Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hogy komolyabban elkezdtem foglalkozni az rFactorral, rájöttem hogy a tesóm kormánya nem túl kényelmes nekem , nem tudok vele precízen játszani.Ezért gondolkozom rajta, hogy egy kényelmesebb , jobb kormány keresek.
A jelenlegi:
B-Tech BJW-250
Kicsit gagyi, kicsit kényelmetlen, de gyakorlásra tökéletes 😊
Az árkategória, amiben kormány keresek, az a 10-17000 Ft között van.
Eddig ezeket találtam:
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel 10596 Ft
Logitech Formula Force EX kormány
Kérdések: Mennyire tartósak ezek a szerkezetek, kb hány évet bírnak ki? Mennyire lehet elfordítani a kormányt, körbe lehet akármelyiket is fordítani?
Asztalra tenném, az lenne a fontos, hogy minél inkább a kocsira hasonlítson a kormány pozíciója, ennek a kritériumnak melyik felel meg inkább?
Driving Force Pro tetsztene, de nekem az már drága, van hozzá hasonló kormány olcsóbban?
Tudtok még ajánlani az írt árkategóriában jó kormányt?
Elõre is köszi 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha a kormányt is hasonló minõségben csináltákakkor okés.
Egyébként meg az Act-Labs Performance pedáljai nagyon jók például csak felesleges pénzt kiadni rá, ha a G25-ben perf pedal+ h váltó is ott van alapból. és nincs + postaköltség.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez mar egy igazi kormany. a momo is jo volt de ott vannak a hibai, arrol nemis beszelek hogy nincs se kuplung se h valto se 900 fok😊 masik jo kormany ugye a dfp de nem nagyon lehet kapni sajnos. minosegben en nem tudok masik jo kormanyt ezeken kivul.
(= FFB, felnõtt méretû pedálok, masszív, megbízható felépítés, max 30e körülig)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
elvileg van ra center fix de nem sok haszna van. a lenyeg hogy ienkor ha rossz helyre all vissza ,akkor megfogod es teljessen balra jobbra kitekered a kormanyt parszor. na ezt csinald meg egy hosszabb versenyen😊 en a momot hanyagolnam a helyedben. nekem is volt (meg megvan. kire soznam igy ra? 😛 ) es nekem mind2 hibat produkalta 1-2 even belul. center hiba / pedal hiba.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
minden képernyõváltásnál más volt az FFB erõssége, így odaadtam másnak, nem tudtam lóvét kisajtolni belõle sajna
Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel

köszi
Steer: MS SideWinder Forceback pro
Shift: ACT-Labs RS Shifter 2006
Pedal: ACT-Labs Performance Pedal (more)
Második kérdésedre is ott a válasz: ACT-Labs gyárt pedálokat. Kissé drága mondjuk...
10-15k ért tudsz vmit ajánlani akár használtat akár újat ami aránylag jó?
De az is lehet, hogy váletlenül átállítottam a driving aid-et, majd megnézem😊
sztem az ut illesztés miatt
van ennek mindene... amerika, ennyi
Mindkét programban be kell kapcsolni a Force Feedbacket! Ha ekkor sem megy, akkor nézd meg, hogy a táp, ami áramot ad a FF motorjának, mûködik-e. Egyébként a force feedback visszajelzõje ég?
És ezek mellett természetesem irány a Logitech oldal és onnan töltsd le a legújabb szoftvert is.
Sok sikert!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Van nálam egy Logitech Wingman Formula Force GP, és az lenne a kérdésem, hogy az FFB-jét hogy tudom mûködésre bírni mondjuk TDU-ban? Windowsban kell állítgatni, vagy a játékon bellül? Eddig próbálgattam, de semmi, GTR 2-ben sem volt semmi, pedig amikor még haveromnál volt, akkor NFS UG 2-ben ment rendesen az FFB:S
még jó, hogy én szívbõl rühellem a konzolokat
Egyébként meg a G25-ig a legjobb és legnépszerûbb kormány a pécések körében a Driving Force Pro volt, ami hivatalos Playstation2 kiegészítõ.
a konzol dolog, fõleg ami az uj generációt illetti eddig nem megfelelõ eredményeket produkál, xbox360 és a ps3 is csak vergõdik.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
már kormányokban is rivalizálnak... kész röhejesek ezek a multik
még sosem volt kormányom, gondoltam kiprobálom, milyet ajánlotok, abszuludt kezdõnek kormány ügyben, max 10k szánok rá, szóval nem a g25 mondjátok, amolyan proba lenne.
10k ugy értem, hogy használt is lehet.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
érdekes
sony se használhatja már az ps3ba psp-se
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______