Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
röviden és velõsen

kabbe<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ehh, szomorú 😞
külföldiában már csak igy mennek a dolgok 😛
mi meg szopjuk a nagy brét
CSOCSO
nem akarok felvagni de nekem nem kell a gyujtessel foglalkoznom meg😄 majd ha megjelenik a boltba akkor dolgozok 1-2 napot erte es megveszem😄
hehe, ilyen nincs...tegnap este, egyik havernál hagytam a kormányt, aki nagy szimulátor rajongó, és egész éjjel gyürte, erre ma reggel jön a mail, hogy nem mindegyik játéknál volt szar amivel kiprobálta, tehát, akkor elvileg a kormánnyal minden okés..

Bucser
Nekem már gyûlik a lóvé😄 Le kell cserélnem azt az õsöreg act labsot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
mondanam hogy add el. de nem tudod mivel maga a kormany szar...
azt kene kiprobalni hogy a te gepeden.. azzal a driverral amivel a te krmanyod szar arra radugni egy masik ugyanolyan kormanyt....

amugy gyujts gyujts gyujts mert jon az uj logi kormany
nah, ki lett probálva több gépen, különbözõ lapokkal, de az eredmény ugyanaz 😞

majd ird le pls, hogy jó lett-e, érdekel a dolog.
oh, kösz, erre nem is gondoltam, ki is probálom másik lappal

Az alaplapod a szar. Nekem is NF7 van, szokott ilyen gondom lenni néha. Amúgy az Audigy2 sem szereti NF7-et, elbaxott egy valami, az tény :/
elöször a régi win-re volt rádugva, de utána lett windows is telepitve

Bucser
hát ha már beleteszik a kuplingot adnak neki potmétert hisz máshogy nem sok értelme lenne. és sok game felismeri és nem csak kétállásúként fogja kezelni (gondolok itt a komolyabb szimekre)

Logitech G 25
kuplung csak kétállású? az vacak, fék és gáz annyira fog amennyire benyomod, ezekszerint nem lehet mondjuk csúsztatni a kuplungot <#szomoru1>
mondjuk én nem feltétlen Toca és társaira gondolok hanem városi közlekedésû játékokra, ahol nagyobb szerepe lenne a kuplungnak

gondolom csak a mai játékokban kétállású, újabbakban majd fokozatosan nyomható

CSOCSO
jo kerdes... nemtom mi lehet.
irnod kene a logitechnek..
a kormanyt akkor tetted fel mikor win instalallas volt?
Helló.

Van egy Logitech Formula Force kormányom.Az
a bajom vele, h az újabb játékoknál a
bekapcsolt FFB miatt meg meg akadnak a
játékok.Csak a bekapcsolt FFB vel vannak
bajok, annélkül nincs.Ilyenkor 2-3 mp e
megáll a kép és utána megy tova.Gyári
driverrel és netessel is próbálkoztam, és
próbáltam átdugdosni egyik USB portból a
másikba is de nem segített.egy NF7 es
alaplapba dugdostam minek a gyári driverei
vannak telepítve...asszem.Mit tegyek?

Gascoigne
Thx mégegyszer!

Ps3 ID: Gascoigne74

Tomo15
A "80ezres" az fémpedálos lesz. A #2354-es hsz.-ben találsz róla infót.
Peetboy
Én nekem is Logitech Formula Force GP kormányom van,és megérte a 16 rugót.
Bár még nem próbáltam a Momót,de ez is éppen elég jó.
60 ezerért még nem láttam kormányt. De tudtok fémpedálosat is?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Tomo15
Én Itt vettem 23k.
nekem momot mondják h az a jobb...

Gascoigne
És hol érdemes venni ezt a DFP-t? Én eddig 27-ért láttam a legolcsóbban.

Gascoigne
Thx!

Tomo15
G25-röl beszéltem<#idiota>bár tény, hogy félreérthetõ volt😉
a g25 az 299€, azaz 80.700HUF

Ch_Slater
a G25? nem hiszem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CSOCSO
60-80 ezret😄😄😄😄 lol.. 20 ezer ft...
Tomo15
Semmilyen átalakitó nem kell, mivel USB-s. Letöltöd a legujabb logtech drivert(4.60) Bemész a momo szoftverletöltései közé és azaz. Telepíteni ugyan úgy kell, mint a momot.
Gascoigne
Kell valami átalakítót venni hozzá, hogy mûködjön PC-n is, vagy tartalmazza a csomag? Telepíteni, hogy kell? Vagy telepítõlemezt is adnak hozzá, esetleg a Momohoz adott program jó hozzá?

Tomo15
Én vettem a momo mellé egy dfp-t míg nem jön ki a g25, és szerintem JOBB mint a momo, és olcsobb is. Szóval ha nem szeretnél 60-70-80?ezret kormányra költeni akkor dpf. Egyébként tökéltetessen müködik PC-vel is.
AlieN911
#2269 - #2271 Logitech G25 !

Honda - The Power of Dreams

mien ujat?

CSOCSO
momot vegyel vagy vard meg az ujat
valaki help!

mi a különbség a momo racing és a driving force pro kormány között?? a driving force használhato pchez vagy csak ps???

koszikoszi.. neztem en csak hat a nevet se tudtad 😄
logi oldalan meg semmi rola.
Kaszi46
1!

terminal\g25
Hardwer oc
PcForum

<#email>gúgle<#integet2>

*Posse*T.W.D*

CSOCSO
ign oldalan a GEAR szekcio alatt valahol.. esetleg..talan😄
hol lehetne olvasni errol az uj logi kormanyrol ami majd jon ? tuti en vagyok birka de nem talalok rola infot
jimbo5
Köszi a tippeket kormányügyben, megfontolom a tanácsokat! <#nyes>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

CSOCSO
kicsit erdekes de nincs mit tenni... most eppen jatek sincs amivel jatszanek... a most wantedet mar vegig sem jatszottam mert untam...
nagyon sokat dob egy kormanyon az FF ,en annelkul nemis vennek..MOMO-m elott nekem logi wingman formula force om volt es szerintem megeri a penzet.. Kb 15 ezer.
szep sarok telleg, engem csak az zavarna ,hogy ien magassan van a monitor..<#wow3>
CSOCSO
ha jol emlexem FF nelkuli kormanybol az MS szurkeje volt al egjob de nemhiszem hogy lehet kapni... 10 ezerert ha van logi akkor azt vedd szerintem
Tomo15
Sporolj még egy pár ezret, mert 15 körül már böven jobbat lehet kapni szerintem.
jimbo5
Mit mondtok a Logitech Formula Vibration Feedback kormányról? Jó árúnak tartom, most vagyok vásárlás elõtt. Ha valakinek van tapasztalata róla, írhatna róla valamit. Bírja a gyûrõdést? Milyen az erõvisszacsatolás része és milyen minõségi szintet képvisel ez a kormány?
10 e Ft körül ajánlhattok más kormányt is, ha kapható mifelénk megfontolom! (az erõvisszacsatolás nem szempont!)
Õ lenne a jelöltem:

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

CSOCSO
egy kicsit nehezenm dekodolom az egeszet... de:

nemtudok semmit befurni ugy hogy ott maradjon...
az a fekete lap ki be huzhato.. eredetileg az a lap a barna lap folott van (par mm-re)

ha normalisan ulok akkor itt kell lennie a cuccnak.. de akormanyhoz tul magas.. ezert szereltem oda ahol van a kepen. magasabbra nem akarom tenni mert kenyelmetlen lenne... igy is valtoztatni kene a kormany szogen.. de az a baj hogy nemtudom feljebb furni a csuszkak hatuljat.. mert ha beleteszem a fekete lapot akkor az olembe csuszik az egesz... mivel gorgokon megy.. szetganyolni meg nem akarom...
cockpitre meg nincs helyem
CSOCSO
nemtudom.. lehet hogy lehet
CSOCSO
egyetlen autos jatek ami van eppena kozelben...
Bucser
Középsõ polcot nem használod igaz? (ami a kormany felett van és nem fekete hanem asztal színû) amiatt nem tudod feljebb rakni a fekete lapot amin a kormány van azt kivenném a picsbe és így a kormanyt feljebb tudod emelni (a falappal simán csak 4 réz facsavart befúrsz oldalról nem nagy cucc csak kérj meg valakit aki segít megtartani addig a falapot) akár még azt is lehet hogy a felsõ asztallap miatt elférj esetleg vedd magadfelé a kormányt tartó lapot így ha túl magasan is van nem kell attól tartanod, hogy odacsíped az ujjad az asztallaphoz. a pedáloknak meg cisnálj egy tokot amit rögzítessz az asztal hátulsó részéhez és állítható így nem ofgnak esetlegesen elmászni a szõnyegen (mint ahogy pl az enyém is teszi😄)

Kaszi46
direkt a needfort raktad külsõ nézettel mi?<#ravasz1><#banplz>

amúgy pöpec kis hightech sarok, elfogadnám😊

*Posse*T.W.D*