Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off
Egyebkent az jol latom, hogy csak a felfuggesztest lehet allitani a kocsin? Ha igen, akkor az jo, mert GTL-ben se nagyon tudtam allitgatni 😊
On
tapasztalat illetve jótanács a Logitech Vibration Feedback kormányhoz, az érdekelne, hogy mennyire jó a felfüggesztése, milyenek a pedálok, s érdemes e megvenni?😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
www.smart-bus.hu
Jelenleg ugyanis sajna 64 bites XP driver nincsen neki, csak 32 bites😊
A kormány meg tökéletesen muzsikál😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jahh jól emlékeztem 8 éves játék😊 1999-es😊
a trafó nem ad áramot 24V valami zörög benne
az a kérdésem ha megkapja a 24V akkor egybõl középre áll vagy csak akkor ha rá van dugva gépre?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
momofix.pdf
G25-öm van, nagyon jó kis cucc, a minõsége kiváló, csak 1 kérdésem lenne:
az normális, hogy középállásból nagyon könnyen lehet elfordítani a kormányt kb. úgy 10fokot jobbra-balra, és úgy érzem hogy csak ezuán vannak
ffb hatások, ha nagyon erõsre állítom a ffb-et, akkor meg az elfordulás végpontjait nem lehet érezni, ha kissebb mint 900fokot állítottam be
Ha valakinek van tapasztalata, megköszönném ha válaszolna!
Formula 1 Fan
Ez az OLDAL megmutatja hogyan. Nekem 2 hét után jött elõ, aztán 2 és fél éve semmi, pedig már a mûanyag rece is lekopott róla, és csak zokniban vezettem :-) Azóta új gazdája van, és jó még...
http://www.f1-info.hu/
És lehet kuplungal, H váltóval 😊 nagyon élvezetes, nekem is megvan, de amint végigvittem nemnagyon jáccom hiába online.
Akkor a RACE-t lesd meg, ráadásul nemsokára itt a Race 07 , idei verziója, lesz benne már open wheel gép, pl f3000.
Steamen már van demoja. De erre is van topic itt az SG-n
Ha városi forgalomba akar furikázni de még nem nfs szinten, akkor a TDU.
Ha nagyon érezhetõ, igazán élethû szimulátorral akkor az LFS, csak elég kevés, és kitalált pálya van. Az autok is csak hasonlítanak valamihez. Viszont ki nem hagyható!!!!
Az Rfactor az már csak szinte gyûjtõnév, mindent megírnak alá. Annyi mod meg map van alá 😊 Olyan 7 giga mapról tudok és kb 5 giga mod , ha mindenbõl al egújabbat nézzük.
Hasonló úton jár a GTR2 is csak szerényebb mennyiséggel büszkélkedhet (ebben nemvagyok naprakész de kb igaz).
Ja és el ne feledjük a Race WTCC-t, az is nagyon hangulatos de nem bõvíthetõ.
És még egy csomó....
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Magnum PI,
mindenkepp g25 ha van ra keret..
ha visszaolvasgatsz lathatod ,hogy sok mindenkinek elojott vmeik hiba.
elvileg van ra center fix de nem sok haszna van. a lenyeg hogy ienkor ha rossz helyre all vissza ,akkor megfogod es teljessen balra jobbra kitekered a kormanyt parszor. na ezt csinald meg egy hosszabb versenyen😊 en a momot hanyagolnam a helyedben. nekem is volt (meg megvan. kire soznam igy ra? 😛 ) es nekem mind2 hibat produkalta 1-2 even belul. center hiba / pedal hiba. "
Viszont ez az oldal csak azzal foglalkozik otthon hogy csináld meg.
G25 höz ilyen jól felkészült oldal nincs, de nem is kell 😄
Személy szerint volt Momo-m de sose jött ki ez a hiba, bár csak fél évig volt nálam.
nem tûnik valami stapabíró megoldásnak
wander: de jó neked hogy van g25-õd most néztem mintha 15%-al megdrágult volna

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
igaz nincs Force Feedback:-(
és 6év után is ultrapontos és tökéletesen müködik egyedül tényleg csak a Force hiányzik nagyon
enyi nekem is csak így ismeri fel nincs driver XP-hez:-(
utána minden játék felismeri csak elötte be kell a játékvezérlõbe
ennyi
gameportos
mindenkitõl megkérdezem milyen kormány van
és felállítottam 1 statisztikát eredmények alapján:
1. Logitech G25
2. 3. Logitech Driving Force Pro - Logitech Momo Racing
4. Logitech Wingman Formula Force EX
5. Logitech Wingman Formula
Logitech Wingman Formula (sárga, gameportos) 6éves nekem ilyen van 2:17:7 az eddigi legjobb idõm de tegnap egész nap nem tudtam menni
van Logitech Cordless RumblePad2-em is azzal 2:20 (dupla motoros 1kicsi és 1 nagy)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Logitech WingMan Formula Force EX
Logitech Driving Force EX
Logitech WingMan Formula Force EX-el kapcsolatban olvastam az FFB hibarol.
Logitech Driving Force EX is olyan?
A hangja ne tántorítson el a vásárlásától, nagyon jó kormány 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
gameba meg... nemtom, minnyá meglesem
jah és 242 fokon van
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Még beta idején billentyûzettel vittem el Championig, de most még nagyon sután vezetek néha a DFP-vel.Bár már Pro szintet valahogy elértem 😊
Most 240°-ban használom, FFB a fele alatt valamivel a játékban.
http://flickr.com/photos/zolika90/
komolyan
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!