Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hétvégén örülök a MOMO Racingemnek.
Ez meg mi?
kivancsi lennek hogy az ilyen faszfej megis mit gondol mikor el akarja ezt adni valakinek?? mindenki luzer meg hulye, vagy mi?
ez olyan mintha egy ladat akarnal fel millaert eladni..hat lol..amugycsak 100 ezret er..de fel millaert adna.. LOOOL
ennyi..kb ennyit kene mondanod, hogy ezert a kormanyert 50 ezer olyan mint egy szakadt ladaert fel milla...
A gyerek 50 ezerrõl kezte árúlni egy gyerek lebeszélte 35-re én is beszéltem a gyerekkel és én mondtam rá 15-ezer forintot azt mondta annyiért nem adja el nekem így annyiba maradt a dolog.
Viszont van egy jó hírem ma megrendeltem a Logitech MOMO kormány-t Szerdán vagy Csütörtökön fogom átvenni. kb 25 ezer forintot fizetek a kormányért annyiért nagyon jó egy ilyen tejjesítmény.
Ja a gyerek a Thrustmaster kormányt a végén 20 oda adta volna 50 helyett kicsit se volt elszálva magától de én 15 adtam volna érte.
És látom nem döntöttem roszúl hétvégére biztos meglesz a MOMO Racing kormáynom.
De Sajna nem vagyok itthon hétvégén. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Így nem tudom kipróbálni. <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Ez meg mi?
Ja még valami.Nem tûnnek túl jónak a pedálok.Hova rakod a sarkad játék közben?
Könnyûnek tûnnek,szerintem nem keményedik jobban a fék mint a gáz.És
túl közel vannak egymáshoz.Majd írd be,hogy ezekkel mi a helyzet...
===========================================
Szerintem nincs 20e Ft.Ez már nagyon régi konstrukció.Már a Thrustmaster honlapján sincs fenn.Figyelj már Bubu.Te mivel szoktál játszani?Ha csak arcade játékokkal,akkor jó lesz ez neked.Ha viszont komoly szimeket is szoktál tolni(Nascar SimRacing,RBR Rally,F1 2002),akkor csakis a MOMO.Megjegyzem a Racing pl. a Mafia-ban is csodásan kihozza az effekteket vagy pl. a Flatout,ami ugyan arcade-osabb,de a FFB tesztelésére az egyik legjobb játék.
=====================================================
Ja és szerdán megyek és kipróbálok egy olyan Thrustmaster-t amit veszek.
Ez meg mi?
Pénteken megyek megyek megnézni egy Thrustmaster kormány.
Igaz, hogy használt de a gyerek 2 hét ismétlem 2 hét garanciát válal rá.
És ez a kormány véleményem szerint jobb mint a MOMO Racing és ahogy hallom ha aszfaltom mész úgy ráz és ha bucára mész úgy dob eggyet. Ha macskakövön mész akkor szétrohad akarod mert ugye izeg mozog. Durva <#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez meg mi?
a fekete pedig olcsobb..es ugyanugy jo.. torni nem fog...hacsak nem a 10. rol dobalod...
otthon a nagybratyomnal egy 4 vagy 5 eves trackball van..az enyem volt..teljesen zsirul mukodik... a momomat egyszer sem csereltem... mindenki tud ilyeneket irni amilyeneket te....
a kormanyokrol meg megmondtam a velemenyem a #2169 ben...
ha bill-t vagy egeret kell venni..nemhiszem hogy letezik jobbmint logitech... kormanyba is csak olyan amit nem tudsz megfizetni...
kameraban is otthon vannak..
akinek kormany kell az MOMO-t vesz..akinek nincs manija az meg vegyen genius kormanyt 2000 hufert..ennyi..no comment..
Melyik ajánlottátok eddig? (gondolom a MOMO Racing-et)
Ez meg mi?
Ez meg mi?
Léci tegyél fel egy képet róla szétszedve ha lehet PLS-PLS <#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi>
Ez meg mi?
Nincs valakinek a MOMO-ról egy szétszedett kép alulró, hogy mi van benne?
Léci tegyétek fel a Topicra léci.
Ez meg mi?
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#duma>#duma><#kuss>#kuss><#help>#help><#wilting>#wilting>
MÉg mindig a MOMO dizájn??? HA láttatok már közelrõl VALÓDI MOMO kormányt akkor a hülye is megmondja, hogy milyen ronda utánzat😄 A MOMO jel a pénz miatt került rá (igen jó sokat fizettek érte) ÉS hogy Logitech az egyik legjobb gyártó?????? Szerintem csak a gyenge középút megtestesítõje minden téren. 1 éves az egerem és lekopott a felületérõl a festék elkoptak a talpán az rézzel futtatott töltõtalpak --> nem tudom feltölteni mert kontakthibás... éljen.. visszaküldöm és a cserének ugyenilyen baja van... fél év múlva.
Joystick.. ne ez az inkáébb hagyjuk kategória.. a régi joyaik (4-5 éve) jók voltak... az elmúlt 3 évben ha választanom kell akkor öreg Thrustmaster vagy Saitek!!!
Kormány meg ott a MOMO és kész... de csak ha szerencséd van különben 3-szor cseréltetheted... ennyit a legjobb minõségû gyártóról...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval a mellõzõ "szóval hagyjukat" ne írjunk ha közünk sem volt még hasonlóhoz😊 köszi😊 én sem írom lesajnálóan a momohoz csak azért mert nekem nem tetszik😊
Jó kormány jó erõs motorral és az legrégebbi driverekkel igen finoman skálázható.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt hittem, hogy csak a DFP csatlakozik a géphez usb-n keresztül.
Akkor most már no para.
Még1szer kösz!
momo-hoz lenne egy kérdésem.. a kormány usb-vel csatlakozik a pedálhoz, de a pedál a géphez? akinek van ilyen gyorsan kapja már le digivel és postolja be
menitenksz
Csak annyit szeretnék hozzáfûzni a témához, hogy szerintem MOMO... Nekem ez van kb 1,5éve, de mindennel tökéletes, nagyon jól kidolgozott, jó a fogása, stb. Nem hiába, MOMO "dizájn" és az egyik legjobb játékvezérlõ gyártó csinálja.
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Ez meg mi?
Ez meg mi?
De jobban tetszik a DFP de vannak kétségem iránta. Ez az én bajom. (jobban tetszik a kidolgozás a DFP kormánynak)
Ez meg mi?
nekem mindenben jobban tetszik a MOMO
Vagy is felismerik a gamék ezt a PS2 gyártot kormányt?
Ez meg mi?