15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6010 nem tudom normális dolog e? az, hogy mondjuk beállítom a kormány elfordulását 720 fokra tekerem a kormányt és 500-600 fok tájékán ad egy ilyen hülye kattanó hangot mintha a pillangó váltót nyomnám csak hangosabb mostanában kezdtem észre venni és csak játék alatt csinálja ezt tapasztalt valaki ilyet? és ha mondjuk 540-re rakom akkor meg 300-400 környékén van ez, és csak így spontán random... nem mindíg kattog -
#6009 Az neked bmw,az inkabb erolkodo vmi,de ki..tt gyenge,bar a te etolajadnal azert joval jobb! :))) -
#6008 316 316 az gáz
320i 6henger ott kezdődik a bmw -
#6007 Valaki látott már MOMo szekvenciális váltójából átalakított wrc szerű pillangóváltót?Tehát amit előre-hátra kell lökdösni,és nem két oldalon van. -
#6006 Hogyaf@szbane?! Alapból 194 lovas. -
#6005 Kizarolag turboval! :) -
#6004 318 as az megfelel?
Kawa 1400 es motorral?: D -
#6003 Kizarolag bombikkel gyertek! :) -
#6002 Jovanna bocsánat, majd ha lesz jogsim én is azzal megyek: D -
#6001 Jah es olcso is,mi verdaval szoktunk ramenni! :)
No ,akkor G25-hoz miert is az 5.0.1-es a legjob driver? -
#6000 Úgynézki nemsokára lesz új vázam ^^
Utánna meg már csak egy új motor kell, ami kicsit drága lesz. -
#5999 Jaa,értem. -
#5998 2200 as fordulatra...De ezek forognak 4-5 000 ret is. -
#5997 Hogy mire vannak fojtva?:D Kb olyan gyorsak voltak,hogy hamarabb körbeérek a pályán futva:) -
#5996 2200 ra vannak folytva azok a gépek :)
Ha még a Camponaring nyitvavan, az idő miatt, akkor menj, és élvezd ki, tavalyi 270 es versenygépek vannak ott:) Nagyon mennek. -
#5995 Aha,értem.
Vidámparkban próbáltam ki egyszer gokartot,mondanom sem kell,hogy ott milyen szar mind.De akik ugyan olyan erőssel mentek mint én,azokat mind el tudtam verni.Kár,hogy marha drága,meg nem tudnám hol tárolni,mert nagyon szívesen űzném ezt a sportot:) Marha jó érzés volt azokkal a gagyikkal is menni,igaz meg se lehetett őket csúsztatni...Jah meg az egyiknek ki volt törve bal első kereke,és úgy mentem vele De akkor is nyertem[mellét veri büszkén] Szóval az ott szánalmas kategória 3 éves korig,de utána már felejtős. -
#5994 Ombika eltalálta, göngyös az egyik legjobb pálya, de van lacházán,kakucson,kulcson ....Ezek a nagypályák, aztán camponarig,coraring ott nemtudom, ott csak épÍtettem a pályát, nemdolgoztam ott : D
Amúgy, kunlacháza és társai, de oda csak nagyvassal érdemes menni, 200 as fűnyÍróval kinevetnekXD
Én mostveszek egy SWF vázat bele 250 es KTM motort. -
#5993 ahogy győrnél az első győri lehajtón lejösz a pályáról, mész be győrbe az első keresztezősédnél szembe van egy pálya, azt sztem jó neki. -
#5992 Gyongyoson is van 1 kurva jo palya,de persze ingyeneset nem hiszem,h fogsz talalni! -
#5991 Hol vannak olyan gokart pályák,ahova csak úgy lehet menni gyakorolni saját gokartal? -
#5990 Na, mégse lesz g25 ösöm :)
Találtam ocsóba egy gokart vázat: O -
#5989 Meg mindig G25-hoz az 5.0.0-es drivert ajanljatok? -
#5988 Az a dönthető állvány az jópofa szerkezet ! De maga a kormáy... meg a sebességkijelső :D Max ha figyelni kell a gyorshajtást a városban vagy a depoban akkor kell :D verseny közben a sebességfokozat kicsit fontosabb, meg a fordulatszám. -
#5987 http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=12292 -
#5986 NA találtam véletlenül mezítelen g25 pedálról képet :
-
tomi555 #5985 Tudom már írtam de most végleg elkészült pedálom meg egy váltót is összedobtunk 7végén szépen le van festve minden, csak itt szívok a potikkal:( Pedig már kipróbálnám élesben, nagyon brutál jól néz ki és érzésre is jó. Fék rendesen felkeményedik, kuplung is élethű, nagyon baba lett. Majd ha tudok teszek fel képet de nics meg az usb kábel:S -
#5984 ilyet lehet homemade csinálni,asszen 20dolcsi a kézikönyv,az árus meg ha kell beszerzi a cuccokat hozzá -
#5983 Nemrég volt valahol..Nemolcsóak: D
De biztos profi cuccok: O -
#5982 Fincs pedálok.
Illetve ők vették t a G25SLI- programjának kezelését.
pl:
-
#5981 ha hirdetni akarnek lehet de annal fenyevekkel vannak jobbak:) ide viszont simesek jarnak.... -
#5980 Erre ott a superpont.hu. -
#5979 Igy van,ha epp drift megy es nem adja ki ivet, muszaj a kezifek meghosszabitani a csuszast! :) -
#5978 Elado G25!!!! fel eves alig hasznalt(nulla ido sajna) gari is van meg minden..
Ajanlatokat priviben ha erdekel valakit -
#5977 Pontosan Így van: D de lehet most elcserélem azt a szart egy vÍrhűtésre: O -
#5976 Ha félig húzod hátra nem félig fog hatni?Mintha félgázt adnál.Mert enélkül én nem látom értelmét a joystickoknak. -
#5975 Csúsztatni is mértékkel kell..Főleg Monnyuk LFS ben: O Ahol 4-5 komolyabb csúszás utánn anyßdba küldene el a hátsó gumipár: D -
#5974 Most lassítani akarsz kézifékkel vagy csúsztatni a seggét? :) -
#5973 Mivel nem nyomásérzékeny a gomb mint a PS joy ben../Anyás! el is felejtettem, hogy van PS itton: O LOL..Nézzük csak az a yoj-t XD./
Szal egyből blokkol a kerék. -
#5972 Miét blokkolna egyből?Elvileg azt is lehet adagolni nem?Amúgy akkor régi ócska pedálból tudsz hegeszteni egyet,az tutira nem blokkol rögtön. -
#5971 De az nemjó, mert egyből blokkol:'(