15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6090 Ott írja a Logiech összehasonlítás, hogy a momban nincs se 6 sebességes váltó, se szekvenciális :D Csak pillangó :D
Akkor nekem speciáls edísönöm vót :D
-
#6089 Jah,lehet kipróbálom majd.Csak most azokra a gombokra van rakva a jobbra-balra nézés. -
#6088 Például kanyar közben nem nagyon tudsz belenyúlni sztem főleg ha gyors a kanyar. De azért szerintem próbáld ki :) -
#6087 Hát nem tom mivel lenne gyorsabba a váltásom pillangóval.Na meg annál előfordul,hogy csak úgy beleérek,természetesen baloldalt,ami természetesen a visszaváltás,és ezt kanyarban. -
#6086 Azzal lassúb vagy, először én is úgy mentem de 3 mp-el lassab voltam mint a pillangóval -
#6085 Én szekvenciálissal váltok,ha a mod azt követeli meg,ha a pillangót,akkor azzal,most épp GP79-es modban szekvenciálist használom:D -
dashed_ #6084 "nincs 6 sebesseges valto.."
szolj hol van mert nekem van egy momo-m elrakva jopar eve,de idaig amien kis vaksi voltam nem talaltam .
amugy igen, en pl csak kezifeknek hasznaltam, es pillangoval valtottam -
#6083 Az neked 6 sebességes?:D -
#6082 A momoban nincs szekvenciális váltó ? :D Akkor az ott oldalt a kézifék ? :D -
#6081 nem látok külömbséget-.- -
#6080 Jólvan igazatok van máskor megnézem!! Kössz a választ. -
dashed_ #6079 semmi kulonos, amit te eszrevennel..
logi oldalan meg osszehasonlitas is van szal, nem sokat dolgoztal ezert ,hogy megtudd..Anyu meg mindig etet teged otthon?
momo,g25
g25 : 900fokos , van kuplung is, 6 sebesseges valto miegymas
momo : 2x0 koruli kormanyzas, nincs kuplung , nincs 6 sebesseges valto..
es most menny tanulj meg onnalo lenni -
#6078 ...Most komolyan,ha érdekel,legalább ennyit megnéznél. -
#6077 Üdv mindenkinek! A G25 meg a momo kormányok közt mi a különbség? Thanx a válaszokat előre is:D -
#6076 Mert boxolnak a fejeben!! :) -
#6075 Osztálytársam öccse kormánnyal fifázik:D -
#6074 Mondjuk külön kéne választani azt a két fogalmat, hogy támogatja, meg hogy működik alatta :D
Cs alá is belehetne konfigolni kormányt, csak hülyén mutatna, hogy a gázzal rohanok, a kormánnyal forgok, a kuplungal nézek fel-le :D
-
#6073 Talán a játék hibája,és nem a kormányé...Momo is takony csak simán. -
#6072 de hivatalosan ez van írva
hiába baromság
a rfactorba gyárilag 1 fos
realfeel pluginnel kell órákat tökölni minden egyes módnál :( -
dashed_ #6071 baromsag. minden ala be lehet loni.. -
#6070 ahhoz képest pc adták ki elég kevés gamest támogat fullosan a logi szerint -
#6069 Majd ha lesz pénzem,és hagyják anyámék;) Egyenlőre egyik kritériumot sem teljesítem:D Úgyhogy lehet csak a szimezés marad:P Egy faszányos G25 kezdésnek,aztán mehet a többi:D -
#6068 jaja :D
nah nemtom, majd tényleg először legyen kész a tied :) nem sajnálnám a azért ilyenre a pénzt... (pláne ha azért gondolom csak jóval jobban jönnék ki mint 220 :D) hisz az anyagköltség, azért gondolom nem olyan vészes. inkább a meló vele. :)
bardocz: jaja, ismerős a szitu. nekem most pl egy új cowon s9-re fáj a fogam, kéne pár limitált blu-ray is :D meg persze a gépbe blu-ray meghajtó :D jó lenne közben egy angol középfok is minimum, kéne egy sportülés és sorolhatnám. :)
a pedált eldöntöttem nem eröltetem annyira, mint gondoltam az elején. havonta félre kell rá rakni x pénzt, aztán kész. :) néha nem egyszerú, de spórolni is meg kell tanulni :D
de te mikor veszed már meg a gitárod? :D -
#6067 "a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért :) "
Minden a matekon múlik :D
Meg a fene se tudja még hogy fog sikerülni.
-
#6066 Először akarok venni egy gitárt,aztán egy biciklivázat,szerintem sose lesz ilyen váltóm,meg pedálom:D Hátha lesz majd pénzem egy G25-re,és szevasz:D Ha az megvan,akkor hirtelen nem is kell semmi,és később esetleg jöhet ez,meg az:) Bár egy ilyen gyártott pedált szívesen elfogadnék,szóval Pointer,menyibe is kerül? -
#6065 ne is mond... :)
nekem is kéne mind, bár a DFP-mmel elvagyok még.
kár hogy a pedál ilyen húzós... (ekkora ár mellett megéri megfontolni, hogy egyáltalán mennyire is gondolom komolyan én ezt meg ilyenek, de hát jah, kell a cucc. mondjuk utána fateréknak majd kamuzhatok az áráról :D
mondjuk énrám az életben is inkább jelemző az, hogy bizonyos határig nem számit az ár, ha az jó, nem kell majd cserélnem és tökéletesen elégedett leszek vele. :)
váltó is jó lenne, de ha most minden hülyeséget elkezdek megvenni, akkor sosem lesz meg rá a pénz :)
neked hajrá :D mikorra melyiket tervezed? :D
a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért :) -
#6064 Jajj paszmekk,ha nem rövidíted a nevét...:D
Ha rFactorban működik a fékerőszabályzó,az marha jó lenne.Jónak tűnik,csak drága,és akkor kell még hozzá Pointer pedálja,meg a váltó -
#6063 Az ott a képen a gáz meg a kuplung :D
A fék bonyolultságát tekintve, egy következő nap van csak soron :D
Nem gondolkodok tömeggyártáson, meg még az elektronyikát is fel kell fedeznem :D Majd visszatérünk rá. Viszont a H váltót, azt lehet megrendelem a családtól :D Mert hogy végülis 1x lesz az ebmör 30 éves :S ráadásul 1 héttel kari előtt, összevonunk, összevonunk :D -
#6062 a DFGT? necsesszélfel :D
kormány :D link
ez a legjobb vétel ma szerintem. nem a g25. -
#6061 DFGt mi is?Google csak fórumokat hoz fel kép nélkül:D -
#6060 jah az igaz :), de az DFGT lesz, jó kis cucc az :D kár, hogy a forint olyan amilyen... mert DFGT is 30 körül indult, most meg 35 körül van. :/ -
#6059 Jó lenne egy,csak az árából majdnem kijön egy G25:) De nagyon kéne már egy kormány,aminél a közép az középen van bármilyen mozdulat után. -
#6058 hát ez igaz, bár a szekvenciális is lehet ugye más.
mármint azért szerintem feelingesebb, ha le ill. feltolni is el kell engedni a kormányt. :) bár ez is ott van a DFP-n, csak atom közel a kormányhoz... :(
H váltó meg jó jah, bár én azzal sem szöszölnék, én azt is megvenném itt :) -
#6057 Mondjuk nekem először egy jó kormány kéne:) Kéne venni egy dpf-t,csak kormány,ez a pedál,és csinálni egy h-váltót.Szekvenciális meg ottvan a kormányon:) -
#6056 nekem is nagyon tetszik, faszán néz ki a pedálszett is. :)
engem is érdekelne, mennyiért csinálnál egyet, dehát gondolom nem két nap, meg dolgozol mellette, örülsz hogy erre van időd. :)
(ilyen infók képek jöhetnek még, vagy nem is kell mindig, csak fotózd mit csinálsz, és később egy packban felnyomok ide, meg prohardverre, élvezkedünk meg csámcsogunk majd rajta :D) -
#6055 Ha faszán működik mennyiért csinálnál kuplungosat? -
#6054 Ezek kurva jók:) -
#6053 Na, ma volt kis időm :)
A fék jön következőnek. -
#6052 1,5 éves a DFP-m a pedál tele porral és semmi baja.
Kevered a momoval annak valóban ez volt a baja de a DFP-ben ezt javitották már. -
#6051 rFactort, összevissza :) Mindenféle jó auto mindenféle jó mapon :D
A "pedálkar" végére a pedál felerősítésére lett ötletem. Ilyen menetesszár toldó elemet odaheggeszteni. Legalább oldható lesz :D