15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4650 hátz ez olyan régi Lotus Elan-os kicsit
-
#4649 gecijol néz ki de hogyan pakolod rá a pillango váltot meg a gombokat? -
#4648 Mi ez vmi shelby-kormány?? :) -
Solt #4647 Tipikus... én meg ott néztem a brummogó kis wrc-met immáron kormány nélkül! :D -
#4646 amúgy nagy Logitech rajóngó vagyok
van 1 kisebb táskába 1 Logitech Joystickom 1 Cordless Rumblepad2-öm és Wingman Formulám is :P -
#4645 Megtaláltam: :D
-
#4644 Ezzel én is így vagyok, ez viszont így sikerült :D -
#4643 én nagyon vigyázok a holmijaimra
talán túl óvatós vagyok
max a billentyűzetre szoktam ráütni
de sajnálom mert az is Samsung :P -
Solt #4642 Ehhez én túl vizuális vagyok... látom ahogy a fekete ruhás, nagyon szigorú über harcos a gyilkossági kísérlet előtt védőtok mentesíti az eszközt! Istenem... sírok a röhögéstől... -
#4641 Naja, az viszont idegesítő, hogy a köv próbálkozásra simán megcsináltam a versenyt :D -
Solt #4640 Mindegy volt, hogy egyben, vagy darabokban nem tudom használni! :D Ráadásul, ha nem cselekedtem volna, akkor most valószínűleg nem beszélgetnénk, mert agyvérzést kaptam volna ott a helyszínen! :D -
#4639 Nehogy emgszúrja a nyinnyát ha zsebreteszi :D -
#4638 ja ez valami star warsz X-Wing kormánya lehet :D -
Solt #4637 Ez olyan mint egy dobócsillag, védőtokkal az oldalán! :D -
#4636 Ne viccelj ez már műterembe való... -
#4635 Nem vagytok normik... Én világéletembe egy db hardver hajítottam el a szoba másik végébe egy soros A4 tech egeret... Igaz, daewoo monitoromat még 100 éve ököllel püfföltem (de az megérdemelte) -
#4634 Meg se éreztem :) Azon csodálkoztam hogy ménem csak elhajlott... Lehet átalakítom valami F1 kormánnyá :D
-
#4633 "az bezzeg nem volt idegesítő senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen"
Nem a sz@rt nem.. Hálisten' 2 óra b@sztatás után vett egyet végre és megszabadított mindenkit a szenvedéstől -
#4632 aztakurva. most igy fogdosom, mekkorát basztál rá hogy eltörted? kezed jol van? :D -
#4631 Hiába fotóznám le, nem látszik rajta semmi. Csak fogásra a felső része picit lifeg.
Hihetetlen rajztudásommal (+paint) ezt alkottam :
-
Solt #4630 Mondjuk én inkább kussolok, mert egy Momo-t már átk....m a szoba másik végébe, majd vissza, és ezt addig ismételtem, amíg volt akár egy olyan darabja is ami meghaladta a 2 négyzetcentimétert! Garancia lejárta után 1 hónappal jött ez a balra húzási hülyesége... :D -
#4629 az nem baj ha valaki megfontolt. Az sem baj ha nem vet fel a pénz. Az viszont zavaró, hogyha az évődésedről percről-percre, napról napra naplót vezetsz egy topicban...
Unalmas és Idegesítő.. mellesleg a nyomorod senkit nem érdekel, mert a stílusodat már ismerjük máshonnan. -
#4628 tökig lejött rola? dobj már egy képet -
#4627 Van eladó g25 kormánykerék, kissé megviselt, nem érdekel? :D -
#4626 miért kell leugatni mindig
csak 4 hónapja tervezem a megvételélt
az bezzeg nem volt idegesítő senkinek se hogy Grebber 1,5 évig egyfolytába azt kérdezte milyen vga-t vegyen
miért baj az ha valaki megfontolt?
miért baj az neked ha másnak nincs annyi pénze mint neked? -
#4625 Jaaa Ez lehet jó lesz, még a gombnak is van hely. -
#4624 Hehhehh, ez volt a másik amit akartam írni
Idegbeteg user tegye maga mellé a hozzátartozót... -
#4623 F@sznak vered a hardvert, ott van az asztal... -
Solt #4622 Ajaj... öcséd, hugod, barátnőd? Már vizitdíj sincs! -
#4621 nesze bazmeg, ez van ha valakinek jol megy. vegyél egy 500 ft-os bill-t ilyen esetre vagy egy bokszgolyot a cockpit mellé. hallod ez nagyon para. EZ ELTÖRIK? wtf -
#4620 A G15 ? -
#4619 uh tesó -
Solt #4618 Ahhhh... ,mire van az billentyűzet? :D -
#4617 Volt a GT5 ben egy szivatós verseny, és bazi idegesítő módon kilökött az AI, persze mer "ütköztem" büntetést kaptam. Majd a füvön való haladásért "levágás" miatt kaptam bűntetést. Amúgy 2 kanyar volt hátra, az idegörlő 5 körből.
Rávágtam a kormányra 1x
Ez van , a fém törhetett el, mert a szivacs+bőr tartja tökéletesen, ki se szakadt, csak olyan laza a fogása -
Solt #4616 Hogy sikerült? -
#4615 WTF ember micsinálsz?
bertino hajrá hajrá :) -
#4614 Elrörtem a G25 kormánkarikát
Mérges voltam
Most mehetek kormányért autosboltba. -
#4613 de toltam, lehet az picit másabb, de DFPn is érezni, én pedig erre értettem konkrétan
toltam G25el is, csak fun-ból pár percet, szal nagyon nem tudtam kielemezni :D
de ami késik, nem múlik. -
#4612 tehát te sem toltad még G25-el :) rajta, ki ne hagyd :) -
#4611 DFPvel ugyanugy érezni, hogy a jobb vagy bal széle ráz, tudom, mert az van :P