Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én erre gondoltam.És nagyon kényelmesek a pedáljai...
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=12933
Bucser
És van aki miután begyakorolta a G25-öt eredményesebb tud lenni vele mint a régi kormányával. Ez csak megszokás kérdése...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Okes,de en tok mas oldalrol kozelitettem meg es o arra valaszolt ,most meg mast mond loll!! :)))

Tomo15
Erre gondoltam.
guardian hero
Nem errõl van szó... a G25 a három pedál és az "igazi" váltó miatt valósághûbb vezetési élményt nyújt azokban a játékokban, amik támogatják ezeket. Ez a teljesítmény rovására megy valószínûleg, de van, akinek az élmény elõrébb való, mint a tizedmásodpercek.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ombika
Oks,akkor mond nekem azt ha vki nemtud elso lenni es DFP-je van,de ha adsz neki G25-ot elso lesz,mert akkor kuncogni fogok!! :)))))))

bertino
ja, az elég hülye módon néz ki

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

guardian hero
Olyan a pedálja, mint egy varrógépnek...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bertino

Tomo15
Nem csak az a lényeg:)
Ombika
HA van erzeked hozza,akkor DFP-vel is lazan elso tudsz lenni!!!

Truckd szerintem a Trust GM széria környékén nézegess.Ott a force feedbackes változat nagyon jó.Tudom,mert nekem is volt.Azt hiszem azt most 15 körül van.Szeritem azt vedd meg : jó pedál és 250 fokos forgathatóság.Ha nem hajtod szét,akkor egy örökélet...
Köszi a tippet,szerintem akkor még gyûjtögetek.Szeretnék komolyan versenyezni online ligákban,így szerintem marad a G25.
Tomo15
Ha komolyan tolod az autós szimulátorokat akkor igen!
Truck Driver001
A DFP-t énis nézegettem,de 15fölé nem nagyon akarok menni.
Egypk köszi a véleményt!;)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Lenne egy nagyon fontos kérdésem.Megéri nekem gyûjteni a G25-re vagy annyira nem rossz a Driving Force Pro sem?Nem tudok dönteni.Please help,ki mire szavaz...<#vigyor2>
Mersant
nekem 1 Logitech Driving Force Prom van, ez olyan mint a Formula Force EX, csak a PS2es verzió, és 900°. kulso atmeroje 24cm, nekem elsore kicsit kicsinek tunt ,hisz ahhoz vagyok szokva ami a kocsiban van, de meg lehet szokni, ma mar nem zavar ,de azert lehetne nagyobb. a valtokart azert ne mlatod mert nem pillango, hanem 1 kb. 2cm szeles kapcsolo van a kormany mogott, szerintem nem gaz hogy ilyen kicsi, mert ugyis ugy fogom a kormanyt hogy kezre esik. Saitekrol nem tudok nyilatkozni

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Prézli
Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.

Irányár: 22K (alkudni lehet, de csak mértékkel)
Helye: Pécs
(Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)

Truck Driver001
Szép napot emberek.Kormány vásárlása elõtt állok,csak nem tudom épp melyiket vegyem a kettõ közül!Igy segitségeteket kérném!:)
Nos mit mondtok melyiket?
Logitech Formula Force EX - Ez nem tûnik rossznak,csak nem tudom a kormány kerék átmérõjét,<élõben még nem láttam> és azon kivûl azt irják a kormánykerék mögött van 2váltókar.Ezt egy képen se vettem még észre,még oldalnézetbõl se.A másik,pedig egy Saitek Impact 3in1.Ez csak a váltókar miatt tetszik,bár ilyet se láttam még élõbe,igy nem tudom mekkora!:)
Ezen kivûl nem találtam volna konkrét leirást,hogy a Saitek Force Feedback-es lenne.Na mind1.Várom a véleményeket!;)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

bertino
másrészt inkább örülj neki, hogy nem modi adott büntipontot, jobb is, hogy én mondtam :-)
mert ilyenér már BAN is elõfordult párszor

harmadrészt ez egy fórum, ha nem tetszik a beugatásom, akkor ne olvasd és ennyi :D

bertino
így van, ide se szoktam szagolni <#idiota>
sose

Cowek
Jól gondolod :-)

http://www.f1-info.hu/

Ch_Slater
gondolom egyel lentebb szántad :)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Cowek
Simán be szoktuk ám írni ha eladó valami jó cucc, mert ide biztos ilyen érdeklõdésû emberek járnak. Ide sem szoktál szagolni, de azért beugatsz...

http://www.f1-info.hu/

guardian hero
Akkor bocs... csak láttam, keresnek itt páran kormányt, gondoltam beírom. Törölje valami moderátor, nem szeretném sérteni senkinek a lelkivilágát.

bertino
nem bolhapiac...

guardian hero
Eladnám jó állapotú, megkímélt USB-s Microsoft Sidewinder Force Feedback kormányomat. Eredeti doboz, budapesti személyes átvétel elõnyben. 12eFt.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Yulcsa
köszi az infokat! igazából a ThrustMasteres lett volna a legjobb, de olyant nem lehet már kapni :( :( :( :(

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Tomo15
Ha valakinek nagyon kell dfp, akkor érdeklödjön a Dunaplázai 576-nál. tegnap este még ott volt egy.
Ombika
G25 van csak,de sokkal magasabb ar kategoria,nem ertem logitech uzletpolitikajat ,hisz nem mindekinek telik ra!! :(((

nemtudtam rola, akkor sry.
Ombika
DFP mar sehol sincs szinte sajnos,szerintem nem is lesz mar vagy ha igen kibaxott dragan!! :(
Nagykerbe 2 honapja vartam es mondtak,hogy ennek mar lottek! :(

0ppika
1,5 éve gyilkolom a momomat és semmi baja ...

http://epica.nl

csalodni ha nemis max elojon a pedal hiba.. amit 10 perc alatt meg lehet javitani. ha nem akar ezen parazni akkor vegyen dfp-t . szntem
ne vegyél, mert egy éven belül valszeg csalódni fogsz benne.....
<#levele>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Allitolag egy ido utan pedal problemak jonnek elo vele, egyebkent valoszinuleg nem rossz.
Viszont a Logitech DFP (PS2-hoz van, de PC-vel is tokeletesen megy, nekem is ilyen van) hasonlo arkategoria, es tobbek szerint jobb. Persze van aki a Momo-ra eskuszik.

Yulcsa
Errõl a kormányról mik a tapasztalataitok?
http://www.briver.hu/termekek/szamitastechnika/jatekvezerlo/kormany/5856_logitech_momo_racing_force_kormany_963282-0914.html
A ThrustMaster F1-rõl lemondtam, sajna már sehol nem lehet kapni :(

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Shortstop
még egyszer :)

Ombika
Hanyszor kell meg leirnunk IGEN!! :))))

Shortstop
szóval akkor az a DFP rendben van igaz?

Én 17000 ért vettem egy Logitech FF EX etszerintem elég jó ennyi pénzért igaz van ahol 24e körül kell nézni a neten mert nagyon változóak az árak.
Ombika
ÁAz a momo mas teszta pedalja miatt!! :)))

Shortstop
jó csak hallottam hogy a drágább kormányokkal is lehet szopni. pl. a momosok mindig vinnyognak hogy így nem jó meg úgy nem jó

Ombika
Ez DFP nem holmi fos noname kormany amigo!! :))))))))))))

Shortstop
arra ahogy mondom :)
volt egy kormányom aminél ez volt a gáz aztán tönkrevágtam...
mész 5percig nagyon fasza minden aztán rájön a hülyeség...

Ombika
NEm is hallottam meg ilyenrol!!!

Nekem me'g nem volt semilyen "ossze-vissza rangatas" a DFP-mmel, igaz nem tul regi me'g, de nem is hallottam me'g ilyenrol.
Mire gondolsz az analog pedalnal? Potmeter van bennuk.

Shortstop
Hi!
Attól kérdeznék akinek van/volt ilyene mert nem bízom ezekben... :)
Ennél a kormánynál is van olyan hogy rángatja össze-vissza kénye-kedve szerint vagy nincs? Illetve a pedálok azok analógok? elõre is köszi

MaSzKa
most töltöm le és otthon elolvasom mert nem otthon netezek

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______