Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok ezzel megy rendesen a momo😊 szal akkor jolesz remélem😊 (csere volt nekem is gondjaim voltak azzal)
Honda - The Power of Dreams
www.smart-bus.hu
"ha müködik a momo rendesen" <-- ?? ez mit is takar?
Honda - The Power of Dreams
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nem kell csodát várni tõle, de arra hogy az ideális ívet, gáz arányt tartsd arra megfelelel.LFS(ezzel a legjobb),Rfactorral(macerás kicsit) próbáltam és használható, nem nagy kaland de nem is annyira rettenetesen rossz.
őőő
A Logitech egyedülálló, gázrásegítéses befúvási mechanizmusának köszönhetõen a Formula Force EX kormánykerék könnyedén mûködtethetõ, a gumiborítású kormány pedig nyikorgás, zaj és fáradság nélküli kormányzást biztosít. A tartós felépítésnek köszönhetõen használata a valódi kormányok nyújtotta élménnyel vetekszik. A Logitech nagy pontosságú, piacvezetõ mûterheléses technológiája biztosítja, hogy egyedülállóan valósághû versenyzési élményben legyen része.
Érezze az utat: Bukkanók, úttartás és ütközések � akárcsak a való életben!
Vezérelje a menüket és váltson nézetet a kényelmesen használható nyolcállású irányítópulttal.
Könnyedén hozzáférhet a különbözõ funkciókhoz a 12 darab teljes mértékben programható mûveletgomb használatával.
Sebességet válthat a kormánykerékre szerelt két váltókarral.
Tapasztalja meg az autós játékok nyújtotta valósághû vezetést a gáz- és fékpedálnak köszönhetõen.
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Ami most még nem rossz választás:
Logitech Formula Force EX (tapasztalatom nincs vele, meg nem is nagyon olvastam még róla, de nem tûnik rossznak ez sem)
Thrustmaster RGT Force Feedback (ilyet nem hiszem hogy kapni nálunk, és ez már inkább MOMO kategória - árban is 😊 - ránézésre mondjuk tiszta DFP)
őőő
őőő
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel (10körül)
Genius Speed Wheel 3 (7 körül)
Logitech Formula GP(12 körül)
Asszem mindegyik FFB-s, de javítsatok ki, ha tévednék.
Szóval ha veszek egy MOMO kormányt akkor én azt PlayStation2-re nem tudom rátenni igaz? Vagy valamilyen átalakítóval...<#vigyor2>#vigyor2>
legalább van egy kis élet és infó tapasztalatom 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
www.smart-bus.hu
A Logitech oldalon van valami registry cleanup, ami lehet hogy megoldja a gondodat! Ott van ahol a drivert lehet leszedni.
CHROME
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Amúgy már sikerült megoldanom amit szerttem volna tõletek megtudni!!!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem olyan van, mondjuk éppen most adom el, de csak azon oknál fogva, mert egy ideig nem használnám, saját gyerkõc meg még pár év múlva esedékes 😉
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Most vettem 1 Logitech DFP-t, az lenne a kérdésem,h most így elsõ nekifutásra nem rezeg!Mit kell tennem azért hogy rezegjen? 2 gémben is kipróbáltam és 1ikben sem rezgett.
Mi a teendõ?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Segitsegeteket kernem...fiamnak szeretnek kormanyt venni, Logitech-re gondoltam, de a MOMO-t kicsit sokallom😞 Mit javasolnatok?
Valaszokat elore is koszi.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha fagyogat már így játék közben akkor lehet hogy egy új windows is segítene 😊
őőő
www.smart-bus.hu