Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jol van na, ugy tunik hogy nem nagyon ertek en a konzolokhoz 😄
Ha a ps2 eredeti, es van garanciapapir, akkor elvileg minden Sony szerviznek el kell fogadnia... Szoval van remeny...
Kicsit OFF, de most olvasom, hogy bezartak a Konzolvilagot (az a hely, ahonnan nehanyan DFP-t vettek). Csak gondoltam szolok, hogy most egy ideig biztos nem lehet DFP-t venni onnan, pedig az olcsobb helyek koze tartozott 😞
Link a hirre: hwsw hir
Link a hirre: hwsw hir
Ja, és ugye nem kell túl erõsen tekerni a kormányt? Mondjuk NFS-ben egy szûk utcás pályán a kanyarokban. Mert már találkoztam kormnnyal, amit akármiylen nagy erõvel tekertem, ugyanolyan lassan tekeredett mindenhol.<#ijedt>#ijedt> Amúgy a pedálja milyen. arról még nem láttam képet.
Amúgy nekem most DFP-re nem nagyon van pénzem, nekem ez is bõven elég<#awink>#awink> A 900 fokos tekerés nekem amúgy sem nagyon kell, nem szeretem a kezemet levenni a kormányról versenyzés közben. Meg mindig automata váltással játszom, kivétel a DRAG-nél az NFS-ben. De majd kitalálok valamit <#circling>#circling>
Amúgy nekem most DFP-re nem nagyon van pénzem, nekem ez is bõven elég<#awink>#awink> A 900 fokos tekerés nekem amúgy sem nagyon kell, nem szeretem a kezemet levenni a kormányról versenyzés közben. Meg mindig automata váltással játszom, kivétel a DRAG-nél az NFS-ben. De majd kitalálok valamit <#circling>#circling>
LOST FAN
Csá! Megszeretném kérdezni hogy a kártya méretét tudja valaki mm ben?
A 8800 GTX vagy GTS ét
A 8800 GTX vagy GTS ét
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
na erre nem is gondoltam én hülye! 😊
bár akinek ilyen kormánya van és beszéltem velük mindegyiknél rángatott még a PS2-õs srácnál is 😞
na mindegy próbálgattam helyrehozni de nem sikerült. szétszedtem de ott meg kis kártyákba ment millióegyzezer drót azokat meg nem akartam birizgálni. Összerktam és ugyanúgy nem jó. Picit rángat jobbra-balra folyamatosan. De ha kihúzom a FF-ért felelõs kábelt akkor meg nem rángat csak ugye szar úgy vezetni.
Nem akarok de kénytelen leszek venni egy másik ilyet mivel nem bírom már LFS meg GTR2 nélkül, a RBR-ról meg ne is beszéljünk😊
de egy próbát még fogok tenni annak érdekében hogy a mostanit feltámasszam 😊
bár akinek ilyen kormánya van és beszéltem velük mindegyiknél rángatott még a PS2-õs srácnál is 😞
na mindegy próbálgattam helyrehozni de nem sikerült. szétszedtem de ott meg kis kártyákba ment millióegyzezer drót azokat meg nem akartam birizgálni. Összerktam és ugyanúgy nem jó. Picit rángat jobbra-balra folyamatosan. De ha kihúzom a FF-ért felelõs kábelt akkor meg nem rángat csak ugye szar úgy vezetni.
Nem akarok de kénytelen leszek venni egy másik ilyet mivel nem bírom már LFS meg GTR2 nélkül, a RBR-ról meg ne is beszéljünk😊
de egy próbát még fogok tenni annak érdekében hogy a mostanit feltámasszam 😊
lehet hogy rossz az usb drivered.. frissiteni kene az alaplapot vagy lehet hogy ugy ahogy van az alaplap egesz usb resze nem a legjobb.. kitudja.
probald ki havernal akormany vagy add neki kolcson 1 jatekkal es majd kerdezd meg tole 1 het utan hogy nem rangat e kocsog modon a kormany😄
probald ki havernal akormany vagy add neki kolcson 1 jatekkal es majd kerdezd meg tole 1 het utan hogy nem rangat e kocsog modon a kormany😄
konzol boltokban biztosan van
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valaki tudja hogy hol lehet beszerezni az átalakitó kábelt?
A PS kormány nekem nem USB-s. Csak azért kellene át alakitó kábel!
PS 2 kormányt lehet használni PC-n? Mert elvileg létezik átalaktó kábel. tudtok segiteni?
fogom, csak van mikor rájön a hülyeség és elkezd rángatni hol jobbra hol balra... meg a kormányon a gombokhoz rendelt funkciókat bekapcsolja (pl.SpeedLimiter) Monzában a hosszú egyenesben kicsit dühítõ.. Legszívesebben kikúrnám az ablakon. Ilyenkor USB ki-be de 5 percenként kezd tele lenni a faszom vele... De hallom van akinél a MOMO is ezt csinálja úh. szerintem veszek valami alapszart ami FF-es.
Köszi! Máshol is, ahol írtak véleményt róla, csak jót olvastam, úgy tûnik ez az elhúzás ritka probléma 😊
LOST FAN
Hella!
Szokásos kérdés: Van vkinek Saitek P220-asa? Milyen véleménnyel vagytok róla? Köci.
Szokásos kérdés: Van vkinek Saitek P220-asa? Milyen véleménnyel vagytok róla? Köci.
Enterprise 128K Forever!
Hello
Nekem ilyen kormányom van már lassan egy éve és eddig meg vagyok vele elégedve. A fogása jó, force feedback is elég erõs. Én eddig enm tapasztaltam elhúzást egyik játéknál sem. Az áráért sztem nem rossz vétel.
Nekem ilyen kormányom van már lassan egy éve és eddig meg vagyok vele elégedve. A fogása jó, force feedback is elég erõs. Én eddig enm tapasztaltam elhúzást egyik játéknál sem. Az áráért sztem nem rossz vétel.
Hello!
Tervezek venni egy LOGITECH FORMULA FORCE EX kormányt. Ha valakinek ilyen kormánya van, légyszíves írja le a tapasztalatait 😊 Olvastam ,hogy sokaknál hirtelen elhúzódik a kormány a játékban. Ezt a "jelenséget" valahogy el lehet kerülni? Mert nem szeretnék úgy kormányt venni, hogy nem mûködik 😄
Elõre is THANKS
Tervezek venni egy LOGITECH FORMULA FORCE EX kormányt. Ha valakinek ilyen kormánya van, légyszíves írja le a tapasztalatait 😊 Olvastam ,hogy sokaknál hirtelen elhúzódik a kormány a játékban. Ezt a "jelenséget" valahogy el lehet kerülni? Mert nem szeretnék úgy kormányt venni, hogy nem mûködik 😄
Elõre is THANKS
LOST FAN
én tegnap ez miatt vertem szét GTR2 közben, mikor kanyarbanelfordult... most meg szedhetem szét mert már összevissza tekeredik.. 😞
Remélem meg tudom majd csinálni
Remélem meg tudom majd csinálni
Illetve privátban, bocsi.
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekelne, van egy eladó MS Sidewinder FF kormányom. Az utolsó verzió, USB-s, aminek piros a kormányának a két oldala.
Õ az: kép1, kép2
Megkímélt állapotban, alig használt. Mint a képen látható teljes gyári csomagolás, tartozékok megvannak. Sajnos gari nincs már rá. (3 éve nem gyártják).
Én 15-öt gondoltam érte. Érdeklõdés email-ben jöhet.
Ha valakit esetleg érdekelne, van egy eladó MS Sidewinder FF kormányom. Az utolsó verzió, USB-s, aminek piros a kormányának a két oldala.
Õ az: kép1, kép2
Megkímélt állapotban, alig használt. Mint a képen látható teljes gyári csomagolás, tartozékok megvannak. Sajnos gari nincs már rá. (3 éve nem gyártják).
Én 15-öt gondoltam érte. Érdeklõdés email-ben jöhet.
nálam lfs-ben csinálja néha hirtelen ellenkormánynál, de a játékban újrakalibrálom és jó
http://epica.nl
Hi all! az lenne a prob hogy a logitech wingman formula force gp kormányomnál nincs forcefeedback! Nem tud valaki adni egy drivert hozzá! Legjobb lenne az amit eredetileg adtak hozzá! Csak az nekem már nincs meg! Az uj driverrel (4.60) sem volt!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha csak elindítom a programját, már csinálja, és játéknak még a környékére sem megyek 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
És az megjavítja? O_o (tök szar volt NFS:C-ban, hogy látom az animot, Cross a nyomomban, majd abban a pillanatban, hogy megkapom a vezérlést, a kormány kitekeredik balra, a kocsi meg kifarol jobbra, az idõ meg megy <#idiota>#idiota>)
usb ki, usb be, és újra megy. nekem is csinálja rendszeresen
Logitech momo Force kormány + 4.6-os driverrel más is találkozott már olyannal, hogy idõnként eltekeredik balra a kormány, majd úgymarad? Kicsit idegesítõ...
hehe ezt pont te mondod?!😄 Sry de ezt muszály volt😄
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92