Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.

Van egy olyan gondom, hogy karácsonyra meg lepném magam egy kormánnyal vagy gamepaddel. De nem tom mit vegyek 10e. környékén. Kormányt kapok én ebben a kategóriában elfogadható minõségben? Vagy akkor inkább egy jobb gamepad? Lécci segítssetek! <#rinya><#rinya><#rinya>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Netgear
LOL <#hehe>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Dante73
Hali!
Most egy Saitek R440 FFB-s kormányom van, karácsonyig, akkor átállok a G25-re.
A kérdésem az, hogy ahhoz kellhet-e a center-fix? Mert a mostani kormányomhoz kellene, csak valahogy sosem jutottam el odáig. Inkább vezettem féloldalasan. Többek közt ez is oka az átálásnak.
Szóval, valaki segítene, és elmagyarázná, milyen kormányokkal, és hogyan müködik a progi? esetleg egy link is jöhetne!
Elõre is köszi;

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Gabor1990
Ezek szerint folytatnom kell! 😄 Szóval... esetleg http://www.logitech.com ??? Óhajtasz további kézfogást? 😄

www.smart-bus.hu

Stralis 91
Erre már rájöttem...de nincs meg a telepítõ cd...

Amikor ülsz a kormány elõtt, akkor úgy kb szem magasságban van egy felirat. Idézem: "Logitech" Folytassam? 😄

www.smart-bus.hu

Stralis 91
Hello mindenki. Van 1 kis problémám. Haveromtól most kaptam el a MOMO Racing kormányát...csak kellene hozzá driver. Én kerestem már ahol tudtam, de sikertelenül...ha tudnátok segíteni nagyon meg köszönném.
Köszi elõre is...csáó

ICEMAN15
köcce, semmi bék!!amúgy milyennek tartjátok ez a k...?(csak hétköznapi sima játszásra)

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Bocsi, tévedtem.

Nightwish006
180-200°

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

ICEMAN15
ugyan ezzel a kormánnyal kapcsolatba kérdeznék én is, tényleg 270-290 fok körül lehet forgatni? zoolee azt írta hogy kb ennyire lehet elfordítani.<#conf>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

trogerzsiger
gondoltam hogy ez lesz a reakció, csak biztosra akartam menni! :-)

Ombika
Ilyen hulye kerdest feltenni,meg szep,hogy jar hozza!! :S

trogerzsiger
Hali!

ezen a korményon mér nagggyon gondolkodom

az ára korrekt, csak egy a bibi. A logitech oldalán nem találtam utalást arra hogy jár hozzá pedál-e. A tesztpad.hu-n pedig ott viritott nekem két pedál.

Ombika
Koszonom,akkor 1 ev utan nekem kell tobbit,ha baj van vele!!!

Dietrich
logitech 2 év gyári garit ad!
a többit leirták elöttem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Ha tobb ceg is ad ra 2 ev garit ,akkor gondolom,de hivatalos oldalon errol semmit se talaltam,de lehet envagyok a vak! Van vmi otleted,hol lehet ennek utana nezni? Koszonom

Bucser
Meg kell nézni, hogy a gyártó mennyit ad rá. azt mindig tudod érvényesíteni közvetleül náluk. és ha a bolt ad rá valamennyit az azt jelenti, hogy abban az idszakban nem neked kell lelelevelezned a gyártóval hanem a bolt intézi a javítást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Szerintetek az miert van,hogy egyik helyen 2ev garival adjak G25-ot masik helyen meg 1ev! Ha 1 evet adnak,akkor van ra +1 ev kozvetlen a gyartonal?!

ICEMAN15
köszke

270 vagy 290 asszem.

ICEMAN15
Sziasztok!
Nemtudja valaki hogy kb hány fokban lehet elforgatni a Formula Force EX-et? ( a válaszokat köszönöm )

wander01
és még csak csütörtök van...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ombika
JAh penteken meghal minden,senki se akar dolgozni csak a koszalo emberekek,de hogy ki tartja el oket!? 😊)))

bertino
naja, meg az ügyintézés az, ami itt még borzalmas...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ombika
Meg bun..k emberek,tisztelet a kivetelnek! 😞

bertino
jaja, dolgozni is itt kell, több a lé

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ombika
56/58ert nem veszem meg,mikor 49-ert lenne,de jovohetre! Ahh kiakadok en me most mennek pestre! Gyulomom pestet,de mindig minden ottvan!!

wander01
lord dreamland 56k, pixmania 51 de az elég para sztem. bár ki tudja. G25 POWA rulzz 😊 megint rákattantam a tdu-ra 😊 egyszerüen imádom.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ombika
50/51K koruli arat nemtudtok G25-re itthon vhol?

Ok, nem tudtam, de mindig tanul az ember.

PS3-pC kompatibilitás, ebben nem voltam egy ideig biztos, azért kérdeztem rá.
Akkor megkeresem, mert érdekel a dolog és kössz.
Dietrich
Nem tudom mióta netezel és írsz fórumokra, de ha közvetlen utána írnak reagálva egy hsz-re nem kell a válasz gombra nyomni..

a másik.. a DFP-t PS/2-re fejlesztették ki csak azóta van már PS/3 is és mivel usb-t használ jó PC-re is.
ezen kivûl itt írtam már egy elég részletes dolgot a DFP-rõl kb 1 hónapja mely szoftver kell hozzá nem fogom ismételni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trogerzsiger
oké

Figy, nem éreztem jogosnak a csipkelõdõs megjegyzést, hiszen itt kicsit visszaolvasgatva ilyen fajta a dfp ps3-pc kompatiblitására vonatkozó kérdést-választ nem találtam. De lehet béna voltam, nem mondom egy percig sem, lehet rossz napunk volt. Ennyi. - off vége
trogerzsiger
huh.. ezt sztem nem kellett volna... na mindeggy.

Ja már megtudtam máshonnét (de ennek ellenére is kössz..), te meg véletlenül se használd a válasz gombot...
Dietrich
jó..és ne olvass vissza fõleg semmit se..

A Logitech Driving Force Pro (PS3) jó pc-hez, úgyanúgy mint az elõdje? Mert olyan 25e körül láttam és szerintem elgondolkodom rajta.
trogerzsiger
jövõháten esedékes.. de lehte szerbiában járok utána ennek.

Nightwish006
Ha télleg kimész írj pm et aztán tárgyalunk! xD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

w77d
Kínában? megveszed feleannyiért, és mire behozzák neked 2x annyiba kerül mint thhon 😊

Kínában?
Ombika
LEgolcsobb itthon 51.xxx Ft!!!

van eladó momom tökéletes cucc dobozában eredeti csomagolófolia minden cuccal hibátlan alig használt

Ja, és minden cuccomat kínában szoktam venni, mert majdnem feleannyi, de érdekes módon a g25 62ezer!!!

megnéztem szlovákban 2 helyen a g25 öt, egyik helyen 7800 másik helyen 8100 korona. azaz

59 441 HUF - 61 727 HUF

nálunk 49ezer. Akkor hol olcsóbb ?😊

trogerzsiger
én sztem megyek, de nem 100%

Nightwish006
Ha valaki kimegy szlovákiába occo kormányért visítson pls nekemis!!! Hozhatna egy DFP-t vagy momot, 20 alatt van mind a kettõ ott!!!! 😄

trogerzsiger
😄DDDDDDDDDD