Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Honda - The Power of Dreams
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Honda - The Power of Dreams
a játékok hangulatát jócskán megdobta mondjuk ugy a duplájára
kezdem szokni a dolgokat bevallom elsõre a kormány elég keménynek tünt viszont a pedálok tul puhák (ezt nem lehet állítani valahol? nem mertem szétszedni igy két hét után) de már lassan megszokom ezt is
szal szerintem jó vétel volt igaz kicsit drága de el is tart egy ideig (legalábbis remélem)
<#taps>#taps>
http://epica.nl
Pedig már össze vissza buzeráltam mire lejött, az alsó részt már én is lecsavaraztam ... 😊
ui: en lecsavaroztam az EGESZ boritast a geprol paze
Egyébként tényleg nem rosz 😊
Oppika szerintem nézd meg a tetején... valszeg ott lazthatod a "csavarokat"
Csak az a kis gondom van, hogy a két szélsõ felfogató az Istenért sem akar megmozdulni, egyszerûen nem tudom vele felfogatni, csak a középsõ csavarós mûködik 😞
Hogy kéne mûködnie? Hogy próbáljam meglazítani?

kis idegeskedésen kivül nem lett más bajom 😊
minden esetre köszönöm a segitésget
Szóval kicsomagolom azongya tegyem fel a szoftvert feltettem ez után szépen elkezdtem össze dugogatni a dolgokat pedált be a kormányba tápot is majd probálkoztam egy USB dugással a gépbe de semmi... restart.. semmi amikor abszolute nem érékelt semmit akkor kezdtem kicsit agodni most már nagyon agodom
kössz...
de sajna bedugtam... mind a két végét... és semmi
hmm nos hát kicsit talán bajban vagyok vagy nem is anyira szval itt van az asztalon egy MOMO racing de semmi...
össze dugdostam de enyi tökéletesen döglött
power led sem akar élledni én vagyok suta hogy nem találom az ON gombot vagy sikerült egy gyári hibás vackot elhoznom?
Szerintem zsírúj, biztos nincs felbontva a cucc. Arról most vitatkozhatnánk órákig, hogy mit is jelent a zsírúj.
JA és érdemes a www.depo.hu -t használni.. Ott lehet keresni a termékek közt ráadásul lehet olyan helyet is találni ami olcsó és futáros szállítást is vállalnak..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kis segítséget szeretnék azzal kapcsolatban hogy mire is ruházzak be
gondolom 5000Ft-tól a csillagos égig vehetek kormányt én mégis jobban szeretném ha közelebb álna az 5000Ft-hoz ugy 15-20 körül gondolkozom esetleg 30
jah és még egy apro kérdés a kormány tényleg ekkora hiánycik itthon vagy csak én jártam rosz helyen mert mindenhol ugyan azt a 3 tipust találtam... szóval azzal kapcsolatban is megköszönném ha felvilágositanátok hogy hol találom meg a kormányt
elõre is köszönöm
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
szedd le.. tedd egy mappaba az egeszet.. UPDATE ra nyomj. vagy REVERT re ha az eredetit akarod.. ird le ha muxik..
ha most jol emlexem irtam a logitechnek es ok ajanlottak anno ezt az oldalt.. lehet emiatt javult meg a kormanyom...
próbáltam a pedalfixet de nem segített.
Tud vki a szétszedésen kívül vmi biztos megoldást?
(usb driver frissítést is hallottam, próbálta már vki?)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Csak arra akartam rávilágítani hogy van amihez KELL a kormány, valamihez meg nem feltétlen
a JUICED nel meg 100% osan mashogy viselkedik az auto kormannyal.. stb en mindent kormannyal nyomok ami autos