Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
srácok megtudnátok válaszolni hogy szerintetek érdemes megvásorolni a MOMO-s kormányt avagy elég az a Logitech Formula Wingman? Megéri-e azt a difit???
elõre is köszi

Shortstop
srácok megtudnátok válaszolni hogy szerintetek érdemes megvásorolni a MOMO-s

AlieN911
nah nekem megvan.. kicserélték egy zsir ujra.. <#beka2><#vigyor3><#vigyor2><#idiota><#ravasz1><#nyes>

Honda - The Power of Dreams

Shortstop
MOMO

Tomo15
Momo racing, vagy Logitech DFP.
Shortstop
Gyerekek a 1974-esre valaki reagáljon, meg azt tudjátok hogy a Live for Speed-hez melyik kormány a legideálisabb. ill. mennyivel más mint bill.-lel?

Tomo15
Elvileg a játékban kéne, de nem mindegyikbe lehet állitani.A komolyabb gameknél, és a simeknék lehet...
A kormány beállításainál nekem nincs olyan. A játékokban sem találtam...Hol keressem?
Tomo15
Akkor tedd 0% a deadzonét a beálitásokban.
5-10 fok holtjáték,
A kromány beállításai vezérlõpultnál tökéletesek. Ráadásul azt írja a kormány leírása, hogy konfigurálni sem kell, mert mindent optimalizál maga...De most, hogy alaposabban megfigyeltem egy-két kört a Scar-Alfában, azt látom, hogy van 5-10 holtjáték, és ez baj, mert a gombokhoz szokva nincs holtjáték, rögtön kanyarodik...A kormányt középállásból (12 óra) 120 fokkal lehet jobbra is és balra is fordítani...
Lehetséges, ezért kérem a tanácsotok és segítségetek....
Tomo15
Valoszinüleg 99%-hogy te nem csinálsz valamit jól...
0ppika
Hát nemtom hogy te hogy próbáltad, de ha az említett gémekkel nem tudtál, akkor szvsz a ricsárd börnszt meg se próbáld ...

http://epica.nl

Sziasztok! Vettem egy Trust FF380 (GM-3500R) Force Feed Back kormányt. Ma próbáltam 3 játékot (1. Collin MCRae 2005, 2.Test Drive6, 3.SCAR - Squadra Corse Alfa Romeo) és azt tapasztaltam/tuk, hogy abszolút élvezhetetlenek kormánnyal, mert csak akkor kezd el kanyarodni az autó, ha már tökig kicsavartam a kormányt, és mikor elkezdte rögtön le is szalad az útról...Már minden lehetõséget végignéztem, 3 napja minden konfigot végig próbáltam, de csak ideget szereztem, nem örömöt... A cimborám ugyanezeket tapasztalja a saját Logitech Momo Racing kormányával. HOGY VAN EZ? Másoktól azt hallottam, hogy Richard B. Rally kell nekem, mert az való kormányhoz...Nem értem, hogy hogy lehet, hogy az autós szimulátorok zöme nem megy kormánnyal?
Shortstop
De jó. Én most akarok venni ilyet 😊
AMúgy milyen? Megéri azt amit kérnek érte?

AlieN911
hello! nekem is ez a gondom:S szerdán v. csüt mek vele megnézetni😞

Sziasztok! Megkattant a Momo-m...kb 10 fokos szögben balra fordulva marad játék közben! <#falbav> Már próbáltam a 4.20, 4.40, 4.60-as driverrel is, de mindig kaki! A driver frissítésen kívül valami ötlet? Elõre is köszi!

www.smart-bus.hu

TasManXT
Asszem megoldódott: Select+R3+Jobb pedál

psn: TasManHUN

TasManXT
Driving Force Pro és Gran Turismo 4 tulajok: Hogy lehet átkapcsolni a kormányt 200 fokos módra?

psn: TasManHUN

Ez nem az! A Force feedback-es annak a kormányán van egy kis piros szín!Onan tudom mert nekem is ijen van!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

guardian hero
Nem rossz, csak kérdés, milyen állapotban van. Mondjuk 15 Fontért még zsákbamacskának is megéri 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bucser
Erre gondoltam. Ez még bent van. Nem is az ára a gond hanem hogy csak angliûba küldi el😊 ezt még megoldanám valahogy😊 csak most épp nincs ennyi pedig kurva jó vétel lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Vaterán nincs semmi ami van az meg drága😊 Legalább is én úgy láttam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

guardian hero
Közben sajna elvitték... Vaterán érdemes szétnézni, én ott vettem újonan 25-ért.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bucser
A Buy now ára 25 font és a biden 15-n áll...

És az új? Nem bid-es véletlenül? Buy is now ára ennyi?

steam, origin: ACE_hun

Bucser
Na mit találtam e-bayen? Microsoft Sidewinder force feedback wheel-t 15 fontért... 15 font csak!!! még 25-t is megér!!! 360*25= cka 9K HUF...

Bucser
pázze hogy ilyenkor nincs pénzem😞

Engem érdekelne!!!Hol vetted?El tudod jutatni Pécsre?Hol lax?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

guardian hero
Szerencséd van, van egy eladó Logitech Momo Racing FFB kormányom, alig használt, több mint fél év garanciával, eredeti dobozában, driver CD-vel, és 20e-ért a tied lehet.

HPt
Microsoft-ot újonnan már sehonnan nem szerzel

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Gondoltam én is microsoft kormányra, de egy árlistán se láttam. Majd megézem a t*scoba is. Szoktak lenni régebbrõl visszamaradt cuccok. Ha nem akkor marad a saitek vagy a logitech. Az elõzõ kormánnyommal nagyon befürödtem (trust ff380), úgyhogy a lehetõ legjobbat akarom 20k alatt.
reaper4
nekem is kb 1 éve 1 raktáron porosodót sikerült +csípnem 17k ért

ja és király!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CSOCSO
akkor nezz utanna hogy van e valahol piros microsoft kormany! az 20 k alatt van! es jobb mint az altalad emlitettek!
a baj az hogy nem nagyon forgalmazzak mar...
Sajnos nincs rá keret, pedig ha tehetném azt vennék. Csak 20k-ig van rá pénzem. Azért gondolkoztam ebben a kettõben, mert 20k alatt úgy tudom jelenleg ez a két legjobb vétel.
Sztem meg ha teheted akkor gyüjts össze egy MOMO-ra,mert annál nincs jobb.De ez csak szvsz!😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Sly79
Mindenképp a Saitek, az egy nagyon jó kormány szerintem

Hi all! Éppen kormányvásárlás elõtt állok. Szerintetek melyiket válasszam? Saitek R440 vagy Logitech Wingman Formula Force GP? Melyik a jobb és megbízhatóbb? Árban nincs nagy külömbség a kettõ között. Elõre is köszi a segítséget!
AlieN911
Üdv all!
Szerintem a 4.60 as driver volt a gondom:S most alap 4.40 van és szaggat ezerrel😊)

Bucser
EZ majd néhány év/hónap utan kiderül.. az Ff kormányokban nem az elsõ tapasztalatok a fontosak szerintem😊 Mondjuk én sem MOMO-t használok hanem egy õsréig Act Labs Force RS-t😊

B@dsector
Tegnap már megvettem a Logitech Driving Force Pro-t, nagyon durva kormány nem bántam meg.
CSOCSO
MOMO-t vegyel ne ilyet...
B@dsector
Logitech Driveing Force Pro kormány használható PC-hez?
Tomo15
NEkem is volt ilyen hibám,én visszavittem...
AlieN911
jovanna😄 csak hátha valaki nem nézi.. vagy akármi😄 elfér nem?

amugy van nekem gondom:SSS kb 2 hetes a MOMO m és ojan van h. belra forgatom gyorsan a kormány és visszaengedem akkor nem megy vissza teljesen hanem bal irányban megáll ojan ( nemakarok hülyeséget mondani ) 10 fok körül..:S milehet a hoba? valaki tudna segiteni? vigyem vissza és nézessem meg ? THX

És ez új hír? Fél éves...

AlieN911
hell all
MOMO hoz van uj frissités😊
Cím: Logitech Gaming Software (LGS) Verzió: 4.60 Feltöltve: 04/28/2005
ITT

Írtam privit

Sade marki
Hali! Engem érdekelne a kormány.

- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.