Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello hozzáértõ kormányosok,

felteszem a már gondolom szokásos kérdést, melyiket érdemes megvenni (anyagilag csak az alsó(bb) kategória megengedett, de úgy gondolom ott sem mindegy ki mit tud).

Trust FF GM3500R
Logitech Formula Force EX
avagy Saitek R220 (legeslegvégsõbbvégsõ esetben R440, de inkább nem :-) )

A segítséget elõre is köszönöm.

30Dani
Már jó ideje, több gépen és játékkal is furcsán viselkedik a Logitech FF GP kormányom: nincs egyenesfutása, ha elengedem, elkezdi odavissza rángatni a kormányt, beállításoktól kb függetlenül. Rázókövön viszont nem ráz ha kanyarodok, azaz ellentartok neki. Tönkrement valami belül, vagy szoftveres gond lehet? Kösz.

thank you for helping us help you help us all

Ombika
NAgykeres gyerektol pesti,akinek cege van es ev vegen beragadt a kormanyt es ideadta olcson!

MaSzKa
hol vetted

irj róla valamit

rfactor járt hozzá az fasza ezt tudom akkor lehet nagyobb esélye lett volna a megvételre

de valahogy csak léesz annyi pénzem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
az a durva nem régibe volt logitech parfüm
http://www.expert.hu/site/index.php?sid=hirek&hid=333

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
<#eljen>

Bucser
és általában a gari végén baszódik el az egész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
2 ev gari van ra! 😊

pajti
(Ja azt nem írtam hogy az a kis mûanyag darab nem belülrõl tört le hanem úgy esett bele)
Milyen garancia? Már több mint 1 éves.
De mintha új lenne. Kormány, pedál kitûnõ a váltót meg ismerjük... 😞
De még nincs vele gond.
Hátramenet szokott beszarni de hogy õszinte legyek nem sokszor használtam, én csak elõre szoktam menni. <#idiota> <#buck>

Bucser
és pápá garancia. Imádkozz, hogy ne baszódjon el a H váltó.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pajti
Tegnap este szétkaptam a pedálomat mert zörgött benne vmi.
Egy kis mûanyagdarab volt benne😊
Ha már így szétkaptam akkor kipucoltam meg újra zsíroztam😊
Képek: g25pedal

Dietrich
Miután kijött a dvd verziója az rf-nek így nincs akadálya mellékelni. <#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
En nem szamitottam ra,mert lehurrogtak,hogy ez kamu,aztan tessek itt figyelt benne! 😊)))))))))

wander01
bármi megtörténhet... 😛

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

tHoMaSmAn
Hello!

Én vmikor 2008 elején tervezem a megvételt, és az után érdelõdöm, volt-e bármiféle jele annak a dobozon, hogy lesz belül rFactor? Mert gondolom nem úgy nyomták a kezedbe mellette... vagy celluxozták rá... <#zavart1>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

na igen, de akkor is mondanom kellett! 😄

www.smart-bus.hu

Ombika
Sajnos,mint lathattad rajta maradt es ugy lett,tok mazlim volt!! 😊

ha van még ilyen, ugye nem kell mondanom, hogy kire gondolj! 😄

www.smart-bus.hu

Ombika
40-ert nagykerbol es hivtak,h rajtuk maradt 40-be kell e szamla nelkul,de garival! 😊 MEg szep,h kellett!! 😊)

akkor még azt áruld el, hogy hol és mennyiért vetted! 😊)

www.smart-bus.hu

Ombika
DFP-jevel megy kolcsonbe!! Hala istennek,de kuldik az ujat!!
De legalabb kaptam rFactort is!!

Thx helpet!

Én momo-ra emlékeztem... és pl azért lenne meg, mert én is úgy fogom megvenni a g25-öt, hogy a momo-t nem adom el, mivel nincs pofám hozzá annyira kész van már! A trafóról pedig annyit, hogy a momo-m megy a saitek cyborg trafójával!

www.smart-bus.hu

wander01
majd holnap megyek vissza pestre, akkor megmondom 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Hy!
Karácsonyra kaptam egy Logitech Formula Force Ex kormányt és az a problémám vele, hogy a játékoknál késik a kormányzás. Valaki tudna segíteni?
Ombika
Akinek G25 van ,nemtudna megmondani az adapter adatait,mert megprobalnek szerezni vhonnet vmi ismerostol unnepekt alatt,mert nembirom ki amig kuldik ami lemaradt!? Koszonom

Ombika
Mivel vadi uj,ugyhogy ami jar az jar!!!Csak felbax,h pont unnepek alatt nemtudok vele.....

Sokan irtak nem jar hozza rFactor,hat nekem jart,de trafo nem!! <#taps>

Dietrich
egyébként lehet venni külön ilyeneket csak tudni kell a pontos paramétert hogy milyen amper a csatlakozó tipusát ami a kormányba megy meg hasonlók.
http://www.ebolt.hu/product78034_category1304.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hívják azt trafónak is 😊
adapter a becsületes neve és ha nem ment tönkre (emiatt kurtak át akitõl vetted)akkor megkell annak lennie ott ahol legutóbb használták csak kimaradt a dobozából.

Ombika
Nem momom volt,hanem DFP es miert lenne meg mikor ,ha eladod akkor illeto hogyan nyomna vele,ez nem sima tapkabel,hanem ami 24V vagy 12V-ra alakitja 220-at!

neked is momo-d volt elõtte nem? a momo tápkábele nem jó hozzá? csak egy ötlet...

www.smart-bus.hu

Ombika
Franko,meg abba bizom,h nomnel maradt,de az mar csak holnap derul ki,aztan ha nem ,akkor kivancsi leszek...

átérzem... én meg nem tudok rendesen játszani, mert melegszik az a szemét silent kártyám... így jártunk! <#falbav>

www.smart-bus.hu

Ombika
Szetb...x IDEG!!! <#levele><#falbav>

<#zavart2> de durva!!! részvétem! lehet, hogy szétverném a lakást! kemény lehet még két napig tehetetlenül csak bámulni a dobozát... <#szomoru1>

egyébként mennyi volt?

www.smart-bus.hu

Ombika
Sziasztok megvettem G25-ot es nincs benne tapkabel,ezt el se akarom hinni ?! 😞

15ért neked adom a Logitech Formula Force GP kormányom, meg a Cordles Rumblepad 2-esem igaz nem a legujabb de kb kétszer használtam öket, nem játszok gépen jo ideje és régen sem volt üzemben... bocsi az offért ha kell küldj privit

Dante73
Pillanatnyilag 8 ropi a végsõ ár, olcsóbban nem megy...
Viszont csere lehet, x360-as cucc, pc-játék, stb. De a többi inkább priviben, ne off-oljunk itt!
Csak anyit hozzáteszek, nincs az a gamepad, vagy hasonló árban levõ kormány, ami annyi élményt nyújtana, mint egy FFB-s kormány. Persze, nem akarlak rábeszélni, karácsony elött vagyunk, ha kicsit ráállok, tuti seperc alatt elmegy...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Nos számítástechnikában nem szeretem a használt cuccot. 😄
Viszont mennyiért adnád? Valamint Ajándék utalványban vásárolok, mert a kp-m elfogyott. 😄

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

bertino
már megjelenés után az volt 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bucser
Nem hinném, hogy aki most akar venni G25-öt feltélenül tud róla.

Dietrich
már közismert a G25 hibája a H váltóval..

wander01
látod ez könnyen elõfordulhat (már én is hallottam), de õszintén, pironkodva megjegyzem, hogy nem szoktam használni a H-shiftert benne. max LFS-nél de azt nem szeretem, ugyhogy nagyon ritkán. ha rajtam mulik, sosem fog elkopni 😊 szinte mindig szekvenciálisan használom, pillangováltoval, a váltot pedig magamfelé huzva kézifék, elõretolva hátranézés, plusz a millio gomb. most aki akar jöhet azzal hogy akkor minek ha nem használom a h-shiftert, de egyszerü: a feeling és az ffb miatt. egyik másik kormánynál sem ennyire jo az ffb feelingje (momo-val és dfp-vel játszottam már) 😊

Bucser
van típushibája a g25-nek értemezalatt, hogy könnyen tönkremegy a rükverc. (a botválton)

Jolvanna, csak korulbelul mondtam 😊
De persze elvarhato lenne egy ilyen cucctol, hogy ne legyenek ilyen problemai (feltetelezem, hogy nem is lesznek).

wander01
a pont egy év elég? tavaly karácsony elött vettem a sajátomat, nyuztam sokat, de semmi. se elmászás, se hiba, se középre be nem állás 😊 jo cucc, vita nincs 😊

Mivel szerintem itt senki nem hasznalja tul reg ota a G25-ot, az altalad emlitett hibaval valoszinuleg senki nem talalkozott. Ez majd csak akkor derul ki, ha mar >1 eve nyustoli valaki a kormanyat.

Dante73
Nemtudom, gondolkodsz-e használtban, ha igen, a Saitek R440-es, FFB-s kormányom eladó... Igaz, használt, és egy kevés játék után elálítódik a center, viszont élményre egy jó kormány, és gondolom ezt a hibát center-fix javítja...
Valaki a #4239.re?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

wander01
viszont akármelyik millio gombos pc-s gamepadnál jobban használható és kényelmesebb. autos jeátékokhoz fõleg, jok a joy-ok rajta, a ravaszgombok, kb minden. az hogy ronda magasrol leszarós. meg sztem nem 😊

Bucser
Logitech Dual Actiont lehet kapni már bõven az alatt, vagy Logitech Cordless Rumble-t is. Szerintem mindkettõ jó a célra megfelel. (Xbox controller IMHO kúrva drága + ronda is)

wander01
rendes kormányt semmiképpen. rendes gamepad-ot nem tudom, de ha egy xbox 360 controllert veszel, az is többe kerül. sztem esélytelen, el kell hogy szomoritsalak. puncsolj még egy tizest hozzá és abbol lehet már kormány is... nagy nehezen. vagy egy ütõs gamepad.