Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trust FF380
Olyan problémája van, hogy játék közben hirtelen kimozdul jobbra, tehát nem fizikailag mozdul el a kormány, hanem a játékban. A játék tesztjében is meg a driver tesztnél is világosan látszott a pobléma, azaz hirtelen jobbra pozícionálta a kormányt.
Volt ilyen problémája nemrég a pedál részével, azt is szervízben csinálták meg (de már nem elérhetõ az a szervíz), asszem poti probléma volt!
guardian hero
Én sem, de ha leírod, hogy milyen kormányról van szó, és mi a hibajelenség, talán tudunk segíteni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
sajna nemtok semmi ilyet.
Tudna valaki ajánlani Budapesten egy tisztességes szervízt, ahova bevihetném a kormányom?
Sajna elromlott, és a garancia lejárt már 😞
CSOCSO
hm...
guardian hero
Volt momo-m, kétszer is. Nagyon király lenne, ha nem ótvar potmétereket raknának a pedálba logitechék. De ugyanígy megjártam a dual action gamepadjukkal, amibõl hármat vittem vissza egy hónapon belül, mielõtt visszaadták az árát. Az új logi meg nem az az árkategória, amit én egy kormányra szánok.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
szvsz varjal az uj Logira!
a fenntartasaidat pedig egy momo kiprobalasa utan elfelejtenel.
guardian hero
de hol? 😄

Dj N-Ice
ok akkor vegyel trusztmasztert😊

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

guardian hero
Egy kérdés: hol lehet kapni Mo-n Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback kormányt? Vibration Feedback változatban láttam valahol, de azért a Force jobb lenne. Mindenképp PS2-PC kormányt szeretnék, de a Logitech-kel szemben fenntartásaim vannak.

CSOCSO
ezt hivom szonyeg effektusnak = azaz "faltol falig"
jah kb és a kormányt nem is mutatják meg a váltások meg ilyenek😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ch_Slater
lehet azt hitte, hogy valami flipper. mert kb. úgy haladt benne. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kaszi46
<#eljen>
sajna nem sok minden derül ki a vidijóból de azért a semminél ez is több!
a váltó elég lazának tûnik nekem, remélem csak tûnik😊
azon meg, meg sem lepõdök, hogy az amcsi balfék egy 300 eurós kormányt, dupla monitorral, és ha jól láttam gtl-el, külsõ nézetbõl terelget. nagy élmény lehetett
<#boxer><#violent><#boxer>

*Posse*T.W.D*

bertino
még talán az is beleférne... más kérdés, honnan lehet majd beszerezni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AlieN911
300 euro szoval 80körül inkább... régebben ugy volt h. 300$ másikon meg 300euro de mostmár mindenhol euroban van <#wow3>

Honda - The Power of Dreams

bertino
nem kéne, mert egy havi fizumat, ha összejön rááldoznám egyre 😊
60k körül lesz... nem ? vagy ez csak ilyen elõinfo és én vok tul laikus ? <#vigyor3>

Ch_Slater
én is csak azokban a régebbi cikkekben olvastam. lehet azóta változott a dolog, nem tudom. nekem azért gáz, mert idén biztos nem tudok venni.
max. kölcsönre... 😄

hat enis igy olvastam <#nemtudom>
de en biztos rarabolok egyre..<#eljen>
bertino
<#wow2>
nemáááááá

Ch_Slater
most akkor a G25 korlátozott példányszámú lesz? jó nagy hülyeség lenne a Logi-tól.

Gilb3rto
Nekem is ilyen van sztem egész jó rFactorhoz használom a Pedál része nagyon jó jobb mint a(MOMO,Wingman FF(piros)Saitek R440)iszonyat pontos sztem de az FF-bvel tuti kis kormány lenne így sem rosz😊Game Pad-ként állítsd a Force Feedback-et és akkor jó lesz a vibráció egész jó érezni lehete vele a pályát😊

Macbook Air M1 2020

0ppika
próbáld ki a másik oldalon is, hogy ott is csinálja-e

http://epica.nl

AlieN911
Hali!! Az a problémám h. a MOMOn a botválto néha 2öt vált vissza 1 helyett..Van erre valami megoldás? Nem valami jo mikor -om van és elbaxom ez miatt, meg versenyeken se.. Kösziii

Honda - The Power of Dreams

bertino
valaki tud force feedbackes ülésekrõl valami infót ? 😊
vannak-e egyáltalán és ha igen milyenek ?

Zsolti9014
az már nem rossz! mondjuk 15-16-hoz viszonyítva soknak mondható, de már alakul. 😄

Hajrá Magyarország!

annyira nem veszes mostmar 25ert hozza lehet jutna (Fával)
Zsolti9014
hát azt elhiszem, láttam olyat is, de az másik kategória, sokkal drágább is

Hajrá Magyarország!

telleg jo a sajat kategoriajaban.. olcso es telleg jo.. viszont pl egy momo 100szor jobb. (van mind2)
Zsolti9014
Ja, amúgy ez is ízlés kérdése, van akinek nem jön be, de sztem nagyon jó

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ezzel vitatkoznék, nekem Logitech WingMan Formula Force GP van és nagyon meg vagyok vele elégedve, közel 2 éve. A kormány fogása kellemes, jó a FF, ha jól van beállítva a kormány, akkor minden kiváló, picit könnyû a pedál, de ez a legtöbb kormánynál így van.

Hajrá Magyarország!

bertino
köszi

CSOCSO
CSOCSO
webibebi
ok!amúgy köszi

msn:[email protected] bárki felvehet

Tomo15
Nézzd én se tudok nagyon többet a cuccról mint te, de azért igazán átnézhetted volna amit belinkeltem.<#rolleyes>Egyébként oda van irva, hogy:" Logitech® Formula Force EX mûterheléses kormánykerék" tehát, igen ffb-s.
webibebi
ez FFB-s?

Tomo15
webibebi
ésarról tudnál linket adni?

Tomo15
15-ért nem igazán tudok ajánlani, mert nem ismerem azt kategoriát. De szerintem annyiért a legjobb választás a formula EX-lenne.
webibebi
te mit mondasz miet vegyek??

webibebi
hát 15-öt

Tomo15
Mennyit szánnál rá?(kül. icipicit ha viszaolvasnál<#wink>)
webibebi
hi!mien kormány érdemes venni?lehetõleg logitech legyen és FFB-es!lécci segítsetek

Gabor1990
Próbáld meg a játéknak a prioritását normál felettire állítani (elindítod, majd Ctrl+Alt+Del, "Folyamatok" fül, jobb klikk az "játék neve.exe"-re, "Prioritás beállítása" -> "Normál feletti") Ilyen volt a Toca 3nál is egy két embernek és ez megoldotta a problémát.

Tomo15
Olvass vissza egy pár hsz.-t, és lehet választ fogsz kapni a kérdésedre😊
Magnum PI
Hi! Már vagy 2 éve nem néztem a topicot. Még mindig a momo az egyetlen valamirevaló elérhetõ kormány? Most akarok valamit, mert a régit eladtam de megbántam.

bertino
csocso ami itt volt kép, betennéd ujra vagy adnál linket ? érdekelne ujra a egész, nemrégen megnéztem, de nem mentettem le... most viszont le szeretném

CSOCSO
😊
LoL