15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5370 Hali emberek!G25 kormány vásárlás előtt állok,véleményt nem kérdek,mert mindenki szerint remek a cucc:D
Csak egy helyet,ahol a legolcsóbban tudnék hozzájutni.Depo,árösszehasonlító oldalakon a Pixmania-nal a legolcsóbb.Az ár megfelelne,de nagyon sok rosszat hallottam az oldalról.Úgyhogy nem kockáztatnék:)
Szóval max 50e-ig hol tudom megvenni személyesen?Nem akarok rendelni..attól mindig tartottam:/
Htx! -
#5369 Sajna nem. -
#5368 Akkor te már nem lehetsz trendy. -
#5367 nem érted a lényeget...
nem tudnék egy 10*15 centis szaron videót nézni... -
#5366 off
pont elég kijelzője van
elég jó minőségbe lehet rajta filmetnézni
480x272
sokan használják erre is
-
#5365 -
#5364 kb annyi értelme van mint kvarcórán filmet nézni... -
#5363 én fogom -
#5362 nekem van psp gagyi konzol de én se játszok rajta :P
hanem filmet nézek rajta :D -
#5361 Én,én nem játszok gagyi konzoloko :-) -
#5360 Nekem leállt szépen:D szidtam is az istent,meg a fejlesztők is csuklottak ám,édeanyjukkal egyetmben:D -
#5359 Ez érdekes, valami különlegessége lehet az egerednek. Nekem is van rajta 2 logi bill meg 2 logi egér, de simán felmegy a driver. Semmi se áll le. -
#5358 És te is PS3-mal használod a momo-dat? :D -
#5357 "hanem az erők irányát és nagyságát is szimulálja"
Ööö,lehet rosszul érzem,de az én MOMO-m sem rezeg,hanem van neki iránya,sőt nagysága is.Tiszta vektorkormány.Egyszóval ez a marketingduma parasztvakítás:D -
#5356 jó sz.r,ölbe való kormány...mondjuk a kormány gumi boritása jobb mint az én DFP-mé -
#5355 Driving Force Wireless
http://prohardver.hu/hir/egyreszes_kormanykerek_playstation_3-hoz.html -
#5354 Vezetéknélküli usb-s az egér,és nincsen átalakítóm.Bill.-el meg nekem sehogy sem ment múltkor,de lehet ma megint megpróbálom. -
dashed_ #5353 hat nekem eger bill is logitech es sose lotte le driver telepitesnel oket..bar nekem mind2 ps2 re van kotve..
ha usbre van radugva az eger dugd at ps2re a telepites idejere
( billel se nagy ordongosseg feltelepiteni azt a drivert :S ) -
#5352 Áh piscába,tök jó,hogy nem tudom felrakni,mert akkor az egér kikapcsol,mert minden logitech cuccot leállít telepítésnél,bill.-el meg nm tudok egerelni:S -
#5351 hoppá... 2004-es driverem van fent... de hülye vagyok :D
Köszi, akkor frissítek :) -
#5350 Ha régi drivert használsz, akkor megeshet! 5.0 felett már javították és nem állítódik el! -
#5349 őőő... az normális a MOMO-nál hogy néha elállítódik a középállás? -
#5348 A pedálra még várnod kell :D -
#5347 de te már úgy is szétszedted -
#5346 Ott van neked is, szedd szét te :D
Azért csak úgy nem szedem én szét :) -
#5345 ja ilyen g25 szétszedett képek jöhetnek dögivel -
#5344 g25 váltó késő esti barátkozás:
Ide is felrakom, hátha valaki csak a kormány topicot nézi, de mégis érdekli. -
#5343 Off
Hát nemtom :D Feltettem, minden alapból ultrára állította a gép, volt olyan 35fps max, de azt tartotta, Ferihegyi kieg, Ferihegy. Na azért a Google map néha szebb ám, bűn randa a game :D No mind1, a vezetés biztos kárpótól.
A gépek jól néztek ki.
ON -
#5342 Na még nyilatkoztak az okosok :)
"Ha van mar RealFeelPlugin.ini, akkor a General resz ilyen:
[General]
RealFeelIsOn=True
ConsoleEnabled=False
SpeechEnabled=True
KeyRepeatDelay=0.100000
SteerForceInputMax=-11500.000000
MinSpeed=0.000000
DefaultMaxForceAtSteeringRack=-1500.000000
DefaultSteeringDamper=11500.000000
DefaultSmoothingLevel=0
ConsoleRepeatDelay=0.100000
LogEnabled=False
A tobbi autotol fugg, a jatekban allithato. Egyszerubb, fontosabb bill. parancsok (a CTRL a JOBB oldali!), a playan mukodik, hallani ha az ember pofazik;)
Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%
(A RealFeelMix "keveri" az eredeti rF FFB-t a RealFeel FFB-vel. Alapbol 100% RealFeel)
A logitech vagy egyeb kontrolpanelen erdemes kikapcsolni a Spring/Damper/Centering efekteket, mert bekavar (es persze a Combined sem kell:D)"
Szóval ez rFactor, Reelfeelplugin-al. Lehet Race-hoz pl nem alkalmazható. Tegnap ete volt kis időm foglalkozni vele.
Most előszőr volt igazán közel a nagyon jóhoz az FFB rFactor alatt. (2 év alatt csak lett rá időm :)
Szóval a Logitech progijában játék specifikusan overall/spring/effect csúszka előtti pipát kilőttem a fenébe. A centering elől is. A forgási szöget kedvem szerint, a játék meg ákkíthassa az értékeket pipa be. Kombinált pedál ki.
Játék indít, autoba kigurul, na most az ég világon semmit nem volt :) mintha áramba se lett volna dugva a g25. Persze, mert 0% állt az ffb a játékban, azt fel 100%. Innentől kezdve meg kinek hogy izlik, életre kelt a dolog:).
"Numpad 7, 8, 9 - Force csokkent, invert, novel
Numpad 4, 5, 6 - Damper csokkent, reset (nulla), novel
Numpad 1, 2, 3 - RealFeelMix -10%, RealFeel Plugin Ki-/Bekapcs, RealFeelMix +10%"
És még a Num0 meg NumDel puhábbáa, vagy keményebbé teszi az útról jövő infót. Végre a vető kő, meg palánk :D tökéletesen érezhető volt, még a kigyorsítás/fékezés is. Érezni hogy jobb vagy bal kerék van a kerékvetőn, szóval tutti.
A Num8, inverzé tenni fontos, de ez úgy is feltűnik ha poénból az ember hozzá ér a palánkhoz.
Modtól függ, de a HistoricGT ben a Forceot feltoltam -3500 ra. Damper maradt valami 11500-on vagy mennyin :) RealFeelMix 100%. És azthiszem az alap keménység tetszett, talán az 1-es, felette elpuhult, csónakos lett a dolog. -
#5341 ÁÁÁ, nekem minden megvan! még a zacsko is amibe volt!Mindene a dobozában a szekrény tetején! Csak azok a papirok lehet nincsenek, de akkor megnyugodtam! -
#5340 Dejó lenne ha meglenne a számla,megnézném logitech nem vállal-e rá még 1 évet,mert akkor most azonnal vinném vissza...Pedál+kormány+váltó csupán:D -
#5339 USB csati+számla ezt kérte a logitech
a kisker aki intézi neked kérheti a többit..úgyis megmondják.
Én a DFP dobozát elraktam erre a 2 évre kitudja.. -
#5338 Ezt jo hallani Szomla megvan, mást nem adtak! Ami a dobozban volt Logitech-es fasságok, azoknak is meg kell lennie?
Gondolom ha cserélik, akkor a gari ujabb 2 év nem?
Nah majd irok, hogy mi lett, holnap utazok olaszba, 1 hét, csak utánna lesz valami sajna..Pedig bosszant a dolog!
THX az infokat! -
#5337 Logitech nem javít semmit!
Kicserélik az egészet.
csak legyen meg az összes papir hozzá. -
#5336 Nek, hanem bevizsgálják, és megcsinálják..
Deh remélem ugy lesz ahogy te mondod, és csere, kopp kopp kopp -
zoolee #5335 Szerinted a nagyker kibont egy másik dobozt, és kiuberálja abból a váltót? -
#5334 Felhívtam őket, el kell küldenem a számla másolatát, elérhetőségemet és a hiba leítását, és Ők intézik a nagykerrel a garanciát!
Van esély arra, hogy kicserélik kompletten? -
#5333 1 évet adott a kisker ahol vetted további 1 év a logitech.
logitech 2 év gyári garit ad..ha hozzájuk kell vinni a magyarországi kirendeltségükbe akkor csak az usb csatit kérik el. -
#5332 vidd vissza sztem -
#5331 Hát.....Sajnos LFS-be is rossz!! Szal fel se teszem a GTR2-öt! LFS_valto
Szerintetek, elviszem gariba, ezekkel a videokkal, akkor kicserélik?
Számla kelte: 2006.12.05
Ott van alatta h. garancia 2 év! Lap alján meg h. "A garancia időtartalma a számla kibocsájtásátol számított 12 honap, vagy külön jelölve! (itt jelölve van, szal akkor még garis nem??)
u.i: sry a hülye kérdésekért, nem vagyok jártas a garikba!!