legjobb -
#4520 A Logitech DFP kormány működik PC-vel? -
#4519 gondolom mennyire, pont téged :DD -
#4518 Ne hagyd hogy egy ilyen majom véleménye befolyásoljon.
Szerintem azért akadt ki mert megvette, majd ment versenyezni és ugyan olyan béna volt mint azelőtt. Azt hitte verhetetlen lesz tőle. -
#4517 teljesen elkeserített a cikk
amugy most írták a CellCom-ba 48eFt a kormány a G25 :D -
#4516 Inkább privi, nehogy egy admin félre értsen :) -
#4515 Olvastam a cikkeket, de a többit már nem:)
Becopizod ide az említett hszeket, kiv. vagyok mit írtatok :D -
#4514 Ez a bikás metafora nagyon tetszik
Wander nagyon belekalapálta a földbe. El is mentettem a hozzászólását :)
Arra lennék kíváncsi hogy miért távolították el a cikket és ki.
PH-s ok jöttek rá hogy baromság vagy ő menekült el.
A hozzászólások fele olyan ártatlan nézelődő volt, olyan "hmm ténleg"?
A másik fele meg értelmesen minden kötöszködés nélkül mondta hogy nem igazán van igaza.
Aztán jöttem én aki leanyáztam, azt törölték, majd Wander a monológjával :) -
#4513 ja a bakancs már én voltam, de nem vágom mit gondolt. meg arra tákolt konyhaszekrényre teszi és jééééééééééé, geciszar pedálozni (nem vezetett még platós kia kistehert :]]]) nem mondod bazmeg. én lehet elfogult vagyok, bár probáltam vagy 3-4 másik kormányt is (dfp, momo, meg valami müanyag borzalmakat), de amiket irt azok akkora baromságok voltak hogy majdnem beszartam mikor olvastam :PP aztán kiborult a bili. ilyen ir kormányrol aki hokedlin játszik? -
#4512 bocs akkor 6.:) -
#4511 nem négy éve szimezik a cikke szerint, hanem 2002 óta :) -
#4510 Olvastam a cikket csak annak a nyomán akartam menni nézni a kommenteket.
Az igazi gond az értékelésével az volt, hogy hülyeségeket hozott fel indoknak. És ezt azzal próbálta legitimizálni, hogy Ő Szimulátorozik 4 éve és megnyert valamit 1-2-szer. Nem pedig azt hogy felsorolta a pro éskontra tényeket, hanem úgy hogy "én vagyok a Jani, ti szart sem tudtok és ezért nekem van igazam."
Azaz azt hitte, hogy bejön a nagyobb bika baszik elv... nem jött. -
#4509 szerencsére DFPnél semmilyen hiba nincs, bár annak nincs is H váltoja
mindkét kormánynak. -
#4508 Szánalmas volt az a cikk. Eredendően utálta a logitech kormányt ezzel indított..onnantól kezdve már tök mindegy mit ír.
nekem nem telik G25-re jó a DFP is nekem (sokaknak arra sem telik) de nem jutna eszembe legagyizni ettől a G25-öt. Oké van a H váltó tipus hibája aztán ennyi. -
#4507 Igazából az lehetett a gyerek baja, hogy nem ő találta ki a kormányt, és nem kap belőle részesedést kb.
Olyanokba kötött bele hogy bőr a kormány kerék borítása, mer az izzad.
Vékony a kormánykerék. Sose láthatott Ladát belülről :D
Rövidek a madzagok, meg sok van, pedig egy házilag tákolt fésülködő asztalra szerelte fel, senkinek se tűnne fel ha furkál bele lyukakat :) Amúgy meg egyáltalán nincs útba, és nem is rövid :D
Meg hogy 46os bakancsba kicsik és közelvannak a pedálok. Vagy ez má te voltál Wander? :D
Meg a H-váltó meg a kuplung mekkora marhaság. Mivel egy vérbeli szimulátoros ilyet sose használ. Csak a mifajtánk, a vasárnapi sofőrök :) -
Solt #4506 Jobb, hogy nem olvastad, örülj neki! :)) -
#4505 Jaja, én is nézem szerintem törölték :D
Aláztam minden indokát, Wander meg úgy elküldte, sírtam a gyönyörtől :D -
#4504 No hova lett az oldal? -
#4503 Az a qva ***** . Szellemileg sérült.
Nekem is volt egy ilyen hozzászólásom de törölték :) Osszad a lama népet :) -
#4502 pointer, te is odatetted magad annak a balfasz amatőrnek jólvan :DD -
Solt #4501 Elég annyit kiemelni, hogy egy 800 dolláros pedállal hasonlítja össze a G25 pedálját. A nagy profi autóversenyző, aki azt emeli ki, hogy beizzad a keze... bizonyos szint felett mindenki kesztyűben játszik, pont emiatt! Kicsit mókás ez a cikk, egy sértődött ovis, akinek lerombolták a homok várát... -
#4500 Vagy 10 hozzászólást-váltást :)
Gondolom nem bírta a srác elviselni hogy szimplán amatörnek és hülyének nézem. Idézni nem akarnám inkább :) Az anyázásig nem jutottunk el épp.
GuguGuru fogalmazta meg jól: "inkább írsz egy ilyen "pistike összedugta amilye van, és nemtetszik" szintű cikket" -
#4499 mit töröltek? -
#4498 Már megvolt, törölték is. -
#4497 logout-on lehet írni bárkinek -
#4496 Minden szellemileg sérültet gép közelbe engednek cikket írni ? -
#4495 Logitech G25 - Csúcs vagy...? -
#4494 hát számold ki:) egy rekeszben 20 üveg sör van. 250 ft-jával az majd 5K forint.+üvegbetét. szóval az kb egy használt vibra wheel árában van:) Az új árát biztos nem kapod meg:) -
#4493 ne mondjátok hogy egy rekesz sör újonnan 10000-be kerül... -
#4492 az sok. -
#4491 Egy rekesz sört.