Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
alladek! ha lenne manim epiteni egy cockpitet.. vennek azonnal ilyet.. de se helyem se idom se manim se semmim nincs ra
Bucser
NA az Act Labs újra kezd GPL shifttereket gyártani😊 Íme a levél amit tõlük kaptam😊
Felado: [email protected]

This is not a spam.

Your have joined a survey of ACT LABS and you asked us to inform you when we are ready to bring back the GPL shifter.

This might be a bit late than that we wish, but we are here, please place your pre-order now.

Please note we will only make 500 for the first run (limited by material lead time), so your early order will help you secure one from the first order. Second run might only happen in May.

If there is any further question, please email us at [email protected], please avoid phone enquiry as we are short-handed.

Thank you, BTW, the pre-order link is here:

http://www.act-labs.com/scripts/catdetails2.asp?catcode=New-Shifters

ACT LABS Orders

Az elsõ runban 500-at csinálnak😊 ha valakit érdekel😊 itt a lehetõség😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A fel-le mozgathatóság inkább az érzékelõk miatt aggaszt, nem vagyok technikus.
A kormányhoz éppen hogy hozzá érek, nem szoktam feküdni rajta 😊

A kormány pontosságára nincs panasz, nagyon jól betudtam állítani a mellékelt programokkal nekem megfelelõen.

bazza
Azonnal a közepébe...(nekem is ilyenem van)
Az elsõ problémát még nem tapasztaltam (CRC 2005, Nascar 2003, GTR, Colin4, SCAR, Nfs4)

A második probléma nálam is észlelhetõ, csak annyit tennék hozzá, hogy a momo-hoz képest szokatlanul kicsi a kormány "magja", a kormány viszont hozzá nagyobbacska. Nos ha még a kezed is ráfekteted, az egészet lenyomod, akaratlanul is. És ugye ismerjük a jó kis találmányt, a kínai mûanyagot... Ameddig nem készül el a kormány acélból, ne várd hogy überstabil legyen.

Egyébként a kormány nagyon jó, bár nem olyan pontos mint a momo, de nekem bejön!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

deep
A kormány, hogy mozog, az nem véletlen annak tudható be, hogy ha "rázókõre" mész, akkor rezeg? Annak kell ott a hely😊
Sziasztok! Vettem egy Logitech Formula Force EX kormányt.
A Windows RX-nek ismeri fel...ez nem gond, de azért jó ha leírom.
Szóval LFS-nél vettem észre, hogy ha közép állásba van a kormány és „tapicskolom”a pedált akkor úgy érzékeli egy pillanatig mintha a kormány teljesen el lenne tekerve. Esetleg tapasztalt ilyesmit valaki?
Szerencsére más gond még nem volt/van vele...
Ja még annyi, hogy a kormány mozog picit fölfelé és hogy ez normális-e. Ha nem elviszem a szervizbe húzzák meg. (Nem pár napig szeretném használni)
Köszönöm!

deep
Hát srácok, akkora balekot fogtam ki, hogy hihetetlen. A lentebb említett Logitech Driving Force kormányt, + 5 eredeti PS2 játékot adott el nekem 8000 Ft-ért😄 Kb 30 rongyot ér összesen, a kormány 2 hónapos, garis, a blokkon 20000 ft van feltüntetve, ennyiért vette. Hihetetlen😄DD

Ja és kitûnõen mûködik PC-n!
bazza
Ilyen van nekem, most vettem 16e-ért, eddig nekem kiválóan mûxik, mind a 16db gombbal! 😊)

CSOCSO
40???? akkor nehogy ezt vedd hanem a MOMO-t!!!
CzGobe
Halihó!
Nekem van 1 Saitek R4 Force Wheel kormányom, csak 1 para van vele, h nincs driverje XPhez 😞. 98SE-m pedig kipurcant. Eredeti CDrõl sem tudom feltenni... Mind1.
Most ilyet szeretnék
Mind2 kb. 40e boltban, csak az a különbség, h 7 éve az a 40e amiért a kormyányt kaptam, most nem annyit ér 😛.

eom$

reaper4
kormány szaki ismerõs? egyetemi szak? 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

deep
Nekem egy kormány szaki ismerõs msn-en váltig állítja, hogy menni fog.Na mindegy, jó áron jutok hozzá, szal max eladom😄
bazza
nézz szét, én hallottam róla hogy mûxik a legtöbb ps2-es kormány pc-n.

deep
Hmm, nézem az oldalt, de a pro-nál sem emeli ki külön, hogy PC compatible. USB-s ez is meg az is, biztos nem tudom feltenni PC-re?
Ez nem jó PC-hez.A Logitech Driving Force Pro kompatibilis vele.Amelyiket 900 fokban forgathatsz.Annak viszont húzós az ára,kb. annyi mint a Momo Racing-é.
deep
Errõl mi a vélemény? PC-re is jó, tudtommal. Ugye?
A logitech momo racing kormányhoz nem tudjátok milyen táp kell,mert elhagytam?
Vagy esetleg hol tudok egyet beszerezni?

deep
Ha szívesen foglalkozol vele, akkor igen. Sokaknak hasznos is lenne, rajtad múlik😊
Végeznék egy kis közvéleménykutatást.Azon gondolkodtam hogy csinálok egy weboldalt és a kormányokról szólna.Felkutatnám minden kormányról a véleményeket és ezt közzé tenném persze magyar nyelven.Természetesen nem csak PC kormányok lennének,hanem egyéb platformokra is gyártókra és típusra lebontva.Mindenki elmondhatná a véleményét.Egyelõre ennyi fogalmazódott meg.Szerintetek érdemes egy ilyen page-be belevégni?
bazza
nah, megvan a kormány, most tettrem fel. mondjatok már pár játékot amivel feltétlen tesztelnem kéne! 😊))

deep
minden fillér számít😄
bazza
Ha neked számít az a két rongy...<#rolleyes>

deep
Mistralban 13900. csak szólok😄
bazza
Extreme Digital, és asszem 16 rongy. Holnap este már konkrét véleményt is tudok mondani.

deep
Hol veszed, mennyiért?
bazza
Nekem holnap lesz egy pont ilyenem. Új, de azt mondják szépen muzsikál!

deep
Üdv!
Rászántam magam egy kormány vásárlásra😊
Nem akarok kimondott profi kormányt venni, de azért force feedback-esre gondoltam. Kinéztem egyet, a Logitech Formula Force EX nevezetût. Ez jó lesz nekem?😊
Köszi
Én se tudom, mit csináltam rosszul, de a SCAR csak digitálisként érzékeli a gázpedált, a TOCA Race Driver 2 pedig túlzottan érzékeny a kormánymozdulatokra. A másik pedig, hogy a kormányhoz adott szoftverben hiába állítom be egy adott játékra az irányítást és hiába indítom el innen a játékot, a játék saját irányításbeállítása fog érvényesülni, és így amit a kormány szoftverében állítottam semmit nem ér.
Nem tudom mit csináltál,de nekem ment tökéletesen a SCAR meg a TOCA is.Nagyon pöpi kis kormány ez a MOMO racing.Ha igazán jót akarsz próbáld ki az RBR-t.
Bucser
nekem is idestova 7 éve van meg a kormányom😊 Igaz többször szétszedtem összeraktam meg kábeltcseréltem😊 De legalább ismerem és minden nyöszörgését ismerem:😊 (ez nem MOMO hanem Act-Labs Force RS)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát ya, kifogtam egy hibásat, és ezek után nem volt kedvem újra az MS-hez. Nem bántottam én, yo fiú vagyok. A MOMO-t eddig Nascar 2002-vel, Viper Racing-gel, Grand Prix Legends-sel próbáltam, illetve yoval több játékkal is, de ezekben tudom igazán kihasználni a kormány pontosságát. Viszont Colin 2-ben, NFS:HP2-ben, TOCA Race Driver 1,2-ben, SCAR-ban igazán gatyi. A TOCA-t sajnálom, a SCAR-t meg méginkább, mert billentyûzetrõl ez volt a legélethûbb és legjobban irányítható szimuláció amit eddig láttam. Azért CSOCSO, irigyelek, hogy eddig kihúztad egy kormánnyal😊
CSOCSO
naaaa....
Bucser
Mert azt úgyis lehet banánnal irányítani😊 akkor meg minek a kormány?😊

CSOCSO
nahja.. sajna az ilyen arcade sux jatekokban ezt nem lehet. mint pl az nfs u2 vagy mw.. es ez tiszta LOL
Tomo15
Ezeket milyen játékokban nézted?Mert nekem ez ugy oldodik meg, hogyha ujrakalibrálom,és beállitom a gázt, és a féket a játékokban(Rfactor,f1ch stb...) akkor van ez az erzékenységes dolog.Uánna rámegyek még 1x a gázbeállitásra, és fullra benyomom majd visszaengedem.Igy beáll olyanra mint ami a tesztben van.
CSOCSO
nekem is MS sidewinderem volt... 6 ev utan is mukodott!!!!!!!!!!!!!!1 6 azaz HAT evig hasznaltam!!! szal gondolom te kiszurtal valami olyat amit foldhozbaszkodtak.. vagy te baszkodtad foldhoz😄

most MOMO-m van ( ha lehetne Ms-t vettem volna de mar nem gyartjak)
a pedal leginkabb csak azert jobb mert kemenyebb... viszont a gaz pedalrol annyit hogy jatekokban egy kalap szar!!!!! a tesztben csodalatosan erzekeli de minden jatekban a 8 cm es uton kb a kozepso 3cm en erzekeli magat.. szal tiszta szanalom.. ezen nincs mit javitani.. se szoftveresen.. se hardwaresen... hiszen a tesztben jol teljesit.. senki se erti...
CSOCSO
<#eplus2>
nem ferde az asztalod?? <#idiota> nálunk nem balra húz, hanem ott marad és ha egyenesbe fordítod vissza akkor meg jobbra megy a vas! jobban mondva csak húzott!!! többé már nem tesz ilyet!!! <#eplus2>

www.smart-bus.hu

Teljes mértékben igazad van!! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Üdv! A néhány oldallal és hónappal ezelõtti magasröptû vitához és anyázáshoz csak annyit, hogy nekem az elsõ kormányom Microsoft Sidewinder Force Feedback volt, és hát sajna 1 év után tönkrement. A játékok hol felismerték a force feedbacket, hol nem, de inkább nem. Még a Bp.-i Microsoft képviselettel is felvettük a kapcsoaltot, de azt mondták, hogy biztos az elektronika ment tönkre, úgyhogy érdemesebb egy új kormányt vásárolni. ezek után talán érthetõ, hogy nagyon megutáltam az MS kormányát, noha azelõtt imádtam. Ezután hosszú idõ után kb 2 hete vettem egy MOMO Racing-et. A MOMO pedálja jobban tetszik, mert ha emlékeim nem csalnak, a gáz hosszabb úton mozog, ezáltal finomabban és pontosabban adagolható, ami például a Grand Prix Legends-ben nagy elõny. A force effektek talán tényeleg erõsebbek voltak az MS-nél, de a MOMO-nál se zavaróan gyengék, és talán így talán jobban kímélik a motorját. A különálló váltókar pedig nagyon tetszik, és azt hiszem jobb lesz ezek használatával váltani, mint a kormány mögöttiekkel. A MOMO-val kapcsoaltban felsorolt típushibák közül egyelõre talán eggyel találkoztam,de ebben sem vagyok biztos. A balrahúzásról van szó. Mikor felteszem a kormányt az asztalra észreveszem,de játékban eddig sosem zavart, vagy azért mert játék közben helyreáll, vagy mert nem figyeltem erre, de az is lehet, hogy azért, mert elhanyagolható jelentõséggel bír. A következõ napokban ellenõrzöm azért, és megköszönném, ha valamelyikõtök, aki hasonló hibajelenséggel küszködik, feltenne a fórumba egy fotót a kormányról szembõl, hogy láthassam vajon egyre gondolunk-e, vagy esetleg az õ balrahúzásuk sokkal figyelemreméltóbb. Elõre is köszönöm.
Hát nem tudom szerintem ilyet normális ember nem csinál ... <#idiota>
Na megvan az új!! <#vigyor2> Azért a biztonság kedvéért megmutattam neki az elõdje földi maradványait...csak a miheztartás végett!! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

CSOCSO
<#taps>
kircso13
részvét

Az élet eleme a lét!

Nem tudom emlékeztek-e, egy idõben sokat szenvedtem a momo-val, mert állandóan balra fordulva maradt!? Sajnálattal közlöm, hogy a momo-m ma éjjel 23:37-kor tragikus hirtelenséggel elhunyt, az egymást követõ háromszori becsapodás a szoba másik sarkába túl nagy kihívás volt neki! Hirtelen felindulásból elkövetett momo gyilkosságomat már megbántam, vezeklésképpen holnap veszek egy másikat!! Végülis két évig jól bírta!!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Bucser
A kereskedõt kérdezd, hogy mikor megy a nagykere megvenni vagy mikor lesz a nagykernek raktáron és õ mikor megy el érte! a MOMO nem az a fajta cucc amire hónapokat kéne várni eléggé "tucattermék" ilyen téren...

Mégis mennyi az általános várakozási idõ?
Bucser
Ez nem a Logitechen múlik ám😊 hanem a nagykeren meg a kiskeren😊

A logitech milyen hamar szokta leszállítani a momo-t egy boltnak?
bazza
Van vkinek véleménye/tapasztalata a Logitech Formula Force EX-rõl? Ha minden jól megy olyanom lesz...