Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Beszereztem egy logitech formula force gp kormányt és akövetkezõ a gondom:
A pedálok a játékok alatt nem akarnak mûködni.
Pedálok biztos, hogy jók mert a windowsban a játékvezérlõ tesztnél mûködnek.
Amivel próbáltam: Juiced, FIA GTR demo Live for speed.
Mit bénázok el? Hogy lehetne mûködésre bírni?? Kezdek ideges lenni rá remélem nem volt pénz kidobás.

üdv Drag
Sly79
Hát igen, csak a MOMO pedálbajai miatt próbálok keresni valami alternatívát...
De ha nincs más....

Tomo15
JA ezért Momo!egyforma jók egyépként sztem, de a momo-t azt lehet kapni ujjonan és sokkal jobban is néz ki...
Sly79
😊
Na akkor tényleg kurva mindegy....
Javaslat egybként? Momo vagy valami más?

qrvára mindegy, mivel kapni már évek óta nem lehet
Sly79
Épp kormányvásár elõtt vagyok... Mitõl jobb az MS mint a MOMO??

Tomo15
Sziasztok!Na nekem 1.5 évig volt momo racingem!Imádtam nagyon jó kormány(volt)😞.MOst vettem használtba nemrég egy MS sw ffb kormányt.Nos a momonak jobban tetszett a kormány boritása, és kinézete,de ez a kormány sztem jobb.Bár ha ez elromlik akkor nagyon gondolkodok még egy momo racing vételén, de remélem sokáig fogja birni.<#crazya>
filamester
Hello!
A kormány meg van még?

direwolf
Szeva CSOCSO!

Jórég jártam erre (2 éve? 😊))
Képzeld, még mindig perfekt az MS FFB usb-m! Több, mint 4 éve tolom vele, és semmi baja. Mégcsak nem is nyikorog.

Aki egy ilyenhez hozzá tud jutni, ne habozzon. Nem nyúl mellé.

There\'s no replacement for displacement

pepy
Hi ACT-LABS RS kormányom van de game portos <#violent> találtam drivert hozzá XP alá mûködik a kormány, gombok, a POV de a pedál nem segítsetek !!!!! <#falbav><#falbav><#zavart2>

Enjoy Wales! :D

pepy
ACT-LABS USB cartridge -ot keresek tud valaki valamit erõl???<#conf>

Enjoy Wales! :D

reaper4
nekem is ez van (ms), de semmi baja. drivert se rakok hozzá,mert minden felismeri.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Fél éves. Dobozzal,cdvel,nagyon jó állapotban.

Új?

steam, origin: ACE_hun

Nekem van egy MOMO kormányom 20000-ért ha érdekel vkit.

CSOCSO
nem tudsz semmit se.. folegnem jol...
ha jol emlexem a tomshardware irta hogy nincs immersion teknolodzsi...
hat keremszepen.. ra kell nezni az MS kormany seggere:
LICENSED IMMERSION TECHNOLOGY!!!!!!!!

a driver hibat is ott irtam.. rohadtul nincs driver hibaja.. es nem is igazan tudok olyanrol akinek lett volna.. nekem ket kormanyom is volt (MS)
ha meg mar nem birja a winfost akkor ujra kell instalallni..ugysem art felevente
Meg szégyenszemre az MS nem képes egy normális drivert írni a saját win-jére. meg úgy tudom, hogy talán nincs is benne középre visszahúzó funkció.

CSOCSO
vegulis nem rossz kormany.. azonkivul hogy alig lehet tekerni😞
MOMO sokkal jobb.. igaz draga is.. akkor mar MS FFW.. csak azt nemigazan lehet kapni
Teljesen jó minõség és tartósság egy éve megvan és semmi baja. pedig viszonylag gyakran használom.16000ft-ért szerintem ajándék.<#wink>

Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb

Mert még nem probáltál MOMO Force-t😄

khm! <#fejvakaras><#nezze>
Én is csak ajálani tudom mindenkinek!

CSOCSO
😊
Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van csak ajánlani tudom mindenkinek.<#eljen>

Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb

BaLeeX
Ilyet ne mondjál. Több, mint két évig használtam (igaz nem túl sokat) és nem lehetett róla megmondani amikor eladtam, hogy használt volt. Minden ugyanúgy mûködött rajt, mint új korában.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CSOCSO
??? nekem megvan egy eve.. nemsok baja van .. inkabb momo mint a ferraris meg a tobbi kormany... ha lehet akkor MS FFW.. ha nincs akkor igyisugyis MOMO... ha elromlik vissza kell vinni... nekem 1 eve van meg.. 1 szer volt baja.. sztan csak ki kellett huzni a kabeljat meg visszadugni es tadaaam.. mukodott rendesen
oneal1
momo-t ne vegyen senki mert szar!!!

!Forza Ferrari!

Hllo. Valaki segítsen milyen kormányt vegyek?
CLINT EASTWOOD9
Mi 20000-rért vettük de rezeg ha ütközöl,váltó a kormány alatt és stb. jobbnál jobb dolgok rajta megérte az annyiért is, force feedback-es úgyhogy nem is a legrosszab márka!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
32000-rért mi?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

vegyél momo-t

Egy kérdés Driving Force Pro kormányt lehrt használni pcvel?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Bucser
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az Act Labs Force RS-ben pontosan milyen típusú potméter van a gázhoz??? Ugyanis az enyémen sajnos eltört a potméterben lévõ apró kis nyomtatott áramkör és szükségem lenne egy új potira.. viszont Act Labs nem szállít magyarországra😞 Valaki tud valami megoldást???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shan
az már fanatikus...😊))
HPt
Így van, ezt már nem lehet kapni. Még lehet én is vevõ lennék rá, de most hellyel-közzel megvagyok a Microsoft-ommal, és az átszokás is sok idõbe tellene, fõleg pont a GTR bajnokság kezdetekor 😊 Az árhoz kapcsolódóan pedig csak megjegyzem, hogy német ismerõsöm nem rég mesélte nekem, hogy a német ebay-en egy ugyanilyen típusú kormány több mint 100e (!) forintnak megfelelõ €-ért kelt el.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Shan
Ja, tényleg, az a piros...a fekete újan 30...
Akkor meg már öreg....Na nem kötexem, bocsi..legyen szerencséd.
Az egy jó kis kormány volt...
oneal1
engem érdekel
irtam privatot

!Forza Ferrari!

sanzik
valoban nem lehet mar ilyet kapni en is egy utolsot hoztam el anno egy kiskerbol 42K-ert,ugyhogy 60ert jo dragan vetted...
viszont ha tenyleg alig hasznalt ,jo allapotu akkor siman eladod amennyiert szeretned
szerintem lokd be ezt az infot a jatekosok foruman mondjuk a GTR vagy a nascar racing 2003 topicba vagy barmelyik autos szimhez mert ott konnyebben talalni majd vevot
Rigley
Úgy tudom már nem gyártják, én kb. 60000-ért vettem. Teljesen új állapotú, ha valaki szim.-buzi, akkor szerintem megér annyit.
(ez nem a racing force, hanem a sima FORCE😊

dddstudio.tk

Sziasztok.Egy kérdes Van egy Driving Froce Pro kormányom igaz,hogy ps2-es,de össze lehet hozni pc-vel?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Shan
új áron? 😊)
Rigley
Eladó A MOMO FORCE kormányom. Alig használtam => jó állapot. (piros, bõr, fém... stb. biztos tudjátok melyik) 29999 Ft

[email protected]

dddstudio.tk

king13
ugyanmár, ne kezdjük az elejérõl

őőő

CSOCSO
Shan
Mozso oldala? merre van?
Shan
Örülök...mert ideges lettem volna, ha sz@r lett volna gyárilag...nem azé' fizettem ennyit... thompson??? link? megnézném.
Panther
Thompson Wheel, BRD. Áruk aranyárban mérhetõ. Egyébként mindenki a szériahibás pedálra panaszkodik a MOMO-val kapcsolatban, Mozso csinált is egy oldalt, hogyan kell összebarkácsolni házilag.

Az, hogy neked nem jött elõ a probléma, nem jelenti azt, hogy másnak sem fog. Örülj neki, 10-bõl 7 embernek elõjön...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Shan
Akor mi a jó kormány? semelyik? akkor minek? jó a billentyû.. az üzembiztos, bazz.
Shan
Bazz. Momo szeriahibás...DE akkor is a legjobb. És ha szériahibás? Akkor kicserélteted és kész. Nekem az van, és SEMMI baja.
CSOCSO
boltban 18 ezer volt .. 15 ot csak akkor adj erte ha meg garis. ha nem akkor 13 at adj erte.. szerintem.. amugy nezz korul az aprohirdetesekben...