Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
ja vagy még mindig nem javult meg? ez fura mert ez a momonak egy alap hibája, ezért van rá center fix, nézd meg hogy a center fix bekapcsolva maradt-e, nekem ki-bekapcsolásnál néha kikapcsolja magát

őőő

king13

őőő

Shortstop
b...szd ide nekem 😛P

nem mindig csinálja, egyszer tökéletes egyszer meg úgy marad, fõleg, ha hirtelen vagy élesen fordítom balra! sajna már nem garis! azóta csinálja, amióta feltettem a 4.60-as drivert és fõleg az RBR-nél! asszem format c: lesz a vége és ha utána is csinálja, akkor kib...

www.smart-bus.hu

Tomo15
Igen, vagy a másik választás a gariba kicseréltetés.
CSOCSO
magatol ugy all??
lehet szet kene szerelni es a fogaskerekeken igazitani....
Szasztok! Hááát ez a 10-15%-os balra fordulás még mindig gáz a momomnál! Tök mindegy milyen driver, vagy milyen segédprogi, már az usb csatlakozóját is össze-vissza dugdostam...semmi! Valaki tapasztalt még ilyet?

www.smart-bus.hu

CSOCSO
sajna semmi ilyesmi...felig benyomom es meg se mozdul😞 miutan felig benyomtam hirtelen felugrik a fordulatszam.. es visszafele mar tudom engedni mongjuk negyedik.. ahol persze szep lassan megall a motor.. es megint nyomhatok koveret.. tehat nehez ugy indulni hogy fordulatom tartom a motort.. soxor sikerul.. soxor perfectul indulok..de neha nem sikeral.. ami azt jelenti hogy ugyes vagyok es szerencsem van hogy meg tudom ugy tartani a pedalt hogy jo legyen.. ha preciz lenne a dolog akkor nem lenne ilyen bajom..de sajna nem az.. igy jon a szopar😞
Hali! A Logitech Formula Force EX kormányról tud vki vmit? Jó-e? Ergonómiailag, felépítésileg, van-e esetleg vele vmi probléma? Tudom h a Logitech-nek a MOMO kormánya az igazi arra nincs gempa, meg sajnálok is annyit kiadni érte 😊, használtat meg nem akarnák vásárolni.
Elõre is köszi!
king13
Mekkora FFB-t használsz? Nem tudom hogy ezt hogy lehet megoldani (talán sehogy?), de alacsony FFB-nél ilyet nem lehet észrevenni. Persze, lehet azt mondani hogy életben is kemény a kormány, de életben nem marad a kezedben egy nagyobb ellenkormányzásnál 😛
Szal én helyedben visszavenném az FFB-t, a kormány érdekében is 😊

őőő

Szerintem a valósághûség miatt van ez, nem? Mert gondold végig, alacsony fordulatszámon lassabban reagál a gázra az autó, magason pedig sokkal érzékenyebben...

steam, origin: ACE_hun

CSOCSO
az a bajom a MOMO val hogy a jatekokban a gazt eleg hulyen erzekeli...
az elso feleben siznte nem is erzekeli a masik feleben pedig kurvaerzekenyen😞
a vezerlopultban levo kalibralasnal ertelmesen latja de a jatekban nem😞
persze nfs jatekokban felejtsd el hogy lehet kalibralni😞
valami megoldast vki?
Vagy csak egyszerûen hülyének nézel minket? 😄

Ha tudod hogy ennyiért újat lehet venni, akkor miért ennyiért árulod? 😄

Sziasztok! Össze-vissza rakosgattam mindenféle drivert a Momo-hoz, és szeretném most maradéktalanul eltüntetni a felesleget! Van valami driver cleaner-hez hasonló progi ami leszedi ezeket a töredékeket? A format c: rossz ötlet!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Köszönöm a tippet, kipróbálom! Bocsi, hogy csak most reagáltam...

www.smart-bus.hu

0ppika
Hiába váltom át, nem marad úgy 😞
Valami ötlet?

http://epica.nl

0ppika
Köszi!

Controls-ban, a bill beállítások felett van egy fül, ott válts kormányra.
Egérrel vagy a 0,9 gombokkal meg tudod tenni pl.

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

0ppika
Hali!
Valaki megtudná mondani hogy NFS:MW-ben hogy lehet állítani a kormány controlt?
Sehogy sem akarja engedni, a játék topikjában meg csak a flém megy 😞

az lemeradt h ha valakinek van légyszi küldjön egy privit és elküldöm az email címem

hello. tud valaki küldeni egy drivert ehez: compressor supreme?
ha minden igaz jövõhéten meglesz a momo kormányom<#vigyor2>, de addig jó lenne vmivel játszani

Magnum PI
És debreceniek elõnyben.

Ja és kíméljetek a "vazze én ennyiért újat veszek" szövegtöl.

[email protected]
06306385322

Magnum PI
Eladó egy Logitech Formula Force GP (a piros) kormány, nagyon keveset volt használva és akkor is Forma 1 -hez szóval nincs szátrángatva. Elég sürgõs mert videókártyát szeretnék venni. 13.000Ft

Fú emlékszem ez nálam is probléma volt, nem befele, középre fordítja a kormányt, hanem mindig kifele kényszeríti a motor, és mindig vissza kell tartani, mert egyik fele elforog. Nemtudom már hogy sikerült... de megoldottam.

Sziasztok!

Beszereztem egy Logitech Momo-t és az a gondom hogy LFS alatt nem tudom normálisan beállítani.
Be lehet azt állítani hogy amikor egyenesben megyek és nem fogom a kormányt, akkor ne rángassa jobbra balra? Megõrjít, mi értelme van ennek?
Wingman GPm volt elõtte és ilyenre nem emlékszem hogy csinált volna...

A másik hogy csak kombinált axis-re lehet belõni a gázt/féket? Nekem külön tengelyre nem sikerült, ami azzal jár hogy nem tudok egyszerre fékezni meg a gázt pumpálni/nyomni 😞

Plz ha van tippetek ne kíméljetek!
Thx!
Ja, LFS S2-rõl van szó.

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

CSOCSO
az a baj hogy ezeket csak ugy lehet igazan elvezni ha heteket toltesz el a beallitasokkal es vegul ertelmesen megy az autod...😄
nekem legjobban az nfs porsche jott be..ahol meg akkor is rezget a kormany ha nyomtal neki egy koveret... nah az zsir volt.. igaz xp-n momo val mar nem csinalta.. nemtom miert...
Tomo15
Pedig abban az árkategóriában az a legjobb...Különben ha körülnézel az aproneten, vagy olyan helyeken ahol használt cuccokat árulnak, ott találsz ilyen 18-20e ft-os árban is momo-t.
szewasztok tudom hogy a momo kormány a nálunk kapható legjobb de sajnos erre nincs pénzem de nem tudom milyet vegyek valami pontos és strapaíró kéne nem tudom milyet mert a logitech force gp-rõl nem sok jót halottam tehát mit kéne?
Logitech ...?
Microsoft Sidewinder ...?
Thrustmaster...?
melyikbõl a jobb 18eFT alatt körül lényeges a kormányon hátsó váltókar amivel játszanék: GTR GT Legends World racin 2 ritkán valami rally is
[negativ] Les
THX

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Tomo15
Szerintem ezeken kéne kiprobálnod: Live for speed, Nascar racing 2003, GTR, Rfactor, GT Legends.Ezek közül lehet válogatni.Meghát szinte mindegyiknek van ingyenessen kipróbálható demo verziója is.
[negativ] Les
Köszi !

És ha pont nem rally hanem aszfalton szeretnék menni? ( no nem mintha rossz lenne a rally de jobban kedvelem az aszfaltos dolgokat 😊 -nem feltétlen forma1 ).
Azért tényleg köszi.

Üdv

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Ha Rally tipusú, akkor a Richard Burns Rally szerintem iszonyat élményt nyújt, és épp emiatt nagyon nehéz is, de hozzá lehet szokni, és utána ha versenyautóba ülsz be, akkor is fognak menni a trükkök.

[negativ] Les
Hey.

Vettünk 1
Logitech® MOMO® Racing -et és nagyon baba meg minden de melyik game adja vissza a legjobban az élményt vele? -és kell e a gyári cd-s driveren kívül valamit felnyomnihozzá?

Üdv

Tomo15
Különben nekem is a 2.😄
king13
Szeret rosszalkodni 😛 mondjuk nekem ez a második elég jól bírja (kopp-kopp), bár volt egy idõszak amikor egymás után 2x-3x is elment a full gáz 😊
Sztem egy Driving Force Pro sem rossz választás, bár a pedálja annak is ugyanolyan szar 😊

őőő

Shortstop
a vaterás is garis... egyébként<#ijedt>

Arsenal18
Új kéne ha lehet 😊 leginkább gari miatt 😊
kössze a tippet tomo15!

Shortstop
Vaterán van egy 25papírért

Tomo15
itt nézz körül:Depo
Arsenal18
Aha 😊
Szerintem ha összejön rá a pénzem megveszem 😊
Valamelyik nagyobb áruházban próbálgattam és nekem nagyon megtetszett 😊
nincs esetleg tipped hogy hol lehet olcsón beszerválni egy momo-t 😊
(olcsó = kb 28e 😊 )

Tomo15
Ezt te döntsd el én ajánlom, max ott a gari😉
Arsenal18
szval vegyem meg nyugodtan?😊

Tomo15
Nem feltétlen😊
Arsenal18
Hi!
Igaz az hogy az egyik pedál gyárihibás a momokon?:/

king13
én kipróbálnám valami szimben, pl. Live For Speed, GTR, Richard Burns Rally
sztem a játékokkal van a gond, ha jól emléxem pl az NFS:U is ugyanezt csinálta 😊 ha kormánnyal tolod egyébként is érdemesebb szimmel tolni 😊

őőő

king13
Center Fix fel van téve? Elméletileg az új driverekben benne kéne lennie..de azért egy próbát megér ha még aktuális:
MOMO Racing Centering Fix

őőő

Shortstop
egyenlõre kocsi hiányában itthon fogok élvezkedni.... remélem csak januárig.
Köszi a válaszokat..

Tomo15
Szerintem megéri bár te tudod, hogy mennyit fogod használni.
0ppika
Érdemes, meg ...