15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6050 hehe :D fanatikus állat :D azért megcsináltad :D
haverokkal mit tolsz és hogy? :)
mi az az ötlet amúgy? :D nekem is adott egy csomó mindent, pl. hogy jó lenne gazdagnak lenni -
#6049 Nagyon ottvan a cuccos, adott is most egy jó 5letet :D Viszont az ára, horror :D
Nem, nem dülöngélek, még most is lusta vagyok beállítani rendesen. Csak haverokkal versenyzek, meg iRacingban élveszkedek :D Majd foglalkozom vele már valamikor :D -
#6048 jaj :)
amőgy lol :D majd postold ám, hogy áll a cucc, meg majd írhatsz akár az elkészítéséről is egy kis cikket. :)
ki leszek mennyiből hozod ki (plusz idő) a pedálszetted. :)
képek is jöhetnek persze :)
te amúgy mindig "billegős-en'" használod a cockpited? :) az időveszteséget nem sajnálod? bár biztos nagyobb élmény is. :)
illetve izé...
===
közben jött is a mail :)
olvastam Todd hozzászólásait pár fórumon, szimpi a srác, abszolúte segítőkész meg minden, jó fej.
nah a lényeg:
Base F1 2 pedal $625
Base F1 3 pedal $749
Treaded aluminum heel plate (for fixed angle setup) $ 50
Adjustable angle bracket upgrade (includes heel plate) $ 149
Stainless Steel pedal face upgrade- narrow face (per pedal) $ 20
Wide stainless steel brake pedal upgrade $ 40
+ Shipping (depends on number of pedals and features)...
összesen atom-állat-sok. :D mostani árfolyammal... 220.000 Ft.
de mittomén. úgy vagyok vele, ha fél év, akkor fél év, szépen félre kell rakosgatni. ennél jobbat valszeg úgysem gyártanak, illetve max szebbet :D de ez nekem jó időre elég lenne. :)
itt egy kép a tuningolt változatról: itt lehet állitani a pedál dőlésszögét, meg mindent. :) persze a lentin, az alapverziót is testre szabhatod, de azt csak rendelés előtt, kérésre. utána nem lehet variálni.
nah akkor a kép:
teccik. mégjobban. mondhatni hibátlan. az árát kivéve. de mondjuk egy normális forinttal, itt már 30-40ezreket nyerhet az ember. nah irom neki, hogy kössze, majd jelentkezem valamikor tél vége felé -
#6047 Ha nyomod a gázt a kormány össze vissza forog az asztalon vagy a játékban ? -
#6046 Teljesen korrektnek tűnik, alkudj ha bírsz :D Én ma heggesztgettem a pedál forgáspontját :D Hideg van, lassan haladok :D -
űgy néz ki döntöttem. véglegesen.
a spórolás és a magas dollár miatt, még eltart pár hónapig talán mire megrendelem, de tuti ő a nyerő. lerakom az íróasztal alá és kész is. lemezzel sem kell tökölnöm semmi. és nekem a kialakitása is jobban tetszik mint a sima CST-nek. :)
most irtam Todd-nak, hogy kéne kicsit több info, kiv leszek mennyibe fáj majd. gondolom 700-800 $ körül lesz a cucc. :/ -
#6044 Hali!olyan gondom lenne hogy van egy kormány szettem és be van rendesen kötve és ha gázt nyomom akkor össze vissza forog valahogy ezt ki lehetne iktatni ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném!! -
#6043 Áááá...ezt nem hiszem el! Miért utálja a vevőit ennyire a Logitech, hogy ilyen rejtett dolgokat csinál?:D
Köszi a segítséget!:) -
#6042 igen,odavan ragasztva,alatta van még 1csavar -
#6041 A pedál alján-elején azt a tapadókorong félét? Az alatt van csavar? Olyan, mintha az oada lenne ragasztva. -
#6040 a gumi izébizé alatti csavart is kivetted? -
#6039 Üdv, egy kérdés: Logitech Formula Force EX pedálját hogyan lehet szétszedni? Kiszedtem már minden csavart, de valami nem okés. Nagyon izomból nem akarom, biztos nem kalapács és feszítővas kell hozzá. Szóval mi a megoldás?:) -
#6038 Nem kell vkinek 8-ért momo kormány? -
#6037 Ha beleolvasol az iRacing topicba, Lacoo épp most vett egyet, és teszteli.
A fékerőszab tekerő még nem megy, talán majd egy újabb driverrel. -
GPx8 #6036 Kösz. Csak a DFGT érdekel. -
#6035 DFP-G25 Logitech driver jó a DFGT-hez, de az az ölbe kerülő szörnyeteg.... még számomra homály :) -
#6034 Egy kormányt igen, de ez egy gyerekjáték :)
Amúgy feltartott az AI, amíg mögötte voltam, ha melléhúzódtam akkor nyomta a gázt. Idegesítő volt :D -
#6033 nagyobb kép van?
1x szedd már össze a szétbontott G25 képit nekem :D -
#6032 azért mert kispórolták belőle az anyagot :( -
GPx8 #6031 Hogy lehet eltörni egy kormányt? Ha nem anyaghibás, akkor rendeltetésszerű használat közben szvsz. soha... -
#6030 Na így néz ki a G25 ha lefejtik valaki a bőrt róla. Még jó hogy ponnt ott tört el nekem ahol ki van könnyítve, két oldalt a merevítő felett.
-
GPx8 #6029 Van ehhez PC-s driver? -
#6028 dfp-é makulátlan és hibátlan. -
#6027 Miert mibaj volt a DFP-nek a pedaljaval? -
#6026 A DFP-nek is baj van a pedáljával ? Gondolom ebbe a DFGT-be ugyan az kerül. A másinak (DFW) viszont örök élet garos a pedálja :D -
#6025 Vajon a pedáljaik mennyire bírják majd a strapát?
Logi betegség... kivéve a G25 -
#6024 Megérkezett hozzánk a méltán híres Logitech Driving Force kormánysorozat legújabb tagja. Ahogyan nevéből is sejteni lehet, a Driving Force Wireless vezeték nélküli kapcsolatot tart a számítógéppel vagy a játékkonzollal. Ehhez USB aljzatba dugható, 2,4 GHz-en működő rádiós adó-vevőt használ, melynek hatótávolsága 10 m. Azért mégsem szabadulunk meg teljesen a zsinóroktól, mert az erővisszacsatoláshoz szükség van elektromos hálózatra. Érdekessége, hogy ölbe vehető, formáját ennek megfelelően alakították ki. Eltűntek a pedálok, a sebességváltó karja, a kormánykoszorú gumiborítása, de a vételár is viszonylag alacsony maradt. A Driving Force Wireless körülbelül 16 000 forintért kapható.
Sokkal drágább, de komolyabb eszköz is a Driving Force GT, mely a Grand Turismo 5 Prologue autós játékhoz készült. Fejlesztésében a Playstation 3 játékszoftver készítői is részt vettek. Specialitása a kormányküllőre szerelt szabályozótárcsa, mellyel a fékerő-eloszlás, tapadás, lengéscsillapítók és egyebek állíthatók menet közben. A középső résztől eltekintve változatlan maradt a Driving Force Pro gumis koszorúja, mely 900 fokban fordul el, és a kis szekvenciális váltókar, valamint a kettes pedálsor. A Driving Force GT 36 000 forintért vásárolható meg.
-
#6023 Kalibráld újra. -
#6022 Hall szenzorral MOMO Racing pedálba próbálkozott már valaki? Mert nekem már félig kész, a fék a tökéletesre sikerült, mert annak rövidebb a megtett útja, de a gázt nem bírom beállítani, mert a gázt félig nyomom le kb. és máris 100%-osan kitér. -
#6021 ebbe már tényleg több a fém :D -
#6020 nekem olyanom van:D több az anyag majdnem mint a g25-be
pl a váltó ebbe a 8évesbe pontosabb precízebb és kényelmesebb
a végiggumírozott kormány is
a pedig kicsit kotyog és a felülete is kicsi de finoman adagolható -
#6019 Most nem kötöszködés képpem de a középső fotón, az a 2 pedál..... Mint valami igénytelen jármű motorháztetőnyító kallantyúja. :) -
#6018 Érthetőbben :) -
#6017 ha visszaolvasol akkor kiderül számondra
hogy ami még igazán meg volt csinálva és fémből volt (I-Force)
http://www.digit-life.com/articles/forcefeedback/index.html
http://www.pcdome.hu/cikk/677/logitech_wingman_formula_force_es_dexxa_steering_wheel -
#6016 lol :D ugyanaz a kinézete
318
1. szám az a kategória jelen eseben 3-as BMW
a második 2 szám a motort jelöli ami itt 1800ccm kerekítve
persze van 1-2 eset ami nem illik be a szabályba pl 315 1600ccm -
#6015 Azért döntöttem, hogy jó ez a momo, csak belekell ereszteni 2 nagy 100 as fagyavart az aljába, mert letört a kar-.-"
És az 50 rongyot gokartraköltöm:) -
#6014 Neszójjálbe!
Egyetlen 3 mas bélyemvély ami tetszik az az e21 316 vagy 318 vagy mi a fene. -
#6013 hogyennek a g25-nek mekkora gagyi belseje van nem azt mondták hogy fém a belseje? már mint fogaskerekek meg ilyenek, ahhoz képest full műanyag minden csak tudjam összerakni
nem találtam semmit, hogy mi a franc kattog -
#6012 igen! elfelejtettem oda írni:D -
#6011 Mi ez G25?