15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • mila69en
    nem tudom normális dolog e? az, hogy mondjuk beállítom a kormány elfordulását 720 fokra tekerem a kormányt és 500-600 fok tájékán ad egy ilyen hülye kattanó hangot mintha a pillangó váltót nyomnám csak hangosabb mostanában kezdtem észre venni és csak játék alatt csinálja ezt tapasztalt valaki ilyet? és ha mondjuk 540-re rakom akkor meg 300-400 környékén van ez, és csak így spontán random... nem mindíg kattog
  • Ombika
    Az neked bmw,az inkabb erolkodo vmi,de ki..tt gyenge,bar a te etolajadnal azert joval jobb! :)))
  • MaSzKa
    316 316 az gáz

320i 6henger ott kezdődik a bmw
  • bardocz
    Valaki látott már MOMo szekvenciális váltójából átalakított wrc szerű pillangóváltót?Tehát amit előre-hátra kell lökdösni,és nem két oldalon van.
  • solo
    Hogyaf@szbane?! Alapból 194 lovas.
  • Ombika
    Kizarolag turboval! :)
  • solo
    318 as az megfelel?
    Kawa 1400 es motorral?: D
  • Ombika
    Kizarolag bombikkel gyertek! :)
  • solo
    Jovanna bocsánat, majd ha lesz jogsim én is azzal megyek: D
  • Ombika
    Jah es olcso is,mi verdaval szoktunk ramenni! :)

No ,akkor G25-hoz miert is az 5.0.1-es a legjob driver?
  • solo
    Úgynézki nemsokára lesz új vázam ^^
    Utánna meg már csak egy új motor kell, ami kicsit drága lesz.
  • bardocz
    Jaa,értem.
  • solo
    2200 as fordulatra...De ezek forognak 4-5 000 ret is.
  • bardocz
    Hogy mire vannak fojtva?:D Kb olyan gyorsak voltak,hogy hamarabb körbeérek a pályán futva:)
  • solo
    2200 ra vannak folytva azok a gépek :)

Ha még a Camponaring nyitvavan, az idő miatt, akkor menj, és élvezd ki, tavalyi 270 es versenygépek vannak ott:) Nagyon mennek.
  • bardocz
    Aha,értem.
    Vidámparkban próbáltam ki egyszer gokartot,mondanom sem kell,hogy ott milyen szar mind.De akik ugyan olyan erőssel mentek mint én,azokat mind el tudtam verni.Kár,hogy marha drága,meg nem tudnám hol tárolni,mert nagyon szívesen űzném ezt a sportot:) Marha jó érzés volt azokkal a gagyikkal is menni,igaz meg se lehetett őket csúsztatni...Jah meg az egyiknek ki volt törve bal első kereke,és úgy mentem vele De akkor is nyertem[mellét veri büszkén] Szóval az ott szánalmas kategória 3 éves korig,de utána már felejtős.
  • solo
    Ombika eltalálta, göngyös az egyik legjobb pálya, de van lacházán,kakucson,kulcson ....Ezek a nagypályák, aztán camponarig,coraring ott nemtudom, ott csak épÍtettem a pályát, nemdolgoztam ott : D
    Amúgy, kunlacháza és társai, de oda csak nagyvassal érdemes menni, 200 as fűnyÍróval kinevetnekXD
    Én mostveszek egy SWF vázat bele 250 es KTM motort.
  • trogerzsiger
    ahogy győrnél az első győri lehajtón lejösz a pályáról, mész be győrbe az első keresztezősédnél szembe van egy pálya, azt sztem jó neki.
  • Ombika
    Gyongyoson is van 1 kurva jo palya,de persze ingyeneset nem hiszem,h fogsz talalni!
  • bardocz
    Hol vannak olyan gokart pályák,ahova csak úgy lehet menni gyakorolni saját gokartal?
  • solo
    Na, mégse lesz g25 ösöm :)
    Találtam ocsóba egy gokart vázat: O
  • Ombika
    Meg mindig G25-hoz az 5.0.0-es drivert ajanljatok?
  • pointer4
    Az a dönthető állvány az jópofa szerkezet ! De maga a kormáy... meg a sebességkijelső :D Max ha figyelni kell a gyorshajtást a városban vagy a depoban akkor kell :D verseny közben a sebességfokozat kicsit fontosabb, meg a fordulatszám.
  • MaSzKa
    http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=12292
  • pointer4
    NA találtam véletlenül mezítelen g25 pedálról képet :
  • tomi555
    Tudom már írtam de most végleg elkészült pedálom meg egy váltót is összedobtunk 7végén szépen le van festve minden, csak itt szívok a potikkal:( Pedig már kipróbálnám élesben, nagyon brutál jól néz ki és érzésre is jó. Fék rendesen felkeményedik, kuplung is élethű, nagyon baba lett. Majd ha tudok teszek fel képet de nics meg az usb kábel:S
  • milk41
    ilyet lehet homemade csinálni,asszen 20dolcsi a kézikönyv,az árus meg ha kell beszerzi a cuccokat hozzá
  • solo
    Nemrég volt valahol..Nemolcsóak: D
    De biztos profi cuccok: O
  • pointer4
    Fincs pedálok.
    Illetve ők vették t a G25SLI- programjának kezelését.
    pl:
  • Jacek
    ha hirdetni akarnek lehet de annal fenyevekkel vannak jobbak:) ide viszont simesek jarnak....
  • gz8
    Erre ott a superpont.hu.
  • Ombika
    Igy van,ha epp drift megy es nem adja ki ivet, muszaj a kezifek meghosszabitani a csuszast! :)
  • Jacek
    Elado G25!!!! fel eves alig hasznalt(nulla ido sajna) gari is van meg minden..

Ajanlatokat priviben ha erdekel valakit
  • solo
    Pontosan Így van: D de lehet most elcserélem azt a szart egy vÍrhűtésre: O
  • bardocz
    Ha félig húzod hátra nem félig fog hatni?Mintha félgázt adnál.Mert enélkül én nem látom értelmét a joystickoknak.
  • solo
    Csúsztatni is mértékkel kell..Főleg Monnyuk LFS ben: O Ahol 4-5 komolyabb csúszás utánn anyßdba küldene el a hátsó gumipár: D
  • pointer4
    Most lassítani akarsz kézifékkel vagy csúsztatni a seggét? :)
  • solo
    Mivel nem nyomásérzékeny a gomb mint a PS joy ben../Anyás! el is felejtettem, hogy van PS itton: O LOL..Nézzük csak az a yoj-t XD./
    Szal egyből blokkol a kerék.
  • bardocz
    Miét blokkolna egyből?Elvileg azt is lehet adagolni nem?Amúgy akkor régi ócska pedálból tudsz hegeszteni egyet,az tutira nem blokkol rögtön.
  • solo
    De az nemjó, mert egyből blokkol:'(