Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
#1944 <- lesd meg 😊
ok ezzel megy rendesen a momo😊 szal akkor jolesz remélem😊 (csere volt nekem is gondjaim voltak azzal)

Honda - The Power of Dreams

Egy párunknak most azzal szórakozik, hogy ha hirtelen balra rántod, akkor utána kb 10-15 fokos szögben úgy is marad! Aztán a következõ hirtelen jobbra fordításnál vissza áll na de addig.....

www.smart-bus.hu

AlieN911
kira😄 azt most szedem mert hallottam h. azzal jo😊
"ha müködik a momo rendesen" <-- ?? ez mit is takar?

Szerintem az RBR...persze, ha mûködik a momo rendesen!! <#falbav>

www.smart-bus.hu

AlieN911
hola
MOMO val melyik gamek a leg jobbak??😊

Bucser
NEm tudom nekem az act labsot gépindítás után pl mindig ki kell téríteni maximálisan balra meg jobbra is és végignyomogatni a pedálokat hoogy megjegyezze hol a végük😞 Így játék közben nem veszít el semmit elvileg..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én ezzel szívok hetek óta!!! Már az agyamra megy! Volt telepítve a 4.60 driver hozzá?

www.smart-bus.hu

CSOCSO
tehat be lehet allitani hogy egy fordulat utan "akadjon" a kormany? tehat eszre se venni akulonbseget mondjuk ekozott meg a momo kozott?
0ppika
Nálam még nem volt ilyen.

http://epica.nl

RelakS
momo Racing-nél másnak is jelentkezik az, hogy ha elrántja a kormányt, akkor kiesik a szinkronból, és mondjuk elkezd balra húzni a kütyü? (ez esetben megoldás, ha teljesen kitekerem jobbra, mert rájön, hogy hol a vége, de ha nincs egy éles jobbkanyar, akkor nem feltétlenül kivitelezhetõ

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

copass
Genius Speed Wheel 3 Vibration, én egy ilyet vettem, csak hogy ne az újjaim menjenek tönkre.
nem kell csodát várni tõle, de arra hogy az ideális ívet, gáz arányt tartsd arra megfelelel.LFS(ezzel a legjobb),Rfactorral(macerás kicsit) próbáltam és használható, nem nagy kaland de nem is annyira rettenetesen rossz.

Munch
Mi a különbség a Formula force ex és Formula force gp közt?
ill melyik a jobb?

king13
azt írtad hogy nem tetszik a 900 fokban tekerhetõség, erre mondtam hogy nem 900-ban tekerhetõ hanem annyiban amennyit te beállítasz neki, ami max 900 fok lehet 😊 de bocsánat, ebbbõl nekem az jött le hogy te nem tudtad hogy be lehet állítani 😛

őőő

CSOCSO
tudom hogy be lehet allitani.. nevrol nem esett le de tudom milyen a kormany
BioNiCMaN
Ja, nem tûnik rossznak, és árban is közel áll az elképzeléseimhez (16 ropi).

A Logitech egyedülálló, gázrásegítéses befúvási mechanizmusának köszönhetõen a Formula Force EX kormánykerék könnyedén mûködtethetõ, a gumiborítású kormány pedig nyikorgás, zaj és fáradság nélküli kormányzást biztosít. A tartós felépítésnek köszönhetõen használata a valódi kormányok nyújtotta élménnyel vetekszik. A Logitech nagy pontosságú, piacvezetõ mûterheléses technológiája biztosítja, hogy egyedülállóan valósághû versenyzési élményben legyen része.

Érezze az utat: Bukkanók, úttartás és ütközések � akárcsak a való életben!

Vezérelje a menüket és váltson nézetet a kényelmesen használható nyolcállású irányítópulttal.

Könnyedén hozzáférhet a különbözõ funkciókhoz a 12 darab teljes mértékben programható mûveletgomb használatával.

Sebességet válthat a kormánykerékre szerelt két váltókarral.

Tapasztalja meg az autós játékok nyújtotta valósághû vezetést a gáz- és fékpedálnak köszönhetõen.

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

BioNiCMaN
Hozzátenném még, hogy nem vagyok az a megszállott szimulátor õrült, autós játékok iránti érdeklõdésem többnyire az NFS családra korlátozódik, szal ritkán játszok ótós játékokkal, de akkor sokat. 😊

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

king13
Geniust azt felejtsd el, az elsõt nem ismerem (nincs tapasztalatom vele), a 3. egy alap kormány, végülis annyi pénzért egyáltalán nem rossz sztem. MOMOhoz képest pontatlan mondjuk 😊

Ami most még nem rossz választás:
Logitech Formula Force EX (tapasztalatom nincs vele, meg nem is nagyon olvastam még róla, de nem tûnik rossznak ez sem)
Thrustmaster RGT Force Feedback (ilyet nem hiszem hogy kapni nálunk, és ez már inkább MOMO kategória - árban is 😊 - ránézésre mondjuk tiszta DFP)

őőő

king13
az teljesen ok, 900 fok a max tekerhetõség, úgy tudom annyiban tekerhetõ, amennyiben te akarod 😊

őőő

BioNiCMaN
Urak, kormány vásárlásra adtam a fejem, és tanácsot kérnék, mer' nem értek a lovakhoz. Nem akarok milliókért MOMO-t venni, úgyhogy ne is akarjatok rábeszélni, meg az egyik haverom azt vett és gondjai vannak vele. Szal én a kövekezõket találtam ami úgy árban kb. jó:

Logitech Formula Vibration Feedback Wheel (10körül)
Genius Speed Wheel 3 (7 körül)
Logitech Formula GP(12 körül)

Asszem mindegyik FFB-s, de javítsatok ki, ha tévednék.

Shortstop
köszi

Tomo15
Nem tudod,De a Logitech DFP-t azt igen.
Shortstop
Gyerekek most nagyon nagy hülyeséget fogok feltenni bár gyanítom a választ de:
Szóval ha veszek egy MOMO kormányt akkor én azt PlayStation2-re nem tudom rátenni igaz? Vagy valamilyen átalakítóval...<#vigyor2>

Shortstop
én csikire gondoltam 😉

M@TriX
mi a gond az életkorommal? 😉
legalább van egy kis élet és infó tapasztalatom 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
jaaa... nem tetszik mar igy messzirol sem.. marmint 900 fokos tekerhetoseg....
Köszönöm a figyelmességed! Kipróbálom!!

www.smart-bus.hu

Solt,
A Logitech oldalon van valami registry cleanup, ami lehet hogy megoldja a gondodat! Ott van ahol a drivert lehet leszedni.

CHROME

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Shortstop
Én.

Csiaki
Te dumálsz?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Élvezitek amikor fikázzátok a másikat mi?

Amúgy már sikerült megoldanom amit szerttem volna tõletek megtudni!!!

Shortstop
Életkor: 18-25 között

második gyerekkor 😊

Tomo15
DFP=Driving force Pro szerintem kb annyit tud mint a momo, csak 900fokban elforgatható
CSOCSO
en se ismerem a dfp-t.. vettel volna inkabb momo-t😄
fle go
Koszi a valaszt.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

egészségedre<#mf1><#gunyos1><#boxer><#violent><#nezze>
M@TriX
? nem ismerem a DFP-t vagy mit, de ezek után biztos mindenki készséges és segítõkész lesz veled szemben

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csiaki
Köszi!! Rendessek vagytok!<#mf3>

M@TriX
Formula ForceGP
nekem olyan van, mondjuk éppen most adom el, de csak azon oknál fogva, mert egy ideig nem használnám, saját gyerkõc meg még pár év múlva esedékes 😉

fle go
Szivesen megajandekoznam MOMO-val de sajnos a penztarcank nem engedi, egyeb otlet, logitechbol mit erdemes meg?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Csiaki
Hali!

Most vettem 1 Logitech DFP-t, az lenne a kérdésem,h most így elsõ nekifutásra nem rezeg!Mit kell tennem azért hogy rezegjen? 2 gémben is kipróbáltam és 1ikben sem rezgett.
Mi a teendõ?

Tomo15
Hello! Ha a fiad sokat játszik autos játékokkal, akkor ajnádékozd meg egy momoval😊
fle go
Sziasztok!
Segitsegeteket kernem...fiamnak szeretnek kormanyt venni, Logitech-re gondoltam, de a MOMO-t kicsit sokallom😞 Mit javasolnatok?
Valaszokat elore is koszi.

Egyébként tényleg a legjobb választás...én több mint egy éve ütöm verem, és eddig semmi bajom nem volt vele! Az RBR pedig egyszerûen a legkiválóbb játék momo-val!!! Asszem egy format c: az én bajom is megoldaná, csak még küzdöm egy kicsit...hátha!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

0ppika
Attól olcsóbb, és jobb 😊 ...

http://epica.nl

Shortstop
variálok hogy milyen kormányt vegyek de látom a MOMO-val annak ellenére hogy 33papír van vele szopás rendesen 😊)

Azért ennyire nem vagyok halfejü!!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Tomo15
Nekem 4.60-as Driver van fent, és semmi ilyet nem produkál.Lehet, hogy elálitottál valamit a vezérlöpultba, ahol az erösségét és a többi hasonló efektet lehet állitani.
Nem rég volt telepítve...szerintem a 4.60-as maradványai zavarnak be! Most azt vettem észre, hogy force feedback is jóval gyengébb lett, az RBR-ben a teszt nél alig mozgatja meg a kormányt...balra még nagyon lassan elmegy, de jobbra szinte semmit, aztán nagy kegyesen vissza tötyög középre!! Kezdek morcos lenni, több mint évig tökéletesen mûködött!!!

www.smart-bus.hu

king13
Hát nem tudom, szimplán felraktam csak a drivert win telepítésnél, engedélyeztem a center fixet azt kész, azóta hozzá sem nyúltam 😊
Ha fagyogat már így játék közben akkor lehet hogy egy új windows is segítene 😊

őőő

a center fix sem segít! nem lehet, hogy a 4.60-ból maradt fent töredék fájl és az zavar be? a legújabb, hogy lefagy az rbr pedig eddig hibátlanul ment és semmin nem változtattam! az a legidegesítõbb, hogy egy darabig jó, aztán besokal!! <#falbav>

www.smart-bus.hu