15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5770 meddig tudod nyalogatni a 9Vos elemet?
nekem ne magyarázz
úgy agyonvág mit a szar
senkinek nem tanácsolom, hogy ezzel kísérletezzen -
#5769 V és W között van különbség -
#5768 amúgy vissza kellett volna vinni a kormányt
basszák meg mi nem usaiak vagyunk!!!
dugja fel a seggébe a 110V-ot -
#5767 Engem megbaszott a kettőhúsz,és semmi bajom.Kíváncsi vagyok ez hogyan tud megölni egy normális embert.Szíven meg kézből indulva biztos át fog menni... -
#5766 elmondom neked 50V is meg töd ölni
sztem ne szereljen semmit mert agyonvághatja az áram
vezetéket meg nem szabad összeszigszalagozni
mert balesetveszélyes
amúgy ha a szíven megy át 1.5V már attól meghal az ember -
#5765 Nem tudom Mammutba a Extreme Digitalba vettem. -
#5764 Ez valami kórság valamelyik áruházláncba? :D -
#5763 Hogy sikerült??
Nekem is olyat adtak. -
#5762 hát a GRID nem épp a legjobb teszt, alig van FFB alatta :)
RBR, TDU, LFS ;) -
#5761 Őőőőő, azt inkább gamepaddal. Nem fogod érteni hogy mire jó a kormány azzal a progival.
Inkább race07-evolution,lfs,gtr1-2,rfactor,gtl.... eeesetleg TDU. -
Gabyee #5760 cica nincs,a családtagok meg el vannak tiltva az asztal alatt bújkálástól:)
na megyek és megpróbálom belőni a játékokhoz,első a GRID lesz -
ügyi vagy
Macskát kergesd el onnan :D
Amúgy ha a tescoba szokott is lenni átalakító, akkor az ilyen utazó szett, 8 féle egymásbadugható cucc, mint a pizzai eifeltorony :D és kérnek érte vagy 4.000,-et -
Gabyee #5758 ja és köszi a tippeket a felélesztéséhez -
Gabyee #5757 MŰKÖDIK A KORMÁNYOM,VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...........
sikerült összegányolnom vezetékkel,a tescóba nem volt átalakító majd jövő héten veszek de addig is ki tudom próbálni:) -
#5756 Jah más is mondta.Extreme Digitált mondták hogy ott vegyem. -
#5755 hát ha van is, horroráron... -
#5754 Valaki tudja, hogy a Europarkos Media Markt-ba van-e DFP? -
#5753 Szerintem a legtisztább az lenne, ha visszavinnéd a boltba és az asztalra csapnál, hogy adjanak egy rendeset. Így használhatatlan, ergo nem árusíthatnák. Szerintem biztosan kicserélik egy rendesre és akkor nem kell otthon sufnituningba megcsinálni. (bár ha szereted a kihívásokat akkor okés :) -
#5752 Extrém esetben csak,de aki még rajta tartja a kezét,hogy tovább bassza az áram,az meg is érdemli -
#5751 Azér, egytrém esetben lehetséges, de nem annyira erős hogy kinyÍrja..
De azért ne bÍztasd, hogy kipróbálja.... -
#5750 Nyugi,a 220 sose fog megölni. -
Gabyee #5749 ha nem kapok holnap átalakítót kipróbálom hátha megb*sz az áram
szar lenne úgy eltávozni hogy ki sem tudtam próbálni:D -
#5748 Jajj ne, az adapter szét ne szedd.
A 3 ágú villásdugó lábaihoz köss hozzá drótot :D
A kép azt ábrázolja amit feltettem, a bekötés miatt. -
Gabyee #5747 tescoba nem tudom lehet-e kapni olyan átalakítót holnap akor megvenném -
Gabyee #5746 na igen ez nem is lenne olyan nehéz csak az a baj hogy nem tudom szétszedni ezt a szart,össze va pattintva vagy mi...
szerintem roncsolásmentesen nem menne -
#5745 Én mondjuk tuti nem bírnék várni a helyedben. Semmi másról nincs szó, csak hogy bejuttasd 2 fémvezetékkel az áramot a cuccba.
Fognék egy pc tápkábelt ami van felesbe otthon, szétvág, és ha máshogy nem is, akkor rácsomóznám az ereket, majd szig.szallaggal leszigetetlném (csak a gar miatt ne a kábelt vágd el).
A két láb ami együtt van az a mi villásdugónk fázisai (kék-barna), ami külön van az a föld (sárgacsíkos), az nemfontos.
-
Ha ilyen lenne, akkor csak1xrűen másik kábelt kéne használni, de a tiéd egybe van építve.. -
Gabyee #5743 nekem sem olyan van csak a három villa miatt raktam be a képet:P
fekete nagy tégla csak nem tudom hova bedugni mert 3villás angol szabványú -
#5742 Az a furi, hogy az én DFP-mbe nem is ilyen a tápcsatlakozó, hanem kb mint a régi Nokia töltőké.
Ez a kábel amúgy egy szabvány, amit te kaptál, magnóba, dvd-be, nyomtatóba, Playstation 1-be is ilyen megy, próbáld ki, hátha valamelyikbe ilyen van otthon. De fura ez, az új DFP-n ezekszerint módosítottak volna? :S -
Gabyee #5741 köszi a segítségeket,ha viszonylag olcsón megúszom akkor nem görcsölök veszek egy átalakítót csak kcsit zavar mert már használtam volna -
#5740 499,- HUF -
#5739 Ja hogy egybe van építve, akkor most 3 lehetőség van.
1. visszaviszed, kicserélik.
2. veszel pénzért átalakítót, hamaának vannak ilyen utazó túrista táp átalakítói
Vmi ilyesmi, csak 3 lukról:
3. elvágod ollóval (ne legyen begudgva...) és csokival ráteszel egy dugót, vagy szerelhető dugót.
-
Gabyee #5738 gyerekek ez ugyanolyan táp mint ami itt a teszben van csak nem két hanem háromvillás,a tieteké szétszedhető?
nem hiszem
-
#5737 Egyszer így jártam én is egy Motorola töltővel... pironkodva kicserélték a boltban... -
#5736 Hátha az tuti jó. Kilehet húzni belőle a fal felé menő zsinort? -
Gabyee #5735 50-60Hz
nem igazán értelek...
ez egy egybe táp,azt a zsineget hogy rakjam rá amit belinkeltél?
max szétszedem és átkötöm vagy valami -
#5734 jah.
hát erről nekem nincs tapasztalatom sajna. -
Gabyee #5733 Logitech AC adapter
Model:ADP-18LB D
Input:AC200-240V~0.4A
Output:24V -
#5732 Ha ez a drót egy adapterbe megy a DFP-nél, akkor azért nézd meg mit írnak az adapterre. Ez angol dugó, ugyan, de simán lehet 240V-os.
Ha az van írva hogy 110V 60Hz, akkor kell csak az említett átalakító adapter. Lehet az lesz ráírva 240V 50Hz, vagy 110-240V 50-60Hz, mindkét esetben csak egy zsinor kell akkor a fal meg táp közé.
Dvd játszóból, borotvából, hordozható cd-s magnóból. Persze ha egyáltalán csatlakozó van az adapterből, és nem összeépített. -
Gabyee #5731 azt értem csak nem reagál a kalibrációnál(5.0 driver)
azt akarom megtudni hogy köze van ehez vagy más a baj.
a GRID is felismerte de nem tudom vezetésre állítani megy magától mindenfelé a gépjármű