Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááá... azt már kecskepásztor partizánok lakják! 😄😄

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
😄 az már eléggé nem magyar lakta rész nem?

én pár napja voltam belgrádban... elképesztõ... na meg azok az arcok... 😄

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
õõõ a határhoz közeli rész, az szinvonalas, Szabadkánál tovább nem megy.
Na most megkérem majd ha megy szerbiába kérdezze meg a g25 árát, meg MOMO kormánynak is.

igen, csak ott meg könnyen beleszalad az ember hamisítványba... no meg aztán vidd oda vissza garanciás reklamálásra! 😄

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
állitolag szerbia még olcsobb... Nõvérem barátja jár oda ki.. egy ps2 mindennel együtt 25 itthon 40... coduo ami itthon 3-4 ezer ott 900 ft
60 ft princo dvd...

nagyon durván olcsó szlovákiában! 😊 a g25 meg annyi amennyit mondtam... a lord-os 52.500 az korrekt ár... a pixmania-val nem szabad foglalkozni...

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
Kétlem 😄 nekem még ez is sok.. szal marad a MOMO csak 283 kmért kell innen tatabányáról autozni :-(

ne viccelj, az is jó ár! 😊) itthon 53-ról indul! 😊)

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
sajna 47 magyar forint..

<#ijedt> az nagyon jó ár! annyiért a momo nagyon jó véte! mennyi a G25?

www.smart-bus.hu

trogerzsiger
najó ez hülye kérdés volt😄 amit belinkeltem 15-ért a szlovák szomszédainknál meg tudom venni.

trogerzsiger
erre gondolsz?

Esetleg nem logitech kormány van egyátalán?

mert cak az ment vistával..és azért FFB s kormány FFB nélkül..háát...:S

Mintha nekem is az lenne fent..-.-

nekem semmi bajom nem volt amíg annak idején a 4.40-es drivert fel nem tettem... utána aztán csõstûl... pedál gondok, balra húzás... win reinstall, régi driver, pedal update, center fix és minden ok... 😊)

azért a G25-rõl nem tettem le... volt szerencsém kipróbálni... botrányosan jó! 😄

www.smart-bus.hu

Nemtoom, mostígy nekem jó volt..Próbáltam nélüle de akkor nem mûködött...
A másik, hogy! eddíg a center fix nem csinált ilyet, 3, Amit kaptam hozzá eredeti az visztán nem megy.😞

ezért szeretek segíteni, ha tudok... mások öröme az enyém is ilyenkor! 😊)

a hiba csak az, ami újraindítás után is fenáll! 😊)) a centerfix-re figyelni kell... bekapcsolás után újra kell indítani... a másik ami nálam bevált, az az elsõ gyári szoftver amit kaptam a kormányhoz, illetve indítás elõtt mindig kihúzom az usb-t, és csak akkor dugom vissza, ha már a teljes rendszer felállt! 😊)

www.smart-bus.hu

Ha nem fontos a h váltó akkor MOMO t 24-27 k ..
Ha meg 1 szer akarsz vásárolni, de egy nagyon brutált akkor 1 értelmûen g25.

trogerzsiger
Akkor mit ajánltok?

Ajj de kedvellek téged most Solt😄 Igazad volt...
Nem is próbáltam eddíg, hogy ez lehet a baja..Feltételeztem, ha eddíg ne csinált ilyet, akkor mot mért csinálna..
Köszi.😊

De eddíg nekem nem csinálta center fix el..😞
És asszem anélkülis csinálj..😞
De gyorsan megnézem.

4168: Na annak most én is örülnék occsóért.

nincs valakinek egy nagoyn jó állapotú, minden papirral együtt meglévõ g25 je eladóó?

ez tuti szoftveres doldog lesz! nekem akkor csinál ilyet, ha a center fix után nem indítom újra!

www.smart-bus.hu

Na bakker! Meghalt a a momo -m...
Mikor nyomom a gázt se nem ad padlógázt, és mikor megnyomom akkor úgy érzékeli mintha balra fordítanám a kormányt...Szóval a gázt és a balrakormányzást 1 tengelynek veszi..-.-
Jah, meg multkor mikor m3 challengeztem akkor vettem észre, hogy mikor felengedem a gázt nem jön fel teljesen, a pedál igen, de úgy éztékeli mintha még nyomnám.:S Kb 10-15 % nyira..
És multkor ugye eltört az alján a karos rögzítés és megcsináltam , így gari sincs.:S
MIt lehet ilyenkor tenni?Kb mennyibe kerül a javitás?

Ombika
Ha esetleg van vkinek elado G25 ,jelezze please! THX

Dietrich
ne tedd rá a pc házra akkor nem fogja megterhelni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😄 Nem terheli meg... hacsak nem ólomból van a kormány és nem a gépedre teszed! 😄

www.smart-bus.hu

Szabó Péter

Jól van!
Nem tudom milyenek ezek, azért kérdezem! Egyértelmûnek tartom, hogy nem terheli a gépet, csak biztos akarok benne lenni!

Én olyan bizonytalan fajta vagyok! Vagy még sem?

wander01
<#idiota><#zavart2><#kerdes>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Szabó Péter

Mennyire terheli meg - ha megterheli - a gépet, egy kormány telepítése, használata?

Eléggé szutyok már sajnos a gépem, nem akarnék több FPS-t veszíteni!

Nightwish006
Jó kormányt csak drágán kapsz!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

trogerzsiger
Sziasztok!

Valami jó kormányt szeretnék venni!
Test drive unlimitedhez, 4 gomb legyen rajta, váltókar is, pedállal.
Logitechen gondolkoztam, de azok rohadt drágák :-(

császtok
vki nem tudna nekem küldeni egy compressor supreme drivert elõre is kösz
msn:[email protected]
zolo
Tudom , de azt is mondja, hogy a sajátját eladja lehet... 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

MaSzKa
én is Logitech-es vagyok

még Logitech bõgrénk is van majd lefényképezem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Bucser
Csak Joysticket ne vegyél tõlük, mert 3. dzsunka balra kategória.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nightwish006
A Logitech jó cuccokat gyárt, (egér , bill, kormány etc...) viszont a füleseikkel még mindig nemvagyok kibékülve 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

wander01
Logitech da Best, 😛PP rájöttem a logitech cuccok a legjobbak, és vitának helye nincs 😄 már mindenem logitech-es, de ez már csak az asztalon tünt fel 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Dietrich
már akkor mondta, h nem lesz több nála...majd esetleg G25-re átnyergel..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightwish006
Õõõõ Foxyr néven nem árulnak jelenleg kormányt, ahogy látom 😊

Ombika
DEhogy van ,elobb irtam!De nem is izgat mar,mert nekiugrok G25-nek remelem!!

zolo
Ha Ph! Foxyr-tól veszed, akkor õt ajánlani tudom , megbízható, én tõle vettem augusztus közepén, akkor jött az utolsó 5-ös szállítmány, abból egyet sikerült megkaparintanom. 20000Ft + szállítási költség(2900 Ft) volt az ára, és bontatlan, két év garancia van rá.
Külföldön vásárolták, de itthon a Logitech Mo. elfogadja , és érvényesíti a garanciát.

Lentebb nem hiszem hogy viszi majd, de ha nem Foxyr-rõl van szó, akkor nemszóltam 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

Dietrich
inkább szórják kifele ahol raktáron volt még és lehet jön az utódja..

Dietrich
mert USB-s és jó a PS3-hoz 😊

de hidd el már nem gyártják hónapok óta..

Nightwish006
Van ott is? :o)

Ombika
Pesten csekkoltam! 😊

Nightwish006
Debrecenben már van! 😊

Ombika
Erdekes en G25 es Momon kivul mast nemlattam!!