Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 27 helyett 22 K-ért eladom a 3-szor használt kormányomat, nem kell valakinek? 4 hónapos, még van rá gari 1 éves koráig, Media Markt-ban vettem, gyári minden cucca, számla-gari stb.

steam, origin: ACE_hun

AlieN911
megvaan😊)) 27K ért Innen😊 😊))

Honda - The Power of Dreams

Ajánlom neked is a lentebb emlitett depo.hu-t

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

0ppika
Hol veszitek, és mennyiért?

http://epica.nl

AlieN911
holnap hozza fater 😊))) yeeee holnap este már tolom 😄😄😄

0ppika
A kormányon lehet állítani, a pedálokon sajnos nem, azok tényleg puhák ...

AlieN911
én ha minden igaz akkor 29-30. án mek a MOMO mér 😊)) már vároooooooooooom😄D

Nah szóval abszolute meg vagyok elégedve a MOMO val
a játékok hangulatát jócskán megdobta mondjuk ugy a duplájára
kezdem szokni a dolgokat bevallom elsõre a kormány elég keménynek tünt viszont a pedálok tul puhák (ezt nem lehet állítani valahol? nem mertem szétszedni igy két hét után) de már lassan megszokom ezt is
szal szerintem jó vétel volt igaz kicsit drága de el is tart egy ideig (legalábbis remélem)

<#taps>

0ppika
Lehet, csak egy képet kerestem hogy szemléltessem mirõl is van szó <#zavart1>

Tomo15
Szerintem ez Driving Force pro😊
0ppika
Köszi, már rájöttem 😊
Pedig már össze vissza buzeráltam mire lejött, az alsó részt már én is lecsavaraztam ... 😊

CSOCSO
ez most eleg hulyen nez ki.. mi ez??? egy momo??? ha igen akkor felul a boritast le lehet konnyeden kattintani (elvileg mas szinu mint maga a kormany... es ott lehet kicsavarozni...

ui: en lecsavaroztam az EGESZ boritast a geprol paze
Hát igen ez a modern technika minöség ellenõrzés szállítás leveszem a polcól lekerül az origi doboz és nem jó... mind1 most legalább megvan müködik és boldog vagyok
Egyébként tényleg nem rosz 😊
Oppika szerintem nézd meg a tetején... valszeg ott lazthatod a "csavarokat"

0ppika
Végre megvan a kormányom 😛
Csak az a kis gondom van, hogy a két szélsõ felfogató az Istenért sem akar megmozdulni, egyszerûen nem tudom vele felfogatni, csak a középsõ csavarós mûködik 😞
Hogy kéne mûködnie? Hogy próbáljam meglazítani?

CSOCSO
en ilyenkor fel tudnam akasztani magamat.. marmint nem most. mikor a kezembe van a mukodo egyed.. hanem elotte.. mikor nem megy sehogyse a kecije
Cserélve lett ez már müxik alamiféle táp hiba lehetett nah mind1
kis idegeskedésen kivül nem lett más bajom 😊

oks kösz az lesz de gondoltam mielõtt vissza viszem kérdezek hátha csak én basztam el valamit... a remény hal meg utoljára...
minden esetre köszönöm a segitésget

Tomo15
Akkor cseréltesd ki!😞
hmm ez azért sikerült kicsit chatesre mert kicsit mondjuk ugy hogy mérges vagyok
Szóval kicsomagolom azongya tegyem fel a szoftvert feltettem ez után szépen elkezdtem össze dugogatni a dolgokat pedált be a kormányba tápot is majd probálkoztam egy USB dugással a gépbe de semmi... restart.. semmi amikor abszolute nem érékelt semmit akkor kezdtem kicsit agodni most már nagyon agodom

gondolom az egyik lednek minimum világitania kéne..

a Francba...
kössz...
de sajna bedugtam... mind a két végét... és semmi

Tomo15
Bedugtad az adapterét?😊Egyépként nekem is tegnap óta van megint momo-m.
hali
hmm nos hát kicsit talán bajban vagyok vagy nem is anyira szval itt van az asztalon egy MOMO racing de semmi...
össze dugdostam de enyi tökéletesen döglött
power led sem akar élledni én vagyok suta hogy nem találom az ON gombot vagy sikerült egy gyári hibás vackot elhoznom?

0ppika
Hi!
Ha minden igaz holnap meglesz a Momo Racing kormányom <#buck>

köszöntem a segítséget

nem tudom, majd felhívom õket, aztán rendelek a boltba vagy 2-t, ha igaz 😊
oneal1
ezt a kormányt szerintem nagyonsokan megvennék most olya 40 ezer felett is!!

!Forza Ferrari!

oneal1
ezt tuti elírták😊

!Forza Ferrari!

valszeg raktáron maradt pár darab, és mivel a régi árukon nem bírták eladni, levitték "újmomo" árkategóriára 😊
Szerintem zsírúj, biztos nincs felbontva a cucc. Arról most vitatkozhatnánk órákig, hogy mit is jelent a zsírúj.
A termék honlapja link be sem jön természetesen 😄

Ez a Momo Racing "fémes" változata lenne? Amit már vagy 2 éve nem gyártanak? Biztos zsírúj 😄

Ha már Depo-nál tartunk, találtam egy ilyet
Jah, depo-ban lehet hogy ott van, csak amikor érdeklõdsz azt mondják elfogyott, és nem tudják mikor kapnak... Nekem egyébként van egy eladó, kb. 3-szor használtam 1 órát, garis Media-Markt-ban vásárolt. Sajna nem nagyon veszem elõ, ezért inkább eladnám.

Bucser
26-ért márt kapsz MOMO-t.

JA és érdemes a www.depo.hu -t használni.. Ott lehet keresni a termékek közt ráadásul lehet olyan helyet is találni ami olcsó és futáros szállítást is vállalnak..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Üdv a közeljövöben tervezem hogy beszerzek egy ilyesmi csodát
kis segítséget szeretnék azzal kapcsolatban hogy mire is ruházzak be
gondolom 5000Ft-tól a csillagos égig vehetek kormányt én mégis jobban szeretném ha közelebb álna az 5000Ft-hoz ugy 15-20 körül gondolkozom esetleg 30
jah és még egy apro kérdés a kormány tényleg ekkora hiánycik itthon vagy csak én jártam rosz helyen mert mindenhol ugyan azt a 3 tipust találtam... szóval azzal kapcsolatban is megköszönném ha felvilágositanátok hogy hol találom meg a kormányt
elõre is köszönöm

CSOCSO
hat akkor szokjal le rolla!!!!😄
húha! ez nem túl jó én a port le szoktam törni a géprõl<#idiota><#idiota><#vigyor><#nyes><#nevetes1><#nevetes1>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

reaper4
" le nem törlöd a gépet " 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CSOCSO
amig le nem torlod a geped.
ird ki cd re es mindig ezt tedd fel...
kösz a segítséget. most mûködik de nem tudod véletlenül hogy mennyi ideig marad így?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

CSOCSO
Logitech® MOMO® Racing Pedals Update (08/30/2004)

szedd le.. tedd egy mappaba az egeszet.. UPDATE ra nyomj. vagy REVERT re ha az eredetit akarod.. ird le ha muxik..

ha most jol emlexem irtam a logitechnek es ok ajanlottak anno ezt az oldalt.. lehet emiatt javult meg a kormanyom...
van egy problémám: nekem se mûködik jól a momo racing kormányom (pedálhiba).
próbáltam a pedalfixet de nem segített.
Tud vki a szétszedésen kívül vmi biztos megoldást?
(usb driver frissítést is hallottam, próbálta már vki?)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sly79
Persze ha már van akkor jóhogy ezzel nyomom én is.
Csak arra akartam rávilágítani hogy van amihez KELL a kormány, valamihez meg nem feltétlen

CSOCSO
en nyomtam az NFS-t kormannyal.. sokkal jobb mint bill el. az egy dolog hogy lehet azt bill el is.. de pl drag azaz gyorsulasnal akormany kurvanagy elony.. szinte mindig 1-2. helyen vegeztem akarmelyik versenyben..
a JUICED nel meg 100% osan mashogy viselkedik az auto kormannyal.. stb en mindent kormannyal nyomok ami autos
Sly79
Hát az NFS pont nem az a játék amihez szükséges a kormány, azt még egy seprûnyéllel sem nehéz irányítani.. De ha valamilyen szimulátorral tolnád (GTR,rFactor,LFS,NR2003,F1CH99-02,stb..) ahhoz viszont kell a kormány. Ha neked viszont az NFS vagy a konzolos Gran Tourismo jön be, azokra tényleg felesleges beruházni egy kormányra. Az üzlethez meg gratulálok, ha nyersz még kormányt megveszem..<#wave>

Enkil
Eladtam egy köjöknek a MOMO RACING FORCE fEEDBACK WHEEL kormány amit a gamestarral nyertem. Azt hiszem most vagy 28000 Ft oda neki 14000-ért 😊. Mer csak 1 2 játék van amivel jó kormányal menni.De ezzel ellentétben Pl: NFS2 vagy Flatout nagyon nem kormányhoz vanak tervezve és a legtöbb játék ilyen. Akár milyen jól mentem kormányal(akár milyen jól sikerült hozzá bekalibrálni a kormányt) simma billentyüzettel mindíg jobb idõt mentem. De legalább az az egy jó volt, hogy rezget mint állat, és éles kanyarban az erõ viszacsatolás is müködött rendesen 😊. Konzolos játékoknál anyíra jól betudjákállíti a játékot a joy<#lookaround>stikhoz (persze ot muszály is 😊 ). A pc autos gaméknál erre meg valahogy nagyon nem figyelnek.

Sly79
Hát az az igazság hogy most adtam el egy Saitek R440-et, hogy majd veszek egy MOMO Racinget. Aztán olvasgattam többfelé (pl ezt a topicot is végig) és ez a pedalfix program sokaknak nem segített, csak a kontaktspray, WD40, stb. Na most az OK hogy ez sokkal jobb kormány mint a Saitek, de annak SOHA semmi baja nem volt az elmúlt 2 évben, bár hozzátartozik hogy vigyáztam is rá. Így hát most kicsit úgy érzem hogy lehet hogy fasz voltam, hogy eladtam... Szívesebben vennék egy használt Force-t mint egy új Racinget, az az igazság. Ha valakinek van eladó szóljon.. 😊

CSOCSO
amugy en elvagyok a MOMOmmal.. az elejen volt a pedal problema.. de szetszedese utan mivel nem talaltam semmit..osszeraktam majd szar maradt es egyik naprol a masikr amegjavult magatol
CSOCSO
aszem nekem 6 ev utan halt meg a gameportos MS FFW-m pedal resze..de szerintem csak en rangattam szet a zsinrojat.. hiaba szedtuk szet nem tudtam vele mit cisnalni
Tomo15
Figyu nekem fél évvel a vásárlás után voltak elöször problémák a pedállal de egy pedálfix progi megoldotta<#eljen>