15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#6130 Allitolag 5.0-as a legjobb! -
#6129 nem! már a kezdetek kezdetén is ezt csinálta:D az 5.02.116.os drivert használom másik nem volt még fent! de még egy szűz vistánál is ezt csinálja! -
#6128 Kitudja hany fele drivert raktal fel ... Nem lehet ,h azert van! Vista 64 bit es soha nem csinalt ilyet nekem! -
#6127 hm.. nem tudom nekem miért csinálja ezt:D állandóan ki kell törölgetnem a regeditből az oda nem illő bejegyzéseket mert különben nem működik minden játékkal sőőt eggyel sem csak az rfactor-al rbr nincs ffb lfs automatikusan nyomja a gázt:DD fék a kuplung meg hasonló apróságok
melyik drivert használod? -
#6126 Nekem is vista, g25, De még csak hasonló dologgal sem találkoztam, pedig még az sp nélküli meg beta vistát is használtam. -
#6125 vista?:D nekem a vista a g25-öt össze vissza jegyzi be:D van amikor joystik, driving force pro, g25 lol -
#6124 Lol,mostmeg G25-nek veszi.Mindegy,a lényeg,hogy működik minden rajta. -
#6123 Váá,mit szenvedek már vele,nem középállásban van alapból,néha meghülyül,nem értem én ezt. -
#6122 Hm,ha ps3 módra kapcsolom csak akkor működik rendesen -
#6121 Na mostmár jó,nyomkodtam a kormányon a gombokat,és jólett.Marha szokatlan még,szerintem vagy féll perccel lassabb vagyok 900° és h váltó miatt:D -
#6120 Kalibráljad. -
#6119 Segíítség!
Vettem egy fanatec 911-es kormányt,de a kuplung sehogy sem akar működni:\ A drivert pedig feltettem:\ -
#6118 Köszi, de majd a puding próbája az evés :D -
KoS #6117 Fantasztikusan nez ki, gratula! -
#6116 -
#6115 Na már van fék is :D Itten átal, csak nem akartam ilyen félkész termékkel koszolni a felületet :D Mondtam már hogy utálok festeni ? Bár még 1 apróságot kell csinálnom az elektronika előtt, ez excenternek egy ütközőt, hogy állítani tudjam a pedál pozícióját, mert most így a rugó kalandozik csak el. -
#6114 Nem tudom,én hagytam alapon.Már az is jobb,mint az automata:D -
#6113 -
#6112 Jah, értem...
Hű, akkor sok sikert:) -
#6111 Hát ott már illene :D Még az Abarthnak is. -
#6110 Valami ilyesmi! De ha 2-3000re felviszem a fordulatot, akkor ennek meg kéne szünnie és elndulnia rendesen, nem?:D -
#6109 Arra gondolsz, hogy elkezded felengedni a kuplungot és nem történik semmi, és akkor engeded engeded és hirtelen csak alapjárat (persze lekéne fulladnia kb, vagy ugrálnia az autónak) és elindul az auto , de nem csúszott igazán?
Hmm, kellene tervezni FFb effektet a pedálnak, már kezdenek a tervek körvnalazódni a fejemben :D -
#6108 Kedden megyek vizsgázni!
Tudok vezetni!
De nem értem h. miért kérdezed!
"fel kell pörgetni vagy 5-6000re és lassan kuplung" szép is lenne ha igy kéne élőben!:D Amugy lehet h. rosszul fogalmaztam, ha kisebb fordulaton csinálom, akkor (az aut kuplung mitt nem engedi,de lehet látni, érezni) rángat az auto! Erre értettem! -
#6107 Van e neked jogsid?: D
Tudsz-e vezetni?: D -
#6106 Hali!
Nem egésszen ideillő a téma, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha már LFS és kuplungrol van szo, akkor kérdeznék egyet! Be lehet lőni a kuplungot valahogy faxára? Mert nekem erőssen csusztatni kell,ha nem akarok durván indulni! fel kell pörgetni vagy 5-6000re és lassan kuplung, akkor indul el normálisan! Manual kuplung term. -
#6105 én is megyek H váltóval
csak nekem nincs pénzem drága játékokra :( -
#6104 LFS-ben amúgy is ratyi az automata kuplung.2 körig használtam,aztán inkább átállítottam manuálisra,még gombbal is jobb. -
#6103 LFS-be ugy az elvezet CTRA servereken, marmint kuplung! :) -
#6102 Amúgy a kuplungos váltással az a bajom,hogy hosszú távon így is marhára elfáradok,múltkori versenyen nem kicsit izzadtam le...Ha még kuplugolnom is kéne lehet hamar végetérne a versenyem,LFS-be is párszor szétégettem már a manuális gombos kuplunggal a gépet... -
#6101 Nekem megy pillangóval,bár nem érzem magam gyorsabbnak,bár bátrabban váltogatok,de szekvenciálissal tényleg élvezetesebb.Igazából én megszoktam a váltogatást a kétféle váltás között,mert régebben azt csináltam,hogy egy kis F1,egy kis túra,egy kis rally,ésatöbbi,és folyamatosan váltogattam közben a váltási módot.A váltós dolgot meg hagyom szerintem,jó nekem így a kuplung:D
Amúgy tényleg az lenne jó,amit Pointer ír,mindenki megy G25-el,kuplunggal,és H-váltóval.Csak sajnos még sokak nem engedhetik meg maguknak,hogy vegyenek egy G25-öt :-( -
#6100 Igazából az lenne a jó, ha pl mindenkinek g25 kormánya lenne. És a játék nem engedne semmit átkonfigolni. (Mindent csak úgy engedne ahogy igazából van az autoban) Hajam égnek áll amikor pillangóváltóval kell mennem a többiek után, mert H váltóval lenne élvezetes meg kuplungal, de akkor meg a lemaradástól megy el az életkedvem..... Pedig 2 féle célból élvezem a vezetést, 1x hogy igazán jó kihívás maga a vezetés, illetve a jó eredmény miatt (mások kárára). De a kettő együtt még nem megy....majd talán 1x -
#6099 Próbálod a pillangót? Én régebben a Thrustmaster F360 Modena Pro kormányommal pillangót használtam, mert rossz lett a szekvenciális váltója. Akkor jól ment, de most próbáltam a DFP-vel, mert a Simco-nál ajánlották, de nem ment. Visszaállítottam a szekvenciálisra a váltást. Szerintem a pillangóváltó elveszi az F1 '79 feeling-jét!:( Azt mondják gyorsabb lehetsz vele, ha pedig a váltót gated-re állítod, és valamelyik gombbal manuálisan kuplungolsz 8 tizeddel mehetsz jobbat!Nekem erre kb. 500 kör kellene az Interlagos-i pályán. Sajna időm nem sok van mostanában, marad a szekvenciális.F1 79-el azért próbálkozom:) -
#6098 Ami van bal oldalt a helyén műanyag cuccos,azt le lehet pattintani.Aztán a váltóról alul le kell tekerni egy csavart,és ki tudod húzni.Utána már csak át kell pakolni bal oldalra. -
Rainbow15 #6097 Akkor bocs, azt nem gondoltam, hogy átlehet tenni. -
#6096 Ezt én is megcsinálom Sőt,akárki.Át kell rakni a váltót a bal oldalra,meg belül egy vezetéket átkötni,és tádámm,semmi különös. -
Rainbow15 #6095 Van balkéz edition is :) -
#6094 Ezt nem is néztem. -
#6093 Nahhh, akkor nekem is azvan, ezt nem is néztem :D LOL -
#6092 jaa és írja azt is... a G25-höz meg nincsenek gáz és fék pedálok:D ismételten speciáleditonra tettem szert -
#6091 igen az volt! nekem is az volt! momo szekvencialedition