15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
Lacko86 #6490 ha jól sejtem itt láttad -
csbazs #6489 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy létezik-e olyan ember, aki a formula force ex-et kb 10k-ért vette újonnan?! Valahol találtam egy árváltozás követő grafikont, amin 10-ről indult, de mára kb 15, de legolcsóbban is csak 13-ért láttam számomra ismeretlen webshopokban... Köszi, ha valaki válaszol! -
msgreg #6488 Hali!
Ha valakit érdekelne van egy Microsoft SideWinder force feedback-es kormányom,amit eladok.USB-s,minden tartozéka megvan,tökéletes állapotú. -
#6487 Hát, ha ilyen játékokhoz kell, akkor végképp inkább egy használt jobbat, mint azokat. Amúgy nemtom, nézd meg depo-t thrustmaster ügyben.
Ezek a kormányok inkább gyerekeknek valók, hogy legyen mit forgatni NFS-hez. -
ggbuffon #6486 elsősorban szimulátorokhoz pl Rfactor,F1Challenge,GTREvo stb.Már 8éve játszom ilyenekkel aztán most érett meg bennem.Néztem már ph-t, de a használtakkal ezen a téren kicsit bizalmatlan vagyok..:S vásároltam már phn nemegyszer de ez mégiscsak más mivel ezt fizikailag nyüstölöd.Ott mondjuk én Saitek R440 ilyet láttam érdekességképp de erről is mondtak már jót is rosszat is..
Egyébként elég sz*r elveszettnek lenni, már vagy 3órája böngészem mi jó mi nem, gépek terén még ilyen trauma nem ért h igazából lövésem nincs róluk csak olvasom:D
Na akkor még egy kérdés: Thrustmastereket hol lehet fellelni? mert ez a pixmania jó meg minden csak szállítási költséggel ottjárnék h 13k, ami gáz mert annyim nincs ilyen célra, másrészt abból az árból már veszek olyat amilyet javasoltál újonnan:)
-
#6485 Ponnt most keresek neki tesztet a bannerba, lesd meg. -
#6484 Hát ha nagyon akarod hogy válasszak a kettő között, akkor inkább a Thrustmaster, de csak a pedál miatt.
Viszont még mielőtt te is olyan sorsra jutsz, hogy elmegy tőle a kedved 1 óra után, megkérdezném hogy milyen játékhoz szeretnéd használni.
Jobban jársz ha itt is körülnézel, konkrétan pl ezt. -
ggbuffon #6483 Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Genius, illetve a Thrustmaster mennyire megbízható vagy only Logitech-be gondolkodjak? Előbbiből Genius utóbbiból Thrustmaster ezeket néztem ki. Egyébként h Thrustmaster cuccok nemhemzsegnek játékvezérlőből idehaza..
bocs egyébként a problémázásért. -
#6482 Talán a legolcsóbb amit mernék ajánlani, bolti mustrálás, meg barátok beszámolója alapján az ez. -
#6481 Szerintem Logitech-et vegyél mindenképp. -
ggbuffon #6480 Hali
Életemben először elszántam magam és veszek egy kormányt,tapasztalatom így hogyismondjam finoman hiányos eztnéztem ki 8k-ért.Kb 9-10 ezrem van az akcióra,használt cuccokat meg nemszívesen várásolnék ezen a téren.
Szeretném kérni h mondjatok erről véleményt,ajánlást, illetve esetleg vmi más opciót ehelyett, mert mint ahogy senkisem, énsem szeretem kukába dobni a pénzem.
Előre is köszönöm -
#6479 Nahh, ponnt most kellett összedőlnie a RaceSimCentral szerverének, hogy a linkeket akartam pofozgatni. Remek.. -
#6478 all. Holnap hozzá is látok díszíteni :D -
#6477 pointer for president!
Támogatom :) -
#6476 belépési adó?
olvasási adó?
kérdés adó?
válaszadó
ám támogatom! ha kapok jutalékot -
bzs770316 #6475 Én is támogatom Pointer urat!Nekem már volt szerencsém gurulni az Ő kormányával:)!Megérdemli, hogy házmester legyen! -
Solt #6474 Támogatlak... ;) -
Lacko86 #6473 én támogatom az ötletet, poi mester sok hasznos linket összetudna szedni, ami minden ide látogatónak hasznára válna! -
#6472 Házigazda ügyben,
a szimulátor topicban már úgy is túlcsordulnak a linkek, amiknek igazából itt lenne a helyük. És kormánnyal kapcsolatban úgy is ide talál mindenki előszőr.
Kérlek támogassatok itt most hsz-el, vagy ellenvetést is írhattok :D
Ui: választási igéretnek csak annyit, hogy "nem lesznek új adók" :D
-
#6471 Tudtam, rád számíthatok :) -
Solt #6470 Igénytelen, trehány, összecsapott, csúnya, fos munka! :D :D Megfelel? :D
Ui.: Jó ez töki! ;) -
#6469 2 hete van kinnt a banner, legalább valaki fikázza le ha már említésre se méltatjátok -
FMassa #6468 Hy!
Nekem volt Formula Force EX kormányom és nekem is ilyen hülye hangja volt.Sztem ez normális. -
#6467 Igazából nem a hangja zavar, hanem az érzése, de majd kipróbálom valamelyik hipermarketben a kint lévőt, nem igazán tudom megfogalmazni mi vele a gondom. Azért köszönöm a válaszokat :) -
#6466 Teljesen normális, minden ffb-s kormánynak ilyen hangja van, max picit másabb -
Lacko86 #6465 Nekem is ilyen van,annak is kb. ilyen hangja van. De ha nagyon zavar, tudok ajánlani 1 füldugót;) -
#6464 hívok valakit akinek ilyen van :D -
#6463 valószínűleg ja... -
#6462 Sziasztok!
Most vettem egy Logitech Formula force EX-et. ÉS eléggé zavar forgatás közben a hangja. Nem tudom hogy ez nomrális-e. Levittem az FFB értékeit hogy könnyen tekergethető legyen meg ne vigye vissza középre. De ilyen lenkerék szerű a hangja mikor forgatom. ez normális? -
vftsforever #6461 eladó :)
Saitek R440 Force Feedback kormány eladó -
#6460 Nem mertem neked válaszolni, mert nekem még csak azt se tudom melyik az a kormány. Leírásodból az derül ki, hogy olyan mintha valamilyen jeladó elkalandozott volna. (mint lejjebb tettem róla említést #6453 -g25 nél)
Általában csak azokhoz a modellekhez készül házilag ilyen javítási útmutató, ami nagyon sláger modell , vagy nagyon általános hiba(momo,g25). A tiédre nem is találtam nagyon semmit. Mivel ez így használhatatlan, készülj fel lekileg hogy kuka, másikat kell venned. Ezzel a tudattal szedd szét és takaríts ki, illetve elkalandozott alkatrészek után kutass. Az a gond, hogy nem is tudom milyen jellegű alkatrészt kéne keresned.
Persze ki kéne szűrni a program hibát előtte. Lehet egy másik számítógépen meg kéne nézned mindez előtt. -
ToMM23 #6459 Üdv. Lenne egy olyan gondom ,hogy a Wingman Formula Force GP FF-bs kormányom, pár napja teljesen megőrült. Kalibráláskor még jol müködik, de játékok alatt (GRID, rFactor, Race07, vagy nem érzékeli az egyik irányt, általában a balra-t , vagy tulérzékeny és legkisebb abba az irányba történö mozgatásra is odaránt. A másik irányba meg fokozatosan lehet tekerni általában. De van amikor például a RACE07 ugy érzékeli ,hogy egyik irányba elvan tekerve ütközésig, holott nincs..
Meg valamikor erösen egyik irányba húz. Hiába huzom ki és vissza az USB csatlakozoját,nemsegit. A hozzá való programmal és anélkül is ezt csinálja.A program ujratelepitése után is. Van amikor már a pedálokat sem érzékeli. Egyszerüen nemtudom mi okozhatja ezt. Nemlett semmilyen uj program telepitve. Uj op.rendszert meg csak emiatt nemfogok rakni.A kormány pár éves már, de eddig kifogástalanul müködött.Csak pár napja kezdett el szorakozni. Ha valakinek van valami ötlete, vagy tud segiteni azt megköszönném. -
Streetwarrior #6458 Ja egyébként hál' Istennek nem ugyanaz volt a probléma. Nálam csak a holtpont volt kb 20 fokkal jobbra, a kormány végig középen volt, még sosem mászott ki a kalibrációból (3-szor lekopogtam).
Balesetmentes vezetést :-) -
Streetwarrior #6457 Köszönöm a segítséget, de kiderült hogy egyszer fagyott a rendszer és amiatt mászott el egy picit a holtpont. Mostmár minden maximálisan rendben... -
#6456 :D mérnök úr :D
Suliba még a főtengely méretezés képletet is puskára írtam :D (hálaistennek a turbofeltöltőket, meg a generátort kaptam)
De köszönöm :) -
#6455 elrontottam linket erre gondoltam az x-simre -
#6454 huhh bocs ha offolok de nem bírom szó nélkül:) nézegettem jutubon force dynamics meg hasonló okosságokat, erre valahogy ide keveredtem megláttam nevet, hogy pointer4 belenéztem a galériádba látom ott vannak a képek az építés napjairól! wtf? szóval akkor ezt te építetted meg így? minden tiszteletem a mérnök úré:D -
#6453 Írd be itt alul a keresőbe hogy #6235
Menj le a #6178-ig és kezd el olvasni a válaszokat.
Hátha ugyan ez a probléma csak kisebb mértékű elállítódás. -
Streetwarrior #6452 Lenne egy hülye kérdésem. Elképzelhető az, hogy a G25-ömnek Force Feedbackben elmászott a középállása? Nem is tudom, hogy magyarázzam el: a játékvezérlőknél és minden játékban teszt közben középen van, de ahogy elindulok, akkor jobbra egy kicsit könnyebben forgatom egy kb. 20 fokot, mint balra. Ezen felül tök egyformák ez effektek. Hangsúlyozom középen van. Tudom, hogy a G25-nek van egy oldalanként a Force Feedback-nek egy kis holtzónája. Ez esetleg valahogy elmászhatott a jobb oldalra, már ha ez lehetséges.
PLS help. -
#6451 csúszkál a székkel hátrafelé! esetleg megkéri barátnőjét/feleségét, hogy tartsa meg! és amilyen erővel csak tudja nyomja előre