15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Truck Driver001
    Hali emberek!G25 kormány vásárlás előtt állok,véleményt nem kérdek,mert mindenki szerint remek a cucc:D
    Csak egy helyet,ahol a legolcsóbban tudnék hozzájutni.Depo,árösszehasonlító oldalakon a Pixmania-nal a legolcsóbb.Az ár megfelelne,de nagyon sok rosszat hallottam az oldalról.Úgyhogy nem kockáztatnék:)
    Szóval max 50e-ig hol tudom megvenni személyesen?Nem akarok rendelni..attól mindig tartottam:/
    Htx!
  • Bucser
    Sajna nem.
  • bardocz
    Akkor te már nem lehetsz trendy.
  • Bucser
    nem érted a lényeget...

nem tudnék egy 10*15 centis szaron videót nézni...
  • MaSzKa
    off
    pont elég kijelzője van
    elég jó minőségbe lehet rajta filmetnézni
    480x272

sokan használják erre is

• Ombika
  • Bucser
    kb annyi értelme van mint kvarcórán filmet nézni...
  • Sippie
    én fogom
  • MaSzKa
    nekem van psp gagyi konzol de én se játszok rajta :P
    hanem filmet nézek rajta :D
  • bardocz
    Én,én nem játszok gagyi konzoloko :-)
  • bardocz
    Nekem leállt szépen:D szidtam is az istent,meg a fejlesztők is csuklottak ám,édeanyjukkal egyetmben:D
  • pointer4
    Ez érdekes, valami különlegessége lehet az egerednek. Nekem is van rajta 2 logi bill meg 2 logi egér, de simán felmegy a driver. Semmi se áll le.
  • RelakS
    És te is PS3-mal használod a momo-dat? :D
  • bardocz
    "hanem az erők irányát és nagyságát is szimulálja"

Ööö,lehet rosszul érzem,de az én MOMO-m sem rezeg,hanem van neki iránya,sőt nagysága is.Tiszta vektorkormány.Egyszóval ez a marketingduma parasztvakítás:D
  • milk41
    jó sz.r,ölbe való kormány...mondjuk a kormány gumi boritása jobb mint az én DFP-mé
  • MaSzKa
    Driving Force Wireless

http://prohardver.hu/hir/egyreszes_kormanykerek_playstation_3-hoz.html
  • bardocz
    Vezetéknélküli usb-s az egér,és nincsen átalakítóm.Bill.-el meg nekem sehogy sem ment múltkor,de lehet ma megint megpróbálom.
  • dashed_
    hat nekem eger bill is logitech es sose lotte le driver telepitesnel oket..bar nekem mind2 ps2 re van kotve..
    ha usbre van radugva az eger dugd at ps2re a telepites idejere

( billel se nagy ordongosseg feltelepiteni azt a drivert :S )
  • bardocz
    Áh piscába,tök jó,hogy nem tudom felrakni,mert akkor az egér kikapcsol,mert minden logitech cuccot leállít telepítésnél,bill.-el meg nm tudok egerelni:S
  • Sippie
    hoppá... 2004-es driverem van fent... de hülye vagyok :D
    Köszi, akkor frissítek :)
  • Toby0501
    Ha régi drivert használsz, akkor megeshet! 5.0 felett már javították és nem állítódik el!
  • Sippie
    őőő... az normális a MOMO-nál hogy néha elállítódik a középállás?
  • pointer4
    A pedálra még várnod kell :D
  • MaSzKa
    de te már úgy is szétszedted
  • pointer4
    Ott van neked is, szedd szét te :D
    Azért csak úgy nem szedem én szét :)
  • MaSzKa
    ja ilyen g25 szétszedett képek jöhetnek dögivel
  • pointer4
    g25 váltó késő esti barátkozás:

Ide is felrakom, hátha valaki csak a kormány topicot nézi, de mégis érdekli.
  • pointer4
    Off
    Hát nemtom :D Feltettem, minden alapból ultrára állította a gép, volt olyan 35fps max, de azt tartotta, Ferihegyi kieg, Ferihegy. Na azért a Google map néha szebb ám, bűn randa a game :D No mind1, a vezetés biztos kárpótól.
    A gépek jól néztek ki.
    ON
  • pointer4
    Na még nyilatkoztak az okosok :)

"Ha van mar RealFeelPlugin.ini, akkor a General resz ilyen:

[General]
    RealFeelIsOn=True
    ConsoleEnabled=False
    SpeechEnabled=True
    KeyRepeatDelay=0.100000
    SteerForceInputMax=-11500.000000
    MinSpeed=0.000000
    DefaultMaxForceAtSteeringRack=-1500.000000
    DefaultSteeringDamper=11500.000000
    DefaultSmoothingLevel=0
    ConsoleRepeatDelay=0.100000
    LogEnabled=False

A tobbi autotol fugg, a jatekban allithato. Egyszerubb, fontosabb bill. parancsok (a CTRL a JOBB oldali!), a playan mukodik, hallani ha az ember pofazik;)

Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
    Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
    Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%
    (A RealFeelMix "keveri" az eredeti rF FFB-t a RealFeel FFB-vel. Alapbol 100% RealFeel)

A logitech vagy egyeb kontrolpanelen erdemes kikapcsolni a Spring/Damper/Centering efekteket, mert bekavar (es persze a Combined sem kell:D)"

Szóval ez rFactor, Reelfeelplugin-al. Lehet Race-hoz pl nem alkalmazható. Tegnap ete volt kis időm foglalkozni vele.
    Most előszőr volt igazán közel a nagyon jóhoz az FFB rFactor alatt. (2 év alatt csak lett rá időm :)
    Szóval a Logitech progijában játék specifikusan overall/spring/effect csúszka előtti pipát kilőttem a fenébe. A centering elől is. A forgási szöget kedvem szerint, a játék meg ákkíthassa az értékeket pipa be. Kombinált pedál ki.
    Játék indít, autoba kigurul, na most az ég világon semmit nem volt :) mintha áramba se lett volna dugva a g25. Persze, mert 0% állt az ffb a játékban, azt fel 100%. Innentől kezdve meg kinek hogy izlik, életre kelt a dolog:).
    "Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
    Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
    Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%"
    És még a Num0 meg NumDel puhábbáa, vagy keményebbé teszi az útról jövő infót. Végre a vető kő, meg palánk :D tökéletesen érezhető volt, még a kigyorsítás/fékezés is. Érezni hogy jobb vagy bal kerék van a kerékvetőn, szóval tutti.
    A Num8, inverzé tenni fontos, de ez úgy is feltűnik ha poénból az ember hozzá ér a palánkhoz.
    Modtól függ, de a HistoricGT ben a Forceot feltoltam -3500 ra. Damper maradt valami 11500-on vagy mennyin :) RealFeelMix 100%. És azthiszem az alap keménység tetszett, talán az 1-es, felette elpuhult, csónakos lett a dolog.
  • AlieN911
    ÁÁÁ, nekem minden megvan! még a zacsko is amibe volt!Mindene a dobozában a szekrény tetején! Csak azok a papirok lehet nincsenek, de akkor megnyugodtam!
  • bardocz
    Dejó lenne ha meglenne a számla,megnézném logitech nem vállal-e rá még 1 évet,mert akkor most azonnal vinném vissza...Pedál+kormány+váltó csupán:D
  • Dietrich
    USB csati+számla ezt kérte a logitech
    a kisker aki intézi neked kérheti a többit..úgyis megmondják.
    Én a DFP dobozát elraktam erre a 2 évre kitudja..
  • AlieN911
    Ezt jo hallani Szomla megvan, mást nem adtak! Ami a dobozban volt Logitech-es fasságok, azoknak is meg kell lennie?
    Gondolom ha cserélik, akkor a gari ujabb 2 év nem?
    Nah majd irok, hogy mi lett, holnap utazok olaszba, 1 hét, csak utánna lesz valami sajna..Pedig bosszant a dolog!

THX az infokat!
  • Dietrich
    Logitech nem javít semmit!
    Kicserélik az egészet.

csak legyen meg az összes papir hozzá.
  • AlieN911
    Nek, hanem bevizsgálják, és megcsinálják..
    Deh remélem ugy lesz ahogy te mondod, és csere, kopp kopp kopp
  • zoolee
    Szerinted a nagyker kibont egy másik dobozt, és kiuberálja abból a váltót?
  • AlieN911
    Felhívtam őket, el kell küldenem a számla másolatát, elérhetőségemet és a hiba leítását, és Ők intézik a nagykerrel a garanciát!
    Van esély arra, hogy kicserélik kompletten?
  • Dietrich
    1 évet adott a kisker ahol vetted további 1 év a logitech.

logitech 2 év gyári garit ad..ha hozzájuk kell vinni a magyarországi kirendeltségükbe akkor csak az usb csatit kérik el.
  • milk41
    vidd vissza sztem
  • AlieN911
    Hát.....Sajnos LFS-be is rossz!! Szal fel se teszem a GTR2-öt! LFS_valto
    Szerintetek, elviszem gariba, ezekkel a videokkal, akkor kicserélik?
    Számla kelte: 2006.12.05
    Ott van alatta h. garancia 2 év! Lap alján meg h. "A garancia időtartalma a számla kibocsájtásátol számított 12 honap, vagy külön jelölve! (itt jelölve van, szal akkor még garis nem??)

u.i: sry a hülye kérdésekért, nem vagyok jártas a garikba!!