Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bubbencs
Igazad van de tudtam, hogy átakar verni így hagytam a fenébe.
És hétvégén örülök a MOMO Racingemnek.

Ez meg mi?

CSOCSO
feleslegesnek ereztem hogy leirjam a velemenyem.. te ugyse tudsz kezdeni..gondoloom nem fogod felhivni a nevemben es a pofajaba rohogni hogy szanalmas amit muvel.. mert a kormany amit el akar adni az 2 evvel ezelott is 15 ezerbe kerult a mediamarktba garival zzis ujonnan...
kivancsi lennek hogy az ilyen faszfej megis mit gondol mikor el akarja ezt adni valakinek?? mindenki luzer meg hulye, vagy mi?
ez olyan mintha egy ladat akarnal fel millaert eladni..hat lol..amugycsak 100 ezret er..de fel millaert adna.. LOOOL

ennyi..kb ennyit kene mondanod, hogy ezert a kormanyert 50 ezer olyan mint egy szakadt ladaert fel milla...
Bubbencs
Ez mind a válaszod CSOCSO? <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ez meg mi?

CSOCSO
lol....
Bubbencs
Húú. Látom mit írtatok. Még szerencse, hogy nem vettem meg a Thrustmaster-t.
A gyerek 50 ezerrõl kezte árúlni egy gyerek lebeszélte 35-re én is beszéltem a gyerekkel és én mondtam rá 15-ezer forintot azt mondta annyiért nem adja el nekem így annyiba maradt a dolog.
Viszont van egy jó hírem ma megrendeltem a Logitech MOMO kormány-t Szerdán vagy Csütörtökön fogom átvenni. kb 25 ezer forintot fizetek a kormányért annyiért nagyon jó egy ilyen tejjesítmény.
Ja a gyerek a Thrustmaster kormányt a végén 20 oda adta volna 50 helyett kicsit se volt elszálva magától de én 15 adtam volna érte.
És látom nem döntöttem roszúl hétvégére biztos meglesz a MOMO Racing kormáynom.

De Sajna nem vagyok itthon hétvégén. <#rinya><#rinya>
Így nem tudom kipróbálni. <#shakehead><#shakehead>

Ez meg mi?

van talán 1 kg is a pedál része a cuccnak, ha emlékeim nem csalnak. Nyáron adtunk el valami hasonló kacatot, de ott apuka vette a 10 éves kisfiának, szóval neki tökéletes volt. Élvezetes játékra szerintem alkalmatlan a cucc a mai konstrukciókat - és szimeket - nézve. Arcade cuccokhoz meg szvsz felesleges a kormány. Pl. NFS-t nem is jó kormánnyal tolni sztem.
===========================================
Ja még valami.Nem tûnnek túl jónak a pedálok.Hova rakod a sarkad játék közben?
Könnyûnek tûnnek,szerintem nem keményedik jobban a fék mint a gáz.És
túl közel vannak egymáshoz.Majd írd be,hogy ezekkel mi a helyzet...
===========================================
======================================================
Szerintem nincs 20e Ft.Ez már nagyon régi konstrukció.Már a Thrustmaster honlapján sincs fenn.Figyelj már Bubu.Te mivel szoktál játszani?Ha csak arcade játékokkal,akkor jó lesz ez neked.Ha viszont komoly szimeket is szoktál tolni(Nascar SimRacing,RBR Rally,F1 2002),akkor csakis a MOMO.Megjegyzem a Racing pl. a Mafia-ban is csodásan kihozza az effekteket vagy pl. a Flatout,ami ugyan arcade-osabb,de a FFB tesztelésére az egyik legjobb játék.
=====================================================
nem tudom, de mindjárt megnézem a mi árlistánkat, mennyibe fáj egy ilyen izé
Mégis érdekelne mennyit húznak le az emberrõl egy ilyen lecsóval.. 20-22?
de legalább nem fogja letépni a kezét a gagyi forszfídbekk, amit produkál ez a lecsó "kormány" 😊
Látod a ferrari jel hogy elhülyíti az embereket.. vagy az eladó... : )
CSOCSO
nahneeee... ez egy ket csillagos kormany.. a momo 5csillagahoz kepest ez loller!
Mennyivel akarnak megvéknyítani? (=mennyibe kerül?)
Szerintem téged simán bepaliznak.Ez egy öreg kormány és a Momo Racing a kisujjából kirázza ezeket az effekteket amiket írtál(nem hiába írják mindig hogy a legrealisztikusabb effektek meg hasonló).Amúgy kormányt nem szabad használtan venni,mert oka van hogy eladják.Ja és még valami = nem egy kategória a kettõ.A Momo profi kormány,ez meg csak játszogatásra való.
Bubbencs
Hm nem tudom nem volt még MOMO-om
Ja és szerdán megyek és kipróbálok egy olyan Thrustmaster-t amit veszek.

Ez meg mi?

Tomo15
Szerinted a momo nem csinálja ezeket?<#merges2><#ijedt>
Bubbencs
Sziaztok.
Pénteken megyek megyek megnézni egy Thrustmaster kormány.

Igaz, hogy használt de a gyerek 2 hét ismétlem 2 hét garanciát válal rá.
És ez a kormány véleményem szerint jobb mint a MOMO Racing és ahogy hallom ha aszfaltom mész úgy ráz és ha bucára mész úgy dob eggyet. Ha macskakövön mész akkor szétrohad akarod mert ugye izeg mozog. Durva <#worship><#worship>

Ez meg mi?

CSOCSO
a pirosat nem gyartjak...es nagyon draga volt..
a fekete pedig olcsobb..es ugyanugy jo.. torni nem fog...hacsak nem a 10. rol dobalod...
CSOCSO
a haztartasban 3 trackball eger van..2 eger.. es 2 bill.. mind logitech.. mindnek semmi baja.. az en 2 eves billemen meg kopas jele sincs..
otthon a nagybratyomnal egy 4 vagy 5 eves trackball van..az enyem volt..teljesen zsirul mukodik... a momomat egyszer sem csereltem... mindenki tud ilyeneket irni amilyeneket te....
a kormanyokrol meg megmondtam a velemenyem a #2169 ben...
ha bill-t vagy egeret kell venni..nemhiszem hogy letezik jobbmint logitech... kormanyba is csak olyan amit nem tudsz megfizetni...
kameraban is otthon vannak..
CSOCSO
az egeszet tesztekbol neztem ki..kicsit utanna neztem a dolgoknak..es a nah hagyjukot azert irtam mert nem volt kedvem fel oldalas reget irni roluk...
akinek kormany kell az MOMO-t vesz..akinek nincs manija az meg vegyen genius kormanyt 2000 hufert..ennyi..no comment..
Bubbencs
Amúgy akinek van MOMO-ja annak a régi van vagy a MOMO Racing.
Melyik ajánlottátok eddig? (gondolom a MOMO Racing-et)

Ez meg mi?

Szíj van az én 5éve 10ezer forcsiba kerülõ noname kormányomban. Nagy rakás... : )
Bubbencs
Hát sokkal jobban nézki mint a DFP

Ez meg mi?

Tomo15
Tessék itt van szétszedve: (kül a googleban a 2. kép volt momo racing szövegre😄...)
Tomo15
Ezek mind mûanyag fogaslécesek...Csak a nagyon drágákban van szij.Bár nem hiszem, hog yez olyan könnyen eltörne.
Bubbencs
Már mint, hogy a MOMO ékszijas-e vagy mûanyag fogasléces-es mert a DFP az mûanyag fogasléces hát az széttörik.

Ez meg mi?

Bubbencs
CSOCSO neked Logitech MOMO Racing-kormányod van?
Léci tegyél fel egy képet róla szétszedve ha lehet PLS-PLS <#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>

Ez meg mi?

Bubbencs
Hali
Nincs valakinek a MOMO-ról egy szétszedett kép alulró, hogy mi van benne?
Léci tegyétek fel a Topicra léci.

Ez meg mi?

Bucser
"MOMO "dizájn" és az egyik legjobb játékvezérlõ gyártó csinálja."

<#hehe><#eplus2><#duma><#kuss><#help><#wilting>

MÉg mindig a MOMO dizájn??? HA láttatok már közelrõl VALÓDI MOMO kormányt akkor a hülye is megmondja, hogy milyen ronda utánzat😄 A MOMO jel a pénz miatt került rá (igen jó sokat fizettek érte) ÉS hogy Logitech az egyik legjobb gyártó?????? Szerintem csak a gyenge középút megtestesítõje minden téren. 1 éves az egerem és lekopott a felületérõl a festék elkoptak a talpán az rézzel futtatott töltõtalpak --> nem tudom feltölteni mert kontakthibás... éljen.. visszaküldöm és a cserének ugyenilyen baja van... fél év múlva.

Joystick.. ne ez az inkáébb hagyjuk kategória.. a régi joyaik (4-5 éve) jók voltak... az elmúlt 3 évben ha választanom kell akkor öreg Thrustmaster vagy Saitek!!!

Kormány meg ott a MOMO és kész... de csak ha szerencséd van különben 3-szor cseréltetheted... ennyit a legjobb minõségû gyártóról...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem tudom csocso mikor volt a kezedben Act-Labs RS FFB de hogy honnan vetted le a sok hibát?? nem tudom... Idestova 6-7 éve gyötrök egyet és egyszer kellett a pedálrészben kábelezést cseréllni amit nagyon egyszerûen megoldottam mivel PS/2-es csatlakozót használ a kormányhoz csatlakozásra. HA PS2-höz vagy Boxhoz akarnám használni csak meg kell vennem a megfelelõ dokkot kb 50 $-ért és tudom vele használni mivel a firmware egy kivehetõ részben van. Nem tudom kinek mi problémája lehet vele. Próbáltam momo-t nekem csak annyi bajom volt vele, hogy azt lestem mikor töröm el.. act-labsnál ilyen soha nem jött elõ...Supportal semmi gond nem volt amíg volt rajta gari (2 év) és akkoriban kb 4 game-t adtak hozzá... NFS 3-4 és egy NAscar 2-t.

Szóval a mellõzõ "szóval hagyjukat" ne írjunk ha közünk sem volt még hasonlóhoz😊 köszi😊 én sem írom lesajnálóan a momohoz csak azért mert nekem nem tetszik😊

Jó kormány jó erõs motorral és az legrégebbi driverekkel igen finoman skálázható.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
nah ez az.. ez igy tiszta szar...
Az Isten fizesse meg..
Azt hittem, hogy csak a DFP csatlakozik a géphez usb-n keresztül.
Akkor most már no para.
Még1szer kösz!
Tomo15
A pedál a kormányhoz csatlakozik.Ezt fényképeztem le.A kormány meg USB-vel a Géphez.

Hi,
momo-hoz lenne egy kérdésem.. a kormány usb-vel csatlakozik a pedálhoz, de a pedál a géphez? akinek van ilyen gyorsan kapja már le digivel és postolja be
menitenksz
Tomo15
Ha jól tudom nem kattan...
CSOCSO
koszi a hozzafuzest! es igazad van... csak a jatekgyartok nem csinaljak valami erdekesre az FFB hatasokat..😞
Hi All!

Csak annyit szeretnék hozzáfûzni a témához, hogy szerintem MOMO... Nekem ez van kb 1,5éve, de mindennel tökéletes, nagyon jól kidolgozott, jó a fogása, stb. Nem hiába, MOMO "dizájn" és az egyik legjobb játékvezérlõ gyártó csinálja.

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

CSOCSO
meg egyszer megkerdezem: 240 fok utan kattani fog???ha meg nem akkor le se szarom.. a momo-t is be tudom allitani hogy csak 50 fokot kelljen rangatni...nem ez a lenyeg..hanem a dfp nel nem tudod tutira hogy mikor van tokeletesen kitekerve az a 240 fok..ez a baj
Jó döntés én is ma rendeltem egy momo-t. : )
Bubbencs
Azért fogom megvenni a MOMO mert egy neve van amimögött biztos áll valami kettõ mert tutira mûködni fog.

Ez meg mi?

Bubbencs
Azt tudom.

Ez meg mi?

Nem akarlak elbizonytalanítani, de a DFP is 240fokos lesz abban a játékban, ami nem támogatja a 900fokát. Ergo ugyanolyan élvezet lesz vele menni pl egy f1-es szimmel, mint a momoval, ráadásul neked a DFP külsõre jobban bejön.
Bubbencs
CSOCSO meggyõztél a MOMO tutira jó ez a DFP nem biztos holnap megyek és veszek egy MOMO kormányt <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ez meg mi?

Bubbencs
Én is szívesebben venném a MOMO-t mert megbízható és tutira jó.
De jobban tetszik a DFP de vannak kétségem iránta. Ez az én bajom. (jobban tetszik a kidolgozás a DFP kormánynak)

Ez meg mi?

CSOCSO
hat ezaz hogy keves jatek hasznalja ki a 900 fokot... ha kamion szimmel jatszol akkor vedd meg!!! ha meg nfs, gtr, toca, nascar, forma 1 vagy akarmi mas akkor meg MOMO!!
nekem mindenben jobban tetszik a MOMO
Bubbencs
Ja és még egy nem tudjátok, hogy ezt a DFP támogatják a játékok?
Vagy is felismerik a gamék ezt a PS2 gyártot kormányt?

Ez meg mi?

Lacika hazúúdik..
Tomo15
Igen.
Bubbencs
De Lacika 79 azt mondta, hogy szar!
Akkor ezek szerint tényleg egyforma tudást bírtokolna.

Ez meg mi?