15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#4770 azon az asztalon sztem tökmindegy van-e gumi rajta :) ha csuszik a kezed, akkor nemtom milyen tenyered lehet.... tul sokat vártál? :D mihez képest? -
Solt #4769 Tényleg ne fárassz már minket basszus! Te sem gondolhatod komolyan, hogy a G25 szarabb mint ez! Nekem lassan 2 hete megvan, de még mindig találok beállítást amitől az egész mintha másik kormány lenne... Veszel hozzá egy autós kesztyűt, hogy ne csússzon ki a kezedből, rögzíted rendesen, és olyan székbe ülj, ami stabil! Ennyi... Tanuld meg használni mielőtt siránkozol... :)) -
ehhez viszonyítok
hihetetlen 8éve volt még minőség -
#4767 Inkább minthogy a következő 6 hónapban azt a sopánkodást halgassuk, hogy "ez mekkora szar nem ért 50 ezret ennél jobbat cisnálok a DFP_mből"... -
#4766 akkor megérte ;) -
#4765 50et én nem adnék érte már :)
ha nem érte meg, addig vidd vissza, amíg teheted. -
Solt #4764 Ne fárassz! :D -
#4763 lehet tényleg az volna a legjobb
a Cellcom-ba vettem köszönet nekik, mert kaptam a sok vásárlás miatt 1 4000ft-os ingyen kupont így 50eFt-ba van a g25
ők rendesek voltak velem, így nem szeretném őket ezzel fárasztani -
Solt #4762 Vidd vissza... 3 napon belül megteheted! -
#4761 szomorú vagyok
lehet túl nagy volt az elvárás
a srác a loguot.on igencsak igazat írt
2007 sept 29-én let gyártva
rfactor nincs benne :(
-
#4760 a pedálok viszont jobbak azér valamit
a kormány felfogatásnál még gumírozva nincs
a méregdrága író asztalt felsértheti
a régi 8éveslogitech wingman formula-án volt gumi bőven és anyag is jobban ki volt dolgozva -
#4759 ugye nem fogsz percről percre postolgatni?? -
#4758 a váltó valami katasztrófa a logitech wingman formula után
a bőrőn nem tapad a kezem -
#4757 jelentem megjött a g25
vélemény ultra gagyi ezt tudom max 25eFt-ot ér -
#4756 Na ma megjött a kormányom a szervízből másfél hónap után:D Miután Bertino tanácsára szétszedtem és kipucoltam már a gáz se működött rendesen, de szerencsére kaptam egy zsír újat:D -
#4755 elütlek a cs@ba G25-el te -
#4754 Logitech Delivers Tenth Consecutive Record Year with Strongest Q4 Ever
Logitech International today announced record Q4 sales and profits, delivering its tenth consecutive year of double-digit revenue growth and reaching its full year revenue and profitability goals. -
#4753 900 Fokot fordul ahogy elnézem , jó fogásu , egyszerűen kezelhető xD -
#4752 Wiii, hmm :D
-
#4751 Uffhh, még 25k -
#4750 Nekem is kihagytak anno a dobozbol buzi logitech-nel,de akitol inteztem mondta maskor is elofordult mar,igy intezett gyorsba helyette! Amen.... -
#4749 -
#4748 nem is tudtam van g25 sli
-
#4747 nem irigylem szegényt :) nah, amugy elhoztam a moziba a kormányt most, ugyhogy megtiprom kicsit az uj verdákat tdu-ban :D -
#4746 valahogy éreztem, hogy jo üzletet fog bonyolítani a srác :DDDDDD -
Solt #4745 Hardverker. 54000.-Ft
2 év
oda-vissza lefosom a bokám!
járt, de ez csak demo, ha jól veszem észre... :S -
#4744 OMG -
#4743 hát amit pl gyárilag adnak hozzá. hova tetted? vagy a haverod hova tette akitöl szerezted? menj és kicsit veregesd bele az ytongba a buksiját -
#4742 tehát az, bocs már fáradt vagyok fasza akko addig nuku ff, és milyen táp kell hozzá? -
dashed_ #4741 nem akarlak en bantani ,isten ments , de hat erted ,ha nincs hozza tapod nem jutott eszedbe ,hogy nem lesz okes az egesz?:) -
#4740 Hát szerinted minek van hozzá táp?? -
#4739 jolvan nem kell falba verni a fejet.. első kormányom, csak hát nemtom, kissé parás vagyok :-) -
dashed_ #4738
nem az tuti nem lehet..
sznted honnan szedi az aramot? a kezedbol szivja ki az energiat?:) -
#4737 hol vetted mennyi volt?
gari?
jó?
rfactor járt hozzá? -
#4736 ja tudom beraktam, de semmi :S az lehet a baj hogy nincs hozzá tápom? -
#4735 a reverse a fordított
azt jelöld be. -
#4734 Az a lényeg, hogy reversebe kell tenni mindig -
#4733 Basszus istenért sem jön belőle az ff, gtr demó nem reversbe állítottam mindent huzogattam ott, test driveban sem megy az ff:S tökömet -
Solt #4732 Na beléptem a G25 hívők táborába! :) 20perce nyúzom... ég és föld a momo-hoz képest! -
#4731 okss