15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5610 a tdu se szim :D -
#5609 colin dirt mint sim?:D -
#5608 :D a maga idejében jó volt a Screamer 2 -
#5607 Hát nemtom, viszont ha ilyen tág a felfogás, akkor a Screamer 4x4 kimaradt :D -
#5606 ezek a szimulatorok:
-
#5605 én azzal sose toltam életemben, szal arrol nincs tapasztalatom :( -
#5604 Viszont hogy egy negatív játékot is mondjak, a toca race driver 3-al borzalmas, nem lehet állítani az érzékenységet, és elég gázul van belőve. -
#5603 Köszi,akkor van mivel :)
Nagyon szuper, főleg GTR2, RBR-el.
Nagyon megnöveli az élvezetet ez a force feedback, nagyon tetszik hogy ilyen erős :D Nagyon masszív egy kormány ez,ajánlom mindenkinek.
A 10 000Ft környéki force feedback-es kormányok sokkal gagyibbak? Gondolom nem ilyen erősek,pontosak.
-
#5602 Szerintem nem olyan sok, de az a nekem való. Mindig van online futam, és van miért menni, mert folyamatos bajnokság van pl :D -
#5601 Mer Iracingra mindenkinek van évi 40 rongya: DDD XD
Ha nekem lenne megv enném, nagyon tetszik, de sajna nincs.-.-
Másra b@sztam el a nyárimeló pénzt. -
#5600 GTL, iRacing :D nemsoká GTR-Evolution :) -
#5599 TDU, RBR, GTR-GTR2, LFS, rFactor, Race '07...
és még sorolhatnánk :) -
#5598 pl. GTR2, LFS -
#5597 megvan a dfp,nagyon fasza!
Milyen játékokat ajánlotok?
Eddig csak TDU-t próbáltam, megnézek egy kamionosat is. -
#5596 Na ha szeretném az f1 -et akkor most lenne kihívás rendesen :D
wheel1
wheel2 -
#5595 Alapból is van autoupdate, a Logitech hírekre meg ki kiváncsi amíg nem az új G25 jön pl :D -
camaro79 #5594 Van egy eladó alig használt, kitűnő állapotban lévő Logitech G25-öm. Októberig még garanciás (magyarországi, nem pedig pixmania-s...). Pest megyében házhoz viszem! AKit érdekel, írjon!
-
#5593 ezt néztétek már?
Szoftver:
Név: Desktop Messenger
Software Version: 2.56
Post Date: 04/15/2008
Platform: Windows XP
File Size: 7,2 MB
A Logitech® Desktop Messenger (LDM) egy ingyenes szolgáltatás, mely szoftvertámogatást, híreket és egyéb hasznos információkat nyújt. A LDM programmal egyszerűen hozzáférhet a szoftverfrissítésekhez, technológiai tippekhez, technológiai újdonságokhoz és egyéb vonatkozó ajánlatokhoz. A LDM programmal közvetlenül az asztalról érheti el az információkat; a naprakész információk révén biztosíthatja Logitech-eszköze minél teljesebb kihasználását, valamint a Logitech új informatikai termékeiről és szolgáltatásairól is időben értesülhet.
-
#5592 :DDDD -
#5591 értem és az 5.02-ről mit tudsz? -
#5590 feküdj le :)
keversz már mindent..
1. a DFP az konzllra készült
2. driver nem is volt hozzá PC-re..
3. az 5.0 driver amit a G25 miatt adtak ki jó volt a DFP-hez is.
4. az 5.1 drivernél megjelent a logitech oldalán mint DFP is választható PC-hez és hozzá külön driver..kb 5 hónapig ;)
azért kell úgy telepiteni a drivert ahogy, mert akkor csak DF-nek ismeri fel a PC..ez a piros szinű EX-nek a kék szinű változata ps3-ra. -
#5589 ezt tudom
de te mondtad asszem hogy pc-re is megjelent
és nem kell aggódni a jővőben sem a támogatottságáról -
#5588 erre nem tudok mit mondani.
ne vegyél dfp-t.
mondjuk az egyik legjobb kormány... -
#5587 mert a DFP tudod nem PC-re készült kormány.. -
#5586 de nekem az -
#5585 ez nem szarakodás. -
#5584 nekem soha nem kell így szarakodni
-
#5583 mert a telepítője kéri, hogy most dugd be a kormányt. -
#5582 ezt pontosan miért kell így
? -
#5581 vedd meg nyugodtan.
de csak az 5.0 drivert rakd fel elöbb aztán csatizd az usb-be ha PC-hez veszed. -
#5580 mersant,kence köszi.
Kedden veszem meg, majd felveszlek ;)
Elég érdekes a címed :) -
kence #5579 Nekem is DFP-m van hogyha gondolod msn-en tudok mondani róla infókat: [email protected] -
#5578 szoftveresen -
#5577 A driving force pro-nak lentebb állítható 900 fokról a szöge?
Hardveresen vagy szoftveresen? -
#5576 Hát a cipőkön velúrnak hívják :D -
#5575 Ennek a kormánynak van 6 gombos momo-ra szerelhető verziója?:O -
kence #5574 Hali, mint hozzáértő emberek kérdezném hátha esetleg tudja valaki hogy a következő képen a kormánykereken lévő anyag az a kicsit szörmés plüss féleséget hogy hívják?! És hol lehet kapni?
-
#5573 Erre nem is gondoltam, de alaplapi chipsetdriver az van fennt ugyi ? Ez lenne az alap :) -
#5572 :D A híres kormánytörő :D -
#5571 Azért Via usb, mert Via chipset van a laptopodban.
Ami a gépedben van alaplap(nem a laptopban), ahhoz kellett kapnod cd-ket, keresd elő, egyiken lesz Chipset driver, és mellette USB driver is.
Am idevaló a téma, többet tudnak majd segíteni, egy ideje kiszálltam a hardware témából már.