15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • MaSzKa
    hátz ez olyan régi Lotus Elan-os kicsit

• wander01
    gecijol néz ki de hogyan pakolod rá a pillango váltot meg a gombokat?
  • Solten
    Mi ez vmi shelby-kormány?? :)
  • Solt
    Tipikus... én meg ott néztem a brummogó kis wrc-met immáron kormány nélkül! :D
  • MaSzKa
    amúgy nagy Logitech rajóngó vagyok

van 1 kisebb táskába 1 Logitech Joystickom 1 Cordless Rumblepad2-öm és Wingman Formulám is :P
  • pointer4
    Megtaláltam: :D
  • pointer4
    Ezzel én is így vagyok, ez viszont így sikerült :D
  • MaSzKa
    én nagyon vigyázok a holmijaimra

talán túl óvatós vagyok

max a billentyűzetre szoktam ráütni

de sajnálom mert az is Samsung :P
  • Solt
    Ehhez én túl vizuális vagyok... látom ahogy a fekete ruhás, nagyon szigorú über harcos a gyilkossági kísérlet előtt védőtok mentesíti az eszközt! Istenem... sírok a röhögéstől...
  • pointer4
    Naja, az viszont idegesítő, hogy a köv próbálkozásra simán megcsináltam a versenyt :D
  • Solt
    Mindegy volt, hogy egyben, vagy darabokban nem tudom használni! :D Ráadásul, ha nem cselekedtem volna, akkor most valószínűleg nem beszélgetnénk, mert agyvérzést kaptam volna ott a helyszínen! :D
  • pointer4
    Nehogy emgszúrja a nyinnyát ha zsebreteszi :D
  • MaSzKa
    ja ez valami star warsz X-Wing kormánya lehet :D
  • Solt
    Ez olyan mint egy dobócsillag, védőtokkal az oldalán! :D
  • Solten
    Ne viccelj ez már műterembe való...
  • Solten
    Nem vagytok normik... Én világéletembe egy db hardver hajítottam el a szoba másik végébe egy soros A4 tech egeret... Igaz, daewoo monitoromat még 100 éve ököllel püfföltem (de az megérdemelte)
  • pointer4
    Meg se éreztem :) Azon csodálkoztam hogy ménem csak elhajlott... Lehet átalakítom valami F1 kormánnyá :D
  • Solten
    "az bezzeg nem volt idegesítő senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen"

Nem a sz@rt nem.. Hálisten' 2 óra b@sztatás után vett egyet végre és megszabadított mindenkit a szenvedéstől
  • wander01
    aztakurva. most igy fogdosom, mekkorát basztál rá hogy eltörted? kezed jol van? :D
  • pointer4
    Hiába fotóznám le, nem látszik rajta semmi. Csak fogásra a felső része picit lifeg.
    Hihetetlen rajztudásommal (+paint) ezt alkottam :
  • Solt
    Mondjuk én inkább kussolok, mert egy Momo-t már átk....m a szoba másik végébe, majd vissza, és ezt addig ismételtem, amíg volt akár egy olyan darabja is ami meghaladta a 2 négyzetcentimétert! Garancia lejárta után 1 hónappal jött ez a balra húzási hülyesége... :D
  • Bucser
    az nem baj ha valaki megfontolt. Az sem baj ha nem vet fel a pénz. Az viszont zavaró, hogyha az évődésedről percről-percre, napról napra naplót vezetsz egy topicban...

Unalmas és Idegesítő.. mellesleg a nyomorod senkit nem érdekel, mert a stílusodat már ismerjük máshonnan.
  • wander01
    tökig lejött rola? dobj már egy képet
  • pointer4
    Van eladó g25 kormánykerék, kissé megviselt, nem érdekel? :D
  • MaSzKa
    miért kell leugatni mindig

csak 4 hónapja tervezem a megvételélt

az bezzeg nem volt idegesítő senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen

miért baj az ha valaki megfontolt?

miért baj az neked ha másnak nincs annyi pénze mint neked?
  • pointer4
    Jaaa Ez lehet jó lesz, még a gombnak is van hely.
  • Solten
    Hehhehh, ez volt a másik amit akartam írni

Idegbeteg user tegye maga mellé a hozzátartozót...
  • Solten
    F@sznak vered a hardvert, ott van az asztal...
  • Solt
    Ajaj... öcséd, hugod, barátnőd? Már vizitdíj sincs!
  • wander01
    nesze bazmeg, ez van ha valakinek jol megy. vegyél egy 500 ft-os bill-t ilyen esetre vagy egy bokszgolyot a cockpit mellé. hallod ez nagyon para. EZ ELTÖRIK? wtf
  • pointer4
    A G15 ?
  • bertino
    uh tesó
  • Solt
    Ahhhh... ,mire van az billentyűzet? :D
  • pointer4
    Volt a GT5 ben egy szivatós verseny, és bazi idegesítő módon kilökött az AI, persze mer "ütköztem" büntetést kaptam. Majd a füvön való haladásért "levágás" miatt kaptam bűntetést. Amúgy 2 kanyar volt hátra, az idegörlő 5 körből.
    Rávágtam a kormányra 1x
    Ez van , a fém törhetett el, mert a szivacs+bőr tartja tökéletesen, ki se szakadt, csak olyan laza a fogása
  • Solt
    Hogy sikerült?
  • wander01
    WTF ember micsinálsz?

bertino hajrá hajrá :)
  • pointer4
    Elrörtem a G25 kormánkarikát
    Mérges voltam
    Most mehetek kormányért autosboltba.
  • bertino
    de toltam, lehet az picit másabb, de DFPn is érezni, én pedig erre értettem konkrétan
    toltam G25el is, csak fun-ból pár percet, szal nagyon nem tudtam kielemezni :D
    de ami késik, nem múlik.
  • wander01
    tehát te sem toltad még G25-el :) rajta, ki ne hagyd :)
  • bertino
    DFPvel ugyanugy érezni, hogy a jobb vagy bal széle ráz, tudom, mert az van :P