15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4490 szerintetek egy Logitech Formula™ Vibration Feedback Wheel-ért mennyit lehet elkérdni alig használt állapotban?
-
#4489 -
#4488 -
#4487 BMW Sauber F1 Team Wheel (developed by Intel and Logitech) based on Logitech`s G25 including pedals. A special blue USB display has been integrated. The baseplate of the wheel is 100% carbon fiber.
The wheel is not buyable!
-
#4486 nekem ez kell
Logitech G25 átalakítva gyárilag -
#4485 Vagy csak igényes. Bár ez a porsche cucc nem úgy néz ki. (a full műanyag pedál és váltó aggodalomra ad okot.) -
#4484 nagy láma aki ennyit kiad vagy gazdag de nagyoin
-
#4483 300 euro?? ne viccelj.. akkor inkább veszek az actlabstól pedált meg váltót külön... (az elemes pedál meg külön vicc kategória...) -
http://www.techpowerup.com/reviews/Fanatec/Porsche_911_Turbo_Wheel/2.html -
#4481 Gyeeee :D coool :) -
#4480 ez kőkeményen nagy oltás :)
pointer, láttad már mi lett a mozis projektből?
itt van-e -
#4479 Ezt az arcot!!!
DashBoard
Kamera, képernyőre irányít a műszerfalra. Ráköt kicsi LCD kijelzőre, ami a műszerfala a kormánynak :D -
#4478 Nekem nemreg jott vissza vinyom is minden gond nelkul,igaz neha elkever papirt stb,de csereli a cuccokat!! -
#4477 egy pár konfigot összeraktam a cuccaiból és lehet mákom volt..de egyiket sem kellett gariztatni még nála.
Tényleg megbizható. -
#4476 Jajj ez mar csak szorszalhasogatas,igy sose lesz kormanyod!! Mellesleg en jol beragadt G25-ot vettem egyik ph bazaros kollegatol 40-ert csak kikell fogni! :) -
#4475 yepp -
#4474 Brekk-től szoktam vásárolni a ph-n
csak az a bajom ha tönkremennne az oda-vissza postát kellene állnom -
#4473 áldom az eget, hogy megálltam a tecsoban és hasonlo hipermarketekben, hogy ezeket nem emeltem le a polcról. :) -
zotya90 #4472 7ezerért viheti bárki -
#4471 8k? nem tünik tul meggyözönek.
dietrich, pláne :) én csak kp-val járok, de már tul vagyok minimum 3misinél gianninál. nem keveset bizniceltünk, megbizom a srácban. -
zotya90 #4470 Üdv! Szerintetek mennyit lehet kérni, egy Saitek R440 Force Feedback kormányért? -
#4469 Gianni postán is elküldi.. -
#4468 sztem meg egyszer tedd fel a kényelmes seggedet a vonatra, fel pestre, Gianni (PH-rol) megkeres, kormány megvesz, aztán csokolom. bajod van vele, lehet hozzá visszavinni. Árgépen övé a 3-ik bolt, de a ph bazárt kell lesni. ennyit nem ér meg a gari? -
Solt #4467 E-bay, aztán, ha garanciális gond van, akkor magyarországi logitech! Ennyi! -
#4466 Aztan,ha elromlik fizetheted postat,ha nem kapsz pl garipapirt stb!! En nem mertem onnan bevallalni!! Eleg volt a joy-t(nem is kaptam semmilyen papirt)!! -
#4465 tavaly december fele döntöttem el veszek 1et
fére sikerült raknom 30eFt-ot
de sajnos ki kellett fizetnem pár dolgot
és nem maradt 1 fillérem se
most talán megint van 1 kevés pénzem
és olcsón szeretném megúszni de újat akarok venni
azt hallottam sokaknak ez az elromlott a g25-be ez az így vissza kell vinni gariba 1-2x
itt ahol lenne gari is közelbe van ott 57eFt ez nekem drága
a pixmaniába 47eFt
valahonnan sokerülne olcsón szerezni és lenne rá pénzem vennék 1et -
#4464 nembaj, majd mire megveszi már gagyi lesz, akkor meg az lesz a baj :P -
#4463 Te lassan 1 éve azon vergődzs, hogy honnan vedd meg... -
#4462 én papírt is kaptam -
#4461 Nekem meg papirt se kuldtek csak szamlat!! -
#4460 én már sok mindent rendeltem tőlük(digitalizáló,monitor,hangfal,fényképező) és mindent elküldtek.igaz majdnem 1hetes késéssel de ez már más ügy -
Solt #4459 Már régebben is említettem neked, hogy kerülni kell őket... Inkább rendeld meg Ausztriából... -
#4458 azt hallottam ha a pixmanianál veszek g25-őt akkor nem pecsételik le a gari papírt
csak ha valami gáz van akkor vissza kell küldeni a garipapírt és vagy megcsinálják vagy nem
a logitech nem áll szerződésben vele
így ha garis probléma van mit lehet tenni?
pixmania - gondok -
#4457 takarítsd ki alaposan -
#4456 Úgy tűnik tönkrement a logitech force ex-em pedálja. Nem nyomom a féket mégis 0 és 100 százalék között ugrál. Van valakinek ötlete mit lehetne vele csinálni?(szervizen kívül) -
#4455 GTL esetében is van egy ilyen Effets inversést azt kell kipipálni ha nem lenne.. -
#4454 Köszönöm a segítséget, GTR2 tesztelve, már sokkal jobb! Be tudom venni a kanyarokat!:)GTL-t később nézem meg! -
#4453 Okes ezert nem ertettem,mivel sose jatszottam GTR2-vel! -
#4452 ezt nem ide.. -
#4451 vagy minusz arra értendő ha nincs ez a opció benne a játékban mint a GTR2-ben..
a GTR2-ben ha bejelölöd az Effets inversést akkor mínuszba állitódik a csúszka.