Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszereztem egy logitech formula force gp kormányt és akövetkezõ a gondom:
A pedálok a játékok alatt nem akarnak mûködni.
Pedálok biztos, hogy jók mert a windowsban a játékvezérlõ tesztnél mûködnek.
Amivel próbáltam: Juiced, FIA GTR demo Live for speed.
Mit bénázok el? Hogy lehetne mûködésre bírni?? Kezdek ideges lenni rá remélem nem volt pénz kidobás.
üdv Drag
De ha nincs más....
Jórég jártam erre (2 éve? 😊))
Képzeld, még mindig perfekt az MS FFB usb-m! Több, mint 4 éve tolom vele, és semmi baja. Mégcsak nem is nyikorog.
Aki egy ilyenhez hozzá tud jutni, ne habozzon. Nem nyúl mellé.
There\'s no replacement for displacement
Enjoy Wales! :D
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
steam, origin: ACE_hun
ha jol emlexem a tomshardware irta hogy nincs immersion teknolodzsi...
hat keremszepen.. ra kell nezni az MS kormany seggere:
LICENSED IMMERSION TECHNOLOGY!!!!!!!!
a driver hibat is ott irtam.. rohadtul nincs driver hibaja.. es nem is igazan tudok olyanrol akinek lett volna.. nekem ket kormanyom is volt (MS)
ha meg mar nem birja a winfost akkor ujra kell instalallni..ugysem art felevente
MOMO sokkal jobb.. igaz draga is.. akkor mar MS FFW.. csak azt nemigazan lehet kapni
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Akkor meg már öreg....Na nem kötexem, bocsi..legyen szerencséd.
Az egy jó kis kormány volt...
viszont ha tenyleg alig hasznalt ,jo allapotu akkor siman eladod amennyiert szeretned
szerintem lokd be ezt az infot a jatekosok foruman mondjuk a GTR vagy a nascar racing 2003 topicba vagy barmelyik autos szimhez mert ott konnyebben talalni majd vevot
(ez nem a racing force, hanem a sima FORCE😊
dddstudio.tk
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
[email protected]
dddstudio.tk
Az, hogy neked nem jött elõ a probléma, nem jelenti azt, hogy másnak sem fog. Örülj neki, 10-bõl 7 embernek elõjön...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC