Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind a 2 közel hasonlót tud, dönts akkor a kinézetük alapján!
Bubbencs
Most beszéltem egy gyerekkel akinek DFP-je van és volt MOMO kormánya is.
Azt mondta, hogy ugyan olyan jó mind a kettõ! De neki jobban tetszik a DFP kidolgozása + a 900-fokos kormány...
Most mit csinálja Lacika 79 azt mondja szar!
CSOCSO eggyértelmûen a MOMO-t ajánlja!
De az az igazság nekem jobban tetszik a DFP! De ha jobb a MOMO azt veszem meg!
Mit tegyek??? Nem szeretnék valami ratyi kormányt venni.....

Ez meg mi?

CSOCSO
momo!!!!!!!!
és mindamellett egy hulladék 😛
Logitech DFP annyival tud többet, hogy 900fokban elforgatható kormánya van(csak azokban a játékokban tudod használni amik azt támogatják) és ps2-re is dugható.
Bubbencs
Még annyit kérdeznék CSOCSO.
Te azt mondod, hogy fasza kis kormány a Logitech MOMO. Nekem is sokan mondják, hogy vegyek azt de én azért utánna érdeklõdök és meg kérdezem a szakértõket.
Logitech MOMO Racing
Lenne még egy kormány amiben gondolkozok és jobban is csábít mert jobban tetszik, de nem tudom, hogy jó-e?!
Logitech Driving Force Pro
Ez lenne.
Mi a véleményed?

Ez meg mi?

Bubbencs
Thx for Help.

Ez meg mi?

Cockpit+ 1 momo = egy százas, kilehet bírni..
CSOCSO
Hyper Simulator Cockpit
ezt meg kifelejtettem veletlen...

szal ez is a draga de profi minoseghez tartozik...

ez olyan 4000 dodo.. 😄 de van olcsobb is..
pl 2200 ert vagy a legolcsobb 500 ert ami csak egy cockpit..es erre olyan kormany es pedalt rax amilyet akarsz.. osszecsukhato kiszereles..ja.. es ha akarsz venni hozza Hyper simulator kormanyt meg pedalt es valtot azt is megteheted..800 dodoert
CSOCSO
A legjobb PC kormanyok

Sok mani, profi minoseg:

ecci 6000
5 csillagos kormany, nagyon draga.. kb 700 dodotol kezdodik egy szett.
de lehet kulon venni MOMO hoz nagyon fasza pedalt is....

thomas-superwheel
4.5 csillagos de szerintem uber.. eszmeletlen sok kiegeszitojuk van szal nekem az egyik legszimpibb...
300-1000 dodoig

az olcsobbak:

Logitech MOMO Racing
egyik legjobb kormany az araert. Szinte minden jatekhoz kivaloan hasznalhato, legyen az NASCAR, F1, Rally vagy Arcade jatekok ( mint pl need for speed)
az ara kevesebb 120 dollar

Thrustmaster NASCAR Pro Force
aki meg kevesebb manibol akar venni kormany az ezt vegye.
100 dodo alatt es alig marad el a MOMO tol..

ezek utan jon a Logitech formula csaladja.

majd:

Act Lab RS
sok jo tulajdonsaga van es nagyon sok rossz... hagyjuk...

Thrustmaster Formula T2 : a pedalok kenyelmese, de nem maradnak a helyukon es tornek a rugok...
hagyjuk...

Microsoft FFW: sajna mar nem gyartjak, pedig jo kormany volt.szerintem kenyelmes, es eros.. igaz a pedalok nagyon lagyak voltak... de mat tokmindegy...

ezekutan jon meg ket Thrustmaster NASCAR kormany ( super sport, meg a charger)de ezek sem olyan joak..szal hagyjuk...

aki kormany akar venni olcsoert az vegyen MOMO-t vagy thrustmaster nascar force pro-t

akinek meg uber manija van... az a felso kettobol valogasson..

CSOCSO
nah
Bubbencs
Elnézést van hozzá pedál.

Ez meg mi?

Bubbencs
Thrustmaster Rallye GT Pro
Logitech Driving Force Pro ehez sajnos nincs bedál...
Ezekrõl mit gondoltok?

Ez meg mi?

Bubbencs
Tudsz adni linket a kormányról léci?

Ez meg mi?

Bucser
Ne csak a MOMO-t ajánlgassuk!!! ott van a FrexGP-tõl a MOMOjuk😊 Adjuk meg a választás lehetõségét😊 lehet van rá pénze és megveszi és élete végéi hálálkodni fog hogy ilyen jó cuccot ajánlottunk neki!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bubbencs
Köszi.

Ez meg mi?

CSOCSO
MOMO...
Bubbencs
Sziaztok.
Nem tudnátok ajánlani egy jó Force Feedback kormányt?

Ez meg mi?

Momo force feedback oszt kész. : )
king13
Hát ha neked ez a bajod, akkor olyan kormányt meg nem fogsz találni amin lenne rendes H-váltó. MOMO-n is csak szekvenciális van, azt meg még kuplung nélkül sem használom 😊 A váltó fülek sokkal jobbak, az meg van a BRD-n is.

őőő

Bucser
Shiftert még most is lehet kapni viszont performance pedal nincs amivel értelme lenne a shifternek (ugyanis azon van dokkolóhely neki meg kuplung😞)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
JA én is inkább ezeket hívom szimnek amiket HPt írt😊 HA milliomos leszek úgyis beszerzek egy FrexGP szettet meg láttam valahol a neten egy 3 vagy 4 hidraulikus karral mozgatott cockpitot (ne úgy képzeld el, hogy 10 centire a földtõl rá, hanem hogy kb körívben 2,5 3 méteres mozgásra képes a szék alja és majdnem minden irányban 50 fokos szögben dönt úgy hogy te vagy a középpontban😊 na az az igazi😊

HPt
lehet venni külön szekvenciális váltót a Frex GP-tõl, az Act Labs pedig még régebben árult H-Shifter-t

a Toca 2-t ne nevezzük szimulátornak, pl. támogatják a kuplungot: Live for Speed S2, Grand Prix Legends, Nascar Racing 2003, GTR, GTL

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

0ppika
Váltókar nélkül mire jó?
Ennyi erõvel nyomogathatom a levegõt vagy a padlót is, mint ha ott lenne a kuplung ...
Szvsz annak semmi értelme hogy gombbal váltáshoz kuplungot használjak.
TOCA 2-n kívül mostanában nem találkoztam olyan gémmel ami támogatná, mondanál példát?

http://epica.nl

CSOCSO
mondjuk nekem a MOMO kormanya jobban tetszik..azon legalabb vannak ertelmes mennyisegben gombok.. fogasra is jo..ami nagyon fontos hogy a szoftver milyen.. es hogy a jatekot hogyan irjak meg... pl ha a jatek szarul van megirva akkor szar lesz az FFB. ha allatul minden dologra odafigyelnek akkor ossze lehet rakni siraly FFB-s jatekot.

pl hiaba van a MOMOnak vagy az MS nek jo kis TEST funkcioja.. egyik jatek se hasznalja ki azt amit tudnak ezek a kormanyok..EGYIKSE...
pl nincs kulonbseg soros 4 vagy v8 as motor vagy akar diesel motor razasa kozott... vagy nincs kulonbseg homok es gyeptegla razas kozott.. stb stb stb stb
king13
Nem a váltókar a legfontosabb 😊
A kuplungot meg minden szimulátor támogatja, ezt a kormány/pedált meg nyilván nem a Need For Speedhez csinálták
A kormány egyébként egyáltalán nem olyan jó, a pedál viszont állat 😊

őőő

Odie
Ismerõs valakinek ez?:

Ha igen segítsen!
B.U.É.K. Mindenkinek!

Tomo15
Nem hiszem, hogy ártana<#wilting>legalábbis nekem legalább már 2 hete folyamatossan be van dugva😄
Sziasztok emberek!Nekem egy Logitech MOMO Racing kormányom van, és annyi lenne a kérdésem, hogy a kormány folyamatosan csatlakozhat az USB porton keresztül a géphez? Akkor is, ha 3 napig nem használom a kormányt? Nem árt neki? Vagy midnen egyes ahsználat elõtt és után húzzam ki az USB csatlakozót?
0ppika
Mi kerül ezen ennyibe? És még váltókar sincs? <#confused>
Jó ötlet a kuplung, csak ritka a játék ami támogatja is ...

http://epica.nl

CSOCSO
ha nem tudsz mihez kezdeni a sok maniddal akkor ezt ajanlom:

az egesz megvan 140 ezerbol
CSOCSO
Logitech Wingman Formule Force Gp-t nem vennek.. nem szeretem.. inkabb MOMO! az az egyik legjobb!
BaLeeX
Szerintem még mindig a legjobb választás. Esetleg nézz körül, használtan szoktak árulni 22-24k körül. De talán a legtöbbet az árulja el róla hogy 3 éve jött ki az a kormány és a bevezetõ ára 32-35k volt, az ára most is ugyanannyi, mint 3 éve volt...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bubbencs
Hallottam aról a kormányról de most van rá keret, hogy jót vegyek és érdeklõdnék, hogy most melyik kormány a leg jobb a piacon?
Nekem mindenki ezt a Logitech MOMO-ot mondja csak meg kérdezem azoktól is akiknek már van kormánya, hogy milyen lehet az a kormány vagy eggyáltalán van-e nála jobb!?

Ez meg mi?

Logitech Wingman Formule Force Gp=Logitech Wingman Formula Force Gp
sry

hi
nekem Logitech Wingman Formule Force Gp, (a piros, a Momo "kisöccse"). Olyan jó alap-középkategória, két éve no problemo vele (pedig kapja az áldást rendesen). Nem egy hiperprecíz darab, de az áráért(16-18k) OK sztem. Ha nem vagy túl "vájtkezû", érdemes számításba venni...

Bubbencs
De nem feltétlen a Logitech MOMO kormány kell!
Most per pillanat melyik a legjobb a piacon?

Ez meg mi?

Bubbencs
Sziaztok.
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy: szeretnék venni egy kormányt én a Logitech MOMO-ra gondoltam. Na és végülis azt szeretném kérdezni, hogy: milyen kormányt vegyek ami jó! Természetesen PC-hez.
Léci mondjatok véleményt vagy tapasztalatot, hogy kinek milyen van és, hogy jó vagy nem!
Bye.

Ez meg mi?

bazza
Hi all!
20e pénz lenne rá áldozva. Melyiket érdemes ennyiért? (tudom hogy minimum MOMO kellene, de arra most nem tellik)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zolo
Elírtam a nevét mert bjw-260 van a dobozon.van benne vibráció,miután feltettem a kapott drivert a vezérlõpultban lehetett tesztelni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Tomo15
Hehe minikormány😄kül nincs benne ffb.A kép alatt ott a leirás, hogy mit tud...
A holtjáték meg az, hogy hány foktól kezdje érzékelni, hogy mozgatod a kormányt.
zolo
Hello!
Karácsonyra kaptam egy btech bjw-250-es kormányt+pedált.Még nem volt pc kormányom úgyhogy új vagyok a dologban.
1.Mit jelent a holtjáték???
2.Toca rd 1-ben miért kell minimum a negyedéig elfordítani a kármányt hogy valami történjen és akkor is hirtelen kanyarodik.MIt kell átállítani ahhoz hogy normális legyen???
3.A kormányon vannak f1-es váltókarok 11-es és 12-es gomb néven de egyik játékban se lehetett sehova beállítani mert nem ismerte fel,de még a windows vezérlõpultban se történt semmi amikor meghúztam ezeket.A cucchoz nincs driver,mivel tudnám felismertetni ezt a két gombot???Lehet hogy csak playstationnal mûködik,mert van rajta ps csatlakozó???
4.Ebben a kormányban van force feedback???

Ilyen kormányom van

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sziasztok!
Vettem egy compressor supreme force feadback kormányt. Szerintem szarul mükszik. Hosszas kinlódással tudtam pl üzembe hozni NFS UG2 alatt, de pl játék ból kilépve a játék menüjébe össze vissza ráhgatózik. Ez természetes? vagy legközelebb ha kormányt akarok, ne ilyen szart vegyek? 12500 Ft-ért azt hittem legalább használható valamire. Ha van valakinek ilyennel tapasztalata segítene? köszi elõre is!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Odie
Helló!
Van egy Btech BJW-360 nevû kormányom és nem tudom belõni tökéletesen, sõt egyálltalán nem tudom beállítani. Bazinagy a holtjátéka, meg balra többet kell fordítanom, mint jobbra, hogy érzékeljen. Ha valaki tudna ebben segíteni, annak nagyon örülnék!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Az elõre is köszönöm lemaradt!!! 😊

www.smart-bus.hu

Nem állítom, hogy nem én vagyok a f@sz!! Írd le légyszives lépésrõl-lépésre, hogy hogyan csináljam!! Aztán kiderül mennyire vagyok láma!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

king13
Én még mindig csak a Centre Fixet tudom mondani, biztos hogy engedélyezted, és engedted neki azt is hogy win indulásnál elinduljon? Azt a progit arra csinálták hogy ezt a hibát orvosolja, és jól is mûködik X ezer embernél, szóval nálad is kéne hogy mûködjön.

őőő

Tomo15
Nekem is azt csinálta egyik napról a másikra(pedállok)... Ujra feltettem a dirvert és most már jó.
CSOCSO
nekem 4.60 assal nincs ilyen elrantasi problemam..csak az hogy a jatekokban nem erzekeli olyan finoman a pedalokat mint a driver tesztben😞
és a 4.40-es megoldotta gondodat? nekem formatálás után a 4.20 van fent és ugyanúgy szarakszik! ötlet? esetleg el tudod küldeni a 4.40-es drivert?

www.smart-bus.hu