15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • pointer4
    Ott írja a Logiech összehasonlítás, hogy a momban nincs se 6 sebességes váltó, se szekvenciális :D Csak pillangó :D
    Akkor nekem speciáls edísönöm vót :D
  • bardocz
    Jah,lehet kipróbálom majd.Csak most azokra a gombokra van rakva a jobbra-balra nézés.
  • Norbi1990
    Például kanyar közben nem nagyon tudsz belenyúlni sztem főleg ha gyors a kanyar. De azért szerintem próbáld ki :)
  • bardocz
    Hát nem tom mivel lenne gyorsabba a váltásom pillangóval.Na meg annál előfordul,hogy csak úgy beleérek,természetesen baloldalt,ami természetesen a visszaváltás,és ezt kanyarban.
  • Norbi1990
    Azzal lassúb vagy, először én is úgy mentem de 3 mp-el lassab voltam mint a pillangóval
  • bardocz
    Én szekvenciálissal váltok,ha a mod azt követeli meg,ha a pillangót,akkor azzal,most épp GP79-es modban szekvenciálist használom:D
  • dashed_
    "nincs 6 sebesseges valto.."
    szolj hol van mert nekem van egy momo-m elrakva jopar eve,de idaig amien kis vaksi voltam nem talaltam .
    amugy igen, en pl csak kezifeknek hasznaltam, es pillangoval valtottam
  • bardocz
    Az neked 6 sebességes?:D
  • pointer4
    A momoban nincs szekvenciális váltó ? :D Akkor az ott oldalt a kézifék ? :D
  • mila69en
    nem látok külömbséget-.-
  • TaRka0107
    Jólvan igazatok van máskor megnézem!! Kössz a választ.
  • dashed_
    semmi kulonos, amit te eszrevennel..

logi oldalan meg osszehasonlitas is van szal, nem sokat dolgoztal ezert ,hogy megtudd..Anyu meg mindig etet teged otthon?

momo,g25

g25 : 900fokos , van kuplung is, 6 sebesseges valto miegymas
    momo : 2x0 koruli kormanyzas, nincs kuplung , nincs 6 sebesseges valto..

es most menny tanulj meg onnalo lenni
  • bardocz
    ...Most komolyan,ha érdekel,legalább ennyit megnéznél.
  • TaRka0107
    Üdv mindenkinek! A G25 meg a momo kormányok közt mi a különbség? Thanx a válaszokat előre is:D
  • Ombika
    Mert boxolnak a fejeben!! :)
  • bardocz
    Osztálytársam öccse kormánnyal fifázik:D
  • pointer4
    Mondjuk külön kéne választani azt a két fogalmat, hogy támogatja, meg hogy működik alatta :D
    Cs alá is belehetne konfigolni kormányt, csak hülyén mutatna, hogy a gázzal rohanok, a kormánnyal forgok, a kuplungal nézek fel-le :D
  • bardocz
    Talán a játék hibája,és nem a kormányé...Momo is takony csak simán.
  • MaSzKa
    de hivatalosan ez van írva
    hiába baromság

a rfactorba gyárilag 1 fos
    realfeel pluginnel kell órákat tökölni minden egyes módnál :(
  • dashed_
    baromsag. minden ala be lehet loni..
  • MaSzKa
    ahhoz képest pc adták ki elég kevés gamest támogat fullosan a logi szerint
  • bardocz
    Majd ha lesz pénzem,és hagyják anyámék;) Egyenlőre egyik kritériumot sem teljesítem:D Úgyhogy lehet csak a szimezés marad:P Egy faszányos G25 kezdésnek,aztán mehet a többi:D
  • symbol
    jaja :D
    nah nemtom, majd tényleg először legyen kész a tied :) nem sajnálnám a azért ilyenre a pénzt... (pláne ha azért gondolom csak jóval jobban jönnék ki mint 220 :D) hisz az anyagköltség, azért gondolom nem olyan vészes. inkább a meló vele. :)

bardocz: jaja, ismerős a szitu. nekem most pl egy új cowon s9-re fáj a fogam, kéne pár limitált blu-ray is :D meg persze a gépbe blu-ray meghajtó :D jó lenne közben egy angol középfok is minimum, kéne egy sportülés és sorolhatnám. :)

a pedált eldöntöttem nem eröltetem annyira, mint gondoltam az elején. havonta félre kell rá rakni x pénzt, aztán kész. :) néha nem egyszerú, de spórolni is meg kell tanulni :D

de te mikor veszed már meg a gitárod? :D
  • pointer4
    "a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért :) "
    Minden a matekon múlik :D
    Meg a fene se tudja még hogy fog sikerülni.
  • bardocz
    Először akarok venni egy gitárt,aztán egy biciklivázat,szerintem sose lesz ilyen váltóm,meg pedálom:D Hátha lesz majd pénzem egy G25-re,és szevasz:D Ha az megvan,akkor hirtelen nem is kell semmi,és később esetleg jöhet ez,meg az:) Bár egy ilyen gyártott pedált szívesen elfogadnék,szóval Pointer,menyibe is kerül?
  • symbol
    ne is mond... :)
    nekem is kéne mind, bár a DFP-mmel elvagyok még.
    kár hogy a pedál ilyen húzós... (ekkora ár mellett megéri megfontolni, hogy egyáltalán mennyire is gondolom komolyan én ezt meg ilyenek, de hát jah, kell a cucc. mondjuk utána fateréknak majd kamuzhatok az áráról :D

mondjuk énrám az életben is inkább jelemző az, hogy bizonyos határig nem számit az ár, ha az jó, nem kell majd cserélnem és tökéletesen elégedett leszek vele. :)

váltó is jó lenne, de ha most minden hülyeséget elkezdek megvenni, akkor sosem lesz meg rá a pénz :)

neked hajrá :D mikorra melyiket tervezed? :D
    a tömeggyártás elmaradását sajnálom azért :)
  • bardocz
    Jajj paszmekk,ha nem rövidíted a nevét...:D
    Ha rFactorban működik a fékerőszabályzó,az marha jó lenne.Jónak tűnik,csak drága,és akkor kell még hozzá Pointer pedálja,meg a váltó
  • pointer4
    Az ott a képen a gáz meg a kuplung :D
    A fék bonyolultságát tekintve, egy következő nap van csak soron :D

Nem gondolkodok tömeggyártáson, meg még az elektronyikát is fel kell fedeznem :D Majd visszatérünk rá. Viszont a H váltót, azt lehet megrendelem a családtól :D Mert hogy végülis 1x lesz az ebmör 30 éves :S ráadásul 1 héttel kari előtt, összevonunk, összevonunk :D
  • symbol
    a DFGT? necsesszélfel :D
    kormány :D link
    ez a legjobb vétel ma szerintem. nem a g25.
  • bardocz
    DFGt mi is?Google csak fórumokat hoz fel kép nélkül:D
  • symbol
    jah az igaz :), de az DFGT lesz, jó kis cucc az :D kár, hogy a forint olyan amilyen... mert DFGT is 30 körül indult, most meg 35 körül van. :/
  • bardocz
    Jó lenne egy,csak az árából majdnem kijön egy G25:) De nagyon kéne már egy kormány,aminél a közép az középen van bármilyen mozdulat után.
  • symbol
    hát ez igaz, bár a szekvenciális is lehet ugye más.
    mármint azért szerintem feelingesebb, ha le ill. feltolni is el kell engedni a kormányt. :) bár ez is ott van a DFP-n, csak atom közel a kormányhoz... :(

H váltó meg jó jah, bár én azzal sem szöszölnék, én azt is megvenném itt :)
  • bardocz
    Mondjuk nekem először egy jó kormány kéne:) Kéne venni egy dpf-t,csak kormány,ez a pedál,és csinálni egy h-váltót.Szekvenciális meg ottvan a kormányon:)
  • symbol
    nekem is nagyon tetszik, faszán néz ki a pedálszett is. :)
    engem is érdekelne, mennyiért csinálnál egyet, dehát gondolom nem két nap, meg dolgozol mellette, örülsz hogy erre van időd. :)

(ilyen infók képek jöhetnek még, vagy nem is kell mindig, csak fotózd mit csinálsz, és később egy packban felnyomok ide, meg prohardverre, élvezkedünk meg csámcsogunk majd rajta :D)
  • bardocz
    Ha faszán működik mennyiért csinálnál kuplungosat?
  • bardocz
    Ezek kurva jók:)
  • pointer4
    Na, ma volt kis időm :)

A fék jön következőnek.
  • Dietrich
    1,5 éves a DFP-m a pedál tele porral és semmi baja.
    Kevered a momoval annak valóban ez volt a baja de a DFP-ben ezt javitották már.
  • pointer4
    rFactort, összevissza :) Mindenféle jó auto mindenféle jó mapon :D
    A "pedálkar" végére a pedál felerősítésére lett ötletem. Ilyen menetesszár toldó elemet odaheggeszteni. Legalább oldható lesz :D