Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én olyan szinten zúzom RBR alatt a DFP-t (igaz csak 242 fokban) mint az állat, bár nincs magasra véve az FFB, nincs kedvem kinyírni, de egyetlen alkalom nem volt, amikor elvesztette volna a kalibrálást.
komolyan mondom kormány ügyben az életem vására volt ez a kormány 😄 hihetetlen masszív.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
<#email>#email>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Formula™ Force EX vagy Formula™ Vibration Feedback Wheel vagy saitek vagy esetleg genius de ebben nem nagyon gondolkozok
1 másik srác Logitech G25-el se tudta megdönteni :-)
rallypálya formula BMW demo

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ha kapok itt 50eFt alatt 2évvel ajkán akkor lehet veszek 1et amúgy a 2 motoros LogitechCordlessRumblepad2 és a LogitechWingManFormula kormány eddig elég volt csak kár gogy nem forceos
Olyan ûberkirály mint az LFS g25 el.
És nem Arcade 😄 kõ kemény szimulátor 😊
minden müködik
van olyan jó mint az rfactor az irányítása, mert arcade
a bal oldadali a kilépés, a középsõ a kiválasztás, a jobb oldali az eladása a garázsban, máá megtanultam egy csomó szót 😄
amúgy tudsz jól japánul?
Lehet hamarabb kiszédülök belõle kanyarban mint egy Sparco ülésbõl, de legalább állítható, és kényelmes 3 óra után is <#beka3>#beka3>
A gt4 el is remekül ment, a gt5 el még a H váltó is megy.
Hasonló sem.
De az az érzésem, hogy mire végigtolom a granturismo5 öt lesz neki... 😄
Voodoo
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
akkor azt jelenti ugazából nincs benne :-S
De akkor mi értelme volt belerakni????
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az egyik simerõsömnek szereztem egy Logitech Formula Force EX kormányt, és egy ASUS M2N-MX alaplappal nem akar menni, ismeretlen eszköznek ismeri fel és a drivert se lehet ráerõszakolni! Van valakinek tippe hogy mi legyen?